Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.554.142
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
15 godina
neaktivan
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

S obzirom da ima malo guest passeva, ako netko ima account,koji je pravio samo radi toga na b.netu, i izigrao se starter editiona mogao bi posuditi pa da probam(o)? :)

totus mundus agit histrionem
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
ManuKane kaže...

p.s. Mi može netko reć na pm kako da stavim onaku lijepu malu slikicu thx

Misliš ovako?

Ako imaš silverlight onda možeš i dovući u prostor ispod pisanja poruke

Please state the nature of the tehnical – oh... it's you.
13 godina
Diablo 3

Danas mi javio lik iz ducana da u ponedjeljak mogu podignut svoju kopiju, valjda je tako i ostalima jel onda kao dolazi roba. 

Inace, jel mi moze ko objasnit sta poslije kad ruknes Diabla. Ja nikako da se dvojke sjetim, ali sta poslije, halas i skupljas iteme i prodajes na aukciji za pravu lovu, jer ocito samo to ostaje poslije toga ? :D Ostario sam :D 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Diablo 3

@Darky

igra nema nikakve veze sa WoW-om

nemam pojma zasto i kako bi WoW bio veliki brat Diablu... em je Diablo stariji... PUNO stariji, em je zanr nebo i zemlja

mracan je kao i Diablo i Diablo 2, taj Gothic still je naprosto nesto sto je nasljeno.

Ono sto mene smeta u igri je taj j+b*ni lagg, na nightmare sam krepo do sada valja 30ak puta, od toga je valjda 27 bilo radi j+b*nog lagga. Ima toliko stvari koje treba avoidat i onda shvatim da iako sam ih avoidao i mako se skroz, ja se ipak nisam mako vec stojim usred svega toga, te u pikosekundi moj hp padne sa full na 0 i vraca me na checkpoint.

Druga stvar je pucanje veze pa neke mape cistim po 2 puta, najgore mi je bilo kad sam na nightmare nakon 35 minuta naso izlaz (2-3 puta sam i umro) i na izlazu sa mape pukne veza, te me vrati na pocetak, jos lijepse je sto je opet mapa bila neistrazena i mobovi su se respawmnali.

Slijedeca krasna stvar dok sam tu istu j+b*nu mapu explorao iskoristio sam teleport koji me vratio u grad da si fino repairam gear. Kad sam se vratio na mapu sam krepao, samo da bih shvatio da se desio novi bug, naime igra mi je postavila novi checkpoint u grad. Nisam vise imapo town portal za vratit se na mapu, vec waypoint koji je bio jos 1 mapu iza mape na kojoj sam se nalazio nakon svega kad sam krepo. To ne bi bio problem pretrcat da se nije desilo sr*nje da me prije toga discao i resetiro mi sve mape. Pa sam eto, morao cistit i tu drugu mapu i trazit izlaz na j+b*nu mapu sa koje sam krenuo.

Oko sat i petnaest mi je trebalo da se vratim na isto j+b*no mjesto gdje mi se prvi puta desio j+b*ni disconnect i konacno predjem u j+b*nu slijedecu f.cking mapu.

Ispricama se svima na vokabularu, prvi prolaz igrom mi je bio savrsen i bez problema, ali trenutno zelim samo poslat Blizzardu jedan mail da mi polako objasnim da igra u ovakvom stanju nakon 10-12 godina rada na njoj, te cinjenice da ju zadnje 2 godine iskljucivo polishaju, nije smjela bit. Imali su dovoljno vremena da sve ovo srede. Da ne velim da templara ne koristim jer sam procitao bug koji sadrzi i neda mi se da mi zabloka charactera na cijeli dan dok ne dobijem nekog od GM-ova da mi rucno sredi templara...

Ovo nisam ocekivao od Blizzarda.

Moj PC  
7 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Diablo 3

Jedno pitanje za ljude sa Blizzard authenticatorom. Da li vas svaki puta kada ulazite pita da unesete kod?  Meni je danas kada sam ulazio prvi puta pitao. Nakon to ga sam 2 puta izlazio iz igre i ponovo ulazio i ušao sam samo sa upisom passworda.

Edit -  Našao sam. Blizzard ostavlja key u registryu koji jedno vrijeme označava komp kao siguran i onda kada se ulazi s toga kompa ne traži stalni unos koda jedno vrijeme.

I am Guybrush Threepwood, Mighty Pirate!
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.5.2012 1:11 (ROADRUNNER).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ROADRUNNER kaže...

Jedno pitanje za ljude sa Blizzard authenticatorom. Da li vas svaki puta kada ulazite pita da unesete kod?  Meni je danas kada sam ulazio prvi puta pitao. Nakon to ga sam 2 puta izlazio iz igre i ponovo ulazio i ušao sam samo sa upisom passworda.

Edit -  Našao sam. Blizzard ostavlja key u registryu koji jedno vrijeme označava komp kao siguran i onda kada se ulazi s toga kompa ne traži stalni unos koda jedno vrijeme.

Mislim da ne, samo jedanput. Al ima solucija, gdje možeš zatražit da te svaki put pita. I na taj način, kao budeš dodatno siguran da te autenticator štiti. Al on je i ovako aktivan, i kad te ne pita više kod, jer dovoljno ga je jedanput unest i onda on sam šljaka. Meni isto uskoro dolazi autenticator, specijalno zbog Diabla 3 sam ga naručio. {#}

AMD Phenom II x 6 1090T
14 godina
neaktivan
Rhodin kaže...

trenutno zelim samo poslat Blizzardu jedan mail da mi polako objasnim da igra u ovakvom stanju nakon 10-12 godina rada na njoj, te cinjenice da ju zadnje 2 godine iskljucivo polishaju, nije smjela bit. Imali su dovoljno vremena da sve ovo srede. Da ne velim da templara ne koristim jer sam procitao bug koji sadrzi i neda mi se da mi zabloka charactera na cijeli dan dok ne dobijem nekog od GM-ova da mi rucno sredi templara...

Ovo što čitam stvari s kojima imaš problema pa i ostali što se žale uglavnom su posljedica preopterećenosti servera. Jbg za to nema pripreme. Čitao sam Bashiokov post nije čak ni toliko stvar u kapacitetu jer trebali bi imati velik kapaciter, već u količini ljudi koja odjednom se pokušava ulogirati. Kao da recimo 10 000 ljudi želi odjednom proć kroz ulazna vrata stadiona. Mjesta ima unutra dovoljno za sve ali jednostavno ne mogu svi ući odjednom :).

I da 100 godina rade igru svaka velika igra će na launchu biti bugovita. Čuo sam da je WOW bio u još gorem stanju. Ali bar je Blizzard u pitanju i konstantno će patchati i tweakati igru za to nemam brige. Ovi glavni bugovi će se siguran sam odmah riješiti a onda će konstantno tweakati D3 i puniti ga novim sadržajem ako je sudeći po njihovim prošlim naslovima.

15 godina
neaktivan
Diablo 3

Ulovio sam (bolje receno ulovio me) bug ili gadan propust pri dizajniranju igre.

Na nekim questovima vodite po nekoliko različitih likova sa sobom

te svako malo netko od njih počne na glas govoriti nekakve dosjetke.

Imate right-click 'talk' opciju na portretima likova koji su u vasoj družini,

sve redom važan razgovor u vezi lore-a ili questa.

Krenete popričati i prođe par rečenica a onda neki drugi idiot

iz družine izjavi (upravo meni sad) : 'I really love jewls!' i

s tim prekine potpuno priču prethodnog lika.

Iz zafrkancije sam 2 minuta pokušavao porazgovarati s jedim

bitnim likom (onaj tip bez glave Kulle od Horadrima, da saznam više o njemu)

a sporedni lik, konkretno rečeno Artisan, jewler očito koji mi se prikrpao svako malo valja nebuloze.

Uglavnom, pored izvrsnog voice actinga i mnoštva likova,

gadno su zeznuli stvar sa tajmingom dijaloga.

Čak i kad je nešto bitno, nastane clusterfuck razgovora

između raznih likova tako da na kraju često ne skužim ništa.

Također, pod hitno trebaju 'obojati' tekst koji na tlu označava

dragulje, saphires, rubies, whatever. Ovako su bijeli kao i sve ostalo

te se jako lako preskoče a vrijedna su stvar.

My 5 cents.

For shits and giggles.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Diablo 3

Evo upravo prešao! Niti jedan Legendary item :( idem sad Nightmare pa ćemo vidjet :) btw kako da Cow lvl pičim?

powered by sashab
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Rhodin kaže...

@Darky

nemam pojma zasto i kako bi WoW bio veliki brat Diablu... em je Diablo stariji... PUNO stariji, em je zanr nebo i zemlja

mracan je kao i Diablo i Diablo 2, taj Gothic still je naprosto nesto sto je nasljeno.

Ono sto mene smeta u igri je taj j+b*ni lagg, na nightmare sam krepo do sada valja 30ak puta, od toga je valjda 27 bilo radi j+b*nog lagga. Ima toliko stvari koje treba avoidat i onda shvatim da iako sam ih avoidao i mako se skroz, ja se ipak nisam mako vec stojim usred svega toga, te u pikosekundi moj hp padne sa full na 0 i vraca me na checkpoint.

Druga stvar je pucanje veze pa neke mape cistim po 2 puta, najgore mi je bilo kad sam na nightmare nakon 35 minuta naso izlaz (2-3 puta sam i umro) i na izlazu sa mape pukne veza, te me vrati na pocetak, jos lijepse je sto je opet mapa bila neistrazena i mobovi su se respawmnali.

Slijedeca krasna stvar dok sam tu istu j+b*nu mapu explorao iskoristio sam teleport koji me vratio u grad da si fino repairam gear. Kad sam se vratio na mapu sam krepao, samo da bih shvatio da se desio novi bug, naime igra mi je postavila novi checkpoint u grad. Nisam vise imapo town portal za vratit se na mapu, vec waypoint koji je bio jos 1 mapu iza mape na kojoj sam se nalazio nakon svega kad sam krepo. To ne bi bio problem pretrcat da se nije desilo sr*nje da me prije toga discao i resetiro mi sve mape. Pa sam eto, morao cistit i tu drugu mapu i trazit izlaz na j+b*nu mapu sa koje sam krenuo.

Oko sat i petnaest mi je trebalo da se vratim na isto j+b*no mjesto gdje mi se prvi puta desio j+b*ni disconnect i konacno predjem u j+b*nu slijedecu f.cking mapu.

Ispricama se svima na vokabularu, prvi prolaz igrom mi je bio savrsen i bez problema, ali trenutno zelim samo poslat Blizzardu jedan mail da mi polako objasnim da igra u ovakvom stanju nakon 10-12 godina rada na njoj, te cinjenice da ju zadnje 2 godine iskljucivo polishaju, nije smjela bit. Imali su dovoljno vremena da sve ovo srede. Da ne velim da templara ne koristim jer sam procitao bug koji sadrzi i neda mi se da mi zabloka charactera na cijeli dan dok ne dobijem nekog od GM-ova da mi rucno sredi templara...

Sta se tice blizzarda nemam komentara otkad je aktivision tu sve gore i gore ide samo da im je para nikad im dosta jbg ljudska pohlepa zasada je savrseno nadam se da nece zavrsit ka wow.

Opusti se sve je samo igra
14 godina
neaktivan
forzzuk kaže...

Krenete popričati i prođe par rečenica a onda neki drugi idiot

iz družine izjavi (upravo meni sad) : 'I really love jewls!' i

s tim prekine potpuno priču prethodnog lika.

Jel se krećeš dok pričaju ili samo stojiš i slušaš i netko od drugih likova ti prekine razgovor?

15 godina
neaktivan
Diablo 3

Stojim, pokušavam saslušati dijalog ot početka do kraja.

Nema smisla započeti razgovor i onda krenuti naprijed u worldu

zbog neprijatelja, u gradu nisam probavao.

For shits and giggles.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Diablo 3

Ja prešao, ali sam sve dijaloge saslušao, i mislim da sam skoro svaki kutak mape istražio :) svejedno mi to nije donijeli Legendary item :S kao nekima odmah na početku :/

powered by sashab
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

znam da je tek normal,al evo na atc III i dvoje nas je i ovaj ostane u gradu a ja koljem monstere ko da sam sam,zasad ide lako,cekam nightmare da vidim pravu tezinu =)

0 0 hvala 0
14 godina
Diablo 3

Ima netko možda guest pass da udjeli? :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Diablo 3

Skoro sam pri kraju s prvim prolaskom s Monkom, dobio sam jedan legendary item i to fist weapon za Monka, ali za neki low level, mislim da je 16 ili nešto slično - tako da mi ne pomaže baš puno.

Paragon

0 0 hvala 0
16 godina
Diablo 3

Evo bas gledam, citam.... i u oko mi upadaju pojedinci koji ocigledno nikada nisu kupili igru, zicaju te Guest Passove kao da probaju, a u biti nece vidjeti niti 10% igre.

Pa da vas podsjetim, nemojte se previse nadati-nije dobro za zdravlje lol, od {#} vrlo vjerojatno nista. Sjetite se Tom Clancy's H.A.W.X. 2, do dana danasnjega nije crackan, situacija je slicna s Diablo 3 (samo sto je sada jos puno gore zbog toga sto je gotovo sve random generirano od strane servera), ako nisu mogli HAWX 2 onda ne vidim razloga zasto bi ovo samo tako mogli.

Evo jedan citat o ovome da vam ubije posljednju "laznu" nadu i postedi gubljenja vremena {#}:

There will be no working crack/server emulator because GAME requires PERMANENT INTERNET CONNECTION so it's UNCRACKABLE.

OTHER games (From Dust, Call of Juarez, Driver, etc...) requires internet connection only for starting some point of the game. That's a huge difference between this games.

Vrag dao da ce i ostati ne-crackana {#}, ovakva igra zasluzuje biti prodana odnosno sve dobre igre, a ne piratizirane.... jedino glupi problemi sa serverom ali to je tehnicka strana koja prati gotovo svaku over-hyped igru pa me niti ne cudi, a to ionako nista ne govori o samoj kvaliteti igre, nitko nece crknuti zbog par dana........ samo jos da dode PvP mode {#}. Sad mozete rageati lol......

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Moj PC  
2 5 hvala 0
14 godina
lovac82 kaže...

Evo bas gledam, citam.... i u oko mi upadaju pojedinci koji ocigledno nikada nisu kupili igru, zicaju te Guest Passove kao da probaju, a u biti nece vidjeti niti 10% igre.

Pa da vas podsjetim, nemojte se previse nadati-nije dobro za zdravlje lol, od {#} vrlo vjerojatno nista. Sjetite se Tom Clancy's H.A.W.X. 2, do dana danasnjega nije crackan, situacija je slicna s Diablo 3 (samo sto je sada jos puno gore zbog toga sto je gotovo sve random generirano od strane servera), ako nisu mogli HAWX 2 onda ne vidim razloga zasto bi ovo samo tako mogli.

Evo jedan citat o ovome da vam ubije posljednju "laznu" nadu i postedi gubljenja vremena {#}:

There will be no working crack/server emulator because GAME requires PERMANENT INTERNET CONNECTION so it's UNCRACKABLE.

OTHER games (From Dust, Call of Juarez, Driver, etc...) requires internet connection only for starting some point of the game. That's a huge difference between this games.

Vrag dao da ce i ostati ne-crackana {#}, ovakva igra zasluzuje biti prodana odnosno sve dobre igre, a ne piratizirane.... jedino glupi problemi sa serverom ali to je tehnicka strana koja prati gotovo svaku over-hyped igru pa me niti ne cudi, a to ionako nista ne govori o samoj kvaliteti igre, nitko nece crknuti zbog par dana........ samo jos da dode PvP mode {#}. Sad mozete rageati lol......

Da, ali ima li i bude li čitera na D3? Auction house mi je nekako sumnjiv.

14 godina
neaktivan
Cim je prava lova u igri bit ce tu svega...
Battlelog ~ UrbanFsk
16 godina
Diablo 3

lovac,previše pametuješ,na jednoj temi se hvališ kako si zarađivao piratlukom,

a ovdje ljudima koji nisu u mogućnosti kupit igru (u ovom trenutku) sereš

soliš pamet o pirateriji.

E,pa...moram te razočarati,kupujem igru čim se sastanem s viška novaca.

Još jedared hvala kolegi koji mi je udijelio Guest pass,zbilja uživam u svakom trenutku

igranja.I za sad mi je i to dovoljno,nek pukne od muke koga smeta{#}

Old Insomniac
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
fromcelltohell kaže...

lovac,previše pametuješ,na jednoj temi se hvališ kako si zarađivao piratlukom,

a ovdje ljudima koji nisu u mogućnosti kupit igru (u ovom trenutku) sereš

soliš pamet o pirateriji.

E,pa...moram te razočarati,kupujem igru čim se sastanem s viška novaca.

Još jedared hvala kolegi koji mi je udijelio Guest pass,zbilja uživam u svakom trenutku

igranja.I za sad mi je i to dovoljno,nek pukne od muke koga smeta{#}

Nista ja ne pametujem, samo iznosim cinjenice o HAWXU, a cini se da isto ceka i Diablo 3...... niti skrivam da sam zaradivao piratlukom ali to nije dugo trajalo. To za Guest Pass se odnosi na one novice usere koji su se tek tu "doselili"..... puno njih je u mogucnosti trositi novac na alkohol, cikove i ostalo. Pa isto bi tako mogli izdvojiti za npr. 2-3 igre godisnje. Ja samo kazem da se kvalitetan rad treba podrzati iako nisam u mogucnosti da kupim bas svaku kvalitetnu igru (a vidim, velika vecina ima dobro misljenje o samoj igri aka Diablu 3)... a u ono vrijeme dok sam neku kunu i zaradio, ne znaci da su mi originalne igre bile strane, samo sam (zapravo smo) zaradivali na razmjeni ilegalnog softvera odnosno igrama.

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
14 godina
neaktivan
Pravi gamer ne kupuje igre. Pravi gamer igra igre na fejsu i u browseru.

Imam jednog takvog samoprozvanog gamera na poslu lol
Battlelog ~ UrbanFsk
17 godina
neaktivan
Rhodin kaže...

@Darky

ma gle meni ti diablo sad izgleda kao light verzija WOW-a ali u novoj dimenziji

kretanje je pojednostavljeno, borbe su više arkadne i lakše je nego u wowu (wow ovome dođe kao RL simulacija)

ja laga nisam vidio - ali igram u jutarnjim i popodnevnim satima - možda navečer laga

gle, nije problem u blizzardu problem je u vama igračima {#}

ja vjerujem da nitko pa ni sam blizz nije očekivao ovoliku navalu odjednom

stjeće se dojam da je svih 10 milja wow igrača + svi ostali koji mrze wow ali vole diablo da pokušavaju igrati odjednom ovu igru

i sad dolazimo do problema sa serverima - lako je blizzu raditi stres test na 10K igrača u beti - ali sad imaju nekoliko milijuna igrača - ja vjerujem da će do pokretanja RM AH to sve biti riješeno

zapamti igra je u pogonu svega 3 dana, nitko u beti i razvoju ne može otkriti sve probleme

ROADRUNNER kaže...

Pita te svaki puta kad promijeniš IP adresu

znači kad ti ISP restarta ruter za dsl - > traži novi kod za diablo ili wow

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.5.2012 6:51 (Darky).
17 godina
neaktivan
Darky kaže...

od ostalog....

što dulje igram igra mi se više sviđa, atmosfera je malo previše premračna za moj osobni ukus, ali to nije neka mana, iako se ne može uspoređivati direkno sa velikim bratom WOW-om, nakon 20 levela diablo mi jako vuće na to

još nisam probao grupno igranje, ali diablo iako nije isti žanr ima priliku da ozbiljno uzdrma wow na tronu vladara mrežnih igara - dovoljno je sličan wowu, a opet dovoljno različit - jednostavno je osvježenje i nešto novo, a ne čista kopija (gledano iz kuta WOW igrača)

ono što mi je jedino hendikep je kamera i pozicioniranje (to mi jako fali iz wow-a)

sve 5 i super da ti se svidja ali o cemu ti za boga miloga pricas?

kakav wow? kakav stariji brat?

jel ti znas koja je igra

a) prije izasla?

b) koja spada u koji zanr?

{#}

17 godina
lovac82 kaže...

Nista ja ne pametujem, samo iznosim cinjenice o HAWXU, a cini se da isto ceka i Diablo 3...... niti skrivam da sam zaradivao piratlukom ali to nije dugo trajalo. To za Guest Pass se odnosi na one novice usere koji su se tek tu "doselili"..... puno njih je u mogucnosti trositi novac na alkohol, cikove i ostalo. Pa isto bi tako mogli izdvojiti za npr. 2-3 igre godisnje. Ja samo kazem da se kvalitetan rad treba podrzati iako nisam u mogucnosti da kupim bas svaku kvalitetnu igru (a vidim, velika vecina ima dobro misljenje o samoj igri aka Diablu 3)... a u ono vrijeme dok sam neku kunu i zaradio, ne znaci da su mi originalne igre bile strane, samo sam (zapravo smo) zaradivali na razmjeni ilegalnog softvera odnosno igrama.

Emulator već postoji i zasad je pun bugova no s vremenom če i to biti ispravljeno. Prva verzija za retail bi trebala biti otprilike za tjedan-dva. Normalno tko hoče 100% sve ispravno neka kupi igru i ne čeka emulator jer če mu trebati sigurno koja godina dana da se svi propusti poprave.

17 godina
Mauro kaže...

Imam i Nagu u ladici, ostala iz MMO vremena.

Za Diablo mi G700 puno bolji jer je puno konfigurabilniji sto se tice bindanja tipki.

Na Nagi tipkama mozes odrediti samo da li su 1-10 na "normalnoj" ili numerickoj tipkovnici.

Na G700 mogu svakoj tipki dati tocno koji bind zelim.

A i G700 ima 4 bocne tipke, taman za 4 aktivna skilla, a ostalo pobindam na preostale tipke.

Npr. scroll ulijevo je Q, taman za super brzo srkanje potiona.

Naga zaista blista kod MMORPG igara gdje imas milion spellova/abilitia.

The Razer Naga 2.0 drivers are live and this update is huge. We have added full button remapping functionality, which basically allows you to configure all 17 buttons to do anything without the help of ingame AddOns. While we still encourage the use of our AddOns, as they bring a more intuitive game interface to these games, the full remapping capability allows you to individualize your Naga to the highest extent. With multiple profiles for different settings (WoW vs. Windows vs. Photoshop, for example), there are no limits to what you can use the Naga for. Additionally we do have full macro capability as well (including delays between commands and such). This does however violate the terms of some MMO-Providers and should be used carefully in these applications.

link

Vadi ga iz ladice ^^

16 godina
Diablo 3

Evo jedan prigodna slika za sve oženjene i zauzete muškarce koji igraju diablo 3. {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.5.2012 8:58 (amater_2).
Moj PC  
4 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
Diablo 3

Ima dobra duša za udijelit guest pass? :)

Unaprijed zahvaljujem! :)) 

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
DarkoKwon kaže...

Ok ljudi necu vise nista pisat ispat cu lud na kraju :)

Uglavnom ono sto sam htio da vam dokazem jeste da igra ne zasluzuje toliki kredit i nije nista drugacija od ostalih igara. Znam da bi se vas dosta slozilo samnom, samo sramota vas je priznati da ste ispali ovce :)

Pozz :)

Mučki provokatoru odjebi u skokovima

Dinamo živi vječno
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice