Crysis 2

poruka: 5.925
|
čitano: 926.515
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
Crysis 2

znači krenulo je,uskoro će uz igre počet dijelit svakakve gluposti na kojima će zarađivat dobru lovu

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Crysis 2
M4X kaže...

znači krenulo je,uskoro će uz igre počet dijelit svakakve gluposti na kojima će zarađivat dobru lovu

Dobar dan! Ovo se dešava već dugo dugo. I ne moraš kupiti, zato postoje normalna i collectors izdanja.

Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica
16 godina
Stoja kaže...

Je li to na slici nano ruksak?! ME MUST HAVE IT!Iznenađen ali 200$ je malo to much...

Nano od taknineCool

Danny_HR kaže...
M4X kaže...

Dobar dan! Ovo se dešava već dugo dugo. I ne moraš kupiti, zato postoje normalna i collectors izdanja.

I torrent izdanjaCool,ali ko podrzava i ko ima novaca ofc nek kupi niko ne brani.

xfire:hole3store |LoL EU: Cro Fake |msn: musared@hotmail.com |PM: "on"
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.7.2010 9:45 (Fake_Alert).
16 godina
Crysis 2

Ali dobro, ruksak je barem funkcionalan, mene samo on i zanima, što če mi art work i te fore što se inače stavlja. Još kad bi taj ruksak mogao postati nevidjljiv to bi bio apsolutni hitBelji se

Za sad imam samo majicu od crysis warheada, moram nešto novo nabaviti, ona je dosadilaCool

Stoja
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Crysis 2

Ma igra je pre savršena (neopisivo).

Ko zna likoveCool  taj ima sve ko nezna a što ću mu ja.Cool

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Crysis 2

Upravo se podsjetio Warheada,odigro,upravo nabrijan za drugio dio Cool

@hopi:pogledaj sliku

@hopi @hopi
***Dont mess with the best or die like the rest***
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
Crysis 2

Evo malo surfo bezveze pa naletio na ovu veliku sliku di možete lijepo usporediti stari i novi nanosuit.

Ono što sam tek sada skužio je da više nema onih crvenih lampica na odijelu koja se služila za cloakanje, nego samo stoje na sličnim mjestima ti dijelovi što služe za cloakanjeBelji se

Ali se vidi kako je odijelo vrlo ojačano, pogledajte šake ovom novome, njemu ni netreba strenght mode da vam nanese ozljedu golim rukamaCool Jedino mi se ne sviđa što je malo debel, previše steroida u novom nanosuituBelji se

Stoja
Moj PC  
7 0 hvala 3
16 godina
neaktivan
Stoja kaže...

Evo malo surfo bezveze pa naletio na ovu veliku sliku di možete lijepo usporediti stari i novi nanosuit.

Izgleda dosta jednostavnije, mada i glomazinije od prethodnika...

Iskreno, ne zanima me previše izgled odijela, više funkcije. Belji se

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
17 godina
neaktivan
thuglife kaže...

Ionako je Crysis 2 FPS, pa vidiš samo šake i stopala glavnog lika kroz cijelu igru.

Inače, nevezano za NS 2, pročitao sam da su leveli koji su bili pokazani na E3 namjerno smanjeni da bi se lakše demonstrirala igra, a da će u igri ti leveli biti veći, otvoreniji - hvala Bogu!Belji se

Nobody expects the Spanish Inquisition!
16 godina

Vidi se da mu je i piša narasla.

Gimnazija Antuna Gustava Matoša
16 godina
Stoja kaže...

Ono što sam tek sada skužio je da više nema onih crvenih lampica na odijelu koja se služila za cloakanje, nego samo stoje na sličnim mjestima ti dijelovi što služe za cloakanjeBelji se

Ali se vidi kako je odijelo vrlo ojačano, pogledajte šake ovom novome, njemu ni netreba strenght mode da vam nanese ozljedu golim rukamaCool Jedino mi se ne sviđa što je malo debel, previše steroida u novom nanosuituBelji se

Malo je radio u teretani pa je dobil leda i prsa.Cool

17 godina
protjeran
Crysis 2

Novi nano suit daleko bolje izgleda iako nekako monotono jer je samo u sivoj boji. Baš me zanima kako će izgledati New York u kojem se odvija radnja nasuprot šumama koje su dosad prevladavale.

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
odjavljen
Crysis 2

moram reci da mi je ljepsi stariji tip odijela... samo da nema onih lampica (jer izgleda ko bozicno drvce). ionako se to u igri i ne vidi vecinu vremena...

would you die for me, would you die for what i`ve longed to be...
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
calypso kaže...

Ionako je Crysis 2 FPS, pa vidiš samo šake i stopala glavnog lika kroz cijelu igru.

Ali ćeš u multiplayeru vidjeti ostale igraće u nanosuitu tako da ipak ima uloguCool Mene jednostavno fascinira koliko truda je uloženo u sve to, gdje skoro do najsitnijih detalja su nekakvi sklopovi razjašnjeni i slično, skoro pa gotovi nacrti, samo treba čekati da tehnologija dostigne tu razinu i mogu se odmah baciti na proizvodnju istihBelji se

@Mayales: da i meni izgleda monotono, mislim da bi nanosuit 3 treba imati sposobnosti kamufliranja gdje bi odijelo mijenjalo boju naprema okolini, tako bi se osoba mogla lako sakriti bez potrebe za velikom potrošnjom energije na cloaku, dok cloak bi koristio za ekstremno šuljanjeBelji se

Stoja
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.7.2010 13:36 (Stoja).
16 godina
thuglife kaže...
Stoja kaže...

Izgleda dosta jednostavnije, mada i glomazinije od prethodnika...

Da izgleda dosta debelo.

Gimnazija Antuna Gustava Matoša
17 godina
protjeran
Crysis 2

Da istina jer cloack me većinu puta spasi od velike najezde vojnika, a brzo se potroši :S

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Stoja kaže...
calypso kaže...

Ali ćeš u multiplayeru vidjeti ostale igraće u nanosuitu tako da ipak ima uloguCool Mene jednostavno fascinira koliko truda je uloženo u sve to, gdje skoro do najsitnijih detalja su nekakvi sklopovi razjašnjeni i slično, skoro pa gotovi nacrti, samo treba čekati da tehnologija dostigne tu razinu i mogu se odmah baciti na proizvodnju istihBelji se

@Mayales: da i meni izgleda monotono, mislim da bi nanosuit 3 treba imati sposobnosti kamufliranja gdje bi odijelo mijenjalo boju naprema okolini, tako bi se osoba mogla lako sakriti bez potrebe za velikom potrošnjom energije na cloaku, dok cloak bi koristio za ekstremno šuljanjeBelji se

Meni je naj retardiranije sto kada hodam brzo mi se cloack potrosi i nemogu ga priklat  stealthan..

Jedva cekam kad crysis izade pa cu se zezat na sve strane s njim.Cool

15 godina
neaktivan

Meni je lično prvi Crysis bio jako loš, ni do koljena Far Cry originalu. U Crysisu si ti kao glavni lik previše overpoweran, nijednom se nisam morao namučiti da bi rješio neki dio. Preferiram istočnoeuropski stil FPS-a, Metro i STALKER, u kojima ti nisi neki Ubersoldier. A i mislim da su zaista za Njemačku tvrtku pretjerali s Američkim patriotizmom i propagandom. Da su ponudili da igraš kao Sj. Koreanski vojnik bi barem bilo nešto orignalnosti u priči.

I da, mislim da sam negdje pročitao da je minimum req. za cpu 3,2 ghz... single core. Možda se crytek dao u optimizaciju. Ali po ovome šta ćujem će ipak bit minimum 8800 gt od nvidie za grafičku.

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.7.2010 14:10 (DžavoŠepard).
16 godina
Crysis 2

..

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.7.2010 14:21 (Fake_Alert).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Crysis 2

crysis 2 će bit jako zahtjevna igra a grafika će sama po sebi bit u rangu sa jedinicom...s tim da će crysis 2 imat teselaciju i fiziku

lakše je napravit ljepšu grafiku u šumetini nego mali milijon detalja u gradu...po meni će crysis 2 bit dosta kraći od crysis 1...duže će ga igrat samo oni kojima se da čekat i lutat svud okolo

zato igre gdje je grad bitan faktor kao u gta 4 ili mafia 2 izlaze svake prijestupne godine

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
M4X kaže...

crysis 2 će bit jako zahtjevna igra a grafika će sama po sebi bit u rangu sa jedinicom...s tim da će crysis 2 imat teselaciju i fiziku

lakše je napravit ljepšu grafiku u šumetini nego mali milijon detalja u gradu...po meni će crysis 2 bit dosta kraći od crysis 1...duže će ga igrat samo oni kojima se da čekat i lutat svud okolo

zato igre gdje je grad bitan faktor kao u gta 4 ili mafia 2 izlaze svake prijestupne godine

Ča prvi crysis nije imo fiziku, a?

Drugi dio nije točan. Ništa to nemora značiti. Na kvalitetne sjene i osvjetljenje u zatvorenom prostoru moguce je potrošiti i do puno više vremena nego dizajn u prašumi sa prikazom slapa vode i sl.

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali [ZETOR Black Edition-SADA SA NOVIM GEFUFNAMA]
16 godina
neaktivan
Weky kaže...

Ča prvi crysis nije imo fiziku, a?

Drugi dio nije točan. Ništa to nemora značiti. Na kvalitetne sjene i osvjetljenje u zatvorenom prostoru moguce je potrošiti i do puno više vremena nego dizajn u prašumi sa prikazom slapa vode i sl.

Ja sam imao u osnovnoj i srednjoj fizikuSmijeh

I'll be back
16 godina
Crysis 2

Crysis 1 ima fiziku ali mislim da je za današnje vrijeme malo stara i loša. Kad se sjetim kad bi nekoj kući sve zidove polomio osim jedne strane, a krov bi i dalje ostao stajati poptuno ravno kao da je sve normalno xD. Također nije bilo toga što se moglo puno uništiti zbog samog settinga na otoku, a u unutranjim prostorima nije bilo toliko napete borbe. Volio bi samo da ostane interaktivnost sa svime i svačime, ali da sama fizika bude još pojačana da recimo bombe i ekplozije ostavljaju kratere, tj. demoliraju teren, da puno toga može biti uništivo(tipa da možeš odvaliti neki zid i srušiti ga na protivnika ili napraviti rupu i slično. 

Volio bi kad bi samu igru i radili tako da moraš koristiti fiziku, kao što je u half lifeu napravljeno. Zašto sve mora biti linearno da se po cesti hodam i pucam? Hoću postavim ekploziv na zgradu koji kad detoniram sruši se dio zgrade i zaprijeći put protivnicima, te dok se oni probijaju da me nađu, ja se smještam na bolju poziciju ili im se prišuljam i sve ih porokam, barem je u crysisu sve moguće kada nanosuit praktički briše limitiranost da se popnemo negdje ili da preskočimo veliku rupu i slične akrobacije.

Stoja
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Stoja kaže...

Volio bi kad bi samu igru i radili tako da moraš koristiti fiziku, kao što je u half lifeu napravljeno. Zašto sve mora biti linearno da se po cesti hodam i pucam? Hoću postavim ekploziv na zgradu koji kad detoniram sruši se dio zgrade i zaprijeći put protivnicima, te dok se oni probijaju da me nađu, ja se smještam na bolju poziciju ili im se prišuljam i sve ih porokam, barem je u crysisu sve moguće kada nanosuit praktički briše limitiranost da se popnemo negdje ili da preskočimo veliku rupu i slične akrobacije.

Ok, ovo je sad stvarno malo pre perverzno Smijeh

Revenge is like a ghost, it takes over every man it touches. It's thirst cannot be quenched until the last man standing has fallen /// Trust no one...
16 godina
neaktivan
Stoja kaže...

Crysis 1 ima fiziku ali mislim da je za današnje vrijeme malo stara i loša. Kad se sjetim kad bi nekoj kući sve zidove polomio osim jedne strane, a krov bi i dalje ostao stajati poptuno ravno kao da je sve normalno xD. Također nije bilo toga što se moglo puno uništiti zbog samog settinga na otoku, a u unutranjim prostorima nije bilo toliko napete borbe. Volio bi samo da ostane interaktivnost sa svime i svačime, ali da sama fizika bude još pojačana da recimo bombe i ekplozije ostavljaju kratere, tj. demoliraju teren, da puno toga može biti uništivo(tipa da možeš odvaliti neki zid i srušiti ga na protivnika ili napraviti rupu i slično. 

Hmh samo za takvo nešto ne ide ništ ispod Quada, a nisu svi obružani najnovijim i7 i PhenomII procesorima, jedino kad bi fiziku bacili na GPU.

I'll be back
16 godina
Crysis 2

Zašto ne? Pa to je ono što daje pravu stvar kad se boriš u urbanim područjima, u đungli možeš samo drveće rušiti i to je to. Ovdje ja oču demolirati pola grada ako imam dovoljno naoružanja. Ali pazi nemora biti tako, može i obrnuto: zašto alieni ne bi gruvali po zgradama i slično pokušajući mene uhvatiti u zamku? Recimo blokiraju ti jednu stranu i onda te pokušavaju stjerati u kut da nemožeš se više izvući. Ali fora je u tome da to sve ne smije biti iskriptirano kao neka scena nego da na svakom levelu ovisno o raznim faktorima oni oće ili neće odlučiti se za takav potez, jer recimo ako me ne skuže jer se skrivam onda to ne bi napravili, a ako recimo sam stalno na vrhovima zgrada ili slično, probali bi drugačiju taktiku. Tek onda bi dobio AI sa kojim bi bilo gušt igrati, a ne da se AI svodi na milijon protivnika koji iskaču i zaklona a ja samo ciljam i pucam...ali na žalost, ogromna količina FPS-ova baš na taj princip i funkcioniraMršti se

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Stoja kaže...

ja volim linearne igre..

i meni će hitman serijal uvijek biti puno bolja i zabavnija igra nego bilo koji crysis sa bilo kakvom nadrealnom grafikom

15 godina
odjavljen
Crysis 2

A ja mrzim linearne igre, a obozavam teške i igre koje traže pamet, ili imaju zagonetke bez kojih nemozes dalje(Half Life serijal).

kod crysisa mi se svida sto pruza slobode odabira i kretanja, kao i prvi far cry, ali mislim da sa crysisom 2 se vise okrecu akcijskom stilu aka call of duty.

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali [ZETOR Black Edition-SADA SA NOVIM GEFUFNAMA]
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Weky kaže...

A ja mrzim linearne igre, a obozavam teške i igre koje traže pamet, ili imaju zagonetke bez kojih nemozes dalje(Half Life serijal).

kod crysisa mi se svida sto pruza slobode odabira i kretanja, kao i prvi far cry, ali mislim da sa crysisom 2 se vise okrecu akcijskom stilu aka call of duty.

Da to se i meni čini. Ah ništa vidit čemo, nadam se da če biti dostojan nasljednik prvog Crysis-a

I'll be back
16 godina
neaktivan
M4X kaže...
Stoja kaže...

ja volim linearne igre..

i meni će hitman serijal uvijek biti puno bolja i zabavnija igra nego bilo koji crysis sa bilo kakvom nadrealnom grafikom

Neznam na temelju čega uspoređuješ Hitmana i Crysis, ni zašto to radiš ( btw i meni je draži Hitman )...

Što se tiče linearnih igara, volim igre s određenom dozom linearnosti, niti želim da me igra cijelo vrijeme drži za ruku i nedopušta ni da malo odlutam, niti volim toliko slobode da se gameplay razvodni, zlatna sredina.  Cool

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice