Sezona završava 4.2.2015
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Količina potrošenih blood shardova u odnosu na šansu da se dobije određeni predmet:
Link na dokument:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1cM-s4e66ql2zsrkfkfKXmvVJ4zmngzxdzVLk9gvLvT8/htmlview?usp=sharing&pli=1&sle=true#
Ajd dobro, evo odgledao, ali opet sve je stvar sreće i ništ drugo, npr. u videu onaj onaj Star of Azgaranth za barbara, kaže 130 000 shardova, ja dosada potrošio 91 500 ukupno u igri, a meni jučer pao amulet, vidim nešto čudno, nikad vidio prije pa ga ostavio.
A Furnace nema šanse da meni pade, kao ni Cindercoat.
Količina potrošenih blood shardova u odnosu na šansu da se dobije određeni predmet:
Link na dokument:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1cM-s4e66ql2zsrkfkfKXmvVJ4zmngzxdzVLk9gvLvT8/htmlview?usp=sharing&pli=1&sle=true#
Ajd dobro, evo odgledao, ali opet sve je stvar sreće i ništ drugo, npr. u videu onaj onaj Star of Azgaranth za barbara, kaže 130 000 shardova, ja dosada potrošio 91 500 ukupno u igri, a meni jučer pao amulet, vidim nešto čudno, nikad vidio prije pa ga ostavio.
A Furnace nema šanse da meni pade, kao ni Cindercoat.
To se negleda tako da gledaš koliko si ukupno potrošio shardsa,nego bi trebo npr potrošiti 130 000 shardsa samo na amulete da bi teoretski dobio taj amulet.
Ajde da su konačno ovo hotfix-ali:
Players who modify their gear or skills in another game will be unable to re-enter a Greater Rift until they revert their loadout to what it was when the Greater Rift began (1/28)
http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/15698856044
To bi trebalo dati puno pravedniju sliku na "vrhu leaderboarda" za S2 i Eru 2.
Ajde da su konačno ovo hotfix-ali:
Players who modify their gear or skills in another game will be unable to re-enter a Greater Rift until they revert their loadout to what it was when the Greater Rift began (1/28)
http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/15698856044
To bi trebalo dati puno pravedniju sliku na "vrhu leaderboarda" za S2 i Eru 2.
Može malo objašnjenje o čemu se tu radi, nešto nisam skontao očito.
Koliko je poznato prilikom ulaska u Grift onemogućeno je pridruživanje suigrača dok se rift ne završi, mjenjanje geara, skillova. Jedino što se može je teleport, repair opreme, bauljanje po mapama dok je instanca Grifta otvorena...
Postojala je do hotfixa fora, da tipa očisitiš rift i dođeš do bossa, vidiš koji je boss, izađeš iz rifta, stisneš pauzu, pozoveš nekog drugog da uđe u igru, ti izađeš iz igre, on pauzira "tvoju" igru (dotični ne ulazi u rift).
Ti pokreneš novu igru, promijeniš skillove i opremu (npr. ako je poison boss staviš Mara amulet) da budeš najjači za single target. Nakon toga tražiš da se joinaš natrag u igru gdje te netko čeka sa "tvojom" pauziranom igrom, on izađe iz igre, a ti nastaviš dalje u svojem riftu.
Mislim da su na tu foru napravljeni svi GR47+ za Crusader-a u sezoni (nisam našao ni jedan video koji pokazuje Clear iznad GR46, i to je bio Stonesinger).
Gle, riješio sam GR43, GR44 (govorim za Condemn Crusader-a) sam dva puta falio za 15-20 sekundi - ne ginem na bossu (uglavnom), na GR43 mi treba 5-6 minuta da ubijem bossa, na GR44 bar 7-8.
Smatram da uz jako sretni rift mogu očistiti GR45 (Stonesigner i Power Pylon na njemu), jer nemam Ancient Blade of Prophecy, da mi taj dropa očistio bih GR45 bez problema, i limit digao na GR46, ali iznad toga, jako teško (imam ancient shouldere, helm, chest, hlače i remen).
Gabynator ja na stream-u čistio sa ekipom (3-4 man party) GR53-54 na gore opisani način, tako da je jedan ostajao u igri, a ostala trojica izašla i promijenila skillove/opremu, te se vratili u igru. Vidio sam na vlastite oči u njegovom stream-u, i stream-u barba koji je igrao s njim.
Znam da će mi formual1live dati TD, ali ovaj puta molim neka ga obrazloži.
I ne, iako znam za tu foru nisam je nikada koristio.
Pozz ekipa,eo kupi san diablo 3 RoS pa me zanima ako ima neki fini guide za noobare kako se snac u igri a da pisu i banalne gluposti i ako ima neki pocetnik da je 18+ pa da skupa otkrivamo igru moze pm sa nickom da ga dodam,zivili !
Pozz ekipa,eo kupi san diablo 3 RoS pa me zanima ako ima neki fini guide za noobare kako se snac u igri a da pisu i banalne gluposti i ako ima neki pocetnik da je 18+ pa da skupa otkrivamo igru moze pm sa nickom da ga dodam,zivili !
Hexfire#2244 ti je moj battle tag pa pitaj što te zanima.
A što se guidova tiče, na engleskom ih ima hrpa, samo upišeš u google, a za neki domaći ne bih znao. Mislim da ti je najlaše samo igrati pa pitati za sve što ti nije jasno. Možeš i joinati u neki clan pa će ti biti još lakše početi.
Dobrodošao, nisi pogriješio s RoS, a kako se snaći, e to je teško pitanje, ali najviše ti može pomoči gledanje youtube snimaka, barem je meni, zavisi i s kojom klasom igraš i kako igraš, svi smo više manje krenuli na Normal/Hard (po meni nije loše krenuti na Hard jer imaš 75% više iskustva i zlata a opet nije tako teško) nivou težine pa išli na više i više, moj ti je savjet da igraš brzo, i uvijek brzo, znači igraš nivo težine gdje ti je najbrže farmanje mape, jer je princip jednostavan, što više mobova i elita ubiješ to ti više predmeta padne ingame, što više predmeta pade to je veća šansa da će ti pasti nešto stvarno dobro. Nemoraš se na početku zamarati s bijelim, plavim i žutim predmetima (žute kupi za opremanje lika s kojim ideš prema level 70) koji padaju u igri, cilj su legendarni ili set itemi, dok ne dođeš na level 70 imaš opciju da ti je samo Kampanja otvorena, pa nju riješavaš, čim dođeš na lvl 70 pređi na Adventure mod i kreni s rješavanjem Bounty-a, u svih 5 Act-ova imaš po pet zadataka, svaki zadatak nosi nagradu u vidu iskustva i zlata (zlato isto nemoraš kupiti na početku, tj. idi na brzinu, zlata će uvijek biti kasnije, kasnije kad budeš igrao igru ima jedan Gem/ide u ring ili amulet s socketom/ koji ti omogučuje takoreći neograničenu količinu zlata unutar igre), kad riješiš svih 5 zadataka dobijaš nagradu u vidu Blood Shardsa (možeš ih imati max 500, onda ih moraš potrošiti da ih opet skupljaš), Blood Shards trošiš kod Kadale u gradu (Adventure MOD only) za opremu po želji, postoji šansa da ti Kadala da nešto dobro, ali i nemora. Ali obično da.
Za početak igraj jednu klasu, i samo nju forsiraj dok neskužiš igru, vidio sam puno igrača koji istovremeno igraju više klasa pa ih nema nigdje, a i brzo im igra dosadi, ali me slobodno dodaj pa se mogu s tobom koji put prošetati po mapi. (FrostyDog # 22639)
I idi samo na brzinu, brzo farmanje, brzo prelaženje nivoa je najvažnije u igri (barem meni bilo, možeš ali nemoraš da me poslušaš),
eo jedan dan igranja na hard lvl 27,igra sam diablo 2 dobrih 5,6 god tako da san poveza sve poprilicno je slicno..samo malo bolje graficki obradeno :),blacksmithing sam skuzio,poceo sam s crusaderom josh ni 1 potion nisan iskoristio malo pre lagano :S,ugl igra je zaraza koliko vidim za sad,dobro sto ne mogu zeznit skillove kao u D2 :),ako ima neki klan ili tako nesto da se mogu ubacit bilo bi fino,pozz
Sezona 2 počinje u petak 13 :) ( 13.02. )
pa kakav je troll ova igra jučer rollam bombardier rucksack za 15% cluster-a, potrošim preko 5 milijardi (zadnji roll preko 44 milijuna me koštao), da bi danas dobio ancient bombardier ruckasck, i to kakav (slike u prilogu)
zarolao sam mu vit u resource cost reduction 8%
Imam i ja slican :)
Imam jos jedno pitanje. Ne kuzim zasto ne mogu aktivirat infernal machine. Ili mi i za to treba ekspanzija?
Imam jos jedno pitanje. Ne kuzim zasto ne mogu aktivirat infernal machine. Ili mi i za to treba ekspanzija?
Ako se ne varam ne treba ekspanzija. Moraš ići na Act 1 i u Cain's House te tamo aktivirati. Provjeri si na netu koja točno je to prostorija. Nisam ubio ubere već odavno pa pričam po sjećanju.
Moj lični rekord
G. Rift 40
Svaka čast, ja čekam sezonu da krene, taman za 15tak dana završavam s poslom koji radim, pa mi onda negine 3 tjedna igranja Sezone 2 dnevno po 12-14 sati, još da odlučim koju klasu da krenem igrati. WD i Monk su mi u užem krugu.
A do toga 14.02. samo rad i rad i rad mi negine, nema igranja na PCu.
Moj lični rekord
G. Rift 40
Čestitke bivšem kolegi iz klana.
Ja još nisam stigao do 40-ice iako imam i ancient furnace. A pala su mi i 2 ancient sun keepera. Kad god se spojim odmah svi traže mog support wd-a pa uglavnom igram 50-ice u četvero.
ima tko diablo 3 ili reaper ? a da ne igra ? (igrao sam prije i onda prodao svoj acc) pa me opet dosla zelja za igrom neka mi se javi. hvala
Pokusao i nista...... Pokusavam posvuda ali ne ide...
Odeš u onu kuću u selu u act 1 i aktiviraš ih
Pokusao i nista...... Pokusavam posvuda ali ne ide...
tu trebaš nabiti drvena vrata i ući, i onda unutra aktiviraš mašine. samo ne znam dali se lokacija promijenila sa promjenom layouta prvog grada..
ima tko diablo 3 ili reaper ? a da ne igra ? (igrao sam prije i onda prodao svoj acc) pa me opet dosla zelja za igrom neka mi se javi. hvala
a mora ić ja ih svaki dan igram , jel imaš dosta kljuceva?
Bul-Kathos prsten umjesto SoJ-a i vidi čuda, pada i RG na GR45:
Imam sad još nekih 6-7 GR46 ključeva, ali sumnjam da ću uspjeti riješiti koji dok ne završi sezona. I nažalost nije me htio ancient Blade of Prophecy, da mi je pao progurao bih se možda i u top 20...Kako je moguće da Bul katos može biti jači od SOJ-a sa elemental i elite dmg + strenght ili crit dmg?
Btw, svaka čast na Griftu.
Kako je moguće da Bul katos može biti jači od SOJ-a sa elemental i elite dmg + strenght ili crit dmg?
Btw, svaka čast na Griftu.
U početku radi tikove od 55M, navodno je od patch 2.1 limitiran na 2000% weapon damage-a (*STR*CC*CHD itd). Prije 2.1 je radio uvijek 0,4% damage-a od trenutnog zdravlja moba.
Evo, tu je primjer na Azmodanu:
BTW, za 5 sekundi sam falio i GR46. Nema više ključeva, gotova sezona.
Pao mi još jedan Blade of Prophecy, ali ni taj nije bio ancient...
Hm, zanimljivo, ima još neki trik, exploit, legacy komad opreme- ne znam što točno!
Uglavnom, trenutno je solo wizard završio 53 - odnosno dvojica čak!
Izgleda da se wizardi vraćaju
Čestitam još jednom, Tomo
Hm, zanimljivo, ima još neki trik, exploit, legacy komad opreme- ne znam što točno!
Uglavnom, trenutno je solo wizard završio 53 - odnosno dvojica čak!
Izgleda da se wizardi vraćaju
Čestitam još jednom, Tomo
Moguće je da su koristili Power Pylon glitch (uzmeš Power Pylon, popiješ health potion/promijeniš rift level/umreš i digneš se dok je Pylon aktivan i onda ti Power Pylon buff radi cijelo vrijeme nakon toga). Obznanili neki pred tipa tjedan dana. Izgleda da je to radilo sa svim DoT mehanikama (Toxin gem i slično).
Ali, nema više, hotfixano je:
http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/15698856044#5
Evo i moj GR45 clear, YT još obrađuje, pa je za sad na 360p:
Tko je ono rekao da ne može dobiti SoJ?
Barbar, paragon 481, jedan jedini SoJ pao dosada, i to jako loš. Hardcore WD p127 i nijedan SoJ nije pao dosada. Igrao još s Crusaderom i Demon Hunterom, SoJ vidio nisam.
Sinoć krenio malo s barbarom, 6 Maksimusa u sat vremena, za deset dana krećem sezonu, pa dotle mir.
SoJ je u jednom patchu prebačen u tier onih itema sa najmanjim drop rateom, ili barem blizu toga. Još uvijek sam na 4-5 komada koje sam dobio prije te promjene.