Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.552.245
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
17 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
LordSnow kaže...

sve sto se igra na kompu i na konzolama su za mene igrice. nvm OT

Mene srce zaboli kad netko jedan Diablo III ili recimo Skyrim nazove 'igricom'  {#}

Lijep pozdrav ;)
17 godina
Diablo 3

Jel vama radi launcher?

Meni piše da provjerava imali updatea i tako stoji već par minuta.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
fila2208 kaže...
LordSnow kaže...
fila2208 kaže...

Pazi pi.aka tih key dilera, umjesto da kao svaki pošten čovjek onome ko je trebao dobti key, to i daju guest snjim, oni ga prodaju za funtu, euro šta već. Razumijem da su teška vremena, ali mislim stvarno...

sve to stoji mada mislim da su vece sranje napravili u blizzardu sto nisu odmah stavili da se taj starter edition moze dobiti na acc, jer ne pada mi na pamet da dajem sad 50 eura a nisam ni probao igricu. mislim, ne sumnjam da je odlicna igrica po youtubu, komentarima i sl je sve 5 al su tako isto govorili za rift pa nikad necu prezaliti pare sto sam dao :D ugl da hoce sredit battle.net da vise probam grrr!!!! ^^

igrica je tetris, diablo je igra.

Kora kaže...

Šta pali serveri, evo ja igram konstantno bez ikakvih problema od 8 sati

Za tvoje dobro..iziđi malo na zrak, odmori oči...bit ćeš mi zahvalan kad budeš imao 40 god.

Hahahh jesam stao evo upravo kad sam napisao taj post, al čim sam izašao van bljesak sunca još malo oslijepih haha

Edit- Diablo je kult, igretina

[IMG]http://i.minus.com/iHG3nG88Vcglh.png[/IMG]
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.5.2012 16:27 (Kora).
14 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...

Završio Guest pass s wizardom i razočaran viđenim. Ja ne vidim tu ništa posebno što bi me natjeralo da igram više sati u komadu bez prestanka i da se ne skidam s računala. Igra je dobra, ali ne toliko dobra. Možda da je bio manji hype bi bili drugačiji dojmovi i očekivanja.

Po meni ne vrijedi 300-tinjak kuna + konstantno moraš biti spojen na internet što mi nikako ne odgovara.

Uživajte u igri, a ja čekam neke nove igre koje će me više zaokupiti (probat ću i Torchlight 2 da vidim kako stoji naspram D3 i kakva je konkurencija u žanru)

Najbolji dio igre nije beta tj do skeleton kinga, već upravo igra počinje nakon njega. 50 posto ljudi je bilo nezadovoljno s betom, odnosno ovim djelom koji si i ti prešao. Al koliko vidim, više nitko nije nezadovoljan nastavkom igre, barem 90 posto ljudi hvali igru. Tako da stvarno ne razumjem što ste se uhvatili te bete i skeleton kinga, ko da je on mjerilo nečega. Torchlight 2 sam isto gledo na strem, ok je al dojma sam da je osjetno iza diabla, al to ne treba ni čudit nisu proizvođači torchligt 2 imali takve resurse kakve je blizard uložio u D 3.

AMD Phenom II x 6 1090T
13 godina
neaktivan
Kora kaže...
SuperWarrior kaže...
Kora kaže...
SuperWarrior kaže...

neznam kaj se svi nabrijavate na taj diablo. dvicu igro pet minuta i odmah je izbriso. al vidjet ću jel kaj valja trica kad si ju skinem.

Ovo su tu 90 % veterani Diabla, igrali jedinicu i dvojku, padali razrede, neopravdane sate...........(uključujući i mene). Diablo je institucija, igretina, čak i moj frend koji nije 10 godina igrao nijednu igru (zadnja mu bila Diablo LOD) kupio Diabla 3. Normalno da si izbrisao Diabla nakon 5 minuta kad si razmažen današnjim blockbusterima. U svoje doba Diablo je bio vrh. No moram priznati da nisam očekivao ovakvu prodaju. Uz Mass Effect 3 i nadolazeći Assassins Creed 3 će se dobro potući za GOTY.

Ja se slažem sa svime time i prihvaćam serijal Diablo kao jedan od najvažnijih za razvoj gaming industrije. Ja samo kažem da je po meni Diablo previše razvikan. Ja sam igrao Torchlight i Bastion i obodva su mi bila bolja nego Diablo 2.

Pa LOL. Šta reć na takvo nešto haha, Torchlight i Bastion koji su 10 godina mlađi od Diabla 2. A i da stavimo to na stranu, kako, o pobogu KAKO može Bastion bit bolji? Omfg pa to je igra za 4-godišnjake

Pa ne gledam grafiku nego gameplay. Pa Bastion je nakon dugo vremena uveo nešto novo.

13 godina
neaktivan
Diablo 3

Pozz svima, evo pokusavam naci neki cro/balkan community da malo probam co-op jer act II hell postaje malo tezak za 56 barba!
Ako je netko na hellu neka me doda mogu pomoc do kraja act II i onda idemo sprasit Beliala i rjesit taj hell mrtvi!

btag: GameOver#2358

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.5.2012 16:50 (zlimagus).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GoodAngel kaže...
Paolo2612 kaže...

Završio Guest pass s wizardom i razočaran viđenim. Ja ne vidim tu ništa posebno što bi me natjeralo da igram više sati u komadu bez prestanka i da se ne skidam s računala. Igra je dobra, ali ne toliko dobra. Možda da je bio manji hype bi bili drugačiji dojmovi i očekivanja.

Po meni ne vrijedi 300-tinjak kuna + konstantno moraš biti spojen na internet što mi nikako ne odgovara.

Uživajte u igri, a ja čekam neke nove igre koje će me više zaokupiti (probat ću i Torchlight 2 da vidim kako stoji naspram D3 i kakva je konkurencija u žanru)

Najbolji dio igre nije beta tj do skeleton kinga, već upravo igra počinje nakon njega. 50 posto ljudi je bilo nezadovoljno s betom, odnosno ovim djelom koji si i ti prešao. Al koliko vidim, više nitko nije nezadovoljan nastavkom igre, barem 90 posto ljudi hvali igru. Tako da stvarno ne razumjem što ste se uhvatili te bete i skeleton kinga, ko da je on mjerilo nečega. Torchlight 2 sam isto gledo na strem, ok je al dojma sam da je osjetno iza diabla, al to ne treba ni čudit nisu proizvođači torchligt 2 imali takve resurse kakve je blizard uložio u D 3.

Bllizard je stavio taj dio kao mjerilo za isprobavanje igre. Nije moj problem što developer odabere krivi/nezanimljivi dio za reklamiranje svog proizvoda.

Samo kažem da nisam impresioniran onime što je dano na uvid/probu.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
15 godina
protjeran
Diablo 3

Ja evo shebao 3 act igram 20 sati i 53 minute.

1 0 hvala 0
15 godina
Paolo2612 kaže...

Bllizard je stavio taj dio kao mjerilo za isprobavanje igre. Nije moj problem što developer odabere krivi/nezanimljivi dio za reklamiranje svog proizvoda.

U redu nisi, potvrđuje se ono 9/10.

9 ljudi je omgwtfirano diablom, 1 je meh. i okej.

15 godina
neaktivan
Diablo 3

Zna li tko što je ovaj Leoric's Shinbone iliti Leorikova Cjepanica ?

Pronašao sam je u Actu 1, pri kraju, u nekoj peći, u njegovom Mannoru,

piše da mi je Account Band i da nemogu prodavati.

Apsolutno neman pojma cemu služi

Ako je u pitanju nekakav spoiler, ako znate odgovor,

molim vas napomenite mi prije nego postate,

hvala.

Koga NE ZANIMA, nek ne gleda SLIKU.

Vjerojatno je glupost ali ne želim nikome ništa spoilati

jer mrzim kad neko tako meni napravi.

For shits and giggles.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...

Ma slažem se, al meni je stvarno glupo komentirat dio nekog proizvoda. To ti je ko kad sjedneš na minutu na stolicu u prodavaonici, i na konto toga procijenjuješ jel udobna ili nije. Naravno da ne možeš iskusit u tako malom tajmingu, udobnost ili neudobnost koju pruža. Isto je i s ovom igrom, 1/3 prvog acta je doslovce za početnike, i slažem se beta nije zanimljiva dapače malo je i dosadnjikava, al to je početak igre nije baš da sam puco od euforije kad sam Diablo 2 igro na početku acta 1. Igra mi je počela bit zanimljiva tek od spašavanja Caina, na dalje. A toga u demo verziji Diabla 2 nije bilo, već samo Blod raven isto je i s Diablom 3. Nema neke razlike, Skeleton King je samo uvod u igru, i ništa više. Sadržaj tog početka je prosječan, i nije dovoljan za kvalitetnu procijenu igre. To je sve što želim reć, a bože dragi ima ljudi koji će preći cijeli igru i neće biti zadovoljni. Jednostavno nekome leži ovakav tip igre, nekome ne, i tu je sva mudrost što bi se reklo. {#}

AMD Phenom II x 6 1090T
14 godina
neaktivan
Kora kaže...

to se zove u sportskom riječniku, maraton! {#}

AMD Phenom II x 6 1090T
15 godina
protjeran
GoodAngel kaže...
Kora kaže...

to se zove u sportskom riječniku, maraton! {#}

Ma ne u komadu lol haha, nebih mogao gledati,  mislim sveukupno igranja toliko a počinjem upravo 4 act

17 godina
neaktivan
forzzuk kaže...

Zna li tko što je ovaj Leoric's Shinbone iliti Leorikova Cjepanica ?

To ti treba da bi mogao posjetiti Whimsyshire.

14 godina
neaktivan
Diablo 3

Ma mene najvise od svega cude ljudi koji nisu igrali diablo 3 ili su igrali samo betu ili starter, kad dodju prigovarat na stranicu da nista nevalja, kao da nemaju pametnijeg posla, dobro nevalja i sto onda jos uvijek radite na ovoj temi? Ili ste namjerno dosli kvarit temu?

4 0 hvala 0
14 godina
Diablo 3

Imam jedan problem, mislio sam malo co-op sa svojim barbarianom 37 lvl ACT || 1 quest ali kada idem public game samo mi predloži ACT | 8 quest i dalje nema, tj nema uopce ACT || na kojem sam ja stao a neželim ponavljati opet prvi ACT pošto sam ga presao pa ako netko zna u cemu je problem.

Peace!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
buterino kaže...

Evo ja igra na Wizarda (ne znam ima li vas jos) za mene nie los je da moras malo bizat ali je sasvim dobar i kad se usemis i zabavan! Ne rusham igru evo sinoc sam prosao prvi act (igru sam dobio u srijedu) sve istrazujem da nebbi mozda neki item koji je dobar nalazio se negdi di ja nisam istrazio ubio sam Maghdu i sad se bacam dalje :D

Meni je Wizard mrak, nakon lv20 postaje prestrasan.

Mobove tamanim k'o zeceve, onaj prvi boss u actu 3 pao kao od sale i bez nekog taktiziranja. Nisam ni potion popio.

Malo izmicanja i cisti nuke.

Doduse, na AH sam ubo par itema sa dobrim gemovima, pa sad na lv29 imam negdje oko 550 Int sto cini fini damage.

A posto mi za sada survavibility nije neki probem koristim Glass Cannon kao pasivni. Jest da sam jos vise squishi, ali bome i bolje nukam.

Mala je kao Mage twink u WoW-u {#}

If you're not paranoid, you're not paying attention
17 godina
protjeran
Diablo 3

Eh da kažem svoje dojmove nakon 7 sati igre.

Dakle igra je odlična, gameplay je fluidan i stalno akcija.

Mislim da je blizzard to dobro naparvio, također mislim da će igra bit i bolja kad počnu dodavat sadržaj i patcheve.

Što se tiče dugotrajnosti, meni je ovo jako dugo jer evo samo 6 sati sam prelazio Act 1, dobro jesam sve kutke pogledao ali ipak igra je stvarno duga ako su takvi i ostali Actovi.

Eto sad u Act 2 i jupiiiii sav sretan...barbar čisti sve pred sobom. Hail to HellMaster {#}{#}

Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
Diablo 3

btw. blizzard kani dodavati sadržaj...pričamo o dlcovima ili ćemo to dobiti u patchu, pvp i to?

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
M_dipl. kaže...
fila2208 kaže...

btw. blizzard kani dodavati sadržaj...pričamo o dlcovima ili ćemo to dobiti u patchu, pvp i to?

Obzirom na to da se radi o ActBlizzu, mislim da možemo očekivati pokoji DLC, koji će naravno koštati 15ak eura. Doduše, vjerojatno će Blizzard ekšli dodati hvalevrijedni content u igru, a ne samo PvP i par novih dandžna, pa će možda i vrijediti tih para (ako bude poput LoD-a bit će skroz okej).

Nadajmo se da nisu govna ko u diceu i da ćemo možda tu i tamo ukapirati nešto za free :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Diablo 3

2 expansiona su u planu za D3....

http://www.gamespot.com/news/blizzards-release-schedule-leaked-6284773

to je sve nagađanje, ali nema Blizzardove igre da nije imala minimalno 1 nadogradnju tak da.....

kao i WoW, D3 im je zlatna koka :)

Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
1samek kaže...

2 expansiona su u planu za D3....

http://www.gamespot.com/news/blizzards-release-schedule-leaked-6284773

to je sve nagađanje, ali nema Blizzardove igre da nije imala minimalno 1 nadogradnju tak da.....

kao i WoW, D3 im je zlatna koka :)

Rano je o tome pričat al bolje expanzije nego dlc-ovi. Btw volio bih da expanzija bude na razini lod-a ili nešto bolje...

14 godina
XVII Mini kaže...

Imam jedan problem, mislio sam malo co-op sa svojim barbarianom 37 lvl ACT || 1 quest ali kada idem public game samo mi predloži ACT | 8 quest i dalje nema, tj nema uopce ACT || na kojem sam ja stao a neželim ponavljati opet prvi ACT pošto sam ga presao pa ako netko zna u cemu je problem.

Bilo tko? 

Kako mogu poslati ticket blizzardu za taj problem? 

Peace!
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.5.2012 19:13 (XVII Mini).
16 godina
Diablo 3

Kaj je ovo, ne radi im auction house?

Nikako mi search napravit, trazim shoulder preko lvl 44 i nista...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
hellbyte0 kaže...

Eto sad u Act 2 i jupiiiii sav sretan...barbar čisti sve pred sobom. Hail to HellMaster {#}{#}

Ajmo, ajmo kume... {#}

Ja sam normal solirao, otkinio Diablu rogove iz prve, pa sad Exploited i ja siljimo u dublu Nightmare.

I da, i ofc... barbarian ftw :)

17 godina
Diablo 3

Zaboravih...

Ima jedan mob nase gore list, hehe... Drekavac {#}

hehe... hehe...
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.5.2012 19:34 (Basta).
Moj PC  
21 0 hvala 1
14 godina

Netko je prije par stranica tražio pomoć sa dole navedenim stavkama, pa evo jedan kratki tečaj :)

U igri postoje 2 artisana/craftera, to su jeweler i blacksmith:

Stvari koje ne želiš prodat za mizerne pare možeš pretvoriti u materijale (plava i žuta sirovina). To čini blacksmith, a pretvorba se zove salvage. Možeš salvage-at sve od magic (plavih) itema pa nadalje, znači ne možeš jedino bijele i sive.

Uvijek ćeš dobiti 1 plavi materijal, a nekad ako ti se posreći i žuti, koji je rjeđi očigledno. Međutim, ako salvage-aš rare (žuti item) onda dobivaš 100% i plavu i žutu sirovinu. Napomena, svaka težina (normal, nightmare,..) ima svoje unikatne sirovine, tako da pripazi na to..

Ako hoćeš craftat što bolje stvari moraš lvlat blacksmitha..To činiš tako da do određenog lvla samo pumpaš pare u njega gdje on dobiva lvl i time otključavaš nove recepte. Klikom na recept vidjet ćeš potrebne materijale za njegovu izradu. Naime, neki recept će te tražiti 4 plave sirovine (jako slabi item), dok ćeš kasnije imat recepte sa po 30plavih i 9 žutih materijala kao potrebnih resursa. S vremenom ćeš i to prerast pa će ti za daljnje lvlanje trebati pages of blacksmith (iz naravno pare), a još kasnije i tomes of blacksmith. Isto tako, pages of blacksmith se mogu pojaviti i kao ingredientsi potrebni za craftanje određenih itema...

S druge strane nam je jeweler, a njegova su specijalizacija gemovi i socketi. Princip lvlanja samog jewelera je isti kao i blacksmiht...Upucavaš pare, a na višim lvlima pages of jeweller i tome of jeweller. Sa višim lvlom otvaraju se recepti, a oni se odnose samo na gemove. Npr. na lv 1 ćeš samo moći napravit transformaciju iz chipped u flawed...Što je veći lvl, otvaraš recepte za više "tierove" gemova...flawless, pefect, itd...

Isto tako, jeweller može micati gemove koje si prethodno ubacio u socket. Uz određenu naknadu, vrati ti se čisti item sa praznim socketom, i gem koji si imao u njemu..

Što se popravljanja tiče, to je najlakši dio, mislim da ti svaki merchant u gradu može popraviti opremu. Pazi, što više umireš, durability se smanjuje, tako da budeš na oprezu. Cijene nisu visoke, tako da je ta laganini.

I za kraj, pribavljanje jačih oružja...slobodno se upusti u razgledavanje auction housea..Pošto je ponuda prevelika, možeš ubosti dobrih itema za stvarno niske cijene..Čak i rare..filtriraj si po potrebi tako da dobiješ optimalne rezultate pretraživanja.

Ako ima još kakvih pitanja, samo daj ;)

P.S. Pages za craftere dropaju na nightmare težini, a tomes čini mi se na hell i dalje..no pošto sam tek na act 3 nightmare, ne mogu garantirati ovo za tomes...

Uživaj! ;) 

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.5.2012 19:55 (deflagrated).
15 godina
neaktivan

Evo još 2 sata do kraja downloada i ja krećem u svoj starter edition... S kime mi preporučate da počnem, hehe.

Samsung Galaxy S, Firmware: CyanogenMod 7 , Version: 7.1 stable, Android: 2.3.7, Modem: XXJVT, Kernel: Stock-2.6.35.12, Launcher: Launcher pro, Theme: Rover's Cyan
14 godina
neaktivan
goranbm kaže...

Evo još 2 sata do kraja downloada i ja krećem u svoj starter edition... S kime mi preporučate da počnem, hehe.

Koliko dugo planiraš igrati prije nego kupiš/upgradeaš igru?

Najbolje da probaš sve ako imaš vremena, ili barem sa svakom klasom po sat-dva, to je dovoljno da dobiješ onaj klik koji ti način igre odgovara {#}

Please state the nature of the tehnical – oh... it's you.
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.5.2012 19:56 (xhopeon).
16 godina
Rhodin kaže...

Kaj je ovo, ne radi im auction house?

Nikako mi search napravit, trazim shoulder preko lvl 44 i nista...

Izgleda da je neki probem sa AH.

Isto tako searcham unedogled i nista

If you're not paranoid, you're not paying attention
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice