http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura/prodaja-prodajem-diablo-iii/152869.aspx?page=0&jumpto=2941118&sort=asc&view=flat
prodajem account.
http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura/prodaja-prodajem-diablo-iii/152869.aspx?page=0&jumpto=2941118&sort=asc&view=flat
prodajem account.
ja sam na hellu act 1 monk level 51 1.5k dps-a :D
addajte me jer ocu sto prije levelirat lika do 60 ,
pa onda pumpat dex i vit. za act 3 , 4 i kasnije inferno
pozzz
Gdje se mogu nabaviti ti ruski key-evi???
Stari moj, samo u Rusiji.
prodaje ih jedan tip u hr, 240kn, inace se oglasava na pcekspert forumu, dugo je tamo clan i nikad niko se na njega nije zalio (ima jos igara u ponudi osim diabla), ako zelis javi mi se privatnom porukom pa cu ti njegov mail prosljediti
http://ezykey.net/index.php?route=product%2Fproduct&product_id=139
Trenutno out of stock, idu kao vruce kiflice...
Igra će biti na ruskom s ruskim keyem ili se može promijeniti jezik?
https://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/4209821334
e sad... 
Klijent se skida ruski, instalacija je na ruskom, kad se instalira ide se na opcije i izabere engleski, snimi i izadje, kad ponovo pokrenes igra je na engleskom, jedino sto se nema je RMAH u eurima kad krene, bice vezana za rusku RMAH, toliko sam izvukao informacija na sluzbenom forumu. A tolika je navala na ruske kljuceve da nije za vjerovat, tip iz UK je jos nocas aktivirao i igra je, pa je na forumu pitao oce li biti banova posto igra iz UK, dobio je odgovor da je sve ok, a dali ce biti, to cemo vidjeti.
A jeste skontali da kad igrate igru i nalazite se u Public, znaci fajtate se s nekim mrezno da se jos neko moze spojiti na vas acc i igrati solo dok vi igrate public s drugim likom. Veoma zanimljivo.
Diablo 3 zaista ide kao vruce kifle. Ja sam preko cdkeyprices.com iskopao gamerkeys.net i tamo oko 18 h uspio kupiti global CD key za 44.99$ a sad vidim da je vec out of stock. Nadam se da nisam popusio i da cu key dobiti unutar 24h kako kazu.
Prvo je fora, drugo za ban.
Ovo drugo koristim samo za one debose koji spammaju chat sa svojm itemovima pa ga pitam ak se oce tradeat i *bam* ima manje spama
Danas su mi prodali tu foru, igra mi se srusila nakon sto sam skupio 5 valora i krenuo na Bossa, mamicu im ugl. prijavio sam i nadam se da ce dobit ban.
S wizardom je prelako. Presao sam danas vise od pola 2 akta na infernu solo sa presmjesnim statsima. Trenutno imam 18k hp, 24k damage sa magic wapon, resistansi oko 300 s ovim buildom http://us.battle.net/d3/en/calculator/wizard#aQXRSO!dYa!cYabZY.
Kite, tp nakon udarca , hydra, diamond skin , tp , kite i tako ukrug. Da imam imalo bolji gear pa da jos ubacim blizzard ili orb bilo bi deranje pravo.
ili igraj s onim armorom di ti najviše 35% hp uzmu. pa mozes igrati i s 4k hp-a
S wizardom je prelako. Presao sam danas vise od pola 2 akta na infernu solo sa presmjesnim statsima. Trenutno imam 18k hp, 24k damage sa magic wapon, resistansi oko 300 s ovim buildom http://us.battle.net/d3/en/calculator/wizard#aQXRSO!dYa!cYabZY.
Kite, tp nakon udarca , hydra, diamond skin , tp , kite i tako ukrug. Da imam imalo bolji gear pa da jos ubacim blizzard ili orb bilo bi deranje pravo.
danas igrao sa prijateljem isto act 2 na inferno oba smo bili wizard sa 25k dmage, 25k life resis 450 i odustali brzo
ili igraj s onim armorom di ti najviše 35% hp uzmu. pa mozes igrati i s 4k hp-a
Ne može se više force armor je nerfan i ako primiš udarac koji je jači od 100% tvojeg HP bivaš one shotan.
...
Hahhahaha... najjaci mi je smijeh i onda. Ovo je bilo brzo :) :)
...
Hahhahaha... najjaci mi je smijeh i onda. Ovo je bilo brzo :) :)
that's what she said
Volim kada mi dođe champion onaj bik sa pratnjom i ima lasere one. Odmah idem shutdown your computer :)
ja neman nešto jaku konfiguraciju, ali mi od danas Diablo 50% bolje radi... - više FPS-a... i ona područja di uvijek laga nemaa više...llalala..
Jel ima netko problema s Authenticatorom? Ja evo bio logiran prije 2h i ocu se sada ulogirat i uopce ne mogu -_-" password je dobar i to ali kad upisem kod Authenticatora error da mi ne valja -_-"
Edit:
anyway sređeno tako sto sam ga maknia preko sms poruke, ali cisto me zanima dfuq se desio -_-"
Mislim da si ga trebao sinkronizirat ako je smartphone?!?
ma bio je sinkroniziran :D radio je do prije par sati i sad kad sam sep okusao logirat nije tio :D (gledao sam forum blizardov i nisam jedini :D )
mislio sam i ja sinkronizirat, ali ne mogu se ni na stranicu logirat bez tog smeca haha :D
ma bio je sinkroniziran :D radio je do prije par sati i sad kad sam sep okusao logirat nije tio :D (gledao sam forum blizardov i nisam jedini :D )
mislio sam i ja sinkronizirat, ali ne mogu se ni na stranicu logirat bez tog smeca haha :D
U lijevom kutu dolje imaš ikonu za sync (smartphone). I meni se to dogodilo par puta.
Nakon što sam sinkronizirao sve je opet radilo.
Trenutno je in stock, ali je cijena podignuta na 51,5 €. Zakon ponude i potražnje na djelu, i guess. Ali više se ne isplati.
Jel ima netko problema s Authenticatorom? Ja evo bio logiran prije 2h i ocu se sada ulogirat i uopce ne mogu -_-" password je dobar i to ali kad upisem kod Authenticatora error da mi ne valja -_-"
Identičan problem se i meni dogodio pred dva dana. Također sam ga riješio tako da sam uklonio authenticator sa accounta ali i dalje mi nije jasno u čemu je problem. Auth je bio synchan sa serverom tako da za sad pojma nemam što se dogodilo.
Volim kada mi dođe champion onaj bik sa pratnjom i ima lasere one. Odmah idem shutdown your computer :)
ee....mene si jbali na Hell Act1 (nakon skeleton kinga) Fields of Misery (?!?!)
imal sam DH sa 10K DPS,15kHP,2000Armor i 400+REs i nikako na kraj s njima.....
Oni mene tuku a ja nis njima....probavao bar pol sata....kad sam ih ubio, otisao na pivu sretan.....
nakon toga sam si htio dic svoj ego pa opet na njih, kad ono fcking random, svi championi i eliteovi na istoj mapi su bili skoro pa "one-shootani" od mene.....
da sam prije napravio log-off i probao nakon 5 min, vjerojatno bi "sami" nestali i i dosli oni "laksi"
Wiz s druge strane ne može sebi pomoći nikakvim HP-om, a treba mu jako puno DPS-a, nekih 80k je minimum čak i za Act II...
Krivo.
Jucer sam na Act2 sa Wizzardom malo promjenio gear i sa 28k HP i 45k DPS promjenio na 37+k HP i 39k DPS.
Razlika je nebo i zemlja jer tek sada Force Armor radi kako spada i sprecava 1-2 shootanje. Nakon fixa Force Armora i Wizz treba HP da bi prezivio.
39k DPS je sasvim dosta, a HP ti treba jer bez obzira na to sto Wizz zapravo niti ne treba biti udaren u Act2 su mobovi izrazito Wizzard unfriendly.
Laguni majmuni kojih se 2-4 stvori niodkuda nabrzinu, pa imas velike sanse da dobijes po usima, one pticurine koje lete oko tebe i nisu targetable dok te ne odluce napasti, hrpa jako brzih mobova, oni iritantni nevidljivi (ne sjecam se imena) koji imaju sanse da te zveknu kod spawna, a kada dodju po 2-3 jedan ce te garant dohvatit i to.
Sve dok je dovoljno prostora u Act2 Wizzardu je OK jer ce kitanjem vecinu Elite grupa pobiti bez problema. HP-a svejedno mora imati dosta (cca. 35k) kako bi Force Armor bio full efikasan i sprecavao smrt kod situacija kada to netko dodje u melee, a u Act2 to je neminovno.
Nightmare su uski prostori kao kanalizacija i cave jer ne ostavljaju dovoljno prostora za kiteanje. Jos je dobro kada Elite grupa dodje u drugoj polovici instance, pa imas dovoljno prostora za kiteanje, ali kada se natrkeljaju blizu ulaska mozes samo lagano napraviti reset.
Ali kao sto sam naveo - sve dok je dovoljno prostora za kiteanje uz cca. 35k HP i 40k DPS niti jedna elite grupa nije problem osim onih neranjivih.
Teze su jos i one sa Reflect Damage i nevidljivim mobovima koji se spawnaju blizu. Ti fightovi traju dugo jer kod prvih ne mozes puno DPS-at da ne ubijes sam sebe, a kod drugih nemas konstantno vidljive mobove da ih mozes zergat.
Meni je već Diablo III počeo ić na živce, neda mi se više, previše je to vremena za nešto što se ponavlja, možda je nekome cool prelazit igru 4 puta za redom s time da u svakom novom prolazu gotovo jedina je razlika u težini enemya , a itemi ko itemi, noramalno da moraju bit bodovno jači kada su i enemyi jači.
Fora mi je još jedino zaigrat koji public games čisto da malo s ljudima preletim par mapa, ali solo igra mi je već nakon Nightmare Act II postala dosadna ( sada sam na Hell Act I upravo prošao Skeleton Kinga ).
Kaj znam pomalo sam se zasitil Diabla, možda ponovno krenem igrat za koji mjesec, a možda već nočas .... sve je to relativno.