Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.334
|
čitano: 4.633.291
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
16 godina
Re: Diablo 3
fila2208 kaže...

Hej samo kratko pitanje, svi koji kupe ROS, dobijaju 3 paketića karata u Hearstone?
dali se paketići mogu poslati nekome ili su vezani samo za vaš email?

Hvala. 

Uz digitalnu kopiju RoSa dobiješ 1 pack kad se ulogiraš u HS, a uz box verziju dobiješ kôd kojeg kucaš. Ako si pak kupio digital deluxe ili CE box verziju onda dobiješ 3 packa. Dijeliti možeš samo ono što dobiješ uz box verzije, stadnard ili CE, sve digitalno je vezano na tvoj acc. Vidi link za info o kartama za HS 

@GoodAngel, krila vjerojatno i nećeš dobiti odmah nego u roku od 24h a oni kažu do 72h od upgrejda accounta, ali u donjem lijevom ćošku će ti se pojaviti nova ikona. Nema potrebe za panikom, stići će. 

Ash nazg durbatuluk, Ash nazg gimbatul, Ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.3.2014 23:01 (amanar).
14 godina
neaktivan
ERM kaže...
GoodAngel kaže...

Houston we have a problem, ja nemam krila. {#}

aktiviro sam igru, piše mi ona zelena poruka suces ušo sam u igru, a krila ne postoje morat ću popit red bul izgleda. {#}

jel trebam ja što downloadirat, kad nemam krila? meni je key global, možda igra još nije aktivirana možda mi tek od ponoći dadnu krila. molim te bože, molim te. {#}

Kad uletis sa likom u igru, zar ti u donjem lijevom kutu nema mail ikona ?

otvorio sam i stiso sam claim, a ništa ako i ne dođu nema beda. samo neka u ponoć krene exp, a ne da bude odgoda. {#}

i 5-3570K
16 godina
Diablo 3

Info s foruma za poruku o server shutdown koja se mogla vidjeti nedavno u D3. Link

"We are pushing a live hotfix. Leaving your party now, and creating a new one within the hour - a bit less right now - will prevent from losing your current progress. There should be no downtime if you just leave the game."

A ako je ljudima dosadno čekati, bacite pogled na ovo, twitch.tv - Reaper of Souls launch event

Ash nazg durbatuluk, Ash nazg gimbatul, Ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.3.2014 23:14 (amanar).

1 0 hvala 1
17 godina
Diablo 3

Nevjerojatno, 2 keya sa 2 razlicite stranice sam kupio (za sebe i frends) i na obje nemam srece, nece stic pa nece :D

Ajde, necemo ni on ni ja igrat veceras, ali ovo je nevjerojatno koliko nemam srece. A on me vec pinga jer vecina ljudi koje zna je vec dobila kljuceve.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Diablo 3

Andit's LIVE!!!!    

Može se kreirat Crusader {#}

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Da. Krenilo je {#}

16 godina
Diablo 3

e mislim da ja nista necu umlatit dosutra.... nabijem go2arena na ofinger....

VenAtoR#2231
Moj PC  
5 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Eld kaže...

Da. Krenilo je {#}

ševa života može počet. {#}

i 5-3570K
14 godina
neaktivan
Diablo 3

ne znam kojeg vraga su toliko otežali ubijaju me oni vatrnei ko od šale, po četri pet puta dok ih ubijem, toliko me diablo nije ubio koliko ovi u westmarchu, znam da će kasnije biti lakše ali mi ide na racku da mi čak i ovi obični rade probleme, je da imam lošu opremu ali stvarno su pretjerali mislim da malo previše slušaju ove kritičare po netu i da bi jednostavno trebali napravit igru na način kako je naprave i uopće se ne osvrtat na dežurne kritičare, kmečali su da je igra prelagana i sad smo dobili to da na torment 1 jedva prelazim RoS a na mp9 sam bez beda igro s ovom opremom s kojom me kolju na torment 1. 65 sam level, još mi je ostalo par crtica žutih do 66 sutra nastavljam, stvarno me kolju ko pile i nemam više volje, tri sata sam odvalio sutra udaram žestoko iako će me valjda još najmanje 100 puta kilat dok ne pređem RoS. večerasa najmanje 30 puta me ubilo, tolio me nije ubilo od kad igram igru do danas. a svašta, ali igra će bit prva lika kad se probije ovaj led i kad se ne bude moralo farmat ove škakljive teške djelove, tako je bilo i s lord of destraction kilaš dibala bez beda i onda te kolju oni dikobrazi na prvom djelu areat montain. {#}šta je tu je, blizard kažem previeš sluša ove dječicu stalno im nešto ne valja te ove te one, igrajte i šutite ako vam se nešto ne sviđa izbrišite igru i bok. end of story.

i 5-3570K
Moj PC  
0 13 hvala 0
13 godina
Diablo 3

milijuni se opet slazu na blizzardov racun ;)

1 0 hvala 0
17 godina

Teze je dosta, da, i meni se to svidja. Sa wizom sam se setao na T4 a sada se dobro mora paziti i gine se na T2 a ni T1 nije bas setnja. Ali naravno treba pricekati da dropa nove opreme i oruja. Vec i zutih ima boljih od legenda koje sam nosio. Dropala su mi 4 legenda od toga je samo jedan stuff vrijedan spomena. Na kraju sam prebacio na normal da protrcim do kraja i ima dosta igre cak i na tom nivou tezine. Dotjerao sam wiza do 70. levela a sada cu isprobati malo crusadera pa na spavanje {#}

Malthael Malthael
1 1
2 2
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Za one kojima key nije stigao - pogledajte spam foldere u mailboxovima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

Evo digao sam i ja svog WH na HC na lvl 70, u početu sam igrao T1 laganini, kasnije je postalajlo sve teže i teže, pa samo frend i ja prebacili se zadnjih par levela na HARD. Ipak to je HC, nema tamo zahebancije. 

Jako mi se sviđa novi stil igre, riftovi su super, bounty isto. 

Igra ima veliki potencijal za sada da privuče publiku nazad.

Moglo bi se reći da je ovo pravi diablo 3 kakav je treba biti. Svatko će si naći nešto što mu odgovara za igranje.

Rolanje statova je zarazno, i odlična stvar.

Ali dizanje sa 60 do 70, nisam mislio da će baš toliko trajati. Pa nekih 4 sata sigurno act5 sve se prolazilo.  

Đuro#2155
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Diablo 3

Da..   ovo je trebao biti Diablo III pri izlasku.

Šteta što je ovakav postao tek dosta kasnije i to za 39€ više, ali što je tu je..   sad ćem ga igrat neko vrijeme opet.

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
1 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

No key for me yet o.O fuuuuuuu

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Diablo 3

pa nemogu vjerovat da sam taki baksuz da jos nije nista siglo....

VenAtoR#2231
Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Vi koji niste dobili key, odite na stranicu gdje ste narucili i pogledajte tamo game library (ili my games ili kako stranica to vec zove) - ja sam jutros vidio na fas2play igru da su mi dostavili u my games, tek naknadno, kad sam dosao na posao, je dosao mail sa keyem. Mail moze kasnit, teoretski se moze desit i vama 8iako su sanse male).

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.3.2014 8:17 (Rhodin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

jučer (jutros) sam uspio malo odigrati početak Act 5 i sviđa mi se kako su složili mapu i u nju ugradili sitne evente. Sad ću se lijepo zabaviti sa starim likovima prije nego krenem sa Crusaderom.

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend !
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
GoodAngel kaže...

ne znam kojeg vraga su toliko otežali ubijaju me oni vatrnei ko od šale, po četri pet puta dok ih ubijem, toliko me diablo nije ubio koliko ovi u westmarchu, znam da će kasnije biti lakše ali mi ide na racku da mi čak i ovi obični rade probleme, je da imam lošu opremu ali stvarno su pretjerali mislim da malo previše slušaju ove kritičare po netu i da bi jednostavno trebali napravit igru na način kako je naprave i uopće se ne osvrtat na dežurne kritičare, kmečali su da je igra prelagana i sad smo dobili to da na torment 1 jedva prelazim RoS a na mp9 sam bez beda igro s ovom opremom s kojom me kolju na torment 1. 65 sam level, još mi je ostalo par crtica žutih do 66 sutra nastavljam, stvarno me kolju ko pile i nemam više volje, tri sata sam odvalio sutra udaram žestoko iako će me valjda još najmanje 100 puta kilat dok ne pređem RoS. večerasa najmanje 30 puta me ubilo, tolio me nije ubilo od kad igram igru do danas. a svašta, ali igra će bit prva lika kad se probije ovaj led i kad se ne bude moralo farmat ove škakljive teške djelove, tako je bilo i s lord of destraction kilaš dibala bez beda i onda te kolju oni dikobrazi na prvom djelu areat montain. {#}šta je tu je, blizard kažem previeš sluša ove dječicu stalno im nešto ne valja te ove te one, igrajte i šutite ako vam se nešto ne sviđa izbrišite igru i bok. end of story.

Svaka im cast. Nisam probao ali svakako da treba biti tesko i izazovno a ne da act 5 preletis u 2 sata.

Sjetite se kako je bilo igrati D3 inferno u samom pocetku. To se trazi.

17 godina
Diablo 3

Moja wizzica još ni jednom nije poginula u Act 5 (oko 400K+ DPS buffed, oko 800K toughness, hmm sheat kaže 1,1M toughness). 

http://eu.battle.net/d3/en/profile/MadTom-2218/hero/20283916

Do lvl65 sam igrao na Torment 1, nakon toga sam spustio na Master, dogurao do lvl67. Još uvijek prenosim Pool of Reflection buffove.

Pregledao sam svaki kutak mape do sad, riješio sve miniquestove na koje sam naišao. Skoro sam bio poginuo u nekoj 2 lvl pećini na kraju (ima 4 stupa koji konstantno rigaju vatru i treba se boriti protiv 3 vala protivnika usred toga). Od nove opreme jedino sam si stavio na noge nove lvl61 Ice Climbersice koje su mi dropale. Dropalo mi je 4 legende do sad (čak i previše bih rekao, ali možda su digli sad na početku drop rate).

S onim do sad viđenim sam zadovoljan, vjerojatno ću i ja spuštati težinu, kako ću se približavati Malthaelu. Pa onda ćemo baciti koji bounty/rift! Eh, i pao mi je jedan Imperial gem do sada.

Ukupno, zadovoljan viđenim do sada, naigrat ćemo se tog Diabla! Sretan vam lov na Malthaela i na nove legende/paragone.

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
Diablo 3

Jos nista od RoS kljuca :(

Samobor je lepa varoš
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Diablo 3

Impresije vi koji ste zaigrali? :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Diablo 3

Skocih na brzinu do algoritma i ugrabio primjerak (nisam rezervirao, a koliko sam primjetio ima ih jos)... Popodne cu na crusadera da isprobam novu klasu {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Naručeno s Infomarka, svaka im cast dosao je paket kao sto su i rekli izmedu 10-11h.

keep calm and reap some souls :) keep calm and reap some souls :)
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Diablo 3

picim sa monkom, crafto sam si neki set fist i shield na 60 i imam toughness na oko 2 i po milje ali dps oko 100k nisam u stanju da kilam je*enog goblina na T1, lvl63, svejedno tu i tamo izginem od fire. dropali su mi leg bootsi za DH i zamijenio sam 3 zuta itema, inace slabo nailazim na upgrades, jedino sto mije dropalo kamare ovih uber gemova, jedno 10 komada u ova tri lvla, od toga 2 zelena :D .dosta je zabavno, faze su ogromne, moze se farmat na par faza prakticno samo chest run odradjivat, trcat od coska do coska i otvarat chestove. prica mi nije napeta nakon sto je diablo ciknuo, isto kao i u wowu kad je lich king ciknuo. nisam jos vidio enchantanje jer nisam jos quest zavrsio, matsi su tako, cini mi se da nesto rijedje dropaju nego do lvl60. nabudzio sam ovog melee lika sto ide sa mnom na skoro 90k dpsa.....nisam jos probo crusadera ali imam kamare stvari i matsa za craftat kad krenem. eventi su prekratki, nadam se da ce rifts bit zabavniji.

8/10

0 0 hvala 0
14 godina
Diablo 3

Ja gren popodne do Algoritma po svoj primjerak, cura ide na koncert tako da imam 3-4 ure kvalitetnog RoSanja :)

Moje pitanje za ove koji već igraju; kakva je stabilnost servera?

Endure...and in enduring grow stronger
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pixie_st kaže...

Ja gren popodne do Algoritma po svoj primjerak, cura ide na koncert tako da imam 3-4 ure kvalitetnog RoSanja :)

Moje pitanje za ove koji već igraju; kakva je stabilnost servera?

Nema cekanja, nema grešaka, nema laga.

15 godina
Diablo 3

Igrao sam na T3 do negdje lvl. 64, dok sada blizu lvl 67 igram na T1 jer bi htio sve lijepo chilat i istrazit.

Nize od T1 nema potrebe spustat, bar ne za ekipu koja je navika malo se pomaknit po mapi, a ne samo stajat u moltenu i rokat te za one koji imaju dovoljno toughness-a i DPS-a.

Lako moguce da ce mi doci sada npr. lvl 69 i da cu moram smanjit s T1, to ne znam...budem vidio, ali za sada je sve ok.

Svida mi se sto su sredili tezinu jer ono s MP nije imalo smisla.

Act V je odlican, osjecao sam se kao prije u nekim igrama kada sam bossa ubijao neko vrijeme, a ne da sam kao do sada s minimalnim micanjem po mapi i s dosta malo vremena samo rokao po njemu.

Igram s wizom, novi skillovi mi se svidaju, ali jos sam na starima dok sve ne pronjuskam.

Sve u svemu petica Blizzardu, uistinu je lansiranje ROS proslo onako kako su i rekli (ajde i da smo i to dozivjeli)...nadam se samo da ce ostati sve ok.

Dosta korisnim se opet pokazao Puzzle Ring, nose ga svi moji followeri, samo sada bacaju naravno puno bolji gear i gemove.

Zanimljivo je koliko je jucer ekipe bilo on-line (oko 4 h sam se nekako odvojio od kante i otisao u krevet te usput lagao boljoj polovici da je 2 h! LOL), zanimljivo je bilo sve to zajedno pratiti, samo mi je zao onih kojima je malo kasnio key no nadam se da su ga do sada dobili pa cemo veceras gejmat.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Cim sam vidia Crusadera odlucia sam da mi je to biti novi main.

I tako sinoc sam se samo ulogira, napravia svoju "tank with boobs" i klasa me stvarno odusevila.

Act 5 ne diram dok ne dodem s crusader-icom do njega.

Ono malo jada paragona sta sam skupia (128) definitivno pomaze, narocito movement speed.

Za sad samo lv16 ,ali nigdi ne zurim :P

Jos uz sve ovo prelazim Assassin's Creed 2, tako ceka me par zabavnih tjedana :)

Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Diablo 3

Glupo pitanje, ali jel moguce igrat D3 kao i inace bez ekspanzije.Frend nije jos kupio, pa me pitao dali moze i dalje farmat para. lvl., dok ju ne kupi, a ja cu biti par dana na putu pa ne mogu isprobati na drugom kompu samo d3 instalaciju...

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice