Dota 2

poruka: 9.013
|
čitano: 1.961.069
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Dota 2

OT:

Negdje sam procitao da bi Dota 2 trebala biti free za igranje, normalno uz mogucnost kupovine dodatne opreme.

S toga ne vidim razlog zasto bi netko kupovao key sada ako ce za koji mjesec moci igrati igru besplatno...

Ah ti ljudi...

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.5.2012 14:15 (tigerija).
13 godina
neaktivan
Dota 2

Sve ok, dosta o keyevima, ovo je forum o doti 2, žao mi je što nema zasebni topic o inim stvarima.

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.5.2012 19:22 (ManuKane).

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Dota 2
[url=http://bfbc2.statsverse.com/stats/ps3/crofck007/][img]http://bfbc2.statsverse.com/sig/clean5/ps3/crofck007.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ManuKane kaže...

Ti ozbiljno mene blatiš na forumu dok ti ja nudim besplatnu dotu? Jbt šalio sam se da nemam CD-key nego key :). Šta su ti amputirali smisao za humor?

I u istoj poruci sam ti poslao da me dodaš na steam pa da ti pošaljem, a ti ovako... Stvarno ne razumijem, ko neka baba u selu.

Na kraju ja tebe 3x  puta moram pitat da li me možeš dodat na steam pa da ti pošaljem, umjesto da kao "ah ti ljudi" prodam key nekom klincu.

Manukane steam account, DODAJ me ako hoćeš gift, key, ili kako god ti odgovara.

hvala na key-u

14 godina
neaktivan
Dota 2

Evo i mene došao da užicam koji key. Dakle, za ne povjerovat je da sam zakasnio nekih mjesec dva zbog posla i da biše nitko nema beta key, a jedno 10 frendova mi igraju svi redovno i ja naravno izvisio.

Traži se dobra duša za udjelit beta key, plaćam cugu, može i ćevape ;)

Hvala unaprijed!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dota 2

Ovako na steamu sam dobio dotu 2, jel to f2p ili sam stvarno sretnik i dobio pravu ?

KUPUJEM BF3 Limited Edition ORIGIN ACC, javite se na privatne poruke.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Dobio si beta key invite, dakle za Dota 2 Beta.

15 godina
neaktivan
Dota 2

Jel to dobija svaka budala ili sam imao sreće ?

KUPUJEM BF3 Limited Edition ORIGIN ACC, javite se na privatne poruke.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Dobija svaka budala kao što možes vidjeti

14 godina
neaktivan
ProxyZero kaže...

Dobija svaka budala kao što možes vidjeti

O čemu ti pričaš daj mi reci molim te? Da si imalo u tom filmu znao bi da je Valve prestao dijelit Keyeve jer su ih ljudi prodavali kolika je bila potražnja za njima. Dakle više skoro nitko nema key i dijeli se samo po službenim nagrandim igrama ili ako neko ima još koji viška...

14 godina
neaktivan

Ok od sad samo ozbiljno odgovaram, da budem u tvom filmu

13 godina
neaktivan
Dota 2

odigrao danas 2partije i svida mi se igra ali poooojma nemam sta radit kojeg heroja uzet..Zapravo kuzim treba farmat gold apgrejdat onu magiju helt ,ali me zanima s kojim herojem igrat i na sta trosit zlato,tj sta upgrejdat najvise?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Trabant601 kaže...

odigrao danas 2partije i svida mi se igra ali poooojma nemam sta radit kojeg heroja uzet..Zapravo kuzim treba farmat gold apgrejdat onu magiju helt ,ali me zanima s kojim herojem igrat i na sta trosit zlato,tj sta upgrejdat najvise?

Trenutno ti je najbolji prijatelj google i riječ basics. Probaj malo pročitat osnove i spellove (magije) nekih jednostavnijih heroja poput lich, sven, tide, može i windrunner, lina, zeus, lion, christal maiden. Zlato trošiš na iteme u shopu koje ćeš s vremenom skužit koji su potrebni.

15 godina
neaktivan
Trabant601 kaže...

Samo igraj, sve ćeš skužit sam, a od itema recommended uzimaj u počezku dok se ne utreniraš. Samo da znaš neki itemi imaju i active!

LoL acc THCJoshi
13 godina
neaktivan
Jonja kaže...
Trabant601 kaže...

Samo igraj, sve ćeš skužit sam, a od itema recommended uzimaj u počezku dok se ne utreniraš. Samo da znaš neki itemi imaju i active!

nekuzim kakav active,vec sam skuzio dost toga,no ima miliun itema ko ce to popamtit

15 godina
neaktivan
Dota 2

Samo polako, za misec dana znat ćeš svakog heroja sve njegove skillove, sve iteme itd. Active itemi su itemi koje možeš aktivirat.

Npr. Vladimir's offering je passive item a Black King Bar je active. Pritisneš mišom na Black King Bar i dobiješ njegov effect.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
buraas kaže...

Evo i mene došao da užicam koji key. Dakle, za ne povjerovat je da sam zakasnio nekih mjesec dva zbog posla i da biše nitko nema beta key, a jedno 10 frendova mi igraju svi redovno i ja naravno izvisio.

Traži se dobra duša za udjelit beta key, plaćam cugu, može i ćevape ;)

Hvala unaprijed!

Bump :)

13 godina
neaktivan
Dota 2

ako ima tko key viska da mi posalje ja placam 

Bukeleza
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Dota 2

Meni frend dao extra key da probam. A ono, HoN mi se čini malko bolji, ili tu su negdje.

Malko su mi dosadne DotA igre xD. Kasnije mi se počinje mutiti u očima od dosade xD.

Ima koga da želi igrati? Dodajte me na skype(tigerija) pa možemo na teamspeak.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dota 2

Wtf? Mute ti se oči od dosade? Hahahahaha

A HoN rađen po doti i sve je gotovo isto, dobro da si rekao da ti je LoL bolji, al HoN...

Nemam riječi, samo suze u očima zbog ove  rečenice gori.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Dota 2

Ima li tko možda Dota 2 Key?

Dogovorimo se sve na PM

R.I.P. Mentalist (2012) lzgr (2012) Che Guevara (1967)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Jonja kaže...

A HoN rađen po doti i sve je gotovo isto, dobro da si rekao da ti je LoL bolji, al HoN...

A eto :D.

Nije tako fun baš. Sumnjam da bi mi i HoN bil bolji.

Nekako mi game design nije... Ima puno rupa u dizajnu igre. Vjerojatno kad je ideja uzeta od Wc3 moda, a ne od profesionalaca.

LoL mi je bio totalno zbunjujući. Probao i ono WTF nisam znaš šta treba raditi.

Ovdje isto treba puno vremena da skontaš šta koja stvar radi itd... Nije noob friendly.

14 godina
protjeran
Jonja kaže...

Moram reci da je HoN bolja igra od LOL-a

Samo da se zna igrao sam i DOTU,HoN i LoL

LOL grafika mi je previs djetinjasta i ona kao trava sastrane gdje se mozes sakriti je stvarno debilozna,u honu se lijepo sakrijes u drveca.Dizajn heroja i levela je isto bolji nego u LoL-u.Jedino sto mi se ne svidja u HoN-u je sto npr kad igram sa 3-4 frenda u matchmakingu trebam sacekati 2-3 minute dam nadje mec,ali to je valjda jeer imamo dosta razlicite mmr-ove!

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.5.2012 23:42 (ImHere).
13 godina
protjeran
Dota 2

2-3 minute moraš čekati?

TO je stvarno prestrašno.

4 0 hvala 0
17 godina
Dota 2

ah koji sam noob :)

Treba jos bar 500 min igrati da bi nesto postigao. Jutros sam zakasnio na posao...match trajao vise od sat vremena...

Iako sam noob, koliko znaci dobra ekipa, pa ne mozes vjerovati.

Preksinoc pocinje match i normala mi gubimo sve u 16, dodu nam do baze, ali onda odjednom kao da smo se slozili svi, nema odustajanja... sletimo se 2 puta u njihovu bazu i srusimo je. Doslovno je igra preokrenuta u zadnjih 5-10 min.

A sinoc igram i pocmemo gubiti, ali nista strasno, kad se jedan poce javljati vi se njubine ovakvi onakvi ne znat igrati i nece da se makne iz baze. 

Tko vam je najbolji heroj? Sinoc sam igrao s Skeleton King jbt lik je prebrutalan, u ranijem stadiju igre i nije toliko opasan, ali poslje... ako ima nekoga pored sebe sa stuntom dobrim nema toga koji bjezi sve se rijesava u par udaraca :)

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
goodye kaže...

Tko vam je najbolji heroj?

Random! Op najjaci heroj ikad.

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
17 godina
goodye kaže...

ah koji sam noob :)

Treba jos bar 500 min igrati da bi nesto postigao. Jutros sam zakasnio na posao...match trajao vise od sat vremena...

Iako sam noob, koliko znaci dobra ekipa, pa ne mozes vjerovati.

Preksinoc pocinje match i normala mi gubimo sve u 16, dodu nam do baze, ali onda odjednom kao da smo se slozili svi, nema odustajanja... sletimo se 2 puta u njihovu bazu i srusimo je. Doslovno je igra preokrenuta u zadnjih 5-10 min.

A sinoc igram i pocmemo gubiti, ali nista strasno, kad se jedan poce javljati vi se njubine ovakvi onakvi ne znat igrati i nece da se makne iz baze. 

Tko vam je najbolji heroj? Sinoc sam igrao s Skeleton King jbt lik je prebrutalan, u ranijem stadiju igre i nije toliko opasan, ali poslje... ako ima nekoga pored sebe sa stuntom dobrim nema toga koji bjezi sve se rijesava u par udaraca :)

Kad se sjetim žešćih matcheva iz Dote koji su znali potrajat toliko da je doslovce najmanja greška značila partiju -- najduži je koliko se sjećam trajao preko 2 i pol sata... već se umoriš od svega, ali isplatilo se -- doduše do je bilo prije valjda 4-5 godina...

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.5.2012 8:50 (Latz).
13 godina
protjeran
Dota 2

league of legends high sikll game!!!

0 2 hvala 0
14 godina
protjeran
Doxy_CRO kaže...

2-3 minute moraš čekati?

TO je stvarno prestrašno.

Pa cuj ponekad zna u roku od 10-20 seknudi me konektat samog pa mi je onda 2-3 minute relativno dugo!

Perceto kaže...

Nezelim se prepirat ali procitaj komentare vecinu igraca koji su oboje igrali.Cak i frend koji duze igra LoL rekao da je HoN tezi.

17 godina
ImHere kaže...
Perceto kaže...

Nezelim se prepirat ali procitaj komentare vecinu igraca koji su oboje igrali.Cak i frend koji duze igra LoL rekao da je HoN tezi.

Tema je Dota 2, ne LoL ili HoN ili RoI ili nesto peto.

Da napomenem usput, i LoL i HoN i sve igre slicne njima su nastale iz prve Dota. A po mom misljenju dota je nastala iz slavnog D-Day:Judgement, mape iz Warcraft 3: TFT, jer je na isti princip, samo je mapa drugacija. 

Trebali bi se skupiti jednom pa da bacimo koju, ali da su svi s ovih prostora, da se mozemo lakse sporazumjeti i dogovoriti.

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.5.2012 13:07 (goodye).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice