Ma sve 5 ....ja brijem da nećemo niti primjetit tih nekoliko bugova...a oni će bit riješen u što kraćem roku, pogotovo ako se na youtubu/twitchu pojave exploiti :D
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Opaki ste. Jos niste ni isprobali novi patch a vec se svadjate
Opaki ste. Jos niste ni isprobali novi patch a vec se svadjate
Nervoza od iscekivanja...
Evo da razočaram sve one koji brzo isčekuju Patch... maintenance je produžen do 15.00...
Taman kad se vratim s posla
Ne znam jel ste skužili u patch notesima piše 'gold can no longer be traded' tako ako je netko nekome dužan to možete sredit samo još u sljedećih 3 sata.
Ne moze biti trejdan gold kao takav, ali uvijek mozes nekome za bezvezni rare prebaciti 100 milja kao normalan trade tako da nema razloga po meni da se zuri.
Nadam se da ce ekipa koja se okuplja ovdje oformiti kvalitetan klan i rado bi bio član (čak se lijepo i rimuje).
Evo da razočaram sve one koji brzo isčekuju Patch... maintenance je produžen do 15.00...
Bas sam i ja sad skuzio,to sam i reko jucer...ali po meni je to i bilo za ocekivat,danas cemo se malo naigrat,sutra ce se to sve normalizirat.
Dijelim razmisljanje...jos mi je zena na sluzbenom putu...he he he
Jedno pitanjce... Kada pokrenete, nakon 'rekonfiguriranja' sto vam se dogodi ?!?
Meni se pojavi RoS natpis i tu stane i not responding.
Sto se tice prolongiranja patcha, nista cudno. Na americkom serveru su dva puta prolongirali. Dakle, imamo jos jednom 'fore'.
EDIT : Ipak se nekako ucitalo. Cudno.
Jos nek mi daju jedno 45 min za ručak i poslje granje taman oko 16 idealno
Kad vidim neke spelove za wizza onda se nemogu docekat...
Ray of Frost - Skill Rune - Black Ice
Increased damage from 504% to 1204% weapon damage
Arcane Torrent - Skill Rune - Death Blossom
Increased damage from 670% to 1452% weapon damage
Frost Nova - Skill Rune - Frozen Mist
Increased damage from 160% to 915% weapon damage
Energy Twister - Skill Rune - Raging Storm
Increased damage from 360% to 1935% weapon damage
Meteor - Skill Rune - Molten Impact
Increased damage from 390% to 1648% weapon damage
ma ovo će biti tako legendarno, ne mogu dočekat da se logiram da isprobam kako to sve šljaka, na 14 posto mi je download trenutno.
uglavnom dečki, s barbom wizardom i templarom ću se najviše družit kad kupim exp i kad stigne ovaj 2.0.1 gear, monk dh i wdoctor puno manje.
wizard je stvarno prva liga, ali ja sam oduvijek barbu najviše cijenio, samo me zanima pošto nisam igro PTR šta su napravili s WWindom, morat ću vjerojatno regeneration fury malo podesit, ali šta se mora mora se.
Haha koji od*eb su dobili barbovi, čitam naveliko cviljenja po us forumima, no more op spin-spin - aleluja!
Inače velika većina igrača je jako zadovoljna, evo c/p jednog posta
I love the changes and so do my friends, we all quit long ago from having to farm the ah vs the game and frankly 2.0 looks and plays the way this game should have been day 1!
There is no way for farmers to ruin the game anymore and you can actually be proud of your finds/crafts now without people wondering how much I bought my gear for lol
Good work blizz, you won back 4 players, looking forward to ROS!
ti koji koristiš monka, naravno da se naslađuješ mojoj nesreći, ali bez brige moj barb i dalje bude sredio tvog monka žmirećki i bez tog whirlewinda, ja ne znam šta vi non stop kenjate da je OP meni i ovako bio slabašan pošto mi je oprema živi promašaj.
možda to bude drugačije s ovim novim gearom, ali generalno barba i zaslužuje biti kralj đungle jer imati tolike mišiće, i toliku glavu a ne biti OP jednostavno nema smisla.
Da, server je off trenutno...
Picim isto WW barabu , pa kontam da cu probat nesto drugo ,samo neznam sta :D ( hint?)
Sto se tice klana bilo bi super , igranje u party-u - neprocjenjivo ;)
Shinobi je live, DH na Torment III:
http://www.twitch.tv/nlgg_shinobi
Prvo što je pogledao je da li se može kupiti Diamonde na AH Nije ih bilo na popisu. Iako ne piše da su account bound.
Oj,
nisam pratil ništa za 2.0 i ROS, tak da mi bude more fun kad stigne. Pa viidm sad da piše da se ne budu set/legened itemi mogli trejedat. Jel to vrijedi za sve iteme, ili samo kaj će dropat sad prvi put u patchu? Storage mi je pun useful i useless stvari pa me zanima kaj s tim :/
Koja je klasa sad najjača? :)
Ja igrao preko 1000 sati, i pao mi jedan mizerni Mempo, Shinobi ubije Skeleton Kinga u Patch 2.0.1 i odmah mu padne Mempo...
@Chaby, kako god izgleda da se treba malo pričekati da vidimo koja klasa će biti OP (nekako izgleda da bi Wizz mogao uzeti tu titulu, ali ne znači da se ne može s drugim klasama lijepo igrati...). Staru (prije Patcha 2.0.1 nađenu) opremu iz stasha i dalje možeš prodavati na AH, mijenjati, pa čak i legendarne iteme.
Ja igrao preko 1000 sati, i pao mi jedan mizerni Mempo, Shinobi ubije Skeleton Kinga u Patch 2.0.1 i odmah mu padne Mempo...
Slucajno sam kliknuo, jer nemam trenutno vremena bas pratiti. No vidio sam (ako se ne varam) da je igrao torment 3 tezinu... Gdje bi to otprilike bilo po starom klasificiranju tezina, ako slucajno znas ?
jel vidio tko sta se desilo sa starim crafting materijalima
Slucajno sam kliknuo, jer nemam trenutno vremena bas pratiti. No vidio sam (ako se ne varam) da je igrao torment 3 tezinu... Gdje bi to otprilike bilo po starom klasificiranju tezina, ako slucajno znas ?
Kaže on da mu se Torment 3-4 čini otprilike kao MP10.
jel vidio tko sta se desilo sa starim crafting materijalima
Na PTR-u Tome of Secrets su mi se pretvorili u Demonic Essence, a po novom od lvl 1-60 itemi crafting materijal je isti kao za "stari" Inferno (plus dodan je bijeli crafting materijal, Common Debris).
A ja sam moram na posao, pasm. Mogao je doci patch kad sam bio 2 mj dooma bez posla :)
Za sve one koji nisu napravili rekonfiguraciju igre neka ostave slobodno 14,1 GB prostora i to mogu odraditi sada dok traje maintenance tako da bude sve spremno kad blizz dovrši nadogradnju..
Imam neki osjećaj da ćemo ovih mjesec dana do izlaska RoS-a biti pokusni kunići i da će biti dosta gašenja i rekonfiguriranja servera i igre.. stoga ćemo se morati naoružati sa strpljenje..
Otvoreno, moze se igrati!!
Tome of secrets su se pretvorili u Demonic Essence.
Tome of secrets su se pretvorili u Demonic Essence.
wooow, pa to je vijest...sreca da sam ostavio par tisa Tome of Secret u stashu...
I da nakon 20min igre prvi Legendarya :)
[url=http://www.pohrani.com/?32/24/4ESmbewd/untitled.jpg][img]http://www.pohrani.com/t/32/24/4ESmbewd/untitled.jpg[/img][/url]
Prvi dojmovi pozitivni. Svidja mi se sto su izbacili NV i moze se skilove mijenjati u letu a da ne gubis neki bonus.
Da, ti sam taman htio pitati, što je sa NV? Više ih uopće nema ili? Vidio sam da sad možemo boostat exp preko pools of reflection, ima li još što osim toga po.pitanju exp?

sve ok, ali ne znam kako skilove za barbu podesti, ima tko kakve savijete, stalno mi fali fury okrenem se dva tri puta i već sam na nuli.
može neki iskusni barba da mi pojasni koje on skilove koristi, i rune za svaki.
inače sveukupni dojam je prva liga, da smo ovo dobili od prvog dana ne bih imo nikakve zamjerke, ovako dvije godine čekanja je previše da bi igra bila ono što je trebala biti odmah po izlasku.
expanzija će vjerojatno bit prva liga, ako je sudit po ovome dosta dobro je sve podešeno, a ja zbog nedostatka furya mogu igrat samo Torment1. mogo bi modža 2, a na 6 me mobovi ubijaju iz par udaraca.