Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.552.342
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
14 godina
Re: Diablo 3
fila2208 kaže...
Baldurion kaže...
vrx kaže...

hahahh ,nit je D3 neka , nit je igrica...

Znam da je vrhunska igrica, ali puno je to para, nema se jbg :)

Pa sačekaš malo...padnu cijene, nabavi se ključ jeftino....

Ma oće past da, možda kroz 1-2god padne 50-100kn max. :/

15 godina
neaktivan
Baldurion kaže...

Nauči razliku između igra i igrica: http://gamereport.tportal.hr/95399/Igre-ili-igrice.html

I za crack češ još puno trebat čekat... Idem idem sad gledat neki filmić ;)

13 godina
neaktivan
Baldurion kaže...

No i wont! Nisam id*ot davat 450kn za neku igricu ;-)

Isn't it a remarkable coincidence almost everyone has the same religion as their parents? Religions run in families. How does this come about? Trough childhood indoctrination. -Richard Dawkins
14 godina
neaktivan
tomislavivic kaže...

zanima me koje tezine imaju normah inferno hell ili kak ide u ovom jel u dvojci je bilo normal nightmare pa jos nes..??
i koji su sve bossovi..?? 

normal,nightmare,hell i inferno {#}

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
17 godina
Diablo 3

Upravo sam ubio Porucnika Prdonju, ko je preso Act3 zna o cemu skrabam {#}

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
D3ViL kaže...

Bože ja sam trenutno na nightmare prvi act sada jos jedan zadnji quest pa onda butcher, samo cu vam jedno reci uzasno je tesko, umro sam najmanje 100 puta u ovom actu a samo da ne govorim koliko sam se znao zadrzati u nekim dungeonima.

Peace!
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Jesu popravili onaj bug s followerima (templarom) kad ih opremiš da se ne moš ulogirat više?

0 0 hvala 0
14 godina
mp93 kaže...
Baldurion kaže...

Nauči razliku između igra i igrica: http://gamereport.tportal.hr/95399/Igre-ili-igrice.html

I za crack češ još puno trebat čekat... Idem idem sad gledat neki filmić ;)

Hebeni troll ;) .I.

14 godina
neaktivan
D3ViL kaže...

Neka si majstore, kad ga ja roknem slikat ću ga i ovdje ću ga stavit, boli me briga za spoilanje. Onakvu ljepotu, dugo ne vidjeh. Mislim na A, naravno.{#}

AMD Phenom II x 6 1090T
14 godina
neaktivan
gringo88 kaže...

Jesu popravili onaj bug s followerima (templarom) kad ih opremiš da se ne moš ulogirat više?

Jel moze netko odgovorit hitno mi treba

13 godina
neaktivan
gringo88 kaže...
gringo88 kaže...

Jel moze netko odgovorit hitno mi treba

TO JE SAMO AKO SVOJ EQUIPANI SHIELD DAS TEMPLARU,ZNACI SHIELD IZ INVENTORYA MU MOS DAT NORMALNO

14 godina
neaktivan
Diablo 3

Odlično. Hvala.

idem ja natrag peglanje XD

1 0 hvala 0
17 godina

Jel netko zna ćemu služi baner koji možeš pozvati?

BF3:crna_bandera
13 godina
Wolf88 kaže...

to i mene zanima {#}

Kad sam počea igrat reka sam da to nije "onaj Diablo" onda sam skužija da igram od 13h ,pa sve do maloprije {#} ipak je to onaj Diablo :s:s:s koliko god da mi pljuvali Blizzard radi pohlepe i ne znam čega već ,ali istina je jedna i jedina: isplati se "pljunit" pare za njihove GOTOVE PROIZVODE ,jedan od rijetkih developera koji ti doslovno na tacni servira proizvod di su zajamčeni sati ,miseci i godine zabave ,nisu savršeni ,ali šaljem moj duboki naklon Blizzardu od jednog malog ViČ Doktora level 13 ,a još nisam završija Act 1 naravno na normal {#} igra te jednostavno vuče da igraš i istražuješ do besvijesti u ostalom kao i prethodnici ... Ljudi su genijalci

16 godina
Diablo 3

Banner sluzi za multiplayer, spustis ga na pod i ljudi se mogu portat na njega, a svaki igrac ima svoj banner - to ih razlikuje.

Achievementi ti daju mogucnost da ti banner izgleda lijepse i lijepse, tj. imas vise mogucnosti za ukrasavat ga i mijenjat.

EDIT: U biti ti je to stvar prestiegea :P isto kao i gear.

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.5.2012 0:07 (Rhodin).
Moj PC  
2 0 hvala 2
13 godina
neaktivan
sminigo kaže...
Wolf88 kaže...

to i mene zanima {#}

Kad sam počea igrat reka sam da to nije "onaj Diablo" onda sam skužija da igram od 13h ,pa sve do maloprije {#} ipak je to onaj Diablo :s:s:s koliko god da mi pljuvali Blizzard radi pohlepe i ne znam čega već ,ali istina je jedna i jedina: isplati se "pljunit" pare za njihove GOTOVE PROIZVODE ,jedan od rijetkih developera koji ti doslovno na tacni servira proizvod di su zajamčeni sati ,miseci i godine zabave ,nisu savršeni ,ali šaljem moj duboki naklon Blizzardu od jednog malog ViČ Doktora level 13 ,a još nisam završija Act 1 naravno na normal {#} igra te jednostavno vuče da igraš i istražuješ do besvijesti u ostalom kao i prethodnici ... Ljudi su genijalci

Odbijam vjerovati da si igrao 11 sati u komadu {#}

Ja sam jučer igrao Diablo 2 6 sati, po noći. Danas ću isto tako vjerojatno D:

Isn't it a remarkable coincidence almost everyone has the same religion as their parents? Religions run in families. How does this come about? Trough childhood indoctrination. -Richard Dawkins
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Ma Blizard je firma ko i svaka druga, ne treba radit mitove o nikome, ALI oni nikad do sad nisu izbacili loš proizvod ili kako neki kažu poluproizvod. Neki se žale u vezi nekih nastavaka WoW, da su ih uništili, to stvarno ne bih znao jer ne igram WoW, al Starcraft i Starcraft 2 te Diablo, 1,2,3 su bili i ostali fantastični proizvodi. Zašto sam prednaručio Diablo 3 bez razmišljanja, zato jer sam jednostavno znao ponavljam znao da oni neće izbacit nešto što neće zadovoljit milione obožavatelja ove igre! Ova igra jednostavno ne smije biti fail, i oni su toga itekako bili svijesni, i taj strah pod navodnike ih je natjero da naprave ovako dobru igru. Čim riješe ove bugove, i sve što trenutno muči igrače a vjerujem da će to riješit u narednih mjesec dana možda i manje, mislim da će bit udaranja po diablu ko nekada. Sati dani mjeseci provedeni uz igru, govori će sami za sebe. Zato uvijek kažem, kritika je dobrodošla, al ne treba prerano sudit o ničemu. Dok nisi dobio cijeli proizvod, i iskusio igru u potpunosti treba jednostavno imat vjere ponekad. Ovo što gledam na streamovima je prehebeno, i stvarno mi je muka patit samog sebe tako, al izdržat ću ovih mjesec dana pa makar mi srce otkazalo. {#} Al zato će bit veći gušt, kad krenem mislim da će biti teško se zaustavit do Diabla, al probat ću riješavat act po danu. Dakle da ne pretjerum baš, nego onako polagano i temeljito igrat i doživljavat igru. {#}

AMD Phenom II x 6 1090T
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Unix kaže...
sminigo kaže...
Wolf88 kaže...

to i mene zanima {#}

Jesam dok zadnji dungeon i monstera nisam poslao u viječna lovišta ,evo opet mi desna ruka nekontrolirano ide na miša ,a miš svojeglavo vuće na ikonu Diablo III :D btw voice acting Cain :s

14 godina
neaktivan
Diablo 3

@sminigo

11 sati a tek level 13? Ja sam sa 6 sati na 15 lvlu. Još uvijek igram 1 act i to ga param uzduž i poprijeko, nema živine koja nije popila bar nekoliko udaraca od moje strane. :)

Zeppe :D
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.5.2012 0:43 (Zeppe).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

ja sam dns poceo u 17h  igrat i sad sam malo prije zavrsio tj u 00:30 :D

monk - level 15 - act II part 1 

battle tag :mr4mal#2456 

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.5.2012 0:46 (4mal).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

lvl 34 WD

893 armor
878 damage
6k hp

ovo armor i damage su oni statsi lijevo od equipmenta,kakvi su vasi? jel ovo moje valja ikaj?

1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
sminigo kaže...

Jesam dok zadnji dungeon i monstera nisam poslao u viječna lovišta ,evo opet mi desna ruka nekontrolirano ide na miša ,a miš svojeglavo vuće na ikonu Diablo III :D btw voice acting Cain :s

eheh ni lose!!11sati!! meni je u diablu dvojci rekord 16sati u komadu:-)) eh davno je to bilo...preso ga 30-tak puta...Evo sad i 3 dio  i moram reci Odlicno! ali Diablo II za mene je za nijansu ipak ostao Bolji{#}!!!

15 godina
protjeran
SuperWarrior kaže...
Kora kaže...
SuperWarrior kaže...

neznam kaj se svi nabrijavate na taj diablo. dvicu igro pet minuta i odmah je izbriso. al vidjet ću jel kaj valja trica kad si ju skinem.

Ovo su tu 90 % veterani Diabla, igrali jedinicu i dvojku, padali razrede, neopravdane sate...........(uključujući i mene). Diablo je institucija, igretina, čak i moj frend koji nije 10 godina igrao nijednu igru (zadnja mu bila Diablo LOD) kupio Diabla 3. Normalno da si izbrisao Diabla nakon 5 minuta kad si razmažen današnjim blockbusterima. U svoje doba Diablo je bio vrh. No moram priznati da nisam očekivao ovakvu prodaju. Uz Mass Effect 3 i nadolazeći Assassins Creed 3 će se dobro potući za GOTY.

Ja se slažem sa svime time i prihvaćam serijal Diablo kao jedan od najvažnijih za razvoj gaming industrije. Ja samo kažem da je po meni Diablo previše razvikan. Ja sam igrao Torchlight i Bastion i obodva su mi bila bolja nego Diablo 2.

Pa LOL. Šta reć na takvo nešto haha, Torchlight i Bastion koji su 10 godina mlađi od Diabla 2. A i da stavimo to na stranu, kako, o pobogu KAKO može Bastion bit bolji? Omfg pa to je igra za 4-godišnjake

[IMG]http://i.minus.com/iHG3nG88Vcglh.png[/IMG]
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Ubio se od igranja danas s frendom. Diablo 3 je vrh :)

Ode u krpe sad oči mi ispadaju

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

potpisujem! game mi danas stigao, igrao 10 sati u komadu :D

16 godina
neaktivan
Diablo 3

evo da se javim... nakon 2 dana... :)

igra kao igra perfektna u svemu. sve već viđeno u diablo serijalima. dakle meni nista novo u igri (sem spelova i skillova)...

jedino me brine auction house. zašto? zato jer ne skupljam više stvari kao prije, npr nađeš nešto pa si sretan, nego samo preletim preko legendary ili rare itema i gledam da li ću ga prodat, rastavit ili možda iskoristit. ugl za 30k zlatnika opremio svog lika do maximuma. čudno mi je sve to kad su ti itemi na "pladnju" i nemoraš ništa tražit nego samo kupovat.

eto..

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina

Prvi dojmovi.
Krenul igrat nakon par problema sa koje kakvim errorima. Kaj da vam pricam.
Pocetak je mlaki ali to tak mora biti. Lagani uvod i upoznavanje s mehanikom igre te osnovama. Kak vise igram tak mi je igra sve bolja i bolja.
Igra je retard friendly i neke stvari su mi prepre dobre. Tipa portanje u grad i portal za povrat na mjesto gdi si bio, epic. Zatim igranje u paru, invite i pridruzivanje preko zastave bez nekog gubljenja vremena, epic.
Skillovi, spellovi i sve skupa predobro. Efekti i grafika sto put bolje nego kaj sam ocekival. Sve radi na high a komp je stari ko biblija.
Igra je taman. Znaci moze se biti hc pacijent ili igrat casual i gustat.
Krenul sam igrat Monka dok mi se brat nije javil pa sad ispocetka s njim igram Wizarda. Svaka klasa je prehebena i super sam zadovoljan.

Jedine primjedbe su na errore ali kad jednom igra proradi onda je super. Nisam vidio ni jedan bug i super mi je kaj se boseve moze farmat :)

Ko nije kupil nek si nabavi onaj kljuc za isprobat. Igra je must ako se lozite na tako nesto.

EDIT

Smeta me to kaj nemrem zoom in i out kak me volja i kaj nemrem rotirat kameru. Posto sam veteran WoWa to mi fali ali nije dealbreaker.

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.5.2012 9:21 (NEW_MAN).
16 godina
Diablo 3

Ima li još netko probleme sa 'usporenošču'?

Igra mi uspori, onda ubrza na par sekundi, pa je neko vrijeme sve normalno pa onda opet uspori.

2 0 hvala 0
16 godina
Diablo 3

Meni osobno je SP puno bolji od Coop, jer je teže igrati, jucer sam cijelo popodne prelazio act II nm sa DH i kad sam napokon ubio zadnjeg bossa, puco sam od srece, jer je cijelo vrijeme  bila rovovska borba. I taman pocnem, act III i frendovi me zovu u svoju igru, reko ajd da probam malo coop, i prošli smo act III bez ikakvih problema, nema uopće previše taktiziranja samo ides naprijed i pletes.

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.5.2012 9:52 (Bobosmrade).

1 0 hvala 1
16 godina
Feya kaže...

Ima li još netko probleme sa 'usporenošču'?

Igra mi uspori, onda ubrza na par sekundi, pa je neko vrijeme sve normalno pa onda opet uspori.

Kad igram popodne kad vecina dođe s posla i loga se u Diablo primjetim neke lagove, pogotovo što igram sa DH pa moram kitati i okrenut se brzo pucati, primjetim da mi je puno teže, onda tek kasno navecer poslije 12h ide ko podmazano.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice