Prijatelj mi ima problem (nije ovdje registriran pa postavljam pitanje umjesto njega) sa instalacijom original kupljenog Diabla 2. Prva stavr je da pri instalaciji igra traži 26-znamenkasti CD-key, a ne 16-znamenkasti kako je priloženo u kutiji, ali na neki način je došao do 26-znamenkastog putem neta, i instalacija disca 1 (install disc) dođe do 30% pa traži insert disc 2 (play disc), međutim prilikom ubacivanja tog diska igra nudi pokretanje a ne daljnju instalaciju i opet kaže insert disc 1. U čemu je problem? Radi se o windowsima 7 i XP-u (pokušano), ali opet isto, na kutiji kažu Windows 98/95, ali to ne bi trebao biti problem?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Si siguran da ne instaliraš slučajno LOD?
Šta ti je to, prevedi molim te.
Šta ti je to, prevedi molim te.
Ekspanzija za igru, Lord of Destruction.
Ma ne, original, "osnovna" igra.
Prva stavr je da pri instalaciji igra traži 26-znamenkasti CD-key, a ne 16-znamenkasti kako je priloženo u kutiji, ali na neki način je došao do 26-znamenkastog putem neta
Možda u tom grmu leži debeli nadimljeni zec.
Mada ne znam kako bi kivi key mogao promijeniti samu instalaciju igre.
Sto put sam instalirao i odigrao Dvicu no da me ubiješ stvarno se više
ne mogu sjetiti kako je išla instalacija osim uvodnog prozorčića sa Amazonkom ako se ne varam.
Wipe sve, clean instal nanovo, probaj 'default' instalaciju ako ima opcija.
Googlaj, neznam..
Sretno-
Čudno je što dođe do 30%, traži disc 2, a onda kad ubaciš disc 2, hoće pokrenut igru (a ne može), umjesto da nastavi instalaciju.
Znači nitko ništa?
Izgleda da ne.
Stvarno ne znam u čemu bi mogao biti problem.
Možeš probati kreirati Battle-net account (ako već nemaš), dodati taj key pod starije igre koje posjeduješ (odmah provjeriš jel D2 ili LOD) i skinuti digitalnu verziju instalacije.