Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.548.667
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
11 godina
Re: Diablo 3
Pixie_st kaže...

RNG je zajeb 

Farmao sam SMK 400h na WD, niti jedan vidio. Prebacio se na DH, u 700h ne vidjeh ni TnT ni Calamity ni WH. Prebacio se na Monka, Torch nepoznanica, Barb mi ne zna kako izgleda Furnace (doduše, niti jedna klasa mi ne zna kako izgleda Furnace ). Nisam imun na frustraciju oko izostanka endgame dropova, al pokušavam guštati u opremi koja pada i isprobavat buildove oko tih komada, do sada ta taktika pali, još mi je igra zanimljiva 

markinjoo kaže...

U povijesti igranja Diabla nikada, ali ni-ka-da, nisam vidio Witching Hour.

Ova sezona je pokazala da su ancient itemi veliki fail jer bi trebali biti tesko dohvatljivi a vec nakon 10ak sati su neki letili u full ancient opremi. Jednostavno bezvezno napumpavanje statsa.

RNG igra zbilja preveliku ulogu, za nekoga tko igra solo je gotovo i nemoguce dobiti build-defining iteme, a ako i dobijes obicno su jadno rollani. Previse RNGa.

Pozdrav ekipi.. javim se ja tu i tamo

Kad je pitanje sreća tu nema pomoći... jedini Furnace mi je pao kad sam lvlo barba i bio je mislim lvl 62 ili 65.. a WH nikako pa nikako

i onda u jednom riftu 2, jedan potpuno ali potpuno beskoristan, a drugi koliko toliko iskotistiv s tim da sam morao vit rolat u dex jer nije bilo main stata..

SMK ni primiriso, calamiti ništa, za DH sam farmo cindercoat valjda mjesec dana al kad je pao bar je bio ancient.. i tako RNG

US server keke013#2101
15 godina
neaktivan
Diablo 3

nije problem u drop rate-u rijetkih itema, nego u tome što je malen izbor itema koje zaista želite.

po meni je najveći problem u tome što kakve god promjene naprave, sve se svede na jako uzak izbor itema/buildova za endgame.. čisti primjer je prstenje, mislim da ne moram ni spominjati kako je uzak izbor prstenja.. u 95% slučajeva se svodi na RORG, SOJ i unity.

ne pratim baš u zadnje vrijeme puno što se događa, ali možda zaigram 2.2 opet. bilo bi idealno kada bi uspjeli dobiti balans di bi svaki set bio odokativno podjednako jak kada bude razrađen. isto vrijedi i za izbor skillova koji npr. aktiviraju set.

na žalost pravi diverzitet buildova nikada neće biti moguće postići.. ljudi će uvijek naći onu jednu kombinaciju koja funkcionira bolje od ostalih.

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Hehe, u 2.2 jedni od najtraženijih prstenova će biti Focus i Restraint (jedan daje 50% damage nakon što koristiš resource generator, drugi 50% damage-a nakon što koristiš resurse - po 5 sekundi - zajedno to je 125% dodatnog damage-a).

Također (mislim da samo u S3 za sad) Obsidian Ring of the Zodiac (1 sekunda CDR-a na random skill kada trošiš resurse), te Broken Promises (100%CHC nakon što 5 udaraca za redom nisi critao - možeš opremu složit sa 0%CC i max CHD - no, uvijek imaš "baznih" 5% CHC).

Poruka je uređivana zadnji put uto 31.3.2015 9:27 (TomoR).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Lik ima dobar smisao za humor, a očito i zna prtljati po D3 engine-u, xD:

Ovaj Mojo je inače bio najavljivan, hoće li doći, nemam pojma:

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Hehe, u 2.2 jedni od najtraženijih prstenova će biti Focus i Restraint (jedan daje 50% damage nakon što koristiš resource generator, drugi 50% damage-a nakon što koristiš resurse - po 5 sekundi - zajedno to je 125% dodatnog damage-a).

Također (mislim da samo u S3 za sad) Obsidian Ring of the Zodiac (1 sekunda CDR-a na random skill kada trošiš resurse), te Broken Promises (100%CHC nakon što 5 udaraca za redom nisi critao - možeš opremu složit sa 0%CC i max CHD - no, uvijek imaš "baznih" 5% CHC).

velim ne pratim baš previše u zadnje vrijeme.. tu pročitam neke sitnice, ali očito sam poprilično neaktivan po pitanju diabla..

no i dalje stoji da će se (vrlo vjerojatno) sve vrtiti oko max 2 builda po klasi uz jako uzak izbor itema, tj. alternativa gearanja.. (naravno uz pretpostavku da ciljaš visoko, casual se može igrati bilo kako)

na žalost u trenutnom stanju igre je to nemoguće uskladiti/popraviti/izbalansirati.

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
17 godina
Diablo 3

Evo ukratko (na stare setove dodani itemi za 6 bonus - Immortal, Zuni, Tal Rasha, Inna i Natalya):

• Barb (bez problema GR55+ - buff na damage i toughness):
  • - prerađeni Immortal King set + braceri za permanentni Wrath of the Berserker sa svim runama 
  • - novi Whirlwind set (radi kombinacija s ovim gore 5+3 ili 3+5 + RORG u oba slučaja)
  • - Cheat Death passive

Crusader (vrtit će se kao i sad oko GR45-52):

- Dorađeni Roland set + braceri koji daju dodatni damage na Shield Bash ako je manje od 3 protivnika pogođeno

Witch Doctor (podiže GR ljestvicu prema 50 sa pet buildom):

- prerađeni Zunimassa set, sa dodanim damage mitigationom, forsaju Mana Spender, ali ima i remen koji diže Fetishe kada trošiš manu

- malkice prerađeni Jade, kako izgleda slabiji od pet builda

Wizard (ide preko GR50 po novome):

- Firebird set trunkicu promijenjen

- Tal Rasha -  trga prste ali najveći damage

- Delsere Magnum Opus - zamišljen kao support set ali isto ide preko GR45

Demon Hunter (svi setovi mu dobri... GR50+):

- Marauder izgleda nema promjena

- Natalya - izgleda da će lijepo raditi sa Strafe, vidio da ekipa čisti GR45+, najbrži za T6 čišćenje

- Unhallowed Essence - Multishot Build koji jako diže damage generatorima, vidio ga kako rastura kao Damage dealer sa strujnim Elemental Arrow-om u 4 igrača GR60+ 8ide solo preko GR50)

Monk (GR50+):

- Inna i dalje manje više ostaje support set, no dodaje stvari oko Mystic ally-a

- Raiment of a Thousand Storms set - novi Raekor, pretvara Dashing Strike u spendera, sa 12500% damage-om

- Sunwuko je bilo najavljeno da će postati 6pc set, ali nema promjena za sad

Ukuno, najviše "pozitivnih" promjena je na barbu, koji će po meni najlakše solo u GR50+ i za "prosječne" igrače, štoviše promijenilo mu i WW set oružja na bolje. Pogotovo oko prstenja ima još promjena, ali mislim da će već idući tjedan pravi patch notes.

Moj PC  
0 0 hvala 3
17 godina
TomoR kaže...
....

U novoj sezoni se mislim posvetiti jednoj klasi, eventualno isprobat jos jednu ... i prije ovog tvog posta sam razmisljao o barbu ili wizardu. Mozes li mrvicu vise pojasniti ovo da Tal Rasha trga prste?

Poruka je uređivana zadnji put uto 31.3.2015 20:44 (Eld).
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Svaki od 4 elementa kada ih upotrijebis (vatra, struja, led i arcane) daju buff na damage, nisam siguran koliki je tocno postotak. Taj build lomi prste jer buff od svakog elementa traje samo 6 sekundi, a cesto niti ne znas koji je element "aktivan". Radi toga ces cesto pritiskati sve skillove da uvijek imas aktivne sve buffove.

Linkao bih sa sluzbene stranice ali pisem sa mobilnog pa mi se ne da 

Meni se ne svida build, previse lupanja po tipkama, bugova i mikromenadzmenta. Jos ne mogu prezaliti kaj wizz nije kao SWK monk - spemanje nuke skilova (meteor -bells) i odlicna mobilnost (teleport-dashing strike). 

0 0 hvala 1
17 godina
Eld kaže...
TomoR kaže...
....

U novoj sezoni se mislim posvetiti jednoj klasi, eventualno isprobat jos jednu ... i prije ovog tvog posta sam razmisljao o barbu ili wizardu. Mozes li mrvicu vise pojasniti ovo da Tal Rasha trga prste?

Moraš koristiti sva 4 elementa unutar 4 sekundi, da bi onda imao damage buff od 6 sekundi.

13 godina
TomoR kaže...

- Natalya - izgleda da će lijepo raditi sa Strafe, vidio da ekipa čisti GR45+, najbrži za T6 čišćenje

Nerfali su Natalya set, jako loše sad radi s channeling skillovima nakon Icy Trails fixa :/

Endure...and in enduring grow stronger
17 godina
TomoR kaže...

Wizard (ide preko GR50 po novome):

- Firebird set trunkicu promijenjen

- Tal Rasha -  trga prste ali najveći damage

- Delsere Magnum Opus - zamišljen kao support set ali isto ide preko GR45

Mislim da će već idući tjedan pravi patch notes.

Hm, po običaju, vridnice koje traže bugove su našle nove...

Išao sam pogledati tablice na PTR, makli su one barbare koji su solirali 63, trenutno najveći barb je 57.

I DH koji su koristili Icy trail za 57 su pobrisani, pa je 53 max trenutno za solo, Crus je 49 čini mi se, WD 50, monk 52, i - trenutni rekorder:

Solo wiz - trenutno najbolji na 61, a mooooore drugih od 54 do 60 

Naravno, sada kada zakrpe bug nešto će drugo pokvariti, i onda će wiz opet nedovršen u igru 

17 godina
Pixie_st kaže...
TomoR kaže...

Nerfali su Natalya set, jako loše sad radi s channeling skillovima nakon Icy Trails fixa :/

Mislim da i dalje radi dobro, ovo je nakon što su patchali Icy trail:

15 godina
Zanimljiv je taj RNG, pogotovo kada vidim da se ljudi pate oko Conder dropa, a meni ih toliko dropa da ih salvage-am.

The Furnace mi je dropao jedan i to jako jadan i to za Monka dok za Barba ga nisam ni vidio kod sebe.

Torch mi je također nepoznanica na Monku.

Jedino treba uzeti sve to s rezervom kod mene jer nisam puno igrao zadnjih mjeseci (više sam na ESO za promjenu) no par stotina sati se nakupilo.

Evo sezonu sam igrao samo zadnjih par dana i na nekom para osamdeset sam (ili tako nešto), a gear je smiješno loš no nije da me to dira jer sam igrao iz chilla i totalno ne opterećeno.
First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
17 godina
striko kaže...
TomoR kaže...

Solo wiz - trenutno najbolji na 61, a mooooore drugih od 54 do 60 

Naravno, sada kada zakrpe bug nešto će drugo pokvariti, i onda će wiz opet nedovršen u igru 

Buduci mi se ne lome prsti a lagano sam se zasitio monka znaci da cu na barba malo ... Koliko sam jucer vidio solo wiz je cak i 63.

16 godina
Diablo 3

Kakav je to build za wiza?

Nostferatu zombiji i ISO broj objektiva ftw!

0 0 hvala 0
17 godina
Ged kaže...

Kakav je to build za wiza?

Iskreno, nisam siguran, valjda se kombiniraju 4 skila - jedan sa arcane, jedan sa cold, i fire i light... I Onda Tal Rasha dize 150% DMG svemu 6 sekundi... A svaki novi u rotaciji produžuje efekt opet na 6 sec - slično dobrom starom CM wizzu

Ja sam se samo zabavljao sa fire i meteorima...

Ovaj novi prsten nema baš smisla za takav build...

Iskreno, protrčao sam kroz PTR dok je bio 2000% buff legova, pokupio sve za svaki lik i to je bilo to. Par pokusaja sa Firebird wizom sa In-geomom dok je radio, i par sa barbom - sve na 50, i sve sam pao, i poslije samo jedan sa Tal rashom na 45, vise nisam ni igrao...

Tal Rasha Tal Rasha
Convention of Elements Convention of Elements
12 godina
neaktivan
Diablo 3

Bome dobro guraju ovi BK mačevi mislim da ce ovo bit MUST build za brzo ciscenje griftova.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/XsX-2902/hero/52676431
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.4.2015 18:54 (XSX).

0 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Sezona 2 završava čak već 5-og (prije je bilo riječi 8-og...), 8-og valjda patch, 10-og nova sezona.

http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/13901871211#2

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Diablo 3

Znam da je bio April Fools, ali jučer sam se zbilja nadao da će biti uključen Big Head Mode. Bilo bi fora igrati tako pa makar samo jedan dan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Diablo 3

Sezona je praktički gotova , mogu reći da je bila uspješna 

Postoje ljudi kole vole tarantule i oni koji ih još nisu zavoljeli
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

imam jedno pitanje. Ne igram dugo D3 ali evo da pitam. Doveo sam barbara do zadnjeg lvl-a i idem sad stori ispocetka, pa me zanima da li u D3 mogu igrati one riftove ili sto vec kao i u RoS ili samo kampanju? Znaci ja NEMAM RoS pa me zanima to. Hvala vam unaprijed!

I da igra je brutala :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Gam3r kaže...

imam jedno pitanje. Ne igram dugo D3 ali evo da pitam. Doveo sam barbara do zadnjeg lvl-a i idem sad stori ispocetka, pa me zanima da li u D3 mogu igrati one riftove ili sto vec kao i u RoS ili samo kampanju? Znaci ja NEMAM RoS pa me zanima to. Hvala vam unaprijed!

I da igra je brutala :D

Nemaš RoS, znači zaključan ti je Adventure Mode, a samim time i Riftovi. Iskreno, ako ti je igra bez RoS-a brutala, onda nemaš šta čekati nego si uzeti ekspanziju što prije. Skroz druga igra (u pozitivnom smislu) sa tim dodatkom.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
14 godina
neaktivan
Diablo 3

ma znam, htio sam ju odmah, ali nazalost nisam pri $$$ trenutno ni u skorijoj buducnosti. Nekako sam sakupio tih 20 eura ali jos tolko mi je puno. Budem jednog dana nadam se. Hvala na informaciji!

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Diablo 3

U istoj situaciji sam i ja, s frendovima kupio za 20 eura prosli tjedan i od onda uzivamo. Trenutno levelamo druge likove, trazimo keyeve kod keywardena i sve to, brutala stvarno 

0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Diablo 3

Inace je Diablo bez ROS-a ko piva bez hmelja,znaci nije piva razlika je zbilja nebo i zemlja.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/XsX-2902/hero/52676431
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.4.2015 10:18 (XSX).

1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Diablo 3

Pozz ekipo, htio bi kupiti Diablo 3 i ROS na G2A (danas je kao neki popust...), u kosarici mi pise da specificiram iz kud sam pa da roknu porez...jel se to stvarno treba ili mogu pustit outside EU? :D

Pot piss

0 0 hvala 0
14 godina
Izba Gun kaže...

Pozz ekipo, htio bi kupiti Diablo 3 i ROS na G2A (danas je kao neki popust...), u kosarici mi pise da specificiram iz kud sam pa da roknu porez...jel se to stvarno treba ili mogu pustit outside EU? :D

Možeš ostaviti outside EU.

Možeš im i poslati mail u kojem piše da si ti glasao protiv ulaska u EU, ako baš želiš.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
10 godina
neaktivan

A kako znas to zadnje? :D

Pot piss
14 godina
Izba Gun kaže...

A kako znas to zadnje? :D

Ja sve znam 

17 godina

Evo, sezona 2 je završila!

A imam i dobar ulaz u novi leaderboard - 56 - sa 4 igrača

Za par dana, kad dođu novi setovi, nadam se i 60ici

Edit - Frosty, zar si odustao od Diabla?

56 56
56 56
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.4.2015 11:33 (striko).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice