Slažem se ja s tobom, neki ljudi ne znaju kako igrat igru. Nije smisao da juriš ko budala, već da u igri uživaš. Odnosno treba osjetit atmosferu koju igra pruža, a to ne možeš ako juriš ko budala. Ne znam samo kažem, da su trebali napravit jer to su mogli da ni najveći fanatici unutar 24 sata ne mogu preći igru, dakle ovi što jurišaju onda bi to bilo to. Kažem, osobno nemam ni jedan veliki minus na igru, sve viđeno je prvorazredni doživljaj. I siguran sam da ću ja osobono bit oduševljen igrom, i meni vjerojatno neće biti "mala" kao nekima. Al samo kažem, da to mogu uzet kao ajmo reć minus, ipak 10 godina nije malo a nije da Blizard nije bio u stanju malo dužu igru napravit samo to govorim. A svakako da im to ne uzimam za zlo, jer da su još godinu dvije dana odgodili igru pop.zdio bi. 
Nije blizzard glup, znaju oni kako se to radi. Naprave razmake između starih i novih hitova, tako da ljudi svrše kad igra izađe. 10 godina i 10/10 igra :)
Tako je starcraft i diablo, a da nekim čudom naprave warcraft 4 dao bi sve što imam da to opet zaigram u novom ruhu :)
Blizzard je para gladan, ali bar izdaje dobre igre ako niš drugo i ima nevjerovatan community sa par igara....dok fps-ovi tipa bf i cod su bezobzirni žderači para koji ne brinu za commmunity već samo kradu i lažu, a igre su im prepune bugova i glitcheva. Zato sam ugodno iznenađen diablom, jer je praktički besprijekoran i igram act1 već 30 puita i opet mi je zanimljiv.
Pitanje: u actu 1, started edition, ima li još koji kvest ili hidden ono, kao onaj jar of souls ili šta već? pronašao sam neki chest i kad ga otvorim onda mi se stvori milju protvnika, to pojede moja deadra barabaica i idem dalje, ali nisam naišao na neke mini bossove ili tako šta.
Act 1 je gotov sa leroicom jel? Pa mora ond abit još neki skriveni fajt? hvala

(sad kad dobijem karton
)