Igrao malo PTR sa MoJ i ne ancient SMK an WD-u i punim Zuni setom, GR43 i GR44 od šale, s prve.
Mislim da je ovih 275% što su stavili taman fino, u usporedbi s drugim klasama.
Igrao malo PTR sa MoJ i ne ancient SMK an WD-u i punim Zuni setom, GR43 i GR44 od šale, s prve.
Mislim da je ovih 275% što su stavili taman fino, u usporedbi s drugim klasama.
Nego ostadoh iznenađen, kao i većina ekipe sa ovako ranim završetkom sezone..
Nisi jedini, igrao sezonu 2 možda 5 dana ukupno, "propao" mi godišnji i slobodni dani, rad i rad i samo rad, pa radi posla nisam stigao više, sad mi nema druge nego krenuti 3 sezonu u punoj brzini.
Probao Raiment set na PTR-u, dobar damage, ali malo nespretan način igranja. Popravili su animaciju Dashing strike-a, al ne znam kako će ekipa s slabom latencijom to igrati :/
A i za 12500 % buff mi se ne čini da će doći do live verzije.
Diablo III na popustu 50% na službenom site-u:
Kad će izaći patch uopšte? Za manje od pola godine?
Pa za cca 2 tjedna pretpostavljam. Rekli su da je plan ubaciti patch između S2 i S3.
Plan je da se patch objavi 7.4:
https://twitter.com/candlesan/status/579349683589410816
Po meni prerano, previše će tu grešaka biti, iako se ja uvijek nadam najboljem.
Diablo III na popustu 50% na službenom site-u:
dosao i ja u Diablo 3 klub. Nakon podosta igranja Torchlight 2 napokon mogu zaigrait ovo.
Plan je da se patch objavi 7.4:
https://twitter.com/candlesan/status/579349683589410816
Po meni prerano, previše će tu grešaka biti, iako se ja uvijek nadam najboljem.
A kakv bi to patch bio da nema barem jean kardinalni bug :)
Evo sad i Barb ima breakpointe http://www.reddit.com/r/Diablo3Barbarians/comments/30915w/22_ww_and_dust_devil_break_points_and_proc/
Evo jedan dobar GEM calculator http://www.jeremytilden.com/gemcalc/
Par novih hotfixeva na PTR-u:
http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/16412042010#7
Znači patch je manje više trenutno stanje na PTR-u. Onako, trebalo je to još balansirati (po meni), ali šta je tu je.
Svaka mu cast. Nego ima li ko kakvih saznanja kakv ce bit wizard u s3, najdraza mi je klasa ali sa ovim firebird setom i kitanjem meni je bilo predosadno. Tal set i meteori mi se cine super zabavni samo koliko je jak znam da na ptru ciste 48+ sa tim, ali pitanje je dali je itko probao mozda?
Prijatelj je ocistio 53 solo sa wizom, prvi je na ptr. Koristio je ancient Sun keeper, i imao je puuuuno srece sa mapom i neprijateljima. Pitacu ga veceras ako ima jos neki bitan detalj.. Uglavnom, sa novom Tal rashom bi 45 trebao biti setnja, a 50 dohvatljiv svim dobrim igracima...Nisam igrao ozbiljno sa njim, hvatao sam 50 u pocetku sa novom kacigom za slow time, firebirdom i In-geomom (dok nije nerfan potpuno - nisam uspio.... Ali ono malo trcanja kroz riftove sa novom Tal rashom je bilo zanimljivo!
Pozdrav, dva frenda i ja poceli smo igrati u petak, ja s barbarom, a oni s withc doctorom i mageom. Jel normalno da witch ima najvise hp-a i toughnessa? nekak mi je nelogicno, sad smo 50 i neki lvl.
Ja sam probao Tal na PTR sa skoro savrsenom opremom (skoro sve Ancient + dobri rollovi, ukljucujuci Ancient Serpent Sparker sa 3220 dps) i build GAZI. Jednostavno je smijesno, samo setas i klikas i sve umire automatski. Ali je nazalost prilicno dosadno za igrati. :( Kao i vecina setova iz 2.2, sadly.
Ja sam probao Tal na PTR sa skoro savrsenom opremom (skoro sve Ancient + dobri rollovi, ukljucujuci Ancient Serpent Sparker sa 3220 dps) i build GAZI. Jednostavno je smijesno, samo setas i klikas i sve umire automatski. Ali je nazalost prilicno dosadno za igrati. :( Kao i vecina setova iz 2.2, sadly.
Na kojoj težini? T6 ili GR40, nije ista stvar ;)
Na kojoj težini? T6 ili GR40, nije ista stvar ;)
Ne da nije ista stvar nego je T6 i na 2.1 smijesan i to sa prosjecnom opremom. Ja sam probao par obicnih i jedan GR mislim 35 sa monkom na PTR i meni njegov novi Inna set ne zvuci nesto posebno tj. nisam imao osjecaj da ista bolje i lakse igram. Ally casta npr. wave of light kad i ti ali naravno cesto zna otici u cosak na nekog bezveznog moba pa i ne bude neke koristi od njega. Nadam se da grijesim pa se to pokaze i bolje. A po mom misljenju umjesto sto se bave sa opremom mozda bi bilo bolje da prvo neke druge stvari dotjeraju. Uzasno mi je poceo ici na zivce taj faktor srece potreban za neki iole veci napredak. Igram 2. sezonu od prvog sata i tek nakon mjesec dana mi je dropao prvi Grand Temple daibo a tek danas pred kraj sezone i ancient. A faktor srece kod Griftova je posebna prica. Na 39-40 tezini dobijem par super lijepih i laganih riftova a kad odem probati 44-45 budu naravno krvavo teske postave. I secer na kraju poslije dva GR 44 - gemovi 6 puta za redom na 60% fail! Jos cu vidjeti tu opremu u novoj sezoni ali moguce i da prestanem igrati Diablo.
Super ste mi vi koji se žalite da vam "tek nakon mjesec igranja" padne ancient gamechanger za dotičnu klasu...
Ono na službenim forumima kad se ekipa žali "igram 100 h, nisam vidio ancient Incense torch, WoW, SMK i TnT".
S razlogom su neki predmeti ultra-rare
Super ste mi vi koji se žalite da vam "tek nakon mjesec igranja" padne ancient gamechanger za dotičnu klasu...
Ono na službenim forumima kad se ekipa žali "igram 100 h, nisam vidio ancient Incense torch, WoW, SMK i TnT".
S razlogom su neki predmeti ultra-rare
Gle, i ja sam krenuo u sezonu, nadajući se ancient torchu (prvi dan ekipa ih je već imala...). Ukupno su mi pala dva u 530 paragona, naravno ni jedan od njih ancient... Tako, da ako želiš visoko na leaderboard, ako ti ne padne pristojna oprema, uglavnom se možeš slikat.
Da, al ne možeš očekivati od igre da ti dropa gg opremu u mjesec dana...Visoka očekivanja->veliko razočaranje
Da, al ne možeš očekivati od igre da ti dropa gg opremu u mjesec dana...Visoka očekivanja->veliko razočaranje
Ne očekujem, ali se nadam. Štoviše, još uvijek se nadam dobiti ancient Blade of Prophecy, ancient Furnace sa STR... Palo mi je bar 12 BoP-ova nakon patch-a a ni jedan ancient, tj. još uvijek je onaj koji nosim je onaj koji mi je dropao drugi...
Van sezone imam Ancient Torch, BTW.
Lega. Pratim leaderboard pomalo radoznalosti radi a i zbog buildova, opreme .... Sezona je pocela 13.02. u 19h kod nas. Sutradan ujutro je masa njih imala ancient Torcheve da ti pamet stane. Znaci nakon 12-ak sati! Ako ja ne mogu ocekivati obicni torch nakon mjesec dana (i cca 180h igre) onda se moram zapitati tko je tu lud. Vjerojatno ja. Naravno da ne ocekujem da mi na svakom koraku dropa endgame item ali bar da mi dropa oprema specificna za klasu da mogu malo sarati i isprobavati buildove. Mozda ja jednostavno nemam srece ali stekao sam dojam da neka specificna oprema dropa na kapaljku. Recimo bas bi htio isprobati onaj build sa Madstone spiritom koji je tu netko spomenuo. Upotrebljivi Madstone sam nekako nakon tisuca shardova iskamcio od Kadale ali naravno sada ne da ne mogu dobiti Flow of Eternity pa taman da se na trepavice posadim nego uopce bilo kakav daibo mi dropa svaki 4-ti dan u prosjeku nakon sati i sati igre. Isti slucaj je bio i sa wizardom. Kada bi vidio da je dropao bilo kakav wand isao sam pivo otvoriti i proslaviti.
Tako da ako vidim na leaderboardu da od njih 1000 bar 900 ima item koji se trazi a vecina cak i sa manje sati igre od mene onda to nisu prevelika ocekivanja.
Ili ja, kako sam spomenuo, zaista jednostavno nemam srece.
Nemaš sreće, i to je to. I sam sam s barbarom igrao oko 300 sati, The Furnace nikad vidio, krenio sezonu 2 s Monkom, cim sam na level 70 došao u roku par sati The Furnace mi pao. Preveliki faktor sreće je u igri.
Nemaš sreće, i to je to. I sam sam s barbarom igrao oko 300 sati, The Furnace nikad vidio, krenio sezonu 2 s Monkom, cim sam na level 70 došao u roku par sati The Furnace mi pao. Preveliki faktor sreće je u igri.
E upravo to sam i rekao u prvom postu danas, da citiram sam sebe "Uzasno mi je poceo ici na zivce taj faktor srece". A ti si i dobro naglasio - preveliki.
RNG je zajeb
Farmao sam SMK 400h na WD, niti jedan vidio. Prebacio se na DH, u 700h ne vidjeh ni TnT ni Calamity ni WH. Prebacio se na Monka, Torch nepoznanica, Barb mi ne zna kako izgleda Furnace (doduše, niti jedna klasa mi ne zna kako izgleda Furnace ). Nisam imun na frustraciju oko izostanka endgame dropova, al pokušavam guštati u opremi koja pada i isprobavat buildove oko tih komada, do sada ta taktika pali, još mi je igra zanimljiva
U povijesti igranja Diabla nikada, ali ni-ka-da, nisam vidio Witching Hour.
Ova sezona je pokazala da su ancient itemi veliki fail jer bi trebali biti tesko dohvatljivi a vec nakon 10ak sati su neki letili u full ancient opremi. Jednostavno bezvezno napumpavanje statsa.
RNG igra zbilja preveliku ulogu, za nekoga tko igra solo je gotovo i nemoguce dobiti build-defining iteme, a ako i dobijes obicno su jadno rollani. Previse RNGa.