Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.334
|
čitano: 4.631.493
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
12 godina
neaktivan
Diablo 3

WW barb sa hota/smash je zakon.

TomPalj
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
Re: Diablo 3
15 godina
Eld kaže...

Koliki ti je AR na tom liku? Meni se cini uzasno mali jer imas samo 2 i pol dijela sa AR-om. 

Ako sa ovim uspijes mp10 radit svaka ti cast, ja sam imao oko 260k dpsa na svome ali oko 850 AR-a. Sad je cijeli gear zavrsio na metisu(citaj ah). 

Kljuc je postic balans izmedu dps-a ehp-a.

17 godina
toninho kaže...
Eld kaže...

Koliki ti je AR na tom liku? Meni se cini uzasno mali jer imas samo 2 i pol dijela sa AR-om. 

Ako sa ovim uspijes mp10 radit svaka ti cast, ja sam imao oko 260k dpsa na svome ali oko 850 AR-a. Sad je cijeli gear zavrsio na metisu(citaj ah). 

Kljuc je postic balans izmedu dps-a ehp-a.

Oko 500 i kusur. Jos to nije predvidjeno za MP10. Mogu podici na 600-650 na racun nesto DPS-a ali tek sam danas poceo sa wizardom i zasada jos uvijek isprobavam i ne ulazem previse u opremu. A nemam vise bas ni golda moram ponesto viska opreme rasprodati. A i bit cu zadovoljan ako budem dostignem MP8-9. 

16 godina
Diablo 3

3k armora, 500 resa, Glass Cannon, no LoH...

Nostferatu zombiji i ISO broj objektiva ftw!

2 0 hvala 0
17 godina
Ged kaže...

3k armora, 500 resa, Glass Cannon, no LoH...

Polako decki :) Tek sam poceo wizarda. Maknio sam glass canon dodao nesto AR (sad je oko 750) na racun dps-a, stavio blackthorne mail sa LoH, armor je isto skocio na 4k ... I to sve a da nisam ni vidio ovaj tvoj post Ged :) I btw ovaj build je zaista dobar, mislim da nikada nisam lakse sredio 2 elite odjednom na MP7.

16 godina
Diablo 3

Imas 300-340k elite EHP, probaj doci do 400k. LoH oko 800 (dodaj jos na ami ili helm), CC jako dobar, ASI isto (ako mozes dodji do 2.73), kao i DPS. Govorim naravno o mp10.

Sve u svemu, dobar wiz. ;)

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Diablo 3

ak ima neke dobre ekipe nase nek se jave neda mi se igrat vise ove public di mi dolaze likovi s 70k dpsa il monk bez vortexa barb bez rezista i take fore:))

http://eu.battle.net/d3/en/profile/legenda-2715/hero/24048049

igram s vizardom:) il mp10 ak je ekipa dobra il mp7-8 vot letim zbog DE kojih nikad nemam:)

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.9.2013 15:50 (endeva).

0 0 hvala 0
15 godina
endeva kaže...

ak ima neke dobre ekipe nase nek se jave neda mi se igrat vise ove public di mi dolaze likovi s 70k dpsa il monk bez vortexa barb bez rezista i take fore:))

http://eu.battle.net/d3/en/profile/legenda-2715/hero/24048049

igram s vizardom:) il mp10 ak je ekipa dobra il mp7-8 vot letim zbog DE kojih nikad nemam:)

Imaš ispod 30k lifea i igraš normalno?

14 godina
neaktivan

pa naravno:) dodji pa ces vidit:) pa imam 1000-1300 resiste ovisno sta promjenim i s kim igram mislim sta ti mislis na inferno mp10 da imas razlike izmedju 30k il 40k lifea?

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.9.2013 16:47 (endeva).
15 godina
endeva kaže...

pa naravno:) dodji pa ces vidit:) pa imam 1000-1300 resiste ovisno sta promjenim i s kim igram mislim sta ti mislis na inferno mp10 da imas razlike izmedju 30k il 40k lifea?

Imaš samo 400 loha zato mi je prečudno :( Al vjerovatno te all rezz spašava onda...

15 godina
neaktivan
endeva kaže...

...na inferno mp10 da imas razlike izmedju 30k il 40k lifea?

pa i ne toliko, jer je i jedno i drugo premalo po meni {#} doduše ja ne igram wiz-a, ali ima mobova koji 1-hitaju i 50k life-a na mp10 {#}

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
16 godina
endeva kaže...

S obzirom da je to 100-150k EHP-a... da, ima dosta razlike.

15 godina
neaktivan
endeva kaže...

....sta ti mislis na inferno mp10 da imas razlike izmedju 30k il 40k lifea?

{#}.

Nemoj biti neozbiljan. 28k hpa ti je malo za mp10. Lik sa 1200 resa i 28k hp-a je nebalansiran ko yugin kotač {#}

My global position systems are vocally addressed
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.9.2013 8:10 (EraserHead).
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Ima opasnog cm wizza. 28k hp je sasvim dovoljno za mp10. Diamond skin pobere 90% hitova.

I ja sam mjesecima farmao mp10 sa 28k hp. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Ne kažem da je wizz loš, dapače... al to ne mijenja činjenicu da je 28k hpa u grupi od 4 čovjeka jako malo.

Baš me zanima kako će preživjeti na fields kada upadne u poison od stabla ili kad ga froza. Još igra i glass cannon.

Bez obzira koliko imaš resa ili armora hp u pojedinim trenutcima pada.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Crix-2462/hero/5487786
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.9.2013 11:14 (EraserHead).
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

pa naravno da padnes kao i ostali (jedino barbar izdrzava aj realno):))) pa naravno da necu sjedit i cekat da me froza malo odes levo desno:D al kad opalis prvi freeze to je gotovo ubiti:)

al igro sam recimo jucer ubere s legom ima opakog barbara i sam promjenim zunimassu čest armor i recimo ja njega moram resurektat na mp10 uberima a razlika dps izmedju tal rashe i zunimase je oko -18k

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.9.2013 11:25 (endeva).
15 godina
Diablo 3

28 k HP je malo i amen...malo je da ga hebes, pogotovo ako igra tako visok MP.

Ako covjek bez beda igra s 28 k HP-a i ne umire konstantno kada igra s ekipom, onda svaka cast i respect.

Svatko moze igrat i s 10 k HP, samo je pitanje koliko dugo. {#}

{#}

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Upravo kako decko kaze. Nisi drvena marija da stojis u poisonu.

Osobno idem direktno na drvo kad ga vidim, cyclone monk povuce sve do nas, a barbari razbiju za 5 sekundi.

Zbufamo ih monk i ja za 100% i barb smaash.

Treba samo znati odabrati grupu. Ali kaj velis za glass cannon slazem se. Cisti promasaj. Tvoja rola nije dps nego buff i freeze.

@win32 - trebs znati. 28k hp je dosta.

Amen

Levo-desno :D 

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.9.2013 11:38 (Ba'alzamon).
Moj PC  
0 4 hvala 0
15 godina
neaktivan
endeva kaže...

pa naravno da padnes kao i ostali (jedino barbar izdrzava aj realno):))) pa naravno da necu sjedit i cekat da me froza malo odes levo desno:D al kad opalis prvi freeze to je gotovo ubiti:)

Levo-Desno {#}...igram s dosta cm-ova, nisam još vidio jednog sa tako malo hpa. Nema koristi od cma ako pogiba, eto baš sam jučer igro sa nekim rumunjom, ludilo gearan, 360ub (bez tog noobovskog) glass cannona - al umire svake elite. Nema koristi od njega. CM nije da daje dmg, nego da daje support . Dmg daju barb, monk(ako i on ne igra support), DH({#})...nisam mogo izdržat za ovo zadnje.

15 godina
neaktivan
Diablo 3

Evo sada sam se sjetio jednog cma s kojim igram, a ima mali hp(samo zato jer je na malom paragornu).

33k (5 više) hpa, čak i nema toliko LoH-a. Recimo da umire umjereno {#}.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/AlessiaJacom-2259/hero/30808506

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.9.2013 11:47 (EraserHead).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Da budemo na cisto. Igrao sam mp 10 sa 28k hp, 1000+ AR , 3500 armor + 1000+ buff i 55% crit.

Zrtvovao sam oko 200AR i 25k dps za 10k hp i nesto armora.

JER NARAVNO DA JE VISE HP BOLJE, ali ne umanjuje cinjenicu da se sa 28k hp moze vrlo uspjesno farmati mp 10.

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

kad ste vec tolko aktivni na forumu sada de da bacimo jedan run:))) ja bas udaram:))

1 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

Ok, mene zanima jedna stvar, a to su Inna's pants za wizza.

Vidim da puno ljudi pljuje po njima, dok opet vidam dosta ekipe da ih bez beda koristi na wizzu.

Meni osobno se Inna's za wizza cine ok, pogotovo ako imas dobre Inna's posto dobijes IAS, MS + int i vita...a s druge strane Blackthorne's imaju vise vita i naravno LOH (nekako mi se cini da je lakse na ostalom gearu lakse navuci LOH nego IAS i MS koje dobijes s Inna's).

Vase misljenje (naravno zanima me od ekipe koji igraju s wizzom)?

@ Crix

Onaj lik kojeg si linkao ima preheben skraftan dagger.

Jucer sam potrosio cca 200 DE na glovese i shoulderse i nula bodova...nista.....ma ni blizu! {#}

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.9.2013 12:07 (win32).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ma innu furas sam zato jel ona i čižmice imaju 12% speed i to je to a opet bracers kraftas tak da ono nemos igrat bas s 12% speeda samo:)

17 godina
neaktivan
EraserHead kaže...

Dmg daju barb, monk(ako i on ne igra support), DH({#})...nisam mogo izdržat za ovo zadnje.

DH moze sluzit samo da mi čekić podmaže.

zbunite zastore ja sam se spustio
15 godina
neaktivan
win32 kaže...

@ Crix

Jucer sam potrosio cca 200 DE na glovese i shoulderse i nula bodova...nista.....ma ni blizu! {#}

Ja sam 2k DE na bracere i shouldere za wd-a i wizza, shoulderi i nisu toliko loši , ali bracere nikako dobit da valjaju.

Inače dosta wizzarda s kojima igram , igra sa swordom sa increased as-om(barem 8), crit dmg.om i life stealom (pogledaj mh na mom wdu), onda ti famozni LoH i ne treba (odnosno imaju inna pantse).

Imam ti jedan dobar...1150 /9/54/2.5%/socket, dam ti da probaš kad sastaviš wizza.

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.9.2013 12:14 (EraserHead).
17 godina
win32 kaže...

@ Crix

Nije craftan, account bound je jer je Marquise Ruby unutra - a to mu dodatno i diže DPS, ali dobar je, to je istina.

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
15 godina
neaktivan
toshak kaže...
EraserHead kaže...

Dmg daju barb, monk(ako i on ne igra support), DH({#})...nisam mogo izdržat za ovo zadnje.

{#}{#}

17 godina
toshak kaže...
EraserHead kaže...

{#}

Nažalost, klasa koju je Blizz sa gear-om i svime najviše de-buff-ao (stari Natalya set je praktički omogućavao konstantni Shadow Power, npr.)

A ja na Paragon 98 sa svojom...

Čak mi i nešto skoro pametno dropalo (mislim da mi je ovo najbolji drop koji sam dobio igrajući, a i to je možda max 50 milja na AH...):

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.9.2013 12:19 (TomoR).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice