Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.552.395
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
14 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
GoodAngel kaže...

možeš ako juriš ko budala. Ne znam samo kažem, da su trebali napravit jer to su mogli da ni najveći fanatici unutar 24 sata ne mogu preći igru,

Po meni je ovo nemoguće. Zato i jesu fanatici, jel :)

Uvijek se rushalo, kao recimo kad gledaš ove Quake 1 rushove na jutubu šta frikovi rade. Sasvim normalna stvar po meni samo ne kužim ljude koji prvi put to idu radit jer nikog realno neije briga ako je netko drugi prvi. Rushanje i takve stvari su za mene kad znaš već igru pa se zabavaljaš na taj način da si nabijaš speed runove.

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.5.2012 13:30 (gringo88).
15 godina
Diablo 3

E pitanje i pomoć što hitnije, dobio sam ključ  (serial number) od infomarka a u ponedjeljak ću dobit igru, neg me zanima gdje skinem igru i koju verziju. Hvala

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.5.2012 13:35 (MasterOfDisaster).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
GoodAngel kaže...

Slažem se ja s tobom, neki ljudi ne znaju kako igrat igru. Nije smisao da juriš ko budala, već da u igri uživaš.

Ma i jurenje ima svojih čari. :)

S nekima se boostaš ko majmun i gaziš sve pred sobom (i ne gledaš filmiće da si ne spojlaš priču {#}) , dok s drugima pak uživaš u priči i atmosferi bez većih opterećenja.

I jedno i drugo traje dovoljno dugo i nudi dovoljno sadržaja.

Wanna?
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Ja igram igru sa prijateljem u coop istrazujemo svaki cosak i igra je super i poprilicno dugacka ako se igra normalno, treniramo profesij i craftamo iteme tek smo na actu 2 na normal a igramo negdje 6h na dan manje više ali uglavnom vec imamo podosta rare itema na sebi i razvijene profesije, gustamo u igri koja nije dosadna i uvijek naidjemo na nesta novo, btw jel ispao nekom uopce epic item navodno je jako tesko dobit?

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.5.2012 14:02 (MGcro).

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Koliki vam je postotak pronalaska magic itema?

14 godina
neaktivan
Diablo 3

Varira kad stalno mjenjamo opremu u jednom trenutku je bio preko 40%, uglavnom preko 20%, al to neutjece bas previse kolko sam primjetio jer je i sreca random nekad ces imat vise srece nekad manje

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Eo jedan item sto sam dobio od matice kod paukova u jazbini jos u actu 1

rare mojo rare mojo

1 0 hvala 0
15 godina
GoodAngel kaže...

Slažem se ja s tobom, neki ljudi ne znaju kako igrat igru. Nije smisao da juriš ko budala, već da u igri uživaš. Odnosno treba osjetit atmosferu koju igra pruža, a to ne možeš ako juriš ko budala. Ne znam samo kažem, da su trebali napravit jer to su mogli da ni najveći fanatici unutar 24 sata ne mogu preći igru, dakle ovi što jurišaju onda bi to bilo to. Kažem, osobno nemam ni jedan veliki minus na igru, sve viđeno je prvorazredni doživljaj. I siguran sam da ću ja osobono bit oduševljen igrom, i meni vjerojatno neće biti "mala" kao nekima. Al samo kažem, da to mogu uzet kao ajmo reć minus, ipak 10 godina nije malo a nije da Blizard nije bio u stanju malo dužu igru napravit samo to govorim. A svakako da im to ne uzimam za zlo, jer da su još godinu dvije dana odgodili igru pop.zdio bi. {#}

Nije blizzard glup, znaju oni kako se to radi. Naprave razmake između starih i novih hitova, tako da ljudi svrše kad igra izađe. 10 godina i 10/10 igra :)

Tako je starcraft i diablo, a da nekim čudom naprave warcraft 4 dao bi sve što imam da to opet zaigram u novom ruhu :)

Blizzard je para gladan, ali bar izdaje dobre igre ako niš drugo i ima nevjerovatan community sa par igara....dok fps-ovi tipa bf i cod su bezobzirni žderači para koji ne brinu za commmunity već samo kradu i lažu, a igre su im prepune bugova i glitcheva. Zato sam ugodno iznenađen diablom, jer je praktički besprijekoran i igram act1 već 30 puita i opet mi je zanimljiv.

Pitanje: u actu 1, started edition, ima li još koji kvest ili hidden ono, kao onaj jar of souls ili šta već? pronašao sam neki chest i kad ga otvorim onda mi se stvori milju protvnika, to pojede  moja deadra barabaica i idem dalje, ali nisam naišao na neke mini bossove ili tako šta.

Act 1 je gotov sa leroicom jel? Pa mora ond abit još neki skriveni fajt? hvala

14 godina
neaktivan
Diablo 3

Oni koji su igrali samo starter i betu a zadovoljni su, prava igra tek pocinje poslje skelton kinga, a king nije ni polovica acta1 a igra postaje sve bolja i bolja

3 0 hvala 2
15 godina
neaktivan

Očekivao sam da će Nightmare bit teži, a ovaj AH je definitivno genijalan potez. Hell is next. 

In the end there will be only ( c )haoss ...
15 godina
neaktivan
MasterOfDisaster kaže...

E pitanje i pomoć što hitnije, dobio sam ključ  (serial number) od infomarka a u ponedjeljak ću dobit igru, neg me zanima gdje skinem igru i koju verziju. Hvala

Registriraš se na battle.net, upišeš serial i desno na stranici imaš "Download Game Clients" pronađeš D3 Eu verziju i uživaš

THEY'RE TAKING THE HOBBITS TO ISENGARD
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Ekipa jeli osto kome guset pass za udjelit{#}

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Diablo 3

Završio Guest pass s wizardom i razočaran viđenim. Ja ne vidim tu ništa posebno što bi me natjeralo da igram više sati u komadu bez prestanka i da se ne skidam s računala. Igra je dobra, ali ne toliko dobra. Možda da je bio manji hype bi bili drugačiji dojmovi i očekivanja.

Po meni ne vrijedi 300-tinjak kuna + konstantno moraš biti spojen na internet što mi nikako ne odgovara.

Uživajte u igri, a ja čekam neke nove igre koje će me više zaokupiti (probat ću i Torchlight 2 da vidim kako stoji naspram D3 i kakva je konkurencija u žanru)

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.5.2012 15:01 (Paolo2612).

3 2 hvala 0
15 godina

Zar ne vidite temu za žicanje guest passova, pa ne vjerujem.

14 godina
Diablo 3

Normalno da je igra prekratka, morali su ostaviti nešto i za expansion...

I da te natjeraju da igraš sa drugim klasama.

Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
neaktivan

Boze igram igru igra uopce nije prekratka neznam o cemu vi pricate

16 godina
MGcro kaže...

Boze igram igru igra uopce nije prekratka neznam o cemu vi pricate

Ma kosooki... pusti ih... {#} (sad kad dobijem karton {#})

15 godina
Diablo 3

Jel uzimao tko ovdje od onih džibera CJSKeys i kakva su iskustva?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Ja sam uzeo, key sam dobio dan prije 14. u podne, meni je bil0 sve normalno neznam za ostale

14 godina
neaktivan
Diablo 3

Ja sam sprašio sav gold na auction house :/. Sad moram grindat da si zaradim da unaprijedim onog blacksmitha jer vidm ipak i ona ima dobrih stvari kasnije.

0 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

Vama radi battle.net tj. mozete uci u igru? Zelim se ulogirati u igri i nece. Pokusao sam takoder uci u battle.net u browseru isto nece. Valjda su im pali serveri

For everything you gain, You lose something else.
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
MGcro kaže...
fila2208 kaže...

Ja sam uzeo, key sam dobio dan prije 14. u podne, meni je bil0 sve normalno neznam za ostale

A sad vidim hrpa rulje ragea nije dobila, neki su zakinuti....ne sviđa mi se taj cjs, skup je malo previše, barem trenutno.

Strider-X kaže...

Vama radi battle.net tj. mozete uci u igru? Zelim se ulogirati u igri i nece. Pokusao sam takoder uci u battle.net u browseru isto nece. Valjda su im pali serveri

Moguće, meni str. edition radi trenutno, ali na stranicu ne mogu.

13 godina
Strider-X kaže...

bas sam krenuo postaviti isto pitanje.. kupio maloprije quest key za 2.9 funti pa da mi je da probam :/

15 godina
Diablo 3

Pazi pi.aka tih key dilera, umjesto da kao svaki pošten čovjek onome ko je trebao dobti key, to i daju guest snjim, oni ga prodaju za funtu, euro šta već. Razumijem da su teška vremena, ali mislim stvarno...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Diablo 3

Šta pali serveri, evo ja igram konstantno bez ikakvih problema od 8 sati

[IMG]http://i.minus.com/iHG3nG88Vcglh.png[/IMG]

0 0 hvala 0
13 godina
fila2208 kaže...

Pazi pi.aka tih key dilera, umjesto da kao svaki pošten čovjek onome ko je trebao dobti key, to i daju guest snjim, oni ga prodaju za funtu, euro šta već. Razumijem da su teška vremena, ali mislim stvarno...

sve to stoji mada mislim da su vece sranje napravili u blizzardu sto nisu odmah stavili da se taj starter edition moze dobiti na acc, jer ne pada mi na pamet da dajem sad 50 eura a nisam ni probao igricu. mislim, ne sumnjam da je odlicna igrica po youtubu, komentarima i sl je sve 5 al su tako isto govorili za rift pa nikad necu prezaliti pare sto sam dao :D ugl da hoce sredit battle.net da vise probam grrr!!!! ^^

15 godina
LordSnow kaže...
fila2208 kaže...

sve to stoji mada mislim da su vece sranje napravili u blizzardu sto nisu odmah stavili da se taj starter edition moze dobiti na acc, jer ne pada mi na pamet da dajem sad 50 eura a nisam ni probao igricu. mislim, ne sumnjam da je odlicna igrica po youtubu, komentarima i sl je sve 5 al su tako isto govorili za rift pa nikad necu prezaliti pare sto sam dao :D ugl da hoce sredit battle.net da vise probam grrr!!!! ^^

igrica je tetris, diablo je igra.

Kora kaže...

Za tvoje dobro..iziđi malo na zrak, odmori oči...bit ćeš mi zahvalan kad budeš imao 40 god.

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.5.2012 16:15 (fila2208).
13 godina
fila2208 kaže...
LordSnow kaže...
fila2208 kaže...

igrica je tetris, diablo je igra.

Kora kaže...

Za tvoje dobro..iziđi malo na zrak, odmori oči...bit ćeš mi zahvalan kad budeš imao 40 god.

sve sto se igra na kompu i na konzolama su za mene igrice. nvm OT

17 godina
neaktivan
Diablo 3

Ja mogu u igru, ali ne radi mi Auction House pretraga niti njihove web stranice..  čudno {#}

Imaju toliku navalu zadnjih dana da im je sve krepalo {#}

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
MGcro kaže...

Oni koji su igrali samo starter i betu a zadovoljni su, prava igra tek pocinje poslje skelton kinga, a king nije ni polovica acta1 a igra postaje sve bolja i bolja

Pa Blizard je i rekao zašto nije Betu dao veću, jer da nakon Skeleton Kinga se događa nešto zanimljivo, a da to nisu htjeli otkrit onima koji ne kupe full izdanje igre. Što je po meni i ok od njih, njima je cilj da ljudi kupe igru a ne da je igraju besplatno. Tko danas daje nešto besplatno, nije pretjerano pametan. Tako da s te strane, ne treba im ništa zamjerit, igra je skupa al je i prvorazredna pa tko voli nek izvoli. Nije sve za svakoga, al osobno Diablo ne bih propustio ni da košta 1000 kuna, uostalom ako neki mogu plaćat pretplatu 100 kuna mjesečno na WoW ne kužim šta im ima bit problematično odvojit 400-450 kuna za Diablo 3, jednom kad daš pare moš igrat koliko te srce želi.

AMD Phenom II x 6 1090T
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice