Ovo sa lvl 63 sam naviko. Kad mi padne brutalan item sa statstima i onda je DPS 180. Pa jel sam takav baksuz da mi ne moze past' nista vrijedno. Da zaradim koju kintu. U 150 sati sma zaradio oko 2 i pol milijuna golda. Pa to je uber malo.
u tom slučaju nešto krivo radiš ja sam u 80 sati prema statistici sa poda pokupio 3m golda, odavno prošao inferno i naprodavao se itema u zicer preko 80m..
ne kužim ljude koji kukaju oko dropova.. pobogu to ste mogli znati prije nego je igra izašla u trenutku kada su najavili RMAH. ideja čitave priče je da su dobri itemi extremno rijetki kako bi blizzard mogao bolje brati postotke od prodaje
magic find je isto obmana.. iluziju stvaraju nephalem poweri koji su napravljeni kako bi se minimizirala šansa ciljanog farmanja. znači ono da ne možeš ući, zabiti diabla sa 300 MFI-ja, dobiti dobar item i isto ponoviti za minutu. 0 bodova bez nephalema.
sve u svemu igra mi postaje sve više i više monotona.. zapravo bila mi je ekstremno monotona već na hellu.. inferno mi je bio zanimljiviji, ali sada kada sam neke actove prešao po x puta, kada sam si složio solidnog lika, ne vidim više smisla u igri...
OK naravno da još postoji masa mjesta za upgradeove, ali čemu? da još bolje i efikasnije mlatim mobove i prelazim jedno te isto milju puta?
bez PVP sistema ova igra nema smisla, a kada će se PVP pojaviti? po mojoj procjeni za 2 godine s obzirom na brzinu izbacivanja updateova..