Counter Strike: Global Offensive izdvojena tema

poruka: 11.877
|
čitano: 1.402.387
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Counter Strike: Global Offensive

Ja gledao major prije 3 dana i to par mečeva. Ništa nisam dobio. Od tad nisam igrao CS:GO. Danas mi prijatelj kaže "ajde dobio si cobble, upgradeaj taj nož". Ja gledam inventory, piše dropano prije 3 dana cobble package looool ista stvar ko i prošli major, pojavljuju mi se naknadno dropovi, nakon šta je meč završioa ja nemam pojma da sam ih dobio

Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198041491341/

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Counter Strike: Global Offensive

Inferno je prezatvorena mapa, taktika ne igra nikakvu ulogu.

Osobno najviše preferiram cache i cbbl. 

13 godina
quickr kaže...

Na A sajt na infernu mozes uci i plantati bombu da ne vidis ni jednog CT-a ako uradis dobro smoke, inferno je takticka mapa ne mozes to reci da je previse zatvorena kad nije, b sajt je druga prica samo jedan ulaz ali sad kad ubace drugi bice previse T sided mapa, isto kao sto su i nuke unistili.

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
13 godina
Roko567 kaže...

Ja gledao major prije 3 dana i to par mečeva. Ništa nisam dobio. Od tad nisam igrao CS:GO. Danas mi prijatelj kaže "ajde dobio si cobble, upgradeaj taj nož". Ja gledam inventory, piše dropano prije 3 dana cobble package looool ista stvar ko i prošli major, pojavljuju mi se naknadno dropovi, nakon šta je meč završioa ja nemam pojma da sam ih dobio

P.S. nisi jedini 

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.7.2016 8:29 (chaselol).
14 godina
neaktivan
quickr kaže...

Kaj lupetaš ti? Inferno kad se CT dobro postave ne buš probio u dva života bez normalnih ljudi u teamu i bez dogovora. Dok sa druge strane cache i cbble probijaš na T sideu žmirečki.

11 godina

kaj se sad preko steama može gledat cologne? XD

Steam ID: MasterG ; Origin ID: MasterGCro
9 godina

Ja dobio prvi dan cologne-a CBBE package i prodo za 29 eura, mislim da je bila 2 runda SK igro ... Šokiralo me ko, a dalje opet ništa nažalost ... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ja san dobija kitu marjanovu a gleda san skoro sve dosad

Kanter PROO
Moj PC  
11 0 hvala 0
11 godina

jel vama radi gotv?

dakle, uđem i kamera smao na jednom igraču, ne mogu apsolutno ništa...esc ne radi, idem na chat, upisem nešto i ne mogu sendat i niti izać više osim ako ne ugasim cijelu igru preko alt+tab...ne razumijem :/ help?

Steam ID: MasterG ; Origin ID: MasterGCro
14 godina
Kiky877 kaže...
quickr kaže...

Kaj lupetaš ti? Inferno kad se CT dobro postave ne buš probio u dva života bez normalnih ljudi u teamu i bez dogovora. Dok sa druge strane cache i cbble probijaš na T sideu žmirečki.

Lupetao te stari po guzici.... Inferno: B site uzeti je samoubojstvo. I ne govorim o silver rush B P90 cyka blyet taktikama. A site je isto death trap kad je CT dobro postavljen. I šta ti preostaje? Ili rushat site ili čekat na rampi/banani/2nd midu da napraviš pick, možda, pa odabereš stranu. 

Na cbbl/cache imaš zatvorenih prostora, otvorenih, imaš mid koji je jako važan držati, imaš opcija milijardu. Možeš split napraviti, dok na infernu nemožeš. 

11 godina
odjavljen
chaselol kaže...

Na A sajt na infernu mozes uci i plantati bombu da ne vidis ni jednog CT-a ako uradis dobro smoke, inferno je takticka mapa ne mozes to reci da je previse zatvorena kad nije, b sajt je druga prica samo jedan ulaz ali sad kad ubace drugi bice previse T sided mapa, isto kao sto su i nuke unistili.

Kad ce to ubacit?

13 godina

Pogledaj ovo

ima par njegovih video edita

13 godina
neaktivan
Dodajte i mene Stole :)
Gold nova 1 ,tj. Frend mi boosta dok mi ne dodje komp
Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
quickr kaže...
Kiky877 kaže...
quickr kaže...

Lupetao te stari po guzici.... Inferno: B site uzeti je samoubojstvo. I ne govorim o silver rush B P90 cyka blyet taktikama. A site je isto death trap kad je CT dobro postavljen. I šta ti preostaje? Ili rushat site ili čekat na rampi/banani/2nd midu da napraviš pick, možda, pa odabereš stranu. 

Na cbbl/cache imaš zatvorenih prostora, otvorenih, imaš mid koji je jako važan držati, imaš opcija milijardu. Možeš split napraviti, dok na infernu nemožeš. 

Vidi se da si mg1 pa ajde, oprošteno ti je i ima vremena da naučiš nešto o igri. Valjda sama logika govori ako je nešto CT mapa, kao što je inferno, da su potrebne taktike i nekakav teamplay da se probije site. Cache i cbble možeš probit bez ikakvog smoke-a, bez ikakvog teamplaya kako god ti se sprdne. Cbble B site je toliko teško držati da ponekad i 4 ljudi na site-u nije dosta. Znači apsolutno ti ne treba nikakva taktika za tu mapu na MM-u. Al ajde nek ti bude i nek nam master guardiani sole pamet.

14 godina

Ja na to gledam ovako: Ako imaš samo jedan ulaz na site onda ti to ne dopušta nekakve manevre. Nemožeš se razmahati sa taktikama i nemaš puno opcija. B site na infernu ili rush-aš ili ništa. A site si isto u banani jer ulaziš u crossfire sa a-long i a-short. Ostajete ti apartman koji jedan lik sa swag7 može držati bez problema. 

Sa druge strane. cbbl je otvoren, i za jedan i za drugi site imaš opcija koliko hoćeš. Ista stvar cache. Možda se ne razumijemo kaj ti i ja smatramo "taktički"  

Ako te veseli, deranko sam na gn4 pa eto možeš reći da ti nova soli pamet 

14 godina
neaktivan

Vidim da sve znate na gold nova ranku pa se neću upuštat u dublju raspravu.

Dobio sam par upita za Ban checker u private pa ukratko.

1. Instalirate si chrome ekstenziju: Ban checker for steam

2. Jednostavno odete na steam profil>friends>recently played with i to je to

3. To izgleda ovako: klik

I uživajte kad vidite da netko tko vas je razvalio je fino popio VACation 

14 godina

je*ena stvar, thx 

17 godina

prati ko dogadjaje oko kladjenja/skinova?

i dalje..

1.

2.

itd..

volio bi da to malo srede. igra se svela na gemblanje i skinove, ko i ova tema

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.7.2016 6:10 (nixass).
13 godina
neaktivan

Ja pratim hahah :D

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
odjavljen

Da, debilizam nad debilizmima.

14 godina

Bit će tu puno reguliranja u bližoj budućnosti. Neće svijet dopustiti da tamo nekakvi gameri okreću 35k dnevno ( Diamonds i BIG ) ili 90k dnevno ( Lotto ) na djeci.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Mislim se ja nešto... Ajde da probam soloque malo u 2 sata popodne. Koliko loše može bit?
Dobijem neko živčano govno koje valjda tuku doma ili nešto koje piše gg svaki put kad umre i dere se u mikrofon. Drugi lik stalno ponavlja jedno te isto (don't peek them, kill someone) svaki put kad padne sajt, niko ništa ne govori. Gubimo 6:0, oni forsiraju sa 3k. Abandonao odma da dobijem cooldown pa da mi više nikad to ne padne na pamet

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.7.2016 14:14 (Roko567).

1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
quickr kaže...

Ja na to gledam ovako: Ako imaš samo jedan ulaz na site onda ti to ne dopušta nekakve manevre. Nemožeš se razmahati sa taktikama i nemaš puno opcija. B site na infernu ili rush-aš ili ništa. A site si isto u banani jer ulaziš u crossfire sa a-long i a-short. Ostajete ti apartman koji jedan lik sa swag7 može držati bez problema. 

Sa druge strane. cbbl je otvoren, i za jedan i za drugi site imaš opcija koliko hoćeš. Ista stvar cache. Možda se ne razumijemo kaj ti i ja smatramo "taktički"  

Doslovno nemaš pojma o čemu pričaš, što je logično jer si gold nova četiri.

No hard feelings.

www.csadria.org | www.facebook.com/csadriaorg
15 godina

U zadnje vrijeme ako imam donekle normalan tim s kojim se može dogovarat, lakše mi je igrati T na inferno ... dim posvuda flash... i deri :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Professeur kaže...
quickr kaže...

Doslovno nemaš pojma o čemu pričaš, što je logično jer si gold nova četiri.

No hard feelings.

Ma joj, navikao sam ja na uvrede od strane cs adria teama. Ne brinem se previše oko toga  Pretpostavljam da si ti jedan od onih koji je znao sve o igri i prije nego ju je počeo igrat. GE sa 50 sati na kontu. 

14 godina
neaktivan

Pa to ustvari nisu nikakve uvrede nego realnost. GN4 igrači nit imaju aima, a još manje razumijevanja za igru. 

11 godina
odjavljen

Evo ja unbanan bio jucer, otiso igrat i upao full team turcina. Poceo sam ih napadat jer nisu htjeli ni reci calloutse i kikali su me i sad opet pokupio ban od 7 dana. 2 tj. bana za redom zbog retarda. Doslovno dolazi do toga da je nemoguce igrat solo.

0 0 hvala 0
13 godina
IvanDado kaže...

Evo ja unbanan bio jucer, otiso igrat i upao full team turcina. Poceo sam ih napadat jer nisu htjeli ni reci calloutse i kikali su me i sad opet pokupio ban od 7 dana. 2 tj. bana za redom zbog retarda. Doslovno dolazi do toga da je nemoguce igrat solo.

Da mi je znati samo kako si dogurao do 7 dana bana majku mu 

Priznaj da si bio salty i pucao po svojima, ajde :D

Sad se smiri 15 dana igraj samo faceit/esea i zdravo, isto ti ga dodje 

11 godina
odjavljen
chaselol kaže...

Da mi je znati samo kako si dogurao do 7 dana bana majku mu 

Priznaj da si bio salty i pucao po svojima, ajde :D

Sad se smiri 15 dana igraj samo faceit/esea i zdravo, isto ti ga dodje 

Prvi ban sam dobio zbog slicne situacije, ali sam bio salty as fuck i samo napustio match. Nisam imao zivaca ni poceti ih trollat ni nis. 

Da znas da i hocu 

13 godina
neaktivan
IvanDado kaže...

Prvi ban sam dobio zbog slicne situacije, ali sam bio salty as fuck i samo napustio match. Nisam imao zivaca ni poceti ih trollat ni nis. 

Da znas da i hocu 

Ja ako sam toliko salty da više uopće ne mogu podnosit igru samo abandonam i to je to. Ako dobijem neki veći ban uvijek imam smurfa, iako nikad nisam dobio više od 24 sata, a to sam dobio kad su bili oni bugovi kad se nisi mogao reconnectat

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice