Crysis 2

poruka: 5.925
|
čitano: 922.776
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Crysis 2

220 kn ako ne racuna postarinu a sa postarinom oko 250 kn!

Da, nju nisam brojio, no i uz nju, cijena je razumna i poštena ( IMHO ).

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
16 godina
protjeran
thuglife kaže...

220 kn ako ne racuna postarinu a sa postarinom oko 250 kn!

Da, nju nisam brojio, no i uz nju, cijena je razumna i poštena ( IMHO ).

Jel se moze cd key iz kutijice povezati sa steam acc ili ea acc-om?!

Ma zelio bih kupiti sa game.co.uk jer oni salju prije igrice pa mi mozda dodje prije relese datea :)

Jel im naegdje jeftino boxed edition a da podrzavaju paypal?!

Prodaja svih mogucih botova za lockerz!Kontakt na PM
16 godina
neaktivan

Jel se moze cd key iz kutijice povezati sa steam acc ili ea acc-om?!

Ma zelio bih kupiti sa game.co.uk jer oni salju prije igrice pa mi mozda dodje prije relese datea :)

Jel im naegdje jeftino boxed edition a da podrzavaju paypal?!

Cd key ti se 99% može povezati sa EA accountom. Kad kupiš key preko npr. base-hosta, dobiješ scan keya s kutije što znači da se boxed keyevi mogu registrirati na EA storeu.

Sve EA igre se registriraju na EA storeu a nisu podržane za registraciju na Steamu.

16 godina
odjavljen
Stoja kaže...

Evo došao crysis 2 za preorder i na steam. Cijena klasična za nas europljane 50,00€ i dobijete limited edition, pa eto steamoljupci, navalite{#}

ouuuuu jeaaaa! vrisnut cu do ljeta, ovo, bulletstorm, duke, deus, bog dragi....

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
16 godina
neaktivan
skank666 kaže...
Stoja kaže...

Evo došao crysis 2 za preorder i na steam. Cijena klasična za nas europljane 50,00€ i dobijete limited edition, pa eto steamoljupci, navalite{#}

ouuuuu jeaaaa! vrisnut cu do ljeta, ovo, bulletstorm, duke, deus, bog dragi....

Portal 2, AC brotherhood,.. list goes on and on. A najveće prokletstvo je u tome što su igre jeftine ko nikad prije, konkurencija obara cijene, mislim nevjerojatno je da nova igra AAA kvalitete dođe 25€. DeusEx zasad odskače, ali doći će i on u taj rang. Evo kako je Dead space 2 par tjedana po izlasku već na 16-17€. Lijepo je biti PC gamer sljedećih mjeseci.

16 godina
odjavljen

meh, taj AC2B ma cijeli taj serijal mi je njonjast... nisam bas to.. jos ima talijana, jok! e zaboravio sam i brink.. samo mi je zao sto nema nekog rpg u najavi (bilo koji setting samo da nije DnD ili nesto slicno jer sam vec lud na zmajeve, patuljke i ostale zivine)..

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
17 godina
odjavljen
Crysis 2

a tu su još farcry 3,hitman 5,max payne 3...

WM-Titel: 7 GP-Starts: 269 GP-Siege: 91 Podiumsplätze: 154 Pole-Positions: 68 Schnellste Runden: 76 WM-Punkte: 1.441
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
M4X kaže...

Koje nisu potvrđene kad točno izlaze, hitman čak nije ni potvrđen dal će uopce izaći nego samo nagađaju da bi mogao ovu godinu.

Ono što oni gore govore su potvrđene igre sa datumom izlaska.

Ako netko treba pozivnicu za Digitalni bug neka javi na PP, ostala je još samo jedna
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.2.2011 11:22 (Jack Sparrow).
15 godina
neaktivan
M4X kaže...

Pitanje je dal će ove igre izaći u 2011..

=CBC= Team | www.crobadcompany.com
16 godina
neaktivan
Crysis 2

Da, potvrđene igre koje izlaze do ljeta. Da sam išao do kraja godine, mogao sam staviti i Rage koji izlazi u rujnu i još neke druge.

DAO2 je također uskoro vani, makar mu se ja ne veselim jer mi je DAO1 postao dosadan nakon što se borba počela ponavljati i nakon što sam odgledao scene pod šatorom sa oba spola.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Tvrdy kaže...

DAO2 je također uskoro vani, makar mu se ja ne veselim jer mi je DAO1 postao dosadan nakon što se borba počela ponavljati i nakon što sam odgledao scene pod šatorom sa oba spola.

OMG HEREZA!!!

Off topic ste BTW, pa se ajmo malo kontrolirati. :)

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
15 godina
thesekiman kaže...
M4X kaže...

Pitanje je dal će ove igre izaći u 2011..

Koliko ja znam krajem godine.

Networking Admin,nemam 15 godina takav mi je nick :)
16 godina
Crysis 2

Sve se uvijek da promijeniti...i mi smo trebali igrati još u studenom Crysis 2 pa su ga odgodili do 3 mjeseca...ali neka, strpiti ćemo se još tih 34 dana{#}

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Crysis 2

Treba napraviti aplikaciju za Iphone ili gadget za windowse . Crysis 2 countdown :))

Intel Core i7 920 @3.8 GHZ, Asus P6T, 6 GB DDR3 1333, Asus NVIDIA 295 GTX, 2*1 TB HDD WD, Samsung T260, Antec Skeleton Case + Asus 550W Power Supply [img]http://img301.imageshack.us/img301/8008/horn
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Crysis 2

e, nitko nije napisao kako funkcionira ono slajdanje i pucanje? jel to ok? i kakav je cover sistem? igrao sam punih 5 min tako da u biti nisam nis vidio osim, jaki spojler,da je prophet crko

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
skank666 kaže...

e, nitko nije napisao kako funkcionira ono slajdanje i pucanje? jel to ok? i kakav je cover sistem? igrao sam punih 5 min tako da u biti nisam nis vidio osim,  jaki spojler,da je prophet crko

Nije crko nego se ubio, suicide jer je obolio od one bolesti neke. Ja sam isto kao i ti igrao, ali malo više oko 15-20min nisam puno prešao i crko sam 2-3 puta XD noob.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | Nekaže se VOLTAŽA nego NAPON FFS
14 godina
Crysis 2
Evo ljudi pre-purchase je available na Steamu
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
skank666 kaže...

e, nitko nije napisao kako funkcionira ono slajdanje i pucanje? jel to ok? i kakav je cover sistem? ko

Zgodno je, ali mozda ne tako super kako se prikazuje, dosta cesto se bezveze zaletim u zid lol

@CoKsA: dobro jutro http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/crysis-2/25674.aspx?page=72&jumpto=1707399&sort=asc&view=flat ;)

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.2.2011 14:42 (AA-d00d).
15 godina
protjeran
Crysis 2

malo na Halo mi vuče dvojka....

Moj PC  
0 6 hvala 0
15 godina
neaktivan
gin.tonic kaže...

malo na Halo mi vuče dvojka....

Baš i ne.

15 godina
neaktivan
Crysis 2
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
17 godina
neaktivan

Ja mislim da su sve s scene s konzola...Grafika na PC-u će biti bolja.

15 godina
neaktivan
Crysis 2

Čekaj ovaj Hardcore setting što je u BETI je zapravo Medium? Kako će tek onda izgleda kad bude na High/Very High u DX10/11,ali ovu Betu vam se stvarno ne isplati igrat. Puna je bugova,nije dobro optimizirana. Tek tolko za probat. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.2.2011 21:37 (Jabulani).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Crysis 2

nikom nije zapelo za oko shotgun s silencerom?!

Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
skank666 kaže...

ma kakav silencer, Jackal shotgun + armor mode... i samo u glavu...

17 godina
neaktivan
skank666 kaže...

Meni je. I poceo sam se zgražati.

16 godina
Ja se nabrijavam uz M12 i silencer pa uz taj zvuk pištolja i reloada, predobar osjećaj
1001010 1100001 100000 1110011 1100001 1101101 100000 1101011 1110010 1100001 1101100 1101010 100000 100001 100000 1101 1010 1101 1010
17 godina
neaktivan
Crysis 2

Ma te silencere bi opcenito trebalo maknuti posto ni  u stvarnosti to nije istina da pucanj zvuci tako  prigušeno, ni približno. Za stealth taktike ostaviti samo knife i glumiš ninju{#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Crysis 2

Meni kod silencera nije toliko da utiša pucanj, već nema ono bljeska od pucnja, tako da te je puno teže uočiti, pogotovo u mraku, a kroz igru nekako bez tog bljeska sam precizniji, kao da mi on odvraća pažnju{#}

Uglavnom u crysis wars znam da kada nabavim prigušivać da je onda bilo veselo hehe{#}

Ono što je sada jadno što će recoil uvijek biti isti, prije kada biš uzeo strenght mode, recoil je bio smanjen ali je zato svaki pucanj trošio energiju suita, ali je super za pucanje iz hipa ili za snajpanje, jedino što si crveno svjetlucao i svi bi te odmah skužili{#}

Ipak mislim da je nanosuit 1 zbog toga žešći jer je tražilo puno vremena da se nauči njime baratati, sada samo šaltaš armor/cloak. Jedino oni nanosuit modules ako se mogu mjenjati u toku igre u multiplayeru kao i kustomizacija oružja, onda će to biti super. Recimo trebati armor brzo odabereš module za brže recharganje suita, pa kada se napuni brzo modul koji sporije troši u armor modu i sl. Ima puno kombinacija za koristiti i to će činiti razliku onih koji igraju "cod" style i oni koji igraju crysis style. 

Be the weapon!{#}

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice