A ne vjerujem da će pre-eksplicitne scene biti u crysisu, sjetite se da se crytek nalazi u Njemačkoj, koja neda ni da ima previše krvi u igrama, a kamoli brutalne scene kad alieni koriste ljude za svoje eksperimente
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
A ne vjerujem da će pre-eksplicitne scene biti u crysisu, sjetite se da se crytek nalazi u Njemačkoj, koja neda ni da ima previše krvi u igrama, a kamoli brutalne scene kad alieni koriste ljude za svoje eksperimente
Da stvarno. Al jbg. Zato rade igre sa alienima.
Da stvarno. Al jbg. Zato rade igre sa alienima.
Da na to sam zaboravio... Ja baš volim krvave sekvence, opuštaju me...
Zato njemci prave toliko igara simulatora :P
Inaće moj dobar prijatelj iz Majke Rusije posla mi je Crysis 2.
Pa ako nekog zanima? .................
Inače nema šanse da ti je bilo tko poslao Crysis 2 zato jer igra još nije ni izašla.... zato... ne se*i.
malo manje uzimaj toga sto vec uzimas i bit ce dobro ne brini
Ma je, oće to oni, krekaju prije nego igra doživi beta stadij...
ajd ne rise... lijepo je vrijeme, odi van
pitaj ga nek mi posalje playstation 5, ili xbox 43532523
Znaš da Rusi to izbace prije svih ostalih , kao i što izbaciva filmove tako i igre. Nemaš ti pojma ko su Rusi.
Igra je ... ma strava stari strava. Grafika je stani pani. Bolju igru nisam igra.
Samo se ti tješi. aaaaauuuuu mrnjauuu
Znaš da Rusi to izbace prije svih ostalih , kao i što izbaciva filmove tako i igre. Nemaš ti pojma ko su Rusi.
Igra je ... ma strava stari strava. Grafika je stani pani. Bolju igru nisam igra.
Vise duhana stavljaj...
Kad si tako zapanjen igrom,mogao bi snimiti koju minutu pa uppati na YT da se i mi malo divimo.
In Soviet Russia game publishes YOU !!
Vise duhana stavljaj...
Ko je vidia drogu pušiti....... hahahahahahha
evo nema ništa, šta ima kod tebe?
evo nema ništa, šta ima kod tebe?
Crysis 2
Crysis 2
Tek si na Crysis-u 2. Huh a jesu ti Rusi zaostali. Ja sam od frenda iz Amerike več dobio Crysis3 i samo što ga nisam prošao.
E da ta se igra u Holodeku, a ne na PC-u i glavni lik sam osobno ja. LOLLLLLLL!!!!!!
Imam osjećaj da je taj se*ator postao troll...
Ako je netko zainteresiran?
Neka se javi.
Ako je netko zainteresiran?
Neka se javi.
Pa ajde baci neku slikicu,poslikaj mobitelom ako treba(onda ćemo se dalje razgovarat)....
Haj pa snimi neki video pa ga stavi na youtube ili nešto pa da svi vidimo Ili brzinski baci nekakav screenshot pa da vidimo kako to izgleda...
Edit: hah Pirat mi uzeo riječ iz usta
Ja nekuzim kako vas jedan obican sugavi troll moze nazivcirat i onda spammate do bezkonacnosti??
Ak je napisao da ima crysis 2 onda ocito da sere i kaj onda imate se s njim prepirat kad pozornost na sebe privlaci,hebiga noob je i glumi frajera a nece dugo.
Već ste debelo pretjerali. Svaki novi offtopic i spam biti će kartoniran.
kad će već stavit system requirements za PC,
i da stave šta je potrebno imat za igranje na very high sa svim uključenim điđama
i da stave šta je potrebno imat za igranje na very high sa svim uključenim điđama
Treba ti samo puno novaca.
Samo se sjeti Metro-a, misliš da možemo dobiti više sa manjim zahtjevima? Ne znam baš... Mislim da će bit neka SLI/Cross kombinacija high end grafi.
Treba ti samo puno novaca.
Samo se sjeti Metro-a, misliš da možemo dobiti više sa manjim zahtjevima? Ne znam baš... Mislim da će bit neka SLI kombinacija high end grafi.
neznam ja kako to sve ide i kako se rade igre ali zar ne igra ulogu i optimizacija igre...a metro je katastrofa optimiziran pa i stoga najjači hardver nema smisla..kad daje par fps-ova više
Nije loše optimiziran kako dobro izgleda i koliko su danasnje kartice slabe.
Je li to na slici nano ruksak?! ME MUST HAVE IT! ali 200$ je malo to much...