Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.555.834
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Barb, lvl 54, Hell, Act 2. U 90% slučajeva nemoguće ubiti trio fantastikus. Unište mi preko 30k healtha u svega 2-3 udarca.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
FLes kaže...

Meni je najjače kak svi misle da bi trebali moć prolazit inferno, i to ni mjesec dana od izlaska igre, hahahahaha :) Inferno je takav kakav je i namjerno je napravljen da bude pretežak, a to su i sami rekli. Dok im je bio dovoljno težak, jednostavno su još poduplali težinu za svaki slučaj. A onda će nerfat di bude baš prebolesno do razine da nemože ni naj-hc igračima bit zabavno. Inferno je rađen za par posto najzagriženijih, ako vam se cmizdri, očito niste među njima i pomirite se s time. Današnja djeca...

Možta je tebi inferno težak i zanimljiv. Meni nije niti jedno od toga. Nije uopce teško doc do mobova iznjukat umrijet i vratit se i ponovo i to ponovit, isto tako nije teško do preksutra kajtat mobove. Znaš šta je to? D O S A D N O. Teško bi bilo kada bi inferno uveo nove mehanike neprijatelja, neke nove abilitije, zanimljive situacije gdje skill igra ulogu. Ono što je blizzard napravio je da su njih petorica sto su testirali igru malo po act I šetkali i vidili da to ide nekako i onda su jednostavno poduplali sve na mobovima i stvorili jedan frustirajuci kite / njuke die festival. Ne znam za ostale klase ali mene (WD) su natjerali u 1-2 speca koji ne koriste 85% skilova, citav pet tree je beskoristan, a upravo zato sam uzeo WDa. Dakle još jednom nije teško, glupo je i loše dizanirano. Znas kako sam presao act II i skoro citav act III? Tako sto ili kajtam 25min elitove ili 5-6 puta umrem na jednom packu tako da ih dokajtam do checkpointa i tamo se razam i njukam, how fucking hard uf...

Ovako je to jedan debili gear check kojeg prodjes tako sto nafarmas golda i kupis iteme na AH. To uopce nije tesko, nego loše dizajnirano i dosadno. Nije ovo djeciji World of Warcraft gdje se farma gold i ona sati provode na AH gledajuci kako mozda kupit nesto jeftino pa preprodat zato sto je to jedini nacin da igras igru. 

I slazem se, današnja djeca cccc

17 godina
Diablo 3

Čemu služi ona crna gljiva? Evo koknuo sam Diabla na normal i nosam tu gljivu od Act I pa ne znam što sa njom?

Uh, što volim ovaj režim - drugi rade a ja ležim
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.6.2012 12:16 (Adoon).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Masterpiece kaže...

Izgleda da je izasao fix kako igrati na englekosme jeziku sa ruskom verzijom :D

http://www.elitepvpers.com/forum/diablo-3-hacks-bots-cheats-exploits/1933702-diablo-iii-error-82-fix.html

BTW ispod imate na engleskome prevedeno.Ja cu probat to danas pa vam javim!

Evo potvrdjujemd a radi :D

Igram rusku verziju sa engleskim jezikom,ako negdje netko zapne nek me PM-a :D

The king is back!
13 godina
neaktivan
Masterpiece kaže...
Masterpiece kaže...

http://www.elitepvpers.com/forum/diablo-3-hacks-bots-cheats-exploits/1933702-diablo-iii-error-82-fix.html

Znaci mi koji smo dali 200kn za Diablo3 smo ispali sretniji/pametniji nego ovi sto su dali 450kn, bolje da blizzard uopste nije ni micao engleski iz ruske verzije igre, bilo je samo pitanje dana kad ce netko skontati nacin kako da to opet vrati :)

Igra je dobra za zabavu, ali nista vise, prekratka,preplitka, ali opet je igram :)

18-19 lvl sam s 5 likova trenutno, rasturam po mapama :P

15 godina
Diablo 3
Bang!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

NAvodno su Asia serveri dole jer je ekipa tamo skontala kako dupat iteme i gold. Zivjeli kineski farmeri! 

15 godina
Diablo 3

Evo jos jedan Blizzardov fail... http://i.imgur.com/rIuNt.png

Bang!

5 0 hvala 1
17 godina
Diablo 3

A Blizzarde u sta se pretvoris, za nasmijat/plakat koliko poteskoca i gresaka prati ovaj naslov.

Nema veze, poslije posla ako sinovi budu dali, zaigrat cu ga jos malo :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
mislav_01 kaže...

NAvodno su Asia serveri dole jer je ekipa tamo skontala kako dupat iteme i gold. Zivjeli kineski farmeri! 

Ma igra ima toliko propusta da me cisto zanima kad krene RMAH kako ce se to razvijat, imam osjecaj da ce netko ubrzo bankrotirat :)

14 godina
Ukulele kaže...

Htjela bih ovaj tjedan zapet s Monkom i probat riješit hell, ali sam u trilemi kaj se skillova tiče.

Koje skillove s njim koristite? Kak ga buildate?

Sweeping Wind + Bladestorm.

Mantra of Conviction + Overwave (ili kako se već zove)

Crippling Wave sa DMG Reduction

Heal + Damage

Serenity + Heal

Blink + Damage

Passive:

One with Everything (stakanje resova)

Dexterity = Armor (ne znam kako se zove)

Transelence nekako => Life per Spirit

Od Geara. Glovsi Attack speed i ringovi.

Dex, Vit, Res, All Res.

Fist Claw sa Life Per Spirit.

To ti je za Hell. Malo drugačije za Inferno.

Ako ti previše skiadju onda zamjeniš Conviction Mantrau sa Evasion Mantrom sa Armorom. Dodatno na to možeš zamjeniti Blind sa Damage sa Keen Eye Deadly Reach pa napadat sa oba primary napada. Da imaš armor i damage reduction.

Za ovo ti ne treba veliki attack speed.

A ako je previše reduction a pre malo damage onda možeš dodatno na ovo zamjeniti creepling wave sa Hundred Fists sa Fist of Fury (dobro sa Crit šansom) ili sa Fist of Thunder sa Thunderclap. I onda zamjeniš Trans passive sa Resolve.

Za ovo ti sad treba najmanje 2.0 attack speed.

Ja sam trenutno Act4 sa Monkom. Spremam se na Izuala.

I ne, Ne koristim AH pretjerano. Najači itemi su mi dropali. Ah korisitm površno. Nisam blesav da dajem 10 milijuna za +10 attributa...

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.6.2012 13:31 (tigerija).
13 godina
protjeran
SlavkecD3 kaže...
Masterpiece kaže...
Masterpiece kaže...

Znaci mi koji smo dali 200kn za Diablo3 smo ispali sretniji/pametniji nego ovi sto su dali 450kn, bolje da blizzard uopste nije ni micao engleski iz ruske verzije igre, bilo je samo pitanje dana kad ce netko skontati nacin kako da to opet vrati :)

Igra je dobra za zabavu, ali nista vise, prekratka,preplitka, ali opet je igram :)

18-19 lvl sam s 5 likova trenutno, rasturam po mapama :P

Yap,malo trba da skuzis sto napraviti ali kad napravis sve radi normalno kao i prvog dana :D

The king is back!
13 godina
tigerija kaže...
...

E super!

Skillzore ću tak namjestit, a kaj se opreme tiče kaj dropa nosim. (ne želim se previše zamarat s AH)

Pumpam dex i vit od početka, samo trebam resist malo bolje proučit.

Tenksač Tig!

Wanna?
16 godina
odjavljen
SlavkecD3 kaže...

Mozda, a mozda i ne. Vrijeme ce pokazati {#}

Trenutno imaju daleko vecih problema za rjesavati.

16 godina
neaktivan
Diablo 3

Zna li se možda kad bi trebao patch 1.0.3 izaći?

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Diablo 3

na kraju cete svi s rus/eng popušit BAN ili će to onemogućit.... samo da dovoljno ljudi to naprave...

0 1 hvala 0
14 godina
Ukulele kaže...
tigerija kaže...
...

E super!

Skillzore ću tak namjestit, a kaj se opreme tiče kaj dropa nosim. (ne želim se previše zamarat s AH)

Pumpam dex i vit od početka, samo trebam resist malo bolje proučit.

Tenksač Tig!

Igraš monka ne? Hočeš igrat s nama?

BTW ljudi:

http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/4551471157?page=2

haha

Unlimietd gold xD.

Ali ne znam da li vas budu banali ako ovo pokušate :P  .

Ali je baš smiješno.

13 godina
tigerija kaže...

BTW ljudi:

http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/4551471157?page=2

haha

Unlimietd gold xD.

Ali ne znam da li vas budu banali ako ovo pokušate :P  .

Ali je baš smiješno.

Bacim ti tag u pp kad dovučem dupe doma pa dodavaj :)

Wanna?
17 godina
neaktivan
Diablo 3

ajmo profići trebam malo pomoći

opet sam počeo igrati diablo i sad sam kreirao Demon Huntera

no zapeo sam na prvom problemu

Skeleton king

kako njega pobjediti?

već me 10x puta ubio, isprobao sve kombinacije strelica i oružja

na strelice je imun i uopće mu ne radim dmg, a kad me dohvati odma sam gotov

koja je taktika za njega?

sa prethodnim likovima nisam imao problema sa ovime, ali ovo je frustrirajuće

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.6.2012 14:25 (Darky).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
tigerija kaže...

Ali je baš smiješno.

Nije smijesno nego je zalosno, mislim, igra se pravi 12godina vise manje, u beti skoro 2 godine, testirana i polirana zadnje 2 godine (tako se hvale blizzardovci) i sto se desi, igra izadje, prvi dan problemi s serverima (a u prednarudzbi prodana u 2miliona primjeraka), ljudi su i to prozvakali, kad su skontali da dobre iteme (nebih se cudio da dobre stvari blizzard pust na kapaljku na AH) mogu samo na AH da nabave, poceli su masovno svi farmat, ali tu se ukljucili kinezi koji su blizzardu pomutili racunicu, i sto se desilo, milioni ako ne i milijarde golda u opticaju (kao u Srbiji *94, za 100000000000000 dinara si mogao kupit jaje), ljudi maovno koriste "propust" s satom, stavis predmet na AH, prodas za 500k, vratis sat nazad tipa 25min kad si stavio predmet, odes na AH i kliknes na cancel predmeta koji je u prodaji na AH, imas na racunu i golde i predmet, i tako nanovo i nanovo i nanovo. Ljudi igraju i farmaju danima i onda neki klinac skonta foru kako se obogatit (relativan pojam), po meni je prevelik broj ljudi ovo saznao i procurilo je, sto bi tek bilo da je aktivna RMAH bila, kontam da ce blizzard to nabrzaka pokrpat, a koliko tek ima propusta koje ljudi ne zele podjelit a otkrili su igri.

Jednostavno za 60€ sam ocekivao vise, (tj. 27€ ru verzija), ali opet je igram jer je tako zarazna.... a i stvari se desavaju kao u sapunici, svaki dan nesto novo, niakd neznas ko koga iza coska........

15 godina
TracerCPP kaže...

Barb, lvl 54, Hell, Act 2. U 90% slučajeva nemoguće ubiti trio fantastikus. Unište mi preko 30k healtha u svega 2-3 udarca.

Stari nema više zabave, sada ide spika sa ignore pain i reflectom, jump i 400% armor, war cry sa regenom i call of the ancients.

superstition, though as nails i ono da ti je armor 100% od vitalitiya.

Samo defense pumpaj, resistance te regen. Vitality i strength samo diži i jump si uvijek ostavi da moš pobjeć kad te blokaju. Ugl. nema više zabave, sad je samo preižvljavanje :)

uostalom farmaj malo 1.act i kupi si koji bolji item što ima manji lvl reqs.

14 godina
neaktivan
Darky kaže...

Skeleton king

kako njega pobjediti?

not sure if trolling.... 

14 godina
SlavkecD3 kaže...
tigerija kaže...

Ali je baš smiješno.

Nije smijesno nego je zalosno, mislim, igra se pravi 12godina vise manje, u beti skoro 2 godine, testirana i polirana zadnje 2 godine (tako se hvale blizzardovci) i sto se desi, igra izadje, prvi dan problemi s serverima (a u prednarudzbi prodana u 2miliona primjeraka), ljudi su i to prozvakali, kad su skontali da dobre iteme (nebih se cudio da dobre stvari blizzard pust na kapaljku na AH) mogu samo na AH da nabave, poceli su masovno svi farmat, ali tu se ukljucili kinezi koji su blizzardu pomutili racunicu, i sto se desilo, milioni ako ne i milijarde golda u opticaju (kao u Srbiji *94, za 100000000000000 dinara si mogao kupit jaje), ljudi maovno koriste "propust" s satom, stavis predmet na AH, prodas za 500k, vratis sat nazad tipa 25min kad si stavio predmet, odes na AH i kliknes na cancel predmeta koji je u prodaji na AH, imas na racunu i golde i predmet, i tako nanovo i nanovo i nanovo. Ljudi igraju i farmaju danima i onda neki klinac skonta foru kako se obogatit (relativan pojam), po meni je prevelik broj ljudi ovo saznao i procurilo je, sto bi tek bilo da je aktivna RMAH bila, kontam da ce blizzard to nabrzaka pokrpat, a koliko tek ima propusta koje ljudi ne zele podjelit a otkrili su igri.

Jednostavno za 60€ sam ocekivao vise, (tj. 27€ ru verzija), ali opet je igram jer je tako zarazna.... a i stvari se desavaju kao u sapunici, svaki dan nesto novo, niakd neznas ko koga iza coska........

Ništa od ovoga nije istina. Ne radi se 12 godina. Nije u testu dvije godine. Nije testirana toliko...

Razlog zašto večina igara koje izlaze danas djeluju nedovršeno jest jer kompanije outsorsaju ljude. Znači nađu neke freelancere i plate im da urade posao umjesto da team ljudi to radi u firmi. Što je skuplje.

Drugi razlog jest što je sve skupo danas. Iz nekog čudnog razloga. Jedan povisi cijenu i sad svi drugi povise. Digne se cijena plina jer ga "npr nestaje" pa se digne i cijena drva iz razloga profita.

Igre se releasaju kod točke najviše zarade (EA). Nema smisla raditi na igri duže i polishat sitne stvari ako je to masovan gubitak novca.

Nisam siguran ali jedan od najskupljih elementa u Diablo III mi se čini su ovi cinematici...

Sve u svemu Diablo III je sasvim dobar RPG. Nisam siguran da li baš ima bolji. Mislim da nema.

A ovaj AH. lol...

Nemojte ga koristiti. Dropovi su rijetki? Jesu ako se "zatvoriš sam u sobu" i igraš solo uvijek. I ako si sebičan (općenito kažem).

Darky kaže...

Skeleton king

kako njega pobjediti?

Ako ti nejde ili ti fali skila (pokušavaj dok en naučiš) ili ti fali gear => ili imaš krivi gear kao što sam ja primjetio kod dosta ljudi...

15 godina
Diablo 3
steta za blizzard i sve te kreativne i skilane ljude koji rade tamo, šteta što pohlepa za novcem uništava inače odličan naslov. ah kako je nekada gaming bio jednostavan :)
[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
smiglcro kaže...
steta za blizzard i sve te kreativne i skilane ljude koji rade tamo, šteta što pohlepa za novcem uništava inače odličan naslov. ah kako je nekada gaming bio jednostavan :)

Ni kurbe nisu ka sta su bile! {#}

14 godina
Blizek kaže...

Zna li se možda kad bi trebao patch 1.0.3 izaći?

Krajem mjeseca.

__________________________________________________________________________________________________________________________________

Evo igram Barbariana 60lvl, zavrsio Act1 Inferno a dalje ne ide... sad krecem sa Wizardom u lov na 60lvl i bolju opremu za Barbariana, jerbo apstiniram od AH.

Ako nekom treba pomoc ili samo zeli farmat u co-op-u neka se slobodno javi...

17 godina
Diablo 3

Dobio sam guest key, prešao Skelleton kinga i vidio da ovaj tip igara nije za mene, sreća pa ne kupih igru.

0 2 hvala 0
17 godina
fila2208 kaže...
TracerCPP kaže...

Stari nema više zabave, sada ide spika sa ignore pain i reflectom, jump i 400% armor, war cry sa regenom i call of the ancients.

superstition, though as nails i ono da ti je armor 100% od vitalitiya.

Ne slazem se s tobom Hell se moze preci s jednim active/passive spellom sve ostalo dmg (bar sam ja tako presao dual wield berserker style) tek na Inferno do naglaska dolazi "prezivljavanje" Takodje izbor nekih skills/rune ti nije "optimalan". War Cry/Invigorate (regen kako ti velis) je daleko losij izbor od War Cry/Impunity (+50% resist na SVE) Wrath of The B daje daleko veci DPS output od Call of The Ancients ako zbog nicega onda jer taj DPS mozes sam usmjerit na metu a ne da ti mob iz CoTA odluci udarati one bjele slabe protivnike dok se ti sam natezes sa zlatnim/plavim ali i bez tog daleko bolji izbor!

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
15 godina
neaktivan
tigerija kaže...

Monk4ever{#}..aj sendaj tag na pp da te dodam!

what goes around comes around
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice