Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.334
|
čitano: 4.639.347
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
15 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
SimeKZ kaže...

Ovo sa lvl 63 sam naviko. Kad mi padne brutalan item sa statstima i onda je DPS 180. Pa jel sam takav baksuz da mi ne moze past' nista vrijedno. Da zaradim koju kintu. U 150 sati sma zaradio oko 2 i pol milijuna golda. Pa to je uber malo.

u tom slučaju nešto krivo radiš {#} ja sam u 80 sati prema statistici sa poda pokupio 3m golda, odavno prošao inferno i naprodavao se itema u zicer preko 80m..

ne kužim ljude koji kukaju oko dropova.. pobogu to ste mogli znati prije nego je igra izašla u trenutku kada su najavili RMAH. ideja čitave priče je da su dobri itemi extremno rijetki kako bi blizzard mogao bolje brati postotke od prodaje {#}

magic find je isto obmana.. iluziju stvaraju nephalem poweri koji su napravljeni kako bi se minimizirala šansa ciljanog farmanja. znači ono da ne možeš ući, zabiti diabla sa 300 MFI-ja, dobiti dobar item i isto ponoviti za minutu. 0 bodova bez nephalema.

sve u svemu igra mi postaje sve više i više monotona.. zapravo bila mi je ekstremno monotona već na hellu.. inferno mi je bio zanimljiviji, ali sada kada sam neke actove prešao po x puta, kada sam si složio solidnog lika, ne vidim više smisla u igri...

OK naravno da još postoji masa mjesta za upgradeove, ali čemu? da još bolje i efikasnije mlatim mobove i prelazim jedno te isto milju puta?

bez PVP sistema ova igra nema smisla, a kada će se PVP pojaviti? po mojoj procjeni za 2 godine s obzirom na brzinu izbacivanja updateova..

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
15 godina
nine kaže...
SimeKZ kaže...

Ovo sa lvl 63 sam naviko. Kad mi padne brutalan item sa statstima i onda je DPS 180. Pa jel sam takav baksuz da mi ne moze past' nista vrijedno. Da zaradim koju kintu. U 150 sati sma zaradio oko 2 i pol milijuna golda. Pa to je uber malo.

u tom slučaju nešto krivo radiš {#} ja sam u 80 sati prema statistici sa poda pokupio 3m golda, odavno prošao inferno i naprodavao se itema u zicer preko 80m..

ne kužim ljude koji kukaju oko dropova.. pobogu to ste mogli znati prije nego je igra izašla u trenutku kada su najavili RMAH. ideja čitave priče je da su dobri itemi extremno rijetki kako bi blizzard mogao bolje brati postotke od prodaje {#}

1. magic find je isto obmana.. iluziju stvaraju nephalem poweri koji su napravljeni kako bi se minimizirala šansa ciljanog farmanja. znači ono da ne možeš ući, zabiti diabla sa 300 MFI-ja, dobiti dobar item i isto ponoviti za minutu. 0 bodova bez nephalema.

2. sve u svemu igra mi postaje sve više i više monotona.. zapravo bila mi je ekstremno monotona već na hellu.. inferno mi je bio zanimljiviji, ali sada kada sam neke actove prešao po x puta, kada sam si složio solidnog lika, ne vidim više smisla u igri...

3. OK naravno da još postoji masa mjesta za upgradeove, ali čemu? da još bolje i efikasnije mlatim mobove i prelazim jedno te isto milju puta?

bez PVP sistema ova igra nema smisla, a kada će se PVP pojaviti? po mojoj procjeni za 2 godine s obzirom na brzinu izbacivanja updateova..

a sad ga i ti kukaš ..

1.nije obmana , i potpuno se slažem s trenutnim set-upom ,jer te tjera da igraš kolko tolko a ne samo boss/kill/quit/repeat....

upravo to što ne možeš odma na Diabla pa da dobiješ dobar/super drop ,jer bi tek onda botovi i ekipa sa "viškom" vremena i pun kufer MF% doslovno ubila AH...

nebi mogao kupit pošteni item bez otvaranja novčanika nikako....

doduše nije ni sad daleko,al se popravlja situacija polako...

bez toga bi bio kaos samo tako.....

2. možda nije za tebe "beskonačno" farmanje....

3. rofl @ tvoj stav...

što i potvrđuješ sa prethodnom točkom...

Diablo je -first i foremost- PvE... deal with it or quit...

PvP kad dođe,dođe...

ima drugih igara koje zadovoljavaju tvoje kriterije...

iako, vratit češ se ...kao i svi ostali koji kukaju... :D

napokon dočekao DNF!
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.9.2012 10:13 (vrx).
14 godina
neaktivan
Diablo 3

To je tak relativno koiko ti vremena treba da sve prođeš, ja nakon 200 h solo igranja još uvijek nemrem srušit Diabla, a ako imaš dobro opremljenog frenda onda te može prešlepati kroz act 3 i 4 nakon 50 h igranja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

Bullyebenishit. Igram igru skoro 300 sati koliko i moj buraz, igramo isti acc. Dosad nam je palo 4-5 legendi. 4 prie patcha koji su bili smeće i sad nakon patcha neki samostrijel koji je isto loš.

Farmamo i igramo konstantno, ja sad igram act3 svaki dan po 2-3 sata. Džabe, sve što dobijem prodajem. Probavao sam i mf i sve, jednostavno me ne idu dropovi i točka. Isto kao i lutrija, netko dobije prvi puta a netko igra 30god i ne dobije. Ne pričajte gluposti i ne čudite se zašto vajnam, da, vajnam i vajnat ću kad umrem par puta na nekom yebenom kombou onoh glupih ptica ili debelih šamana koji bacaju štitove na sve i još bježe i onda mi baci zischagge lvl 5o i neki. Onda pustim suzu i idem dalje. Ne tražim neke uber dropove, ne tražim da mi padaju svaki dan itemi od 50 eura, ali brate tu i tamo da prasne neki item da bar mogu prodat za 100-300 ili ga čak upotrijebiti i nema greške...a ovako se samo naživciram kad se namučim proć cijeli act za što? Za lvl52 iteme???ma daj.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Ovako, frend mi ima Diablo 3 i uz njega jos wow na svom battlenet accountu. Sad me zanima kad bi kupio od njega Diablo kako bi ga prebacio na svoj battlenet acc i na svoj mail i sve?

Nema authenticator ni sms protect na svom racunu 

0 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

ne znam kak je tako tebi Fila , al meni nakon 1.0.4 dosta manje rare 50 do 59lvl itema pada...

moža 2-3 na 15-tak komada.

evo link,farma se naizmjenično barb,wizz i monk @ act2 i 3

gear mi je na svim prosiječan,i nema se uloženog u MF% izuzev gem u kacigi od barbike...

http://eu.battle.net/d3/en/profile/xxVRxx-2943/

iako ,moram priznat da mi izgleda kao da mi je bolji drop sa ženinim monkom. :)

od zadnjih 8 legendary-a ,6 je ona pronašla... :D

možda daj curi/ženi da igra malo XD

napokon dočekao DNF!
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
crofis kaže...

Ovako, frend mi ima Diablo 3 i uz njega jos wow na svom battlenet accountu. Sad me zanima kad bi kupio od njega Diablo kako bi ga prebacio na svoj battlenet acc i na svoj mail i sve?

Nema authenticator ni sms protect na svom racunu 

Nikako. Nemožeš samo jednu igru prebaciti ! Nemožeš uopće igre prebacivati. Može ti samo dati/prodati acc

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Poruk
15 godina
neaktivan
vrx kaže...
a sad ga i ti kukaš ..

1.nije obmana , i potpuno se slažem s trenutnim set-upom ,jer te tjera da igraš kolko tolko a ne samo boss/kill/quit/repeat....

upravo to što ne možeš odma na Diabla pa da dobiješ dobar/super drop ,jer bi tek onda botovi i ekipa sa "viškom" vremena i pun kufer MF% doslovno ubila AH...

nebi mogao kupit pošteni item bez otvaranja novčanika nikako....

doduše nije ni sad daleko,al se popravlja situacija polako...

bez toga bi bio kaos samo tako.....

2. možda nije za tebe "beskonačno" farmanje....

3. rofl @ tvoj stav...

što i potvrđuješ sa prethodnom točkom...

Diablo je -first i foremost- PvE... deal with it or quit...

PvP kad dođe,dođe...

ima drugih igara koje zadovoljavaju tvoje kriterije...

iako, vratit češ se ...kao i svi ostali koji kukaju... :D

kaj bi kukao.. samo kažem da je igra u najmanju ruku dosadna..

1. za MF si me krivo shvatio.. ja smataram da je sistem sa nephalemima dobar, i uopće nemam problem sa dropovima.. MF ne znači gotovo ništa.

ipak je ideja da se ne farma jedan te isti mob/boss u nedogled i ja to skroz podržavam.

što se tiče RMAH-a, ekonomija bi bila puno bolja da isti ne postoji.. sve ovo sam već rekao još dok je igra bila u fazama najava..

2. mogu ja farmati da imam neki cilj..

znači prodavati za RL money u RMAH-u mi nije cilj, kao ni boostanje lika po 1% u nedogled.. soliram inferno act 3 i act 4 bez većih problema..

3. neka bude PvE, ali igrati actove u nedogled, koje samo da bi prešao igru moraš 4 puta preći mi nije fora.. jedno te isto te jedno te isto...

neka dodaju neki survival mode, random instancirane linearne uber teške dungeone ili neki k da je izazov ako već ne pvp.. nakon što sam prešao inferno valjda sam već x puta prešao act 3, nekoliko puta 2 i 4.. kenja mi se već od jedne te iste priče od NPC-ova, od dizanja katapulta itd...

reci ti šta hoćeš ali ovo je za igru kalibra blizzarda premalo sadržaja.

uostalom pvp je od početaka bio najavljivan kao obavezni feature, da bi ga na kraju radi polishanja izbacili .. zapravo su čitavu igru hypeali kao neki hack'n slash mmo, na kraju smo dobili single player koji zahtjeva internet konekciju zbog DRM-a i RMAH-a sa opcijom multiplayera..

imaš ti pravo bum se ja brzo vratio, ali na WoT {#} barem dok ne izbace PVP.. iako sam gotovo zicer da će i PVP biti flop, kao što je slučaj sa WoW-om (nakon vanille)..

15 godina
vrx kaže...

ne znam kak je tako tebi Fila , al meni nakon 1.0.4 dosta manje rare 50 do 59lvl itema pada...

moža 2-3 na 15-tak komada.

evo link,farma se naizmjenično barb,wizz i monk @ act2 i 3

gear mi je na svim prosiječan,i nema se uloženog u MF% izuzev gem u kacigi od barbike...

http://eu.battle.net/d3/en/profile/xxVRxx-2943/

iako ,moram priznat da mi izgleda kao da mi je bolji drop sa ženinim monkom. :)

od zadnjih 8 legendary-a ,6 je ona pronašla... :D

možda daj curi/ženi da igra malo XD

Ma dobro ja malo isto pretjerujem...od cijelog inventorya kapne npr 2-3 slaba, 52-59 lvl, ali ajde to prgrmim i onda dobijem barbarian might weapon sa loh 900 i dps 200.

Onda tu puknem, ili staff sa str itd.

to mi se ne sviđa taj uber random drop...očito me ne ide yebga :(

morat ću curu naučit nema druge :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova
14 godina
Pislje kaže...

Ljudi cuvajte se drekavca

hahaahah

14 godina
neaktivan
Diablo 3

EDIT: Nista, rijeseno.

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.9.2012 16:16 (gringo88).

0 0 hvala 0
15 godina
nine kaže...

kaj bi kukao.. samo kažem da je igra u najmanju ruku dosadna..

1. za MF si me krivo shvatio.. ja smataram da je sistem sa nephalemima dobar, i uopće nemam problem sa dropovima.. MF ne znači gotovo ništa.

ipak je ideja da se ne farma jedan te isti mob/boss u nedogled i ja to skroz podržavam.

što se tiče RMAH-a, ekonomija bi bila puno bolja da isti ne postoji.. sve ovo sam već rekao još dok je igra bila u fazama najava..

2. mogu ja farmati da imam neki cilj..

znači prodavati za RL money u RMAH-u mi nije cilj, kao ni boostanje lika po 1% u nedogled.. soliram inferno act 3 i act 4 bez većih problema..

3. neka bude PvE, ali igrati actove u nedogled, koje samo da bi prešao igru moraš 4 puta preći mi nije fora.. jedno te isto te jedno te isto...

neka dodaju neki survival mode, random instancirane linearne uber teške dungeone ili neki k da je izazov ako već ne pvp.. nakon što sam prešao inferno valjda sam već x puta prešao act 3, nekoliko puta 2 i 4.. kenja mi se već od jedne te iste priče od NPC-ova, od dizanja katapulta itd...

reci ti šta hoćeš ali ovo je za igru kalibra blizzarda premalo sadržaja.

uostalom pvp je od početaka bio najavljivan kao obavezni feature, da bi ga na kraju radi polishanja izbacili .. zapravo su čitavu igru hypeali kao neki hack'n slash mmo, na kraju smo dobili single player koji zahtjeva internet konekciju zbog DRM-a i RMAH-a sa opcijom multiplayera..

imaš ti pravo bum se ja brzo vratio, ali na WoT {#} barem dok ne izbace PVP.. iako sam gotovo zicer da će i PVP biti flop, kao što je slučaj sa WoW-om (nakon vanille)..

a čuj, pa svatko ima različitu definiciju dosade ,jel :D

po tom pitanju ni D2 niti slične igre nisu iznimka...

netko ima živce za to,a netko popyzdi nakon x sati...

MF% ipak znači nešto, iako u vrlo,vrlo malom omjeru ...

cilj je oduvijek bio =

-veći char lvl

-još malo bolji gear

+friškije - paragon lvl

nadam se svjestan si da će "modove" ubacivati postepeno...

eto jedan će več bit prisutan sa dolazećim patchem...

tako je bilo i sa D2....

apropo PVP...

imho, to većina smatra kao "koristan dodatak" ,

u startu se znalo da zbog prisutnosti AH/RMAH stvar nebu funkcionirala kako je zamišljena ,

jer je igra poprilično gear dependent ( pay=win :/ ) i neovisno o time- treba jebač*ki poraditi na balansu klasa i skillova.

sadržaj je diskutabilan...uvjek je naravno poželjno više ,ali ga niti ovako ne manjka...

probaj u svakom runu u actu počistiti sve tamnice,kripte,caves...itd...a ne samo predefiniranom farming rutom :)

mene više hebe to što se NV ne prenosi u drugi act,nego gdje bum tukao kakav elite pack :)

napokon dočekao DNF!
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.9.2012 16:12 (vrx).
15 godina
neaktivan
Diablo 3

na prve 3 težine sam čistio sve i okretao svaki kamenčić.. užasno me iritirala ogromna količina bespotrebnog trčkaranja, ili vraćanje 2-3 minute kroz dungeon da bi skužio da na jednoj grani nisam istražio 2m prostora {#} od inferna na dalje počeo čistiti kako me volja.. ne zamaram se rutom, ako vidim izlaz izađem, ako vidim neki side-dungeon uđem i pokoljem.. ponekad razbijam objekte, ponekad ne..

isto tako i za dropove .. uopće me ne hebe, padalo - ne padalo.. igram, koljem, fora i uber sam si..

OK ja nikada nisam bio neki veliki PvE-er.. igram online da bi mogao mlatiti druge ljude, a ne da se hvalim kako radim DPS i kako mi je droppalo bogznašta...

što se tiče d2, isto me nakon nekog vremena počela nagrizati monotonija..

a za d1 koji sam davno davno igrao na ps1 imam samo riječi hvale {#} što je najbolje kada je d1 izašao, zauzimao je 15/15 slotova za save na memorijskoj kartici, tako da sam saveao samo toona (1 slot) i uvijek sve ispočetka.. nagurao sam bio do 200+ lvla (cap je bio 255) {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Diablo 3

Gdje ima jeftino za kupit D3? cd key samo. I jel pamtno kupit korišteni?

Buraz bi mi si uzeo isto.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
tigerija kaže...

Gdje ima jeftino za kupit D3? cd key samo. I jel pamtno kupit korišteni?

Buraz bi mi si uzeo isto.

g2play.net 

kupovao sam na toj stranici i sve je u redu, key mi je dosao u roku od 5 minuta, a i jeftino je

THEY'RE TAKING THE HOBBITS TO ISENGARD
14 godina
neaktivan
Diablo 3

da vas pitam, one stranice za upgrejdanje jewelera gdje nabavim? igram na normal, jel to znači da ću te stranice bit u stanju tek na težim razinama nać/dobit? prešo sam s barbarianom i demon hunterom na normal igru, sada počinjem s monkom al još nigdje nisam vidio te stranice koje bi njemu trebo dat pa bi ga mogo platit da crafta još bolje dragulje, jer imam već nekoliko flawless dragulja i ne mogu ih craftat na višem nivou, jel to znači da tek na nigh mare težini mogu skupit te stranice? pošto još nisam igro na toj težini, nemam pojma kako stvari stoje.

AMD Phenom II x 6 1090T
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Nightmare za stranice. Uzmi jednog od likova s kojim si presao normal i tupkaj po zombijima malo :)

14 godina
neaktivan
Diablo 3

Diablo 3 1.0.5 Dev Journal

Ono što me osobno najviše bode u oči je nerfanje Inferno težine, kako navode, "za barem 25%", razlog je nerfanje defenzivnih skillova (War Cry, Energy Armor, Jungle Fortitude...).

Pozitivno je što će biti moguće podesiti težinu igre, slično sistemu "/players 8" iz Diablo 2, pod imenom "Monster Power".

Please state the nature of the tehnical emer... oh, it's you.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dr. Zoidberg kaže...

Nightmare za stranice. Uzmi jednog od likova s kojim si presao normal i tupkaj po zombijima malo :)

ma čemu lol.. odeš u ah i kupiš ih po 100 golda lol.. mislim da je oko 160k da zakucaš na 10.. jedini problem je što se jewelcrafting ne isplati.. barem ne zadnje 3 razine za koje trebaju planovi. jeftiniji su na AH nego što craftanje košta {#}

star emerald npr se još i isplati craftati, ali ne i prodati za zaradu.. ostali star-ovi nikako

13 godina
odjavljen
Diablo 3

Ne sviđa mi se baš još jedan nerf inferna, ali vidi se da na taj način pokušavaju izbalansirati klase. Sviđa mi se uvođenje "Monster Power" za povećanje snage protivnika, a kao što su napisali i nagrade će biti bolje. Znači treba nabildati lika i na najtežem nivou dobivati dobar loot.

0 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Da li je netko sastavio Staff of Hearding nakon 1.0.4 (za ući u Wimsyshire...)?

Izuala sam ubio brat bratu 20 puta (više ni žute ne baca..., a planove za Staff da ne spominjem), a mjesto gdje bi trebao biti Zachen the Merchant da otvori Mysterious Cave obišao više od 50 puta, a njega ni za lijek (tj. jedan jedini put nisam bio u Mysterious Cave da bih uopće imao šansu za Liquid Rainbow). Uglavnom Demon Huntera si digao 5 levela da pokušam sve sastojke skupiti...

Pa me zanima da li su tu nešto "smrdali" sa patch-em, tj. ako imate neke bolje informacije o tome?

Na Chiltaru sam valjda iz 30-og pokušaja naletio i odmah je pao Gemstone, tj. ostale sastojke sam uspio skupiti (osim Liquid Rainbow i Planova...)

Koristim ovaj guide, youtube, whatever, probao i "gornju" lokaciju za Mysterious Cave, ništa...

http://soe.hubpages.com/hub/Whimsyshire-The-Secret-Pony-Level-Guide-Diablo-3

EDIT:

Lol, morao sam se prije požaliti, evo sad, drugi pokušaj i odmah Mysterious Cave + Liquid Rainbow. Izual, dolazim.

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.9.2012 12:41 (TomoR).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Diablo 3

Da li netko zna koji je postupak prebacivanja authentikatora sa jednog mobitela na drugi? Dobio sma novi mobitel a necu brisat sa starog mobitela dok ne prebacim da si nebi shranje nekakvo napravio.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
SimeKZ kaže...

Da li netko zna koji je postupak prebacivanja authentikatora sa jednog mobitela na drugi? Dobio sma novi mobitel a necu brisat sa starog mobitela dok ne prebacim da si nebi shranje nekakvo napravio.

Prvo sa starim mobitelom ukloni authentificator sa svog Account-a na battle.net-u, a onda samo skineš alikaciju na novi i dodaš authentificator na svoj account sa novog mobitela. Minuta posla.

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.9.2012 16:37 (formula1live).
13 godina
Diablo 3

Onda ok... mislio sma da je neka drugacije procedura... Hvala..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Koliko bih mogao izvuc za ovo. . . Gledao sam na AH kombo ovakvih statova ne postoji, slicne imaju s malo visim crit chance/damage ali bez resista za 150 miliona sto mislim da je nerealna cjena {#} Imal ko kakvu predodzbu?

Btw najbolje od svega je sto me neki lik iz global chata izvrjedjao (kad sam tek dobio item) zato sto nisam prihvatio njegovu ponudu od 10 miliona nego odlucio prvo "provjerit trziste" 

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.9.2012 19:25 (D3ViL).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
D3ViL kaže...

Koliko bih mogao izvuc za ovo. . . Gledao sam na AH kombo ovakvih statova ne postoji, slicne imaju s malo visim crit chance/damage ali bez resista za 150 miliona sto mislim da je nerealna cjena {#} Imal ko kakvu predodzbu?

Baš sam i ja ukucao te statse i vidio da su zapravo unikatne :P Ja bi išao na nekih 40-50 milja, ali ne uzimaj me za riječ, nisam dobar u procijeni itema baš, ja to fino na AH-u tražim slične i undercutam malo :P

16 godina
neaktivan
KaMiKaZa kaže...
D3ViL kaže...

Baš sam i ja ukucao te statse i vidio da su zapravo unikatne :P Ja bi išao na nekih 40-50 milja, ali ne uzimaj me za riječ, nisam dobar u procijeni itema baš, ja to fino na AH-u tražim slične i undercutam malo :P

Traži bez poison resista jer je to nepotrebno.

P.S. Dobro da tom liku nisi dao za 10M jer vrijedi više ( evo ja ti dam npr. 250 tisuća jer je to sve što imam hh ).

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
13 godina
Diablo 3

Ljudi pomagajte. Farmanje mi postaje uzasno naporno jer sma prekuco act I i II... htio bi na miru farmat act III i IIII ali sam kad nema ekipe. Sta da radim, trazim iteme po AH ali nikako da nadem pravi item. Da idem glass cannon to bi mi bilo najednostavnije sta se tice farmanja. 

http://eu.battle.net/d3/en/profile/AmonRa-2868/hero/6312735 

Ovo je moj build, pa predlozite nest'

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
D3ViL kaže...

Btw najbolje od svega je sto me neki lik iz global chata izvrjedjao (kad sam tek dobio item) zato sto nisam prihvatio njegovu ponudu od 10 miliona nego odlucio prvo "provjerit trziste" 

100 mil. prodo bi u roku od 2 sata.

Peace!
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.9.2012 19:47 (XVII Mini).
16 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Ljudi pomagajte. Farmanje mi postaje uzasno naporno jer sma prekuco act I i II... htio bi na miru farmat act III i IIII ali sam kad nema ekipe. Sta da radim, trazim iteme po AH ali nikako da nadem pravi item. Da idem glass cannon to bi mi bilo najednostavnije sta se tice farmanja. 

http://eu.battle.net/d3/en/profile/AmonRa-2868/hero/6312735 

Ovo je moj build, pa predlozite nest'

Imaš dosta slab gear čak i za efektivno farmanje acta 2. Kreni od bracea, šlapica ( na šlapama trebaš movement speed ) i oružja ( traži na aukciji iteme sa 1300 DPS i 80% crit hit dmg, prejeftini su postali a dobri su ).

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice