fail za zastitu MP-a izgleda da pirati mogu igrat na sluzbenim serverima
WTF?
WTF?
WTF?
1. Unzip-Winrar
2. Copy original exe to your crysis/bin32 directory
3. Run Update 1.1
4. Copy v1.1 cracked exe to your game directory
5. Play the game
With this crack you can play Multiplayer on all official servers.
Read "Read Me" file for more information!
ja nisam testiro jer niti nemam igru,a i nemojte me trazit nista
To je jaaaakooo loošeee.
To je jaaaakooo loošeee.
siguran sam da ce to jako brzo pokrpat
istina,,,jedan moj to radi,, :// izgleda da je igra ipak fail zajedno sa zastitom
Sad bas igram i ne mogu reci da je losa. Dobra stvar je sto je grafika optimizirana, na ovom svom skromnom kompu ide advanced i max reza fluidno. Vidim da se dosta furaju na film Transformersi, zasada ovo je meni nekakav ne toliko linearan uber futuristic Call of Duty. Cak mi malo i grafika i ugodaj idu na Fear 2. Pogotovo kad vidim one vojnike i njihovo chatanje.
Evo moram i ja reći da SP dio mi i nije nešto, priča mi se sviđa ali gameplay mi je čudan. Nesviđa mi se što se dijelovi nanosuita postepeno otkrivaju, i kompjuter je zbilja poglupljen barem što se ljudi tiče. Oni koreanci prije su bili super, puno bolje su bili svjesni okoline i nekako prirodnije se ponašali. Ovi ako nisi u cloaku skuže te na kilometar, a kada si u cloaku ne skuži te na 15 cm od njega ako si mu sleđa.
Također zanimljivo da kada nisi u cloaku čuju tvoje korake a kada si u cloaku odjednom postanu gluhi. Koreanci takvih problema sa sluhom nisu imali
Neznam, SP mi nije legnuo, valjda zato što sam se naviknuo na dinamičan MP, čudno mi je sada stalno se šuljati i polako killati protivnike.
WTF?
1. Unzip-Winrar
2. Copy original exe to your crysis/bin32 directory
3. Run Update 1.1
4. Copy v1.1 cracked exe to your game directory
5. Play the game
With this crack you can play Multiplayer on all official servers.
Read "Read Me" file for more information!
ja nisam testiro jer niti nemam igru,a i nemojte me trazit nista
Hehe istina je evo i ja sam naso fino pise kak i sta napravit i radi multiplayer sa verzijom 1.1 ima vec i torenta za taj crack xD ne mogu vjerovat da su i to fail hehehhehehe eto im port sa konzola xD
tocno to. sad bum si lijepo kupil origigi c1 i warhead, a c2 ionak mogu besplatno XD
tocno to. sad bum si lijepo kupil origigi c1 i warhead, a c2 ionak mogu besplatno XD
warhead u emmezete 199 kn :D
Možeš i c1 i wars besplatno....
btw c1 je daleko bolja igra..
znam XD igram je sad bas :D
Je Crysis 1 je definitivno bolja igra. Vidi se da su u Crysisu 2 odlucili ici linijom manjeg otpora, tj. htjeli su se pribliziti konzolasima i njihovom, uvjetno receno, stilu igre(casual). No nema veze, i dalje je ovo dobra igra, nije fail ko Dragon Age 2 :D
Evo ga ja sam isprobao multiplayer s piratom i igra radi.
Pirati i bogatuncici koji su mogu priustiti vise primjeraka igre i uber hackove.
radi pa zaradi i kupi...
i opet koji je gušt igrat sa hackovima?
buahahahahahaha CryNet Systems, EPIC FAIL, SkyNet FTW!!!!
Stvarno fail ovo za multi..
Ne samo da se može igrat na official serverima, nego baš sve radi i ne resetira se.. skupljanje xp-a, rank-up, leaderboardsi..
LOL
sada mi nije zao sta ju nisam kupio :)
hahaha, sad ce krenuti tuzbe i lov na vjestice!!! a sami su si krivi!!!
Ako se dobro sjećam tako se i mp jedinice mogao igrat no samo nekoliko dana. Uglavnom zbog nečega key check nije odmah radio.
E molim Boga da ne pečaju to .
To im je kazana zbog njihovih laži .
tako je!!!!
evo zaigrao i ja crysis2. djeluje li igra ikome arkadno ili je to samo meni?! ukupno me nije baš dojmilo. ne mogu reći da nije zabavno, ali nekako previše skakutavo i usko.
tako je!!!!
Najmanje što bi trebali učiniti je patchati to, jer ovako, mi koji smo kupili igru ispadamo budale...
nisam jos igrao SP, al nekako mi se cini da je previse linearno po vasim izjavama. a kad mi nekaj digne tlak na jedinici,mogu zaobici XD igram na delta tezini
@minoza: da, istina je, znam kad kupujem igre...al kaj drugo nego pozeljeti im svako moguce zlo zbog obamane svjetskih razmjera