RNG je zajeb
Farmao sam SMK 400h na WD, niti jedan vidio. Prebacio se na DH, u 700h ne vidjeh ni TnT ni Calamity ni WH. Prebacio se na Monka, Torch nepoznanica, Barb mi ne zna kako izgleda Furnace (doduše, niti jedna klasa mi ne zna kako izgleda Furnace ). Nisam imun na frustraciju oko izostanka endgame dropova, al pokušavam guštati u opremi koja pada i isprobavat buildove oko tih komada, do sada ta taktika pali, još mi je igra zanimljiva
U povijesti igranja Diabla nikada, ali ni-ka-da, nisam vidio Witching Hour.
Ova sezona je pokazala da su ancient itemi veliki fail jer bi trebali biti tesko dohvatljivi a vec nakon 10ak sati su neki letili u full ancient opremi. Jednostavno bezvezno napumpavanje statsa.
RNG igra zbilja preveliku ulogu, za nekoga tko igra solo je gotovo i nemoguce dobiti build-defining iteme, a ako i dobijes obicno su jadno rollani. Previse RNGa.
Pozdrav ekipi.. javim se ja tu i tamo
Kad je pitanje sreća tu nema pomoći... jedini Furnace mi je pao kad sam lvlo barba i bio je mislim lvl 62 ili 65.. a WH nikako pa nikako
i onda u jednom riftu 2, jedan potpuno ali potpuno beskoristan, a drugi koliko toliko iskotistiv s tim da sam morao vit rolat u dex jer nije bilo main stata..
SMK ni primiriso, calamiti ništa, za DH sam farmo cindercoat valjda mjesec dana al kad je pao bar je bio ancient.. i tako RNG