Jesam ,isto i na playdota, sada se ceka i nadam, mozda neki od castera mi da,ali vrijedi pitat
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Na playdota sumnjam da budeš dobio pošto je pisalo(bar na početku) da daju ključeve isključivo korisnicima koji su se registrirali na forum prije nego su počeli dijelit ključeve. Ali na steamu bi mogao dobit.
Isto tako registriraj se na steamgifts.com i tamo radi entrije za dotu2, ako imaš sreće možda te izvuku. Isto tako, i na gamersbooku su podjelili već tko zna koliko invajta pa se i tamo registriraj i napravi što treba da budeš u izvlačenju za dotu.
Da si ovo gore napisano napravio kad si počeo pratit scenu, imao bi dotu već neko vrijeme.
Hvala,ah znam al tada sam radio i studij i lol rekoh necu sada, ma na playdota govore tipa preko 30 postova postoji 70% sanse, tak da lagano derem
Pozdrav,molio bih kad bi netko imao dota 2 beta key za prodati ili samo za trade nekakvi? molim vas da mi se javite,hitno je,hvala :)
jel se isplati kupovat beta key? i hoce li se ovo placati?
Ja mislim da hoće. Vidio sam na par web shopova preorder od nekih cca 30$
Ja mislim da hoće. Vidio sam na par web shopova preorder od nekih cca 30$
Ja sam samo napisao šta sam vidio . Zašto bi to bio fail ?
Dobio key na playdota, ponude na pm!
Mozda nisam bio dovoljno jasan, ne trazim milijune. Dovoljna bi bila igra od par kn na steamu, pozivnica za tl, burek...
dobijes kit kat chunky
Prvi put igram ovaj žanr i igra je zbilja interesantna ali community je katastrofa.
Ma ja ti ovo derem nekih 5-6 godina i kad god odem igrat sam, šanse da ces na letit na dobar game su ti
1 : 4189571432352346235^22
Šalu na stranu, kao sto smo naveli malo se ispraksaj sa botovima da upoznas igru i nadji si neku ekipicu, e onda ti je zagarantirana zabava
I da, "its ofišl fri tu plaj"
Evo i malo detaljnije o novom updejtu.
ja sam na kraju matcha dobio neki shoulder za b hunter-a i 65 bp (win).
If a player in your game is using a Battle Bonus you’ll also be granted a bonus for playing in the same game as him/her, this bonus is stackable with your own booster.
jako zanimljivo!!
Dobio sam neku un common lubanju za tide-a!
Nudim steam za sa betom za nesto u zamjenu.
Potreban mi je key za Dota 2. Ako je neko voljan da napravimo neki trade ili nesto tipa toga. Javite mi se sa ponudama na pm.
Da li uopće još šalju pozivnice? Možda sam krivo shvatio ali ja mislim da ne.
Sada ih i prodaju xD
Možeš kupiti za 30€ na steam shopu.
Znam, al nisam to pitao.
A imam i betu već jedno 7 mjeseci ;)
Nego imaš link koji to potvrđuje ili znaš nekoga da je možda dobio invite nakon što se otvorio Dota 2 Store? Po forumima svašta piše. A nisam nigdje vidio baš službenu potvrdu.
Jebbeni serveri opet pali
Za sve dotaše evo vam poslastica, vec par dana se igraju kvalifikacije za 2 "Wild Cards" za The International, di ukupni pobjednik uzima 1 000 000 $
Bilo je vec nekoliko epic gameova, pa evo da ne propustite najslađe šta dolazi
Rasporedi:
West wild card - link
East wild card - link
uživajte
Za sve dotaše evo vam poslastica, vec par dana se igraju kvalifikacije za 2 "Wild Cards" za The International, di ukupni pobjednik uzima 1 000 000 $
Bilo je vec nekoliko epic gameova, pa evo da ne propustite najslađe šta dolazi
Rasporedi:
West wild card - link
East wild card - link
uživajte
Imat cu ovu svotu na umu kad se budem sljedeci put smijao nerdovima koji u skoli cjele dane pricaju o igricama...XD
Jel zna netko, oni giftovi sto se dobiju, za opremanje heroja, jel sluze cemu osim za izgled?
Jel zna netko, oni giftovi sto se dobiju, za opremanje heroja, jel sluze cemu osim za izgled?
samo za izgled
Hvala.
A jel ima netko kakvih itema za Drow Rangera?
Malo sam zapostavio DOTA zbog D3 imal nekih noviteta?