Mislim da je tužno što postoje gomile i gomile igara, pa čak i filmova koji nas podsječaju na WW2, na Vijetnam, na Koreju, na Hladni rat, na Irak i Bliski istok, pa čak i ratove u Africi, a dosad nisam naišao niti na jednu igru koja nas podsjeća na Domovinski rat, a filmova je vrlo malo. Po meni je ono što su branitelji napravili za vrijeme rata znatno veće od onog što su ameri i rusi napravili u normandiji i na istočnom frontu ili gdje drugdje. Pa, pitam vas, tko je za da se napravi jedna igra koja bi nas malo podsjetila na prave heroje? Ako ste za, onda ćemo(nadam se) već naći načina da to ostvarimo!
Tema postoji, pogledaj sta je bilo s njom.
Zasto prvo ne potrazis po forumu?
Za admine:
Zasto ne napravite sticky temu u pravilima ponasanja koja ce odmah u naslovu govoriti da se ne otvaraju politicke i slicne teme.
po meni bi bilo dobro,al ne bi dobro proslo stvaranje te igre,vidis da ovi u haagu ne mogu dokučit tko je kolko ljudi ubil,kakve bi tek svađe bile kad bi raspravljali o tome u igri.
najbolje bi bilo da izmisle sve borbe i mjesta tak da nebi imale veze sa stvarnim slucajevima iz domovinskog rata,da bi jedino bilo zajednicko ime.
Kako bi se Srpski narod osjećao kad bi u igri njih ubijali. Definitivno ne bi prošlo jer je još uvijek friško. Možda za kojih 30-40 godina kad to bude donekle palo u zaborav.
Tema postoji, pogledaj sta je bilo s njom.
Zasto prvo ne potrazis po forumu?
Za admine:
Zasto ne napravite sticky temu u pravilima ponasanja koja ce odmah u naslovu govoriti da se ne otvaraju politicke i slicne teme.
Kako bi se Srpski narod osjećao kad bi u igri njih ubijali. Definitivno ne bi prošlo jer je još uvijek friško. Možda za kojih 30-40 godina kad to bude donekle palo u zaborav.
hellraiser je tocno rekel mozda za kasnije,zasad je to jos prefriško.

Briga me za njih. Ovo je tu kod nas i sudeći po mentalitetu osoba vjerujem da bi bilo puno sra... ako bi se to napravilo.
Ja neznam dal u Africi netko igra igre pogotovo tamo gdje su smješteni ratovi i obračuni isto tako mislim i za Irak, a pod Hladnim Ratom ako podrazumijevaš Red Alert 3 to je izmišljotina i zašto se zove hladni, zato jer nije bilo obračuna. Bilo je posredno, ali Ameri i Rusi nikad nisu napali jedno drugo.

OK nek netko napravi dobru igru, uostalom čuo da CROTeam radi nešto slično tome. Možda vam se želja i ostvari.
svakako nek naprave nesto.mislim da bi bilo to fps ili strategija mnogi rado zaigrali!
Pa ja se sjećam jedne igre na temu Domovinskog rata iz vremena DOS-a. Bila je to strategija gdje si mogao birati ratišta:
1. Zagreb, Banija i Kordun
2. Istočna Slavonija
3. Knin, Dalmacija
Mislim da je napravljena 1992. godine. Postojale su karte navedenih područja sa naseljenim mjestima.
Danas bi se takvo nešto sigurno moglo kvalitetnije napraviti.
Pa ja se sjećam jedne igre na temu Domovinskog rata iz vremena DOS-a. Bila je to strategija gdje si mogao birati ratišta:
1. Zagreb, Banija i Kordun
2. Istočna Slavonija
3. Knin, Dalmacija
Mislim da je napravljena 1992. godine. Postojale su karte navedenih područja sa naseljenim mjestima.
Danas bi se takvo nešto sigurno moglo kvalitetnije napraviti.
Ja sam je igrao. Koncept je dobar, mada sama igra nije nešto posebno. Previše jednostavna i jednostrana.
Ali mislim da ima dovoljno ljudi kod nas koji bi mogli napraviti kvalitetnu igru na osnovu tog modela. Ne kažem da je to lako izvedivo, ali je moguće. O tom bi nam više mogli reći ozbiljniji programeri kojih zasigurno ima na ovom forumu.
Ako postoje takvi, nek se jave. Ja sam zapravo nešto i počeo raditi sa svojim frendom, dobavili smo programe, ali baš i ne znamo baratati time.
Mislim da ne bi bilo loše napraviti igru na tu temu.
ja stvarno neznam koji bi proizvođač i izdavač igara napravio tak nest
budimo realni......jedino bi balkanci igrali tu igr...pretpostavljam..........
a zna se da rusi i amerikanci zauzimaju dobar dio tržišta igara(i ostale zemlje...njem,fra,ita)
uostalom kaj bi stavili u igra......kad je bilo tri godine reintegracije od 7 godina ratovanja
uostalom
ni mi jos neznamo ko je kaj radio u ratu ,i s čim se bavio
al da naprave igru o švercu pod krinkom rata tu bi se imalo kaj za igrat.....
nepotrebno je poticat mrznju raznim igricama... a koliko pacijenata ima u ovoj drzavi to bi bilo previse
ideja je super samo sto bi hrvatska strana bila malo zakinuta...ne bi imali tenkove
sigurno im nije lijepo,al oni koji su bili u tom ratu nisu vise zivi a danjasnji ne mare za to.
nepotrebno je poticat mrznju raznim igricama... a koliko pacijenata ima u ovoj drzavi to bi bilo previse

Neželim ni misliti o domovinskom ratu mrzim ga,mrzim i kad kažu riječ rat,a znam jednu situaciju
Čača odlazi za osijek,to jest za Ivanovac braniti,sav zamaskiran kao rambo,bombe mitraljezi,pištolji,a ja i mater plačemo i molimo nemoj ići nemoj ako baš moraš spašavaj glavu bježi u njemačku gdje nije rat.Nakon što je prošlo više od pola godine na teveu javljaju kako su srbi ušli u Ivanovac,ja i mater šokirani,kad evo čače dolazi iz Ivanovca,mi pitamo šta je bilo jel to na televiziji istina,a on:Ma kakvi,slagali su narodu a i narod se bezveze brinuo.
Neželim ni misliti o domovinskom ratu mrzim ga,mrzim i kad kažu riječ rat,a znam jednu situaciju
Čača odlazi za osijek,to jest za Ivanovac braniti,sav zamaskiran kao rambo,bombe mitraljezi,pištolji,a ja i mater plačemo i molimo nemoj ići nemoj ako baš moraš spašavaj glavu bježi u njemačku gdje nije rat.Nakon što je prošlo više od pola godine na teveu javljaju kako su srbi ušli u Ivanovac,ja i mater šokirani,kad evo čače dolazi iz Ivanovca,mi pitamo šta je bilo jel to na televiziji istina,a on:Ma kakvi,slagali su narodu a i narod se bezveze brinuo.
Pa naravno da se narod bezveze brinuo kad ste Srbe ti i tvoj "čača" na klokanom Baotianu ganjali širom Slavonije!!Mato ko te nezna skupo bi te platio.
Čača maskiran kao rambo hahaha crko sam od smijeha