Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.555.749
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
15 godina
Diablo 3

nisam ja za ovu igru-..igrao sad treći act sa nekim monkom, one špilje kod azmodana, 7 puta zaredom, dakle sedam encountera žaba, svaki put su imale lanac i regen, plague ili frozen ili fire. Umro na svakoj po par puta...mislim stavrno, da 7 puta dobijem iste te krvave žabe...a bar sam dobio onaj achi da me lickaju 100 puta i te spike, ali žasu, bar za mene

yebo ih random kad  puta iste dobijem

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
fila2208 kaže...

nisam ja za ovu igru-..igrao sad treći act sa nekim monkom, one špilje kod azmodana, 7 puta zaredom, dakle sedam encountera žaba, svaki put su imale lanac i regen, plague ili frozen ili fire. Umro na svakoj po par puta...mislim stavrno, da 7 puta dobijem iste te krvave žabe...a bar sam dobio onaj achi da me lickaju 100 puta i te spike, ali žasu, bar za mene

yebo ih random kad  puta iste dobijem

izlogiraj se i ponovno se ulogiraj i promjenit ce se monsteri

16 godina
odjavljen
Diablo 3

Op, op, može i Wizard :)

Moj PC  
10 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
tigerija kaže...

Ako ti nejde ili ti fali skila (pokušavaj dok en naučiš) ili ti fali gear => ili imaš krivi gear kao što sam ja primjetio kod dosta ljudi...

Ashelor kaže...

not sure if trolling.... 

zašto bi trolao?

jedino ti trolaš sa takvim ogovorima {#}

sa magom i sa barbarom sam bez problema prošao

jednostavno mi DH nikako ne leži

no prošao sam ga uz pomoć prijatelja

16 godina
odjavljen
Diablo 3

Bas lijepo. Krknuo me butcher 2x i umjesto da se stvorim na posljednjem checkpointu, stvorim se na najblizem waypointu. I naravno kao da sam tek ucitao igricu - niti mape, niti mapa ociscena do Butchera.

Sva sreca pa imam hladno pivo da se malo smirim {#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mrgud Veliki kaže...

.

Sva sreca pa imam hladno pivo da se malo smirim {#}

Uz Diablo III čovjeku treba gajba i onaj mali hladnjak usred sobe {#}

It puts the lotion in the basket.
17 godina
protjeran
Diablo 3

Who's your daddy bitches?{#}{#}

Moj PC  
7 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
mislav_01 kaže...
FLes kaže...

Meni je najjače kak svi misle da bi trebali moć prolazit inferno, i to ni mjesec dana od izlaska igre, hahahahaha :) Inferno je takav kakav je i namjerno je napravljen da bude pretežak, a to su i sami rekli. Dok im je bio dovoljno težak, jednostavno su još poduplali težinu za svaki slučaj. A onda će nerfat di bude baš prebolesno do razine da nemože ni naj-hc igračima bit zabavno. Inferno je rađen za par posto najzagriženijih, ako vam se cmizdri, očito niste među njima i pomirite se s time. Današnja djeca...

Možta je tebi inferno težak i zanimljiv. Meni nije niti jedno od toga. Nije uopce teško doc do mobova iznjukat umrijet i vratit se i ponovo i to ponovit, isto tako nije teško do preksutra kajtat mobove. Znaš šta je to? D O S A D N O. Teško bi bilo kada bi inferno uveo nove mehanike neprijatelja, neke nove abilitije, zanimljive situacije gdje skill igra ulogu. Ono što je blizzard napravio je da su njih petorica sto su testirali igru malo po act I šetkali i vidili da to ide nekako i onda su jednostavno poduplali sve na mobovima i stvorili jedan frustirajuci kite / njuke die festival. Ne znam za ostale klase ali mene (WD) su natjerali u 1-2 speca koji ne koriste 85% skilova, citav pet tree je beskoristan, a upravo zato sam uzeo WDa. Dakle još jednom nije teško, glupo je i loše dizanirano. Znas kako sam presao act II i skoro citav act III? Tako sto ili kajtam 25min elitove ili 5-6 puta umrem na jednom packu tako da ih dokajtam do checkpointa i tamo se razam i njukam, how fucking hard uf...

Ovako je to jedan debili gear check kojeg prodjes tako sto nafarmas golda i kupis iteme na AH. To uopce nije tesko, nego loše dizajnirano i dosadno. Nije ovo djeciji World of Warcraft gdje se farma gold i ona sati provode na AH gledajuci kako mozda kupit nesto jeftino pa preprodat zato sto je to jedini nacin da igras igru. 

I slazem se, današnja djeca cccc

ajd ti lijepo pocni igrat D2 pa ces vidjet kaj je dosada....

solo neces doc do lvl 80 do kraja 2015 a vec krajem 7 mjeseca tekuce godine ces odustat jer ce ti bit dosadno.

mene su 7 godina ( SEDAM GODINA) one-shootali kod sealova za Diabla s Iron Maiden-om. 5 likova na HC su mi umrli upravo tamo, te sam odustao od toga. Da bi negdje 2009 ili 2010 (mozda cak i ranije) nerfli taj Iron Maiden i igra je postala walk-in-the-park. I uz to one-shootanje sam prosao al s "knedlom u grlu".

U D2 si imao prijelomi trenutak ("gear-check") izmedu lvl 65 i 75 pa onda 80-83....Po mom iskustvu jer nisam imao opremu.

Plus sto su battle.net exclusive legendary i ostali itemi bili jbno nedobavljivi, a da o runama ne pricam (npr. za ZOD runu sansa je bila 25.000.000:1 da ti padne).

da skupis opremu za "setnju" trebalo je cca 3500 Baal-runova ( zamisli dosadu )....

A trading D2? Blizz se cca 4 godine tukao dok nije pogasio sve sajtove s hackanim itemima, i jedino je progledao kroz prste d2jsp. I jos uvije radi. skokni pa pogledaj. Pitaj kakve si cijene bile. s ingame goldom, pa je jedno vrijeme i runa bila currency pa na kraju forum-gold.....

Raspitaj se o sistemima varanja u SVIJETU DIABLA ne WOW-a, pa ces doc do nekih zakljucaka da to i bas i nije tako lose AH, kuzis, sigurno je kupovati.

Gear-check je uvijek bio, samo sto je monsterima max lvl bil oko 85 (nisam vise siguran). Moj max je bio 96 i to je bila setnja, skoro da sam mogao stajat na mjestu i otic na pi-pi i jos sam ziv.

A inferno su napravili zbog nekih gore navedenih razloga ( njihove rijeci). da bi bilo tesko (nekima je to izazov), da nebi bilo dosadno, i samo za one specijalce koji znaju igrat (sebe iskljucujem), zagrizene do kosti, ja znam da necu moc inferno proc uzduz-i-poprijelo. Inferno ja namjenjen za onaj 1 posto najboljih.

Ja na D3 gledam kao nastvak na D2, sto je u potpunosti i ispunio, s dodatkom "beskrajnog izazova".

"I will die trying"

A evo jos jedan primjer, potpuno je besplatna igra, Diablo-klon, Drakensang. Nakon 2-3 mjeseca, vidjet ces kak je diablo super.

sorry na rage-u s moje strane....al upravu sam naletio na champion pack s avengerom....i jbu me ko mladog majmuna....

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.6.2012 20:49 (Test user).
17 godina
tigerija kaže...

Sve u svemu Diablo III je sasvim dobar RPG. Nisam siguran da li baš ima bolji. Mislim da nema.

nisi ti igrao u životu rpg kad kažeš da je diablo to, a još i da je jedan od boljih {#}

15 godina
hellbyte0 kaže...

Who's your daddy bitches?{#}{#}

ovaj u general chatu

14 godina
neaktivan

{#}.

14 godina
neaktivan
Diablo 3

imam jedno pitanje:

jel broj u "Meele atackers take XX damage per hit"  postotak ili neki modifier ili bas cisti broj, ono 53 dmg?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Diablo 3

Ajde pomagajte!!! Imam Staff za Cow lvl normal i nightmare, sad mi u inventoriju stoji nightmarish staff... i hocu ici s njim na hell pa na inferno. I na hell ga nemogu napraviti :S Ubio sam izuala na hell, on mi izbacio opet recept, odem i nemogu napraviti jer mi ovaj kaze da vec zna taj recept. A nece mi napraviti novi štap za 200k jer pise da mi treba staff... a ja imam staff :S samo sto jos ispred pise nightmarish, pa ako netko moze opisati svoj postupak? hvala 

powered by sashab
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
sashab kaže...

Ajde pomagajte!!! Imam Staff za Cow lvl normal i nightmare, sad mi u inventoriju stoji nightmarish staff... i hocu ici s njim na hell pa na inferno. I na hell ga nemogu napraviti :S Ubio sam izuala na hell, on mi izbacio opet recept, odem i nemogu napraviti jer mi ovaj kaze da vec zna taj recept. A nece mi napraviti novi štap za 200k jer pise da mi treba staff... a ja imam staff :S samo sto jos ispred pise nightmarish, pa ako netko moze opisati svoj postupak? hvala 

Sljedeci recept za Hell/Inferno ces kupit od vendora moze biti u Act2/3/4 randomse pojavljuje i kosta mislim oko 2 golda. A onda ces naknadno "upgrade" staff kod BS-a Hell=500000 Inferno=1000000G

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
15 godina
Diablo 3

Moraš doć na act 4 na hell i na inferno i kupiti recept za hell i inferno verziju. Nadoplata ti je 500k i 1000k golda {#}

Preteko me e viš nisam ni ja znao da je random mislio sam da je samo na act 4 moguće kupiti.

[img]http://www.pohrani.com/f/3P/LZ/2VcjQeoa/katana.jpg[/img]
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.6.2012 23:23 (del4nec).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Diablo 3

Kako prodajete vi stvari na auction houseu?!

Gledate kolko bi dobili kod merchanta pa povisite cijenu ili?

Ja neke iteme prodam tek tako a s nekima se mucim.Evo nppr prodao neki magic item koji kosta 200-300 golda za 5000 golda u roku 2 minute :/

The king is back!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Masterpiece kaže...

Kako prodajete vi stvari na auction houseu?!

Gledate kolko bi dobili kod merchanta pa povisite cijenu ili?

Ja neke iteme prodam tek tako a s nekima se mucim.Evo nppr prodao neki magic item koji kosta 200-300 golda za 5000 golda u roku 2 minute :/

Item koji želiš prodati pronađeš na AH.

Primjer:

Rare/Unique

1H Sword

100 damage

+20 Strenght

+30 Vitality

1 Socket

Potražiš i nađeš iste takve ili jako slične mačeve

te vidiš koje su otprilike vrijednosti (cijene) koje ljudi traže.

Ako otprilike svi traže 10 000 Godla, znaš na čemu si.

Samo ignoriraj genijalce koji će za navedeni item tražiti 150K,

nek te to ne zbunjuje.

Primjenjivo na sav gear više-manje.

It puts the lotion in the basket.
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.6.2012 23:40 (forzzuk).
13 godina
Diablo 3

Za neke iteme koji imaju dobar stat dajem po 15k i to moraju bit rare, dok su neki itemi poput magic ne stavljam cijenu iznad 5k. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

Prodaje tko povoljno neki yeben onehand za barba?

60lvbl

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.6.2012 0:24 (fila2208).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Nekuzin sta ekipa toliko whinea oko loot dropova ,sta ocekujete da u 10 runnova na butchera izdeckate se u full lv63 gear s 200+ main stat i 70 resist all na svakom slotu?

Svaku vecer bacim bar 2-3 warden runa u pauzi izmedu progressa cisto da malo nafarmam para i itema,obicno su dropovi nelosi,svaku vecer prodam bar 1-2 itema po 200-300k min,i jako cesto(svaku drugu vecer u prosjeku)nadem upgrade za koji slot.

Veceras 3. elite pack na kojeg naletim u pripremi za warden run(dakle 2 NV stacka i 30% mf od farm geara) droppa....

this.... this....
happy panda... happy panda...
^^ ^^
Moj PC  
5 1 hvala 0
16 godina
odjavljen
Diablo 3

Evo bas malo eksperimentiram oko wizarda. Ili ja stvarno nemam toliko srece ili je mirror image teska svinjarija. Koliko ga god puta bacim, jedva da neko krene prema dvojnicima. Svi uglavnom na mene navale.

OK, vjerojatno je namjenjen za PvP, ali kada su ga vec dali ocekujem da ima nekog smisla.

A i moram priznati da mi i ovaj slow time (ili kako se vec zove) takodjer nije jasan. Jednom mi je samo napravio ono sto za njega pise da kao treba napraviti. I tada mi se svidjelo to sto radi, ali vise nisam uspio to dobiti. Pokrenem ga i sve se odvija kao da ga nisam niti bacio.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Za neke iteme koji imaju dobar stat dajem po 15k i to moraju bit rare, dok su neki itemi poput magic ne stavljam cijenu iznad 5k. 

Svaka cast, isto to radim, magic drzim na 2000 a rare na 4000, vecina ode u roku odmah, nesto se i zaradi, bolje nego da dam trgovcu ili rastavim. A ono sto imam meni je dosta, sve prolazim s lakocom na Hell, Inferno zasad jos ne forsiram, ocekujem da ce nesto upasti jer mi se ne trose milioni na neki item.

16 godina
odjavljen
Diablo 3

Inace, savjet za Wizarde na Infernu: Act II je tezak zbog waspova, ali olaksajte si obaveznim Slow Time spellom kod njih i mortar elita. Čuda radi.

Za Act II trebate minimalno 20k Lifea s 35% Armorom, za Act III 35-40k, a za Act IV 50-55. DPS za Act II je dosta i 20k, ali Act III treba 35+, a Act IV 70k+.

Ignorirajte velike ressistance, to wizardu ne znaci previse. Inace life regen obavezno 500-tinjak.

Moj PC  
2 0 hvala 3
14 godina
Diablo 3

"A friend of a friend (it's always that, isn't it?) has been running an AH bot for quite some time now. Basically created a screen recognition script that picks up on the DPS of an item and the buyout price its listed for, and buys it if it's it's been listed for considerably lower than it's worth. He then goes out and manually re-lists the item at like a high markup, but it's STILL undercutting the average prices so it sells instantly.

He then goes out and sells the Diablo gold for RL monies.

He has made over $10,000 dollars and I honest to god wish I was joking.

I cannot WAIT to see how the Real Money Auction house boosts his income even further."

Ebte.

BTW ako tko reba pomoć act1, 2, 3 neka javi. Inferno i niže.

:)

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.6.2012 7:11 (tigerija).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
tigerija kaže...

Razlog zašto večina igara koje izlaze danas djeluju nedovršeno jest jer kompanije outsorsaju ljude. Znači nađu neke freelancere i plate im da urade posao umjesto da team ljudi to radi u firmi. Što je skuplje.

Drugi razlog jest što je sve skupo danas. Iz nekog čudnog razloga. Jedan povisi cijenu i sad svi drugi povise. Digne se cijena plina jer ga "npr nestaje" pa se digne i cijena drva iz razloga profita.

Igre se releasaju kod točke najviše zarade (EA). Nema smisla raditi na igri duže i polishat sitne stvari ako je to masovan gubitak novca.

Nisam siguran ali jedan od najskupljih elementa u Diablo III mi se čini su ovi cinematici...

Sve u svemu Diablo III je sasvim dobar RPG. Nisam siguran da li baš ima bolji. Mislim da nema.

Hehe, ja ne mogu vjerovat kakvi ljudi ima na forumu. On pravda blizzard i druge kompanije da izbacuju nedovršene proizvode jer im je skupo razvijati igre (pazi, to im je primarna djelatnost) pa nađu freelancera koji to odradi lošije pa hebiga zato to izgleda nedovršeno.

A drugi razlog je što je sve skupo danas samo ne znam kakav je to razlog da igra izgleda nedovršeno.

I nemoj mi fakat RPG žanr stavljati u istu rečenicu s Diablom

15 godina
neaktivan
Mrgud Veliki kaže...

Evo bas malo eksperimentiram oko wizarda. Ili ja stvarno nemam toliko srece ili je mirror image teska svinjarija. Koliko ga god puta bacim, jedva da neko krene prema dvojnicima. Svi uglavnom na mene navale.

OK, vjerojatno je namjenjen za PvP, ali kada su ga vec dali ocekujem da ima nekog smisla.

A i moram priznati da mi i ovaj slow time (ili kako se vec zove) takodjer nije jasan. Jednom mi je samo napravio ono sto za njega pise da kao treba napraviti. I tada mi se svidjelo to sto radi, ali vise nisam uspio to dobiti. Pokrenem ga i sve se odvija kao da ga nisam niti bacio.

Hm, meni dvojnici rade savršeno, i na mirroru i na teleportu, spasili me hrpu puta.

Makar, sada sam odustao od njih u potpunosti. Trenutno sam lvl58, farmam act 3 i 4 na hellu.

Igram sa electrocute(za 6 monstera), blizzard(da košta 20 arcanea), venom hydra, energy shield(za 35%), diamond skin(za više dmg soak) i teleport sa wormhole (odlično za bježanje od brzih i ako slučajno zezneš prvi teleport, spasilo me hrpu puta).

Pasive su mi glass cannon, illusionist (bez njega više ne igram) i galwanizing ward za extra regen dok su mi dignuti štitovi (uvijek {#}).

Blizzard mi je sada malo bolji od kada sam digao dps na 6.5k, life regen mi je oko 400 i nešto sitno, oko 17k lifea.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
14 godina
JackIsBack kaže...
tigerija kaže...

Razlog zašto večina igara koje izlaze danas djeluju nedovršeno jest jer kompanije outsorsaju ljude. Znači nađu neke freelancere i plate im da urade posao umjesto da team ljudi to radi u firmi. Što je skuplje.

Drugi razlog jest što je sve skupo danas. Iz nekog čudnog razloga. Jedan povisi cijenu i sad svi drugi povise. Digne se cijena plina jer ga "npr nestaje" pa se digne i cijena drva iz razloga profita.

Igre se releasaju kod točke najviše zarade (EA). Nema smisla raditi na igri duže i polishat sitne stvari ako je to masovan gubitak novca.

Nisam siguran ali jedan od najskupljih elementa u Diablo III mi se čini su ovi cinematici...

Hehe, ja ne mogu vjerovat kakvi ljudi ima na forumu. On pravda blizzard i druge kompanije da izbacuju nedovršene proizvode jer im je skupo razvijati igre (pazi, to im je primarna djelatnost) pa nađu freelancera koji to odradi lošije pa hebiga zato to izgleda nedovršeno.

A drugi razlog je što je sve skupo danas samo ne znam kakav je to razlog da igra izgleda nedovršeno.

I nemoj mi fakat RPG žanr stavljati u istu rečenicu s Diablom

Nisam rekao da izbacuju nedovršene proizvode. I nadam se da nisam nikog uvrijedio ovime :(.

Ugl. Sry na off topic :D.

Šta mislite šta će sa Attack Speed uraditi nakon patcha? Kažu da će ga nerfat. Misle smanjiti ili neki scaling? Scaling bi bio ok. Isto je bilo i u Diablo II.

Ali smanjiti brojeve će značiti da će judi stavljat još više itema sa Attack Speed.

13 godina
neaktivan
Diablo 3

eto...nakon 2 lika lvl60,da i ja nes napisem

WD,do kraja hell rasturio sam tako,15k DPSa,1 jedini legendary na normalu....ali je bilo zabavno

i onda na infernu burnnn,odem na AH sad cu ja kao kupit 900 dmg dagger,kad ono,pa nemam 5 milja za plavi (wtf je to opce)

izracunam si da mi treba 15milja da igram kolko tolko na inferno,pa reko idem malo probat druge likove

napravim monka,lvl 60,sve do inferno laganina,0 legendarija

odlucim otic na AH i sad kad imam 5 milja para,nedam sve za 25% monkove opreme :/

pa mi se sad malo vise neda,odmorit cu,jer mi se ne grinda u hack and slash igri,neznam ko je gluplji,ljudi koji ne kuze da itemi ne vrijede toliko,ili blizzard i njihov sistem koji mi se svaki dan sve manje svidja...

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Diablo 3

I ja isto došao s monkom do Act-a 2....Imam 300,000 golda...Act1 inferno dosta mi dobro ide (imam dobar build) izginem skoro svaki put...SKORO..ali je adrenalin i uspijem uvijek...ACT-2 jednostavno DPS od 16,000 ne radi, čak i mogu kajtat i preživit neke boseve, ali ih nemogu ubit. tj trebao bi mlatit 15minuta po njima, a skoro svakih 15sek poginem... Sad treba farmat ACT 4 hell, ACT 1 inferno dok ne zaradim dovoljno para za jače oružje i još 500,000 za armor sa 35 fireresist(recimo) + 40 all resist na svaki item da optimiziran resist (one with everything) - jer sada iman 400 resist sa svakim posebno....Za sve to treba par miljuna trenutno na AH. Najlakše je to proć da ti upadne 1-2 legendary-a i prodaš ih za par milja i ideš dalje... 

i da jel ikome pari da je u zadnjih 7 dana, na AH svemu 10 puta skočila cijena???? 

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.6.2012 11:13 (Thog).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

je, cijene su skocile na svim itemima koji ce biti slabiji nakon 1.03 patcha

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice