Crysis 2

poruka: 5.925
|
čitano: 925.976
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
odjavljen
Crysis 2

Jedina frka s Crytekom (odkako ih pratim) je bila ona kad su uhiceni da koriste piratski softver za 3D Modeliranje - A koristili su ga za izradu Far Cry-a, negdje 2003. godine.

One death is tragedy, but million deaths is statistics - Joseph Staljin [One to all Units Let's toast some russians - By James Gastovski ] // OPF Fan
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Crysis 2
microman kaže...
Inače ako niste znali Crytek Je Njemačka firma, tako da neznam kakav patriotizam vi ovdi spominjete.

Izdavač diktira tempo. EA ima sjedište u Redwoodu u Kaliforniji (SAD). Kako oni kažu tako će biti.

BC2 ingame: Dorjan_CRO
16 godina
neaktivan
Crysis 2
Izdavač diktira tempo i određuje rokove, al developer odlučuje sve ostalo, pa tako i radnju u igri.
I'll be back
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Weky kaže...

I sjedište u Budampešti?

Ne.

http://crytek.com/career/studios/overview/frankfurt

"Crytek’s largest studio and Headquarters is located in the smallest metropolis of the world: Frankfurt."

Inače imaju sveukupno 6 studia

http://crytek.com/career/studios/overview

Nobody expects the Spanish Inquisition! /// Yo, ho, ho, and a bottle of cum.
16 godina
Crysis 2

Ne crysis je imao problema sa nasiljem u igri, jer je Njemačka izrazito protiv toga. Ka rezultat toga morali su neke elemente izbaciti, ali im je greškom jedan bio ostao. To se vidjelo na samo jednom tipu koreanaca(mislim da su imali kapicu a ne šljem) uglavnom, kada bi ih pogodio bilo je dosta krvi i vidio bi rupu od metka na njemu(bilo gdje na tjelu) dok kod ostalih nije to bilo...

Stoja
Moj PC  
1 0 hvala 2
16 godina
odjavljen

heh, znao sam da je neka cenzura bila u pitanju... thx

would you die for me, would you die for what i`ve longed to be...
15 godina
protjeran
Stoja kaže...

Ne crysis je imao problema sa nasiljem u igri, jer je Njemačka izrazito protiv toga. Ka rezultat toga morali su neke elemente izbaciti, ali im je greškom jedan bio ostao. To se vidjelo na samo jednom tipu koreanaca(mislim da su imali kapicu a ne šljem) uglavnom, kada bi ih pogodio bilo je dosta krvi i vidio bi rupu od metka na njemu(bilo gdje na tjelu) dok kod ostalih nije to bilo...

da bila je svojevremeno dobra frka oko toga jer je Turcin prijetil da ce zbog nerazumijavanje drzave za gaming industriju preselit firmu na istok, ako se ne varam u to vrijeme su i poceli otvarat svoje podruznice

cak je i Vrdelja u svojoj kolumni u Bugu napisao jedan dobar text vezano na tu temu

"To Start Press Any Key. A gdje je ANY tipka?"
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.8.2010 18:03 (dado8).
17 godina
neaktivan
Crysis 2

Evo link na preview u kojem su sakupljene sve poznate informacije o Crysisu 2

http://www.incrysis.com/forums/viewtopic.php?id=31353

Ovaj dio, vezan uz MP, mi se učinio važan:

"Weirdly, some trademark features from Crysis multiplayer and Crysis Wars seems lost. There will not be driven vehicles in the Crysis 2 multiplayer. Prone position is gone–and maybe lean-.

Strafe jumps will not exist, and the use of grenades demands to change the weapon.

Some of this changes looks unusual, due all the Crysis control features were available to use in the Xbox 360 pad, which was officially supported.

Crytek also said that on fly weapon customization will be available in the campaign, but in the mp there’s no indication about it: yes, it will be weapons with reflex sights, telescopic sights,

laser pointers or sound suppressors, but seems that the chance to reconfigure your weapons in real time is gone.

The same with the nanosuit radial menu. To some extent, the controls looks simplified.

Another differences are the limitations in the use of the weapons. Only 1 weapon in each kind of slot (main, sidearm, special, grenade/explosives).  No trace of alternative fire modes as was possible with most of the weapons from Crysis. 

Finally, even if two maps and game modes are insufficient to make final statements, looks like most of maps will be far away

from the largest ones in Crysis (Tarmac, Mesa, Shore and those kind of Power Struggle maps)and more focused in team deathmatch modes than based in objectives."

Boldano zvuči obeshrabrujuće Plač

I take THE out of PSYCHOtheRAPIST.
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Lijepo lijepo

Impozantna grafikaOsmijeh

trash bin can:S
16 godina
calypso kaže...

Evo link na preview u kojem su sakupljene sve poznate informacije o Crysisu 2

http://www.incrysis.com/forums/viewtopic.php?id=31353

Boldano zvuči obeshrabrujuće Plač

I ipak sam ja bio u pravu kad sam onda bio pretjerivao(ma da o krivim stvarimaBelji se) Ali činjenica je da će zbog konzola igra izgubiti stvari koje je prije imala i što smo uzimali zdravo za gotovo, kao što je prone, vozila i kustomizacija oružja u igri. A sve zato kako bi igra bila jednostavnija za pohvatati kako bi ju masa prihvatila, to što gušt za igrom bi mi mogao nestati nakon par mjeseci kao i sa BC2 je manji problem, jer pare će već biti na njihovom računu...

Također se nešto govori da će i najveći serveri primati samo 12 igraća, nisam nigdje službeno to našao ali ako je istina, onda je i to jedan od većih failova zajedno sa onim gore navedenim. 

Stoja
17 godina
neaktivan
Crysis 2
Stoja kaže...

I ipak sam ja bio u pravu kad sam onda bio pretjerivao(ma da o krivim stvarimaBelji se) Ali činjenica je da će zbog konzola igra izgubiti stvari koje je prije imala i što smo uzimali zdravo za gotovo, kao što je prone, vozila i kustomizacija oružja u igri. A sve zato kako bi igra bila jednostavnija za pohvatati kako bi ju masa prihvatila, to što gušt za igrom bi mi mogao nestati nakon par mjeseci kao i sa BC2 je manji problem, jer pare će već biti na njihovom računu...

Također se nešto govori da će i najveći serveri primati samo 12 igraća, nisam nigdje službeno to našao ali ako je istina, onda je i to jedan od većih failova zajedno sa onim gore navedenim. 

Pazi, Stoja. Ne možeš reći da je to sve maknuto zbog konzola jer igre i na konzolama imaju prone, vozila i sl. Uz to i u tekstu piše da je sve to moguće na kontroleru.

Ako  u 18 tipki ne možeš staviti sve to, ne računajući lijevu ni desnu gljivu ni podmenije onda fakat...

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!

2 0 hvala 0
16 godina
Danny_HR kaže...

Pazi, Stoja. Ne možeš reći da je to sve maknuto zbog konzola jer igre i na konzolama imaju prone, vozila i sl. Uz to i u tekstu piše da je sve to moguće na kontroleru.

Ako  u 18 tipki ne možeš staviti sve to, ne računajući lijevu ni desnu gljivu ni podmenije onda fakat...

Vjerujem da je moguće staviti, ali u praksi sve manje i manje to developeri rade...konkretni primjeri su BC2, novi moh i crysis 2. Ono što vidim da im je svima zajedničko je da su pod kapom EA, i očito kao da oni imaju strategiju činiti igre što jednostavnijima kako bi ih približili masi. 

Pazi, još neke stvari tipa vozila, i manje mape(i potencijalno manje igraća na serverima) mogu podnijeti, ipak ono drugi modovi i drugačije igre, uostalom ionako sam stalno derao TIA mod gdje rjetko ima vozila(tojest ima samo na custom mapama) i mape su bile normalnih veličina. Ali ne vidim razlog zašto maknuti prone...u BC2 je bio razlog kao da se smanji kampanje i da igra bude dinamična, dok ovdje to ne drži vodu jer uz prone crysis wars je izuzetno dinamična igra i sa ovim samo narušavaju igru kada se ja više nemogu sakriti kako spada i šuljati protivniku pužeći kroz grmlje i slično što sam znao raditi u warsu. I također micanje kustomizacije oružja u igri je također debilno, jer to je ono što dodaje novu dimenzijuigri naprema ostalim multiplayer pucačinama, ali EA je očito na zadatku crysis učiniti shooter istima kakvi su im i ostali(moh/bc2)...

Stoja
17 godina
Stoja kaže...

Vjerujem da je moguće staviti, ali u praksi sve manje i manje to developeri rade...konkretni primjeri su BC2, novi moh i crysis 2. Ono što vidim da im je svima zajedničko je da su pod kapom EA, i očito kao da oni imaju strategiju činiti igre što jednostavnijima kako bi ih približili masi. 

Pazi, još neke stvari tipa vozila, i manje mape(i potencijalno manje igraća na serverima) mogu podnijeti, ipak ono drugi modovi i drugačije igre, uostalom ionako sam stalno derao TIA mod gdje rjetko ima vozila(tojest ima samo na custom mapama) i mape su bile normalnih veličina. Ali ne vidim razlog zašto maknuti prone...u BC2 je bio razlog kao da se smanji kampanje i da igra bude dinamična, dok ovdje to ne drži vodu jer uz prone crysis wars je izuzetno dinamična igra i sa ovim samo narušavaju igru kada se ja više nemogu sakriti kako spada i šuljati protivniku pužeći kroz grmlje i slično što sam znao raditi u warsu. I također micanje kustomizacije oružja u igri je također debilno, jer to je ono što dodaje novu dimenzijuigri naprema ostalim multiplayer pucačinama, ali EA je očito na zadatku crysis učiniti shooter istima kakvi su im i ostali(moh/bc2)...

Kako su izbacili prone iz novijih igara koje igram, više mi ni ne treba, Crytek sigurno želi izbaciti prone kako bi igra bila dinamičnija i sličnija tom zlatnom CoD-u.

Igrači koji su navikli na klasično ratovanje iz Crysis Wars ovo se možda neće svidjeti, ali je nemam ništa protiv, ako sam se mogao naviknuti da Battlefield nema prone onda ću valjda i na ovo.

Svi vi kojima nedostaju igre sa proneom i leanom neka probaju ArmA-u 2 koja ima jako zabavan multiplayer.

BC2 ingame: Dorjan_CRO Mene nije strah drugome stisnuti TU i Hvala, a tebe?
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.9.2010 19:22 (Dodinho).
17 godina
neaktivan
Stoja kaže...

Ovo je bitno i to je ono što čini razliku.

Ne konzole, to nema nikakve veze s konzolama.

Kako je velikim izdavačima (u ovom slučaju to je EA) cilj ostvariti što bolju prodaju okreću se pojednostavljenju i približavanju masama, jer tu leži novac. I to je srž "problema", ne konzole.

16 godina
Dodinho kaže...

Kako su izbacili prone iz novijih igara koje igram, više mi ni ne treba, Crytek sigurno želi izbaciti prone kako bi igra bila dinamičnija i sličnija tom zlatnom CoD-u.

Igrači koji su navikli na klasično ratovanje iz Crysis Wars ovo se možda neće svidjeti, ali je nemam ništa protiv, ako sam se mogao naviknuti da Battlefield nema prone onda ću valjda i na ovo.

Svi vi kojima nedostaju igre sa proneom i leanom neka probaju ArmA-u 2 koja ima jako zabavan multyplayer.

A vjerojatno ću se i ja naviknuti, ali svejedno ne vidim ni najmanju potrebu za micanje istoga. Jer barem u crysisu pojam kao kamperi i *ubaci oružje koje te iritira* spammeri ne postoje, jednostavno teško za izvesti. A kad nemožeš legnuti onda definitivno i cijeli nanosuit gubi dio smisla. Osim ako mi vi možete reći koliko je pametno skočiti na krov neke kuće da dobijete bolji pogled na teren i onda stojite ili ste u crouchu jer nemožete legnuti, pa to je gore nego da si stavite natpis "shoot me" na čelo. 

@danny: upravo to, oni žele lovu, zato su se i okrenuli konzolama jer će vjerojatno crysis 2 biti na samom vrhu ljestvice piratiziranih igara na PC-u. Ali opet je idiotski bilo koji razlog zašto se nešto makne. Ne tražim u igri ultimate realnost oružja fizike i slično, ali baš da se osakati igra skroz? Sve ove novije igre kao "vrhunci ratnih pucačina" a više sliče na unreal tournament samo bez futurističkih oružja i odjela...i bez onog cool glasa koji nam govori koliki nam je killstreak...

Stoja
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.9.2010 10:38 (Stoja).
17 godina
neaktivan
Stoja kaže...

Ali opet je idiotski bilo koji razlog zašto se nešto makne. Ne tražim u igri ultimate realnost oružja fizike i slično, ali baš da se osakati igra skroz?

Apsolutno se slažem. Sakaćenje igara nije potrebno, moja poanta je bila samo to da se to ne radi zbog konzola, jer sve to savršeno dobro možeš i na konzoli.

Prone je po mom osobnom mišljenju imperativ za svaki FPS. Lean nije potreban, ali prone je definitivno dobra stvar i ne vidim legitiman razlog za micanje.

16 godina
Crysis 2

Meni jedino nada ostaje da će se igra još uvijek moći moddati, jer velika je moderska zajednica u crysis svijetu, pa sam siguran da će se brzo pojavljivati modovi gdje će sve nedostatke ispraviti. Koliko god veliki fan crysisa bio, ipak nije uredu što od jedne vrlo zahtjevne multiplayer igre žele učiniti da sve bude cool and shiny kako bi samo što više ljudi navukli.

Stoja
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Crysis 2

da ko je igrao mechwarrior mod zna kako je moguce napraviti dobre stvari sa mod toolsima

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Crysis 2

Lean u nekim igrama nije previše potreban, ja ga u CoD-u 4 nisam uopće koristio, dok mi je u ArmA-i bio jako potreban i koristan.

Potreba za leanom i proneom zavisi od igre do igre.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dodinho kaže...

Lean u nekim igrama nije previše potreban, ja ga u CoD-u 4 nisam uopće koristio, dok mi je u ArmA-i bio jako potreban i koristan.

Potreba za leanom i proneom zavisi od igre do igre.

Na koji foru ti lean nije bio potreban?! Iznenađen

Ja sam ga STALNO koristio, pogotovo u multiplayeru... bezveze kaj su to maknuli u mw2..

15 godina
odjavljen
Crysis 2

Pa dobro ima pravo Doro, ovisi sve od igre do igre....

Ali meni nije jasno zašto nešto izbacivati iz igre kad neugrožava negativno igru. Nema potrebe apsolutno za izbacivanjem stvari koje rade.

One death is tragedy, but million deaths is statistics - Joseph Staljin [One to all Units Let's toast some russians - By James Gastovski ] // OFP Fan
Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Weky kaže...

Pa dobro ima pravo Doro, ovisi sve od igre do igre....

Ali meni nije jasno zašto nešto izbacivati iz igre kad neugrožava negativno igru. Nema potrebe apsolutno za izbacivanjem stvari koje rade.

Da, stvarno besmisleno. Pokušavaju približiti masi xD

Pa ako masa nezna stisnut q i e, ni nemora... mogu zivjet bez leana i drugih stvari, a oni koji znaju neka koriste... samo cini igru zanimljivijom.

17 godina
Cheezl kaže...

Ja sam ga STALNO koristio, pogotovo u multiplayeru... bezveze kaj su to maknuli u mw2..

Ja sam samo rekao da meni nije bio potreban, nisam nikako rekao da je opravdano izbačen, ako je tebi bio potreban OK ondaNamigiva

16 godina
neaktivan
Dodinho kaže...
Cheezl kaže...

Ja sam samo rekao da meni nije bio potreban, nisam nikako rekao da je opravdano izbačen, ako je tebi bio potreban OK ondaNamigiva

Ma sve 5 kolega. Namigiva

Al stvarno znaju zasrat potencijalno dobar (i više manje nov) mp...

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.9.2010 19:44 (Cheezl).
17 godina
Crysis 2

Nisam mogao odoljeti, znam da tema nije MW2, ali ipak se govori o leanu Nevinašce

Moj PC  
9 0 hvala 1
16 godina
protjeran
Crysis 2

hehe lean na cod4 je koristan za gledanje kroz zidove i slicne stvari

◕ ◡ ◕ Furi Curi フリクリ // http://asukaanime.weebly.com
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
Cheezl kaže...

Da, stvarno besmisleno. Pokušavaju približiti masi xD

Pa ako masa nezna stisnut q i e, ni nemora... mogu zivjet bez leana i drugih stvari, a oni koji znaju neka koriste... samo cini igru zanimljivijom.

E ali ako par ljudi zna pritisnuti q i e onda će oni pwnati masu, i onda će ta ista masa po cijelom internetu trubiti kako je igra odvratna i puna hakera i kako nemogu niti 15 sekundi preživjeti a kamoli nekoga ubiti...ovako nemože nitko, oni će veselo klati i svima će govoriti kako je igra cool kako su več 15-ati put došli do max levela i kako su L33t igraći...

Stoja
15 godina
neaktivan
mene osobno vise zivciraju oni prvi koji se ne udostoje procititi kontrole i proci kampanju prije mrezna igre...
50Niggas
15 godina
neaktivan
Crysis 2

Mislite li da ce i7 i 5870 bit dovoljni za "pristojno" igranje??

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.9.2010 19:15 (razorst3).

2 0 hvala 0
17 godina
razorst3 kaže...

Mislite li da ce i7 i 5870 bit dovoljni za "pristojno" igranje??

Ma bez problema će letit.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice