Crysis 2

poruka: 5.925
|
čitano: 926.653
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Crysis 2

A ne vjerujem da će pre-eksplicitne scene biti u crysisu, sjetite se da se crytek nalazi u Njemačkoj, koja neda ni da ima previše krvi u igrama, a kamoli brutalne scene kad alieni koriste ljude za svoje eksperimenteNeodlučan

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Crysis 2
Stoja kaže...

A ne vjerujem da će pre-eksplicitne scene biti u crysisu, sjetite se da se crytek nalazi u Njemačkoj, koja neda ni da ima previše krvi u igrama, a kamoli brutalne scene kad alieni koriste ljude za svoje eksperimenteNeodlučan

Da stvarno. Al jbg. Zato rade igre sa alienima.

15 godina
protjeran
enneloop kaže...
Stoja kaže...

Da stvarno. Al jbg. Zato rade igre sa alienima.

Da na to sam zaboravio... Ja baš volim krvave sekvence, opuštaju me...

Reading spoil vision, see only an illiterate :) http://crotrailers.co.cc/
16 godina
neaktivan
Stoja kaže...

Zato njemci prave toliko igara simulatora :P

Remember, remember the Fifth of November, The Gunpowder Treason and Plot, I see no reason why the Gunpowder Treason should ever be forgot.
16 godina
neaktivan
Crysis 2

Inaće moj dobar prijatelj iz Majke Rusije posla mi je Crysis 2.

Pa ako nekog zanima?  .................

0 11 hvala 0
16 godina
neaktivan
hopi kaže...

Inače nema šanse da ti je bilo tko poslao Crysis 2 zato jer igra još nije ni izašla.... zato... ne se*i.

Revenge is like a ghost, it takes over every man it touches. It's thirst cannot be quenched until the last man standing has fallen /// Trust no one...
16 godina
protjeran
hopi kaže...

malo manje uzimaj toga  sto vec uzimas i bit ce dobro ne brini

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.7.2010 16:49 (hrvatskafarkasevec).
15 godina
neaktivan
hopi kaže...

Ma je, oće to oni, krekaju prije nego igra doživi beta stadij... Belji se

ajd ne rise... lijepo je vrijeme, odi van Smijeh

3D Designer
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.7.2010 16:48 (Minoza).
15 godina
odjavljen
hopi kaže...

pitaj ga nek mi posalje playstation 5, ili xbox 43532523

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali [ZETOR Black Edition-SADA SA NOVIM GEFUFNAMA]
16 godina
neaktivan
Crysis 2

Znaš da Rusi to izbace prije svih ostalih , kao i što izbaciva filmove tako i igre. Nemaš ti pojma ko su Rusi.

Igra je ...  ma strava stari strava. Grafika je stani pani. Bolju igru nisam igra.

0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan

Samo se ti tješi. aaaaauuuuu mrnjauuu

16 godina
hopi kaže...

Znaš da Rusi to izbace prije svih ostalih , kao i što izbaciva filmove tako i igre. Nemaš ti pojma ko su Rusi.

Igra je ...  ma strava stari strava. Grafika je stani pani. Bolju igru nisam igra.

Vise duhana stavljaj...

16 godina
hopi kaže...

Kad si tako zapanjen igrom,mogao bi snimiti koju minutu pa uppati na YT da se i mi malo divimo.Neodlučan

Death has a thousand faces,evil only one.
17 godina
neaktivan
Crysis 2

In Soviet Russia game publishes YOU !!

Belji seBelji seBelji se

Nobody expects the Spanish Inquisition!
Moj PC  
3 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Mauro kaže...
hopi kaže...

Vise duhana stavljaj...

Ko je vidia drogu pušiti....... hahahahahahha

15 godina
odjavljen
hopi kaže...

evo nema ništa, šta ima kod tebe?

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali [ZETOR Black Edition-SADA SA NOVIM GEFUFNAMA]
16 godina
neaktivan
Weky kaže...
hopi kaže...

evo nema ništa, šta ima kod tebe?

Crysis 2

16 godina
neaktivan
hopi kaže...

Crysis 2

Tek si na Crysis-u 2. Huh a jesu ti Rusi zaostali. Ja sam od frenda iz Amerike več dobio Crysis3 i samo što ga nisam prošao.

E da ta se igra  u Holodeku, a ne na PC-u i glavni lik sam osobno ja. LOLLLLLLL!!!!!!Smijeh

I'll be back
16 godina
neaktivan
Crysis 2

Imam osjećaj da je taj se*ator postao troll...

Revenge is like a ghost, it takes over every man it touches. It's thirst cannot be quenched until the last man standing has fallen /// Trust no one...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Crysis 2

Ako je netko zainteresiran?

Neka se javi.

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
hopi kaže...

Ako je netko zainteresiran?

Neka se javi.

Pa ajde baci neku slikicu,poslikaj mobitelom ako treba(onda ćemo se dalje razgovarat)....

http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/%5BHR%5Dpirat
16 godina
Crysis 2

Haj pa snimi neki video pa ga stavi na youtube ili nešto pa da svi vidimoSmijeh Ili brzinski baci nekakav screenshot pa da vidimo kako to izgleda...

Edit: hah Pirat mi uzeo riječ iz ustaBelji se 

Stoja
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.7.2010 18:11 (Stoja).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Crysis 2

Ja nekuzim kako vas jedan obican sugavi troll moze nazivcirat i onda spammate do bezkonacnosti??

Ak je napisao da ima crysis 2 onda ocito da sere i kaj onda imate se s njim prepirat kad pozornost na sebe privlaci,hebiga noob je i glumi frajera a nece dugo.

xfire:hole3store |LoL EU: Cro Fake |msn: musared@hotmail.com |PM: "on"
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Crysis 2

Već ste debelo pretjerali. Svaki novi offtopic i spam biti će kartoniran.

When power leads men towards arrogance, poetry reminds him of his limitations...
Moj PC  
9 0 hvala 1
17 godina
odjavljen
Crysis 2

kad će već stavit system requirements za PC,

i da stave šta je potrebno imat za igranje na very high sa svim uključenim điđama

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
M4X kaže...

i da stave šta je potrebno imat za igranje na very high sa svim uključenim điđama

Treba ti samo puno novaca. Belji se

Samo se sjeti Metro-a, misliš da možemo dobiti više sa manjim zahtjevima? Ne znam baš... Mislim da će bit neka SLI/Cross kombinacija high end grafi.

3D Designer
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.7.2010 21:24 (Minoza).
17 godina
odjavljen
Minoza kaže...
M4X kaže...

Treba ti samo puno novaca. Belji se

Samo se sjeti Metro-a, misliš da možemo dobiti više sa manjim zahtjevima? Ne znam baš... Mislim da će bit neka SLI kombinacija high end grafi.

neznam ja kako to sve ide i kako se rade igre ali zar ne igra ulogu i optimizacija igre...a metro je katastrofa optimiziran pa i stoga najjači hardver nema smisla..kad daje par fps-ova više

15 godina
odjavljen
Crysis 2

Nije loše optimiziran kako dobro izgleda i koliko su danasnje kartice slabe.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Je li to na slici nano ruksak?! ME MUST HAVE IT!Iznenađen ali 200$ je malo to much...

Stoja
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice