Jedno pitanje za ljude sa Blizzard authenticatorom. Da li vas svaki puta kada ulazite pita da unesete kod? Meni je danas kada sam ulazio prvi puta pitao. Nakon to ga sam 2 puta izlazio iz igre i ponovo ulazio i ušao sam samo sa upisom passworda.
Edit - Našao sam. Blizzard ostavlja key u registryu koji jedno vrijeme označava komp kao siguran i onda kada se ulazi s toga kompa ne traži stalni unos koda jedno vrijeme.
Mislim da ne, samo jedanput. Al ima solucija, gdje možeš zatražit da te svaki put pita. I na taj način, kao budeš dodatno siguran da te autenticator štiti. Al on je i ovako aktivan, i kad te ne pita više kod, jer dovoljno ga je jedanput unest i onda on sam šljaka. Meni isto uskoro dolazi autenticator, specijalno zbog Diabla 3 sam ga naručio. 

vrlo vjerojatno nista. Sjetite se Tom Clancy's H.A.W.X. 2, do dana danasnjega nije crackan, situacija je slicna s Diablo 3 (samo sto je sada jos puno gore zbog toga sto je gotovo sve random generirano od strane servera), ako nisu mogli HAWX 2 onda ne vidim razloga zasto bi ovo samo tako mogli.
:
, ovakva igra zasluzuje biti prodana odnosno sve dobre igre, a ne piratizirane.... jedino glupi problemi sa serverom ali to je tehnicka strana koja prati gotovo svaku over-hyped igru pa me niti ne cudi, a to ionako nista ne govori o samoj kvaliteti igre, nitko nece crknuti zbog par dana........ samo jos da dode PvP mode
. Sad mozete rageati lol......
Battlelog ~ UrbanFsk