220 kn ako ne racuna postarinu a sa postarinom oko 250 kn!
Da, nju nisam brojio, no i uz nju, cijena je razumna i poštena ( IMHO ).
Jel se moze cd key iz kutijice povezati sa steam acc ili ea acc-om?!
Ma zelio bih kupiti sa game.co.uk jer oni salju prije igrice pa mi mozda dodje prije relese datea :)
Jel im naegdje jeftino boxed edition a da podrzavaju paypal?!
Jel se moze cd key iz kutijice povezati sa steam acc ili ea acc-om?!
Ma zelio bih kupiti sa game.co.uk jer oni salju prije igrice pa mi mozda dodje prije relese datea :)
Jel im naegdje jeftino boxed edition a da podrzavaju paypal?!
Cd key ti se 99% može povezati sa EA accountom. Kad kupiš key preko npr. base-hosta, dobiješ scan keya s kutije što znači da se boxed keyevi mogu registrirati na EA storeu.
Sve EA igre se registriraju na EA storeu a nisu podržane za registraciju na Steamu.
Evo došao crysis 2 za preorder i na steam. Cijena klasična za nas europljane 50,00€ i dobijete limited edition, pa eto steamoljupci, navalite
ouuuuu jeaaaa! vrisnut cu do ljeta, ovo, bulletstorm, duke, deus, bog dragi....
Evo došao crysis 2 za preorder i na steam. Cijena klasična za nas europljane 50,00€ i dobijete limited edition, pa eto steamoljupci, navalite
ouuuuu jeaaaa! vrisnut cu do ljeta, ovo, bulletstorm, duke, deus, bog dragi....
Portal 2, AC brotherhood,.. list goes on and on. A najveće prokletstvo je u tome što su igre jeftine ko nikad prije, konkurencija obara cijene, mislim nevjerojatno je da nova igra AAA kvalitete dođe 25€. DeusEx zasad odskače, ali doći će i on u taj rang. Evo kako je Dead space 2 par tjedana po izlasku već na 16-17€. Lijepo je biti PC gamer sljedećih mjeseci.
meh, taj AC2B ma cijeli taj serijal mi je njonjast... nisam bas to.. jos ima talijana, jok! e zaboravio sam i brink.. samo mi je zao sto nema nekog rpg u najavi (bilo koji setting samo da nije DnD ili nesto slicno jer sam vec lud na zmajeve, patuljke i ostale zivine)..
a tu su još farcry 3,hitman 5,max payne 3...
Koje nisu potvrđene kad točno izlaze, hitman čak nije ni potvrđen dal će uopce izaći nego samo nagađaju da bi mogao ovu godinu.
Ono što oni gore govore su potvrđene igre sa datumom izlaska.
Pitanje je dal će ove igre izaći u 2011..
Da, potvrđene igre koje izlaze do ljeta. Da sam išao do kraja godine, mogao sam staviti i Rage koji izlazi u rujnu i još neke druge.
DAO2 je također uskoro vani, makar mu se ja ne veselim jer mi je DAO1 postao dosadan nakon što se borba počela ponavljati i nakon što sam odgledao scene pod šatorom sa oba spola.
DAO2 je također uskoro vani, makar mu se ja ne veselim jer mi je DAO1 postao dosadan nakon što se borba počela ponavljati i nakon što sam odgledao scene pod šatorom sa oba spola.
OMG HEREZA!!!
Off topic ste BTW, pa se ajmo malo kontrolirati. :)
Pitanje je dal će ove igre izaći u 2011..
Koliko ja znam krajem godine.
Sve se uvijek da promijeniti...i mi smo trebali igrati još u studenom Crysis 2 pa su ga odgodili do 3 mjeseca...ali neka, strpiti ćemo se još tih 34 dana
Treba napraviti aplikaciju za Iphone ili gadget za windowse . Crysis 2 countdown :))
e, nitko nije napisao kako funkcionira ono slajdanje i pucanje? jel to ok? i kakav je cover sistem? igrao sam punih 5 min tako da u biti nisam nis vidio osim, jaki spojler,da je prophet crko
e, nitko nije napisao kako funkcionira ono slajdanje i pucanje? jel to ok? i kakav je cover sistem? igrao sam punih 5 min tako da u biti nisam nis vidio osim, jaki spojler,da je prophet crko
Nije crko nego se ubio, suicide jer je obolio od one bolesti neke. Ja sam isto kao i ti igrao, ali malo više oko 15-20min nisam puno prešao i crko sam 2-3 puta XD noob.
e, nitko nije napisao kako funkcionira ono slajdanje i pucanje? jel to ok? i kakav je cover sistem? ko
Zgodno je, ali mozda ne tako super kako se prikazuje, dosta cesto se bezveze zaletim u zid lol
@CoKsA: dobro jutro http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/crysis-2/25674.aspx?page=72&jumpto=1707399&sort=asc&view=flat ;)
malo na Halo mi vuče dvojka....
malo na Halo mi vuče dvojka....
Baš i ne.
Jel dio toga s PC-a?
Jel dio toga s PC-a?
Ja mislim da su sve s scene s konzola...Grafika na PC-u će biti bolja.
Čekaj ovaj Hardcore setting što je u BETI je zapravo Medium? Kako će tek onda izgleda kad bude na High/Very High u DX10/11,ali ovu Betu vam se stvarno ne isplati igrat. Puna je bugova,nije dobro optimizirana. Tek tolko za probat.
nikom nije zapelo za oko shotgun s silencerom?!
ma kakav silencer, Jackal shotgun + armor mode... i samo u glavu...
Meni je. I poceo sam se zgražati.
Ma te silencere bi opcenito trebalo maknuti posto ni u stvarnosti to nije istina da pucanj zvuci tako prigušeno, ni približno. Za stealth taktike ostaviti samo knife i glumiš ninju
Meni kod silencera nije toliko da utiša pucanj, već nema ono bljeska od pucnja, tako da te je puno teže uočiti, pogotovo u mraku, a kroz igru nekako bez tog bljeska sam precizniji, kao da mi on odvraća pažnju
Uglavnom u crysis wars znam da kada nabavim prigušivać da je onda bilo veselo hehe
Ono što je sada jadno što će recoil uvijek biti isti, prije kada biš uzeo strenght mode, recoil je bio smanjen ali je zato svaki pucanj trošio energiju suita, ali je super za pucanje iz hipa ili za snajpanje, jedino što si crveno svjetlucao i svi bi te odmah skužili
Ipak mislim da je nanosuit 1 zbog toga žešći jer je tražilo puno vremena da se nauči njime baratati, sada samo šaltaš armor/cloak. Jedino oni nanosuit modules ako se mogu mjenjati u toku igre u multiplayeru kao i kustomizacija oružja, onda će to biti super. Recimo trebati armor brzo odabereš module za brže recharganje suita, pa kada se napuni brzo modul koji sporije troši u armor modu i sl. Ima puno kombinacija za koristiti i to će činiti razliku onih koji igraju "cod" style i oni koji igraju crysis style.
Be the weapon!