Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.331
|
čitano: 5.501.435
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
18 godina
Re: Diablo 3

nemogu se likovi prebacivati...

18 godina
neaktivan
Thog kaže...

Igra prekratka?

Na normal - za temeljito oko 24h x 5 likova = 120 sati x 4 težine = 500 sati + pvp kad izadje itd.... igra je taman, nego smo mi prezaluđeni i htjeli bi da nema kraja...

taman kad se iscrpi ovo gore, izachi che 1,2 expanzije i imaš par godina sigurnog peglanja diabla 3....... 10/10 !!!!! BLIZZARD!!! 

Neverwinter Nights 2

15 rasa x 17 osnovnih klasa x 26 prestige (elite) specijalizacija x različite odluke u igri koje granaju priču x 5 težina = beskonačno i još toliko

+ nova priča, rase itd. u 2 ekspanzije

Ako ćemo tom logikom mjeriti duljine igri...

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.5.2012 21:31 (Paolo2612).
16 godina
neaktivan
DukeOs kaže...
EraserHead kaže...

Dali netko zna mogu li ikako prebaciti charactera kojeg sam stvorio na američkom serveru na europski?

Platiš mu avionsku kartu u jednom smjeru iz amerike u  europu . Ne vidi drugog načina .

{#}{#}

Someday we'll find it...the website connection...
16 godina
XVII Mini kaže...
XVII Mini kaže...

Imam jedan problem, mislio sam malo co-op sa svojim barbarianom 37 lvl ACT || 1 quest ali kada idem public game samo mi predloži ACT | 8 quest i dalje nema, tj nema uopce ACT || na kojem sam ja stao a neželim ponavljati opet prvi ACT pošto sam ga presao pa ako netko zna u cemu je problem.

Bilo tko? 

Kako mogu poslati ticket blizzardu za taj problem? 

Valjda nitko nije online u to vrijeme sa otvorenom igrom za javnost a da je act II.Ako ti se igra  na mjestu gdje si stao otvori svoju igru za javnost pa zovi ekipu.

15 godina
Paolo2612 kaže...

Neverwinter Nights 2

15 rasa x 17 osnovnih klasa x 26 prestige (elite) specijalizacija x različite odluke u igri koje granaju priču x 5 težina = beskonačno i još toliko

Ok shvatili smo da ti se igra ne sviđa, u redu je.

16 godina

Odlična recenzija od forzzuk-a.

Sad mi humor ne smeta, naprotiv jako često pratnja ima takve spike da se odvalim od smijeha.

Smeta me preblještavost efekata .valjda  se bojim da ne dobijem epilepsiju.

I fali ona mračna atmosfera, ugođaj iz D2.

Igra je zaraznija od sexa .

Žena me nakon tri dana igranja moli da pustim igru i da se igram s njom, teška odluka..

18 godina
Diablo 3

dafq {#}

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
4mal kaže...

dafq {#}

Ahahahah koja budalaština...

17 godina
neaktivan
Diablo 3

Neda mi se sada sve ovo čitati pa molim da mi odgovorite gdje je najpovoljnije kupit cd key i koliko dođe box verzija kod nas (ZG).

Bio sam u Italiji tjedan dana bez neta pa neznam ništa. (osim da je tamo cd box verzija 60€što mi je fakat puno).

Pomagajte drugovi igrači.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

http://www.g2play.net/store/Diablo-3-Digital-Download.html

teško ćeš igdje proć jeftinije od 60 eura, zato se rade prednarudžbe kad su "hitovi" u pitanju, jer im cijena ovisno o interesu može skočit.

AMD Phenom II x 6 1090T
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
Thog kaže...

Igra prekratka?

Na normal - za temeljito oko 24h x 5 likova = 120 sati x 4 težine = 500 sati + pvp kad izadje itd.... igra je taman, nego smo mi prezaluđeni i htjeli bi da nema kraja...

taman kad se iscrpi ovo gore, izachi che 1,2 expanzije i imaš par godina sigurnog peglanja diabla 3....... 10/10 !!!!! BLIZZARD!!! 

Neverwinter Nights 2

lol

kakve veze nn2 ima s diablom?

ja pričam o replayabilityiu... igrao sam NN2, bilo mi je toliko zabavna da sam je uninstalirao nakon 10 dana....

Diablo se igra godinama bez dosade! 

18 godina
neaktivan
Thog kaže...
lol

ja pričam o replayabilityiu... igrao sam NN2, bilo mi je toliko zabavna da sam je uninstalirao nakon 10 dana....

A nekome je Diablo toliko zabavan da ga uninstala nakon 10 minuta. Sve ovisi o ukusima.

Princip je u tome da se replay value ne mjeri u broju klasa i težina kako si ti naveo, nego po nečem sasvim drugom i u većini slučajema ovisi od korisnika do korisnika.

Onaj tko obožava neku igru igrat će je s guštom 100 puta bez obzira na linearnost/duljinu/opcije.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.5.2012 23:31 (Paolo2612).
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Pozz svima

evo registrirah se samo da Vam postavim pitanje....

naime, igram igru kao i vi, ali mi nije jasno nesto...i ocito neznam naci odgovore na to

dakle. sto je s onim cudima koje su najavljivali u inventoriju, da cemo moci izravno iz inventoria prodavati iteme, bez da se vracamo u grad? i jos je bilo nekih cudesa ako se ne varam...evo, maloprije sam zavrsio normal...tome nicemu ni traga...su to izbacili iz finalne verzije ili sto? hvala svima na odgovoru

pozdrav, Ivan

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Scumbag friends.

Trebali smo igrat Diablo nakon što on završi League of Legends.

LoL je League of Legends LoL je League of Legends
Isn't it a remarkable coincidence almost everyone has the same religion as their parents? Religions run in families. How does this come about? Trough childhood indoctrination. -Richard Dawkins
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.5.2012 23:39 (Unix).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Diablo 3

Ima li tko guest pass, i voljan je poslati mi ga na PM? :3

{| qu!ck_s!1\/3r |}

1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Diablo 3
Evo da se i ja pridruzim D3 gamerima, naime igram starter paket ( poklonio mi frend kljuc ) sada sam level 9 i polako otkrivam igru, posto sam nekada "davno" igrao Diablo 1 ugodno sam iznenadjen ovom trecom igrom iz serijala. Odlicna igra, vrhunski game story . Sve u svem pocinjem ozbiljno razmisljat da kada mi isrekne free period da kupim full verziju. Ocijena 10/10 Edit: Naravno igram s Barbarianom :)
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.5.2012 0:33 (woodgamesfx).

5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Evo malo dojmova nakon 15 h ingame. Trenutno sam na 2. questu 2. acta. Zasada me u igri nije ništa ni najmanje razočaralo, neke stvari mi se i poprilično sviđaju. Jedna od tih stvari je fizika u igri. Nije revolucionarna ali je osvježnje naprema ostalim hack and slash rpg-ovima. Igra je odlično optimizirana te ju ja na svojem računalu vrtim bez problema. Co-op je izvrsno izveden i to je još jedan veliki plus igri. Netko je ranije u temi spomenuo da suputnici imaju dosadne komentare te da nisu dobro uklopljeni u igru. Nebih se složio s tim, komentari su rijetki ali su i često pogođeni. Odnose se na situacije u kojima se nalaziš, tu pronalazim sličnost sa DA2, no često se ponavljaju. Nisam zadovoljan 2h oružjima te auction houseom.. 2h oružja su po meni preslaba te ih 2 x 1h oružje šišaju naveliko. Auction house je prepun istih određenih predmeta sa nerealnim cijenama. Sve u svemu Blizzard je ovu igru napravio majstorski i tu skidam kapu. Ovo je jedna od rijetkih igara čijim se nastavcima radujem te sam siguran da ću ih kupiti.

Ocjena 10/10

Zeppe :D
Moj PC  
3 0 hvala 1
18 godina
Diablo 3

Diablo je pao na normal, Nightmare here Conan comes {#}

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
odjavljen
Diablo 3

Iz onoga sto sam do sada vidio moram napisati da je barbarian doslovno prelagan. Nema gusta tu igranja.

Dok solo wizard (koji je u pocetku dosadan, ali kako igrica napreduje postaje sve zanimljiviji) protiv recimo Beliala je vec izazov i na normal tezini, a da ne spominje nightmare i ostale. Iz cistog razloga sto je polje na kojem se odvija borba poprilicno ograniceno. Ostale likove nisam probao. Ima vremena {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Morao sam prijatelju vratit account, sad nema Diabla 3 do 15.6. {#}

Isn't it a remarkable coincidence almost everyone has the same religion as their parents? Religions run in families. How does this come about? Trough childhood indoctrination. -Richard Dawkins
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
Thog kaže...
lol

A nekome je Diablo toliko zabavan da ga uninstala nakon 10 minuta. Sve ovisi o ukusima.

Princip je u tome da se replay value ne mjeri u broju klasa i težina kako si ti naveo, nego po nečem sasvim drugom i u većini slučajema ovisi od korisnika do korisnika.

Onaj tko obožava neku igru igrat će je s guštom 100 puta bez obzira na linearnost/duljinu/opcije.

Druga su stvar Blizzardove igre, sve imaju OGROMAN replay value , kroz multiplayer ili ovako ko Diablo znači moš peglat "jedne te iste questove" mjesecima.

I drukčije je peglat na nightmare, hell i inferno, drugi monsteri, drugi itemi + šta svaki lik ima 100tinjak unique skillova i praktički dok ne ispeglaš svih 5 do inferna nisi "prešao" igricu. Questovi kod Diabla nisu toliko bitna stavka, oni su samo "vodilja".. ja pricham za Diablo, a nn2 je neko drugi dodao u prichu... a još je baza što postoji auction house i praktički s dovoljno peglanje po igrici možeš isplatit igricu i nakon što sve živo sa svim likovima pređeš još imat jedan razlog za igrat... a multiplayer da ne govorim...

15 godina
DukeOs kaže...

Odlična recenzija od forzzuk-a.

Sad mi humor ne smeta, naprotiv jako često pratnja ima takve spike da se odvalim od smijeha.

Smeta me preblještavost efekata .valjda  se bojim da ne dobijem epilepsiju.

I fali ona mračna atmosfera, ugođaj iz D2.

Igra je zaraznija od sexa .

Žena me nakon tri dana igranja moli da pustim igru i da se igram s njom, teška odluka..

A lol sereš. Koliko god igra bila dobra, ali žena je žena...

16 godina
Diablo 3
D3...relation tester.
BF3 FlamingKing
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Odlično objašnjeno deflagrated  to se traži. Thanx ako bude potrebe pitat ću nema frke. Zasada više nego dovoljno.

15 godina
neaktivan
Diablo 3

ljudi evo igram sa barbarianom na normal i sada sam u actu 2...quest mi je find alcarnus through the kashim outpost gate...ali neznam di trebam ici..sve sam pretrazio

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Diablo 3

zna li neko kada stize nova posiljka u algoritam ili negdje..??

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Diablo 3

Ponedjeljak/utorak ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Diablo 3

Jedno pitanje. Trenutačno se nalazim u Caverns of Araneae Act I. Jel se još nekome događa da mu se tamo na dijelovima uspori igra? Gledam malo forum i vele ljudi da im pada fps kada se su na svjetlu ili se približe vodi.

I am Guybrush Threepwood, Mighty Pirate!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

Imam česta usporavanja s tim da mi je u tim trenutcima

FPS stabilan. Igra usporava bez pravila ali najčešće na otvorenom

bez neprijatelja.

Druga stvar su ultra-mobovi gdje mi ponekad padne na trenutak

do 20 FPS-a.

To me baš iznenadilo.

Pretpostavljam da je stvar do drivera jer mislim da bi mi

konfiguracija igru trebala bez većih problema gurati na max.

Provjerit ću zauzeće jezgri i gpu kad se sjetim.

For shits and giggles.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Ne znam, ja nemam problema sa FPS-om, iako bude padova, sto je smijesno, al ajde.

Problem je u tome sto jos uvijek zna zalagat. Zna mi puknut veza. Dese se problemi. To mi ne smeta uvijek, ali na pojedinim rare mobovim gdje je bitno izbjegnut odredjene stvari moze biti presudno.

U ovoj fazi igre sa kvalitetom veze/servera koju Blizzard isporucuje ne bih se odlucio na HC lika za nista.

Moj PC  
3 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice