Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.549.760
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
14 godina
neaktivan
Diablo 3

ni meni još uvijek key nije došo, a nekako imam filing da ni neće doći prije ponoći, volio bi da griješim ali ne miriši mi ovo na dobro rekli su da danas isporučuju sad je 5 sati dakle imaju još 7 sati vremena, a nekako sumnjam da će u tih 7 sati stić odradit sve narudžbe jer sam siguran da ih imaju pun racku. ali to su znali i prije nego je exp izašla, i oni ko ozbiljna firma se moraju pobrinut da svi svoje ključeve dobiju na vrijeme odnosno prije 24h 25 kad izlazi igra, naravno meni osobno neće biti smak svijeta ako zakasne dan ali ću se ljutit ako budu kasnili par dana, u par dana mogu već preć exp zato mi to sigurno nije mali tajming. ali nadam se da će stić u zadano vrijeme, jer trebaju mi krila više od svega drugog u životu. {#}

ti što si stavio minus, da Bog da nikad ne dobio krila. {#}

i 5-3570K
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.3.2014 17:13 (GoodAngel).
Moj PC  
1 7 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
Dr. Zoidberg kaže...

19.12 napravljen preorder.

Vjerojatno salju redom kako je naručeno.

ja sam naručio početkom 3 ili krajem veljače nisam siguran točno ali znam da je ili početkom 3 ili krajem veljače par dana razlike, sve u svemu vidim da je g2play stranica službena zablokirana da su diablo fanatici navalili ko mutavi pisat tickete i prozivat švabe zbog nediscipline. {#}

uglavnom i mene hvata nervoza, ko će dočekat ponoć, kako vi ubijate vrijeme? mislim da ću bacit malo pucanja u borderlands 2, pa da se malo manje nerviram oko toga kad će key stići. {#}

i 5-3570K
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.3.2014 17:15 (GoodAngel).
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Ma i meni se čini da je uzaludno sad farmanje itema. Sve ove legendary iteme koje sad dropa zamijenit će plavi puno jači, kao kod ekspanzija u wow-u. :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Diablo 3

Frend je u Seoulu - njemu igra počinje za malo više od sat vremena. :)

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Diablo 3

Warning! All customers who have bought the Diablo 3: Reaper of Souls keys after 12:30 CET will receive their keys on the 25th of March. We are sorry for the inconvenience, we will do our best to send the keys as soon as possible. Poruka sa http://www.go2arena.com/diablo-3-reaper-of-souls-cd-key-preorder-eu.html

Samobor je lepa varoš
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Diablo 3

Kad se točno aktivira ekspanzija?  U ponoć po našem vremenu?

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Diablo 3

Da. Točno u ponoć ćeš dobiti poruku da je ROS otključan i da možeš početi igrati act 5. Čak možeš biti i u igri i nakon što ubiješ Diabla, igra automatski nastavlja act 5.

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.3.2014 19:12 (formula1live).

0 0 hvala 0
16 godina
Diablo 3

ceka se isto sa kinguin,zna netko su dali mozda kakvu obavijest kad bi moglo doc?

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Diablo 3

I tako... križarski ratovi počeli! :)

Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina
Tonči kaže...

I tako... križarski ratovi počeli! :)

Azija?

twice the pride double the fall
14 godina
neaktivan
cropunk kaže...

ceka se isto sa kinguin,zna netko su dali mozda kakvu obavijest kad bi moglo doc?

Samo su rekli da se kljucevi salju, ja ga isto cekam...

17 godina
neaktivan
Diablo 3

Bemu miša zaintrigiral me taj Crusader...  možda da si ipak uzmem tu ekspanziju, hmmmmmm...

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Nema ništa još s G2PLAY-a....ne mogu s' mirom ni BF4 igrati jer ubija me iščekivanje, ubijam vrime sa hearstoneom.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Ovo sam sad procitao na facebooku, Diablo 3 Reaper of Souls keys are being sent out! Stand by to receive your key and join the Crusade against Death! by Kinguin.NET :)

Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Diablo 3

ključ naručio prije 5 dana preko https://www.g2a.com/reaperofsouls. upravo mi je stigao mail s ključem:)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Pogledajte si spam foldere u mailboxovima...

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.3.2014 20:40 (Branimir82).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

Blizi se taj trenutak. Jesmo li spremni za:

http://i.neoseeker.com/n/9/diablo3error37.jpg

{#}

http://eu.battle.net/d3/en/profile/AFARON-2891/hero/420352
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.3.2014 20:49 (AFARON).
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Upravo dostavljen kljuc!

CDKEYHOUSE.com CDKEYHOUSE.com

potvrda potvrda

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.3.2014 21:43 (ERM).

2 0 hvala 0
16 godina
Diablo 3

ako sam dobro skuzio,svi bi do ponoci morali isporucit kljuceve jel?

meni jos stoji na Processing:Preorder 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

neki danas neki sutra ... ionak ces dobit krila i ovo sve vezano za preorder ako aktiviras kljuc do 31.3.2014 nema zurbe :D

Samobor je lepa varoš
16 godina
Diablo 3

da to znam,je nema zurbe ima se sta igrad do tada, samo me zanimalo jer vidim da ljudi pisu po fejsu da se kao do ponoci mora dobit,pa mi nie bilo jasno.

Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Ja dobio key s g2play i aktivirao ga.Zanima me samo kako ona krila dobim jel moram nešto napraviti ili to tek poslije ponoći se vidi?  Koja je inače fora s tim krilima imaju nekakve moći ili ...tek kao ukras?

sake08
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
Diablo 3

*IMPORTANT* All orders for DIABLO 3: Reaper of Souls are being proceeded at the moment and will be delivered by 25th March at the latest.
Customers who will receive their orders on 25th March we have prepared a special gift. Thank you for your understanding and patience.

http://www.go2arena.com/

bas me zanima kaj cu dobit hh :)

Samobor je lepa varoš
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.3.2014 22:16 (geek_boy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
geek_boy kaže...

*IMPORTANT* All orders for DIABLO 3: Reaper of Souls are being proceeded at the moment and will be delivered by 25th March at the latest.
Customers who will receive their orders on 25th March we have prepared a special gift. Thank you for your understanding and patience.

http://www.go2arena.com/

bas me zanima kaj cu dobit hh :)

a kupon 5%...

VenAtoR#2231
15 godina
Diablo 3

Pitanje, hocete  se polako upoznati s klasom i dignit ga na 70 ili ce vas netko pogurat?

Nekako mi se ne igra sam do 70 pa cu se prikljucit nekoj ekipi koja igra (ako je netko sutra navecer raspolozen za zajedno levelanje neka se javi in-game).

Prvo cu malo solirat da vidim kako i sta pa bi se onda sutra prikljucio levelanju.

Sto se tice DH, malo sam kraftao i tako, ali trenutno je los no nemam volje ipak sada trosit vrijeme na to tj. trosit materijal na kraftanje za lvl. 60 gear dok za par sati sve ide gore.

Naravno, prioritet mi je i dalje wiz i barb (makar je barb malo otisao sada u zaborav), ali me zanima kakvu klasu nam je Bliz smislio pa cu se malo skompat s crusaderom (moram oslobodit slot za njega posto mi lvl 1 likovi s kojima ne igram sluze kao stash za gear koji trenutno ne koristim i za materijale za kraftanje (backup koji se nakupio s vremenom)).

Mali prijedlog za klan, u newse bi bilo ok staviti tko treba levelanje ili slicne usluge posto uvijek netko treba tako nesto, a uvijek ima ekipe koja je spremna pomoci (prvi sam tu ako treba nekog pogurat).

Ista stvar bi bila i skupljanje bijelog, ubere i sl.

Zamolio sam jednog od ekipe na tronu za to, ali nisam dobio nikakav odgovor pa evo ovdje iznosim prijedlog. {#}

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Diablo 3

Ja planiram sa Crusaderom proći cijelu kampanju, Diablo i RoS, a onda bi bilo super kad bi me netko mogao pogurati u levelima, naravno ja ću uzvratit istom mjerom. Počet ću valjda danas u ponoć, ako bude sve dobro prošlo bez errora 37 :D

Paragon

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Diablo 3

Hmm...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Houston we have a problem, ja nemam krila. {#}

aktiviro sam igru, piše mi ona zelena poruka suces ušo sam u igru, a krila ne postoje morat ću popit red bul izgleda. {#}

jel trebam ja što downloadirat, kad nemam krila? meni je key global, možda igra još nije aktivirana možda mi tek od ponoći dadnu krila. molim te bože, molim te. {#}

i 5-3570K
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.3.2014 22:49 (GoodAngel).
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
Diablo 3

Hej samo kratko pitanje, svi koji kupe ROS, dobijaju 3 paketića karata u Hearstone?
dali se paketići mogu poslati nekome ili su vezani samo za vaš email?

Hvala. 

NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
GoodAngel kaže...

Houston we have a problem, ja nemam krila. {#}

aktiviro sam igru, piše mi ona zelena poruka suces ušo sam u igru, a krila ne postoje morat ću popit red bul izgleda. {#}

jel trebam ja što downloadirat, kad nemam krila? meni je key global, možda igra još nije aktivirana možda mi tek od ponoći dadnu krila. molim te bože, molim te. {#}

Kad uletis sa likom u igru, zar ti u donjem lijevom kutu nema mail ikona ?

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.3.2014 22:56 (ERM).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice