Ne kužim, koja budala (bez uvrede) bi platila neku beta igru koju će ti kasnije oduzeti...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ne kužim, koja budala (bez uvrede) bi platila neku beta igru koju će ti kasnije oduzeti...
strpljen spašen
pa točno to! svatko ko je dal za betu više od 20 kn je retard, to je poluproizvod koji nije namjenjen za prodaju nego za razvijanje xD
Meni je veći retard onaj koji druge vrijeđa i zavidi drugima što su dobili ili nažicali poziv u betu, a oni nisu. Zašto nebi smio dobiti betu onaj tko nikad nije igrao prijašnje nastavke?
On vam je samo rekao ako ste toliko očajni da se žalite na forumu što nemate betu, onda neka si je kupite kao on.
btw...ako je netko fan ove igre platit će ako treba i 3 put za nju
Tko je platio? Dao sam Dirt3 steam key koji sam besplatno dobio uz grafičku. Dirt3 me ne zanima ni najmanje i stajao je u ladici mjesec dana.
Loš deal? U mom inventoryu stoji beta a nisam lipu više od vas dao za nju. Ne budite ljubomorni i mrdnite ku*cem.
Tko je platio? Dao sam Dirt3 steam key koji sam besplatno dobio uz grafičku. Dirt3 me ne zanima ni najmanje i stajao je u ladici mjesec dana.
Loš deal? U mom inventoryu stoji beta a nisam lipu više od vas dao za nju. Ne budite ljubomorni i mrdnite ku*cem.
lol očito si se uvrijedio... Uglavnom moj komentar se nije odnosio na tvoj već govorim opčenito...
lol očito si se uvrijedio... Uglavnom moj komentar se nije odnosio na tvoj već govorim opčenito...
Moj se odgovor odnosio prvenstveno na post ispod mojeg od bladea.
Thumb down si dobio jer si globalno nazvao ljude koji vole kanter i spremni su za njega žrtvovati koju kunu više budalama.
btw...ako je netko fan ove igre platit će ako treba i 3 put za nju
da, 4 put, ali za IGRU, ne za betu xD
ja sam fan već 8 godina, možda i više, pa pogledaj moje stajalište oko kupnje bete!
@Vapor
da rekreirali su ga totalno, podrapani balkanac :D
nego, daj kad budes mogao isprobaj trčat i ono u nekom intervalu pucati metak po metak iz ak 47, naime primjetil sam da metci užasno lete na sve moguće strane, ne govorim o rafu, nego baš pucanju metak po metak, ali s nekim vremenskim razmakom...
isto to probaj s usp-om, metak ide točno u središte nišana... mislim da je jimmy baš o tome govoril da su još uvijek pištolji u rangu dugih cijevi i da treba malo na tome poraditi
Procitao sam negde, mozda cak i ovde, da ce svi koji imaj betu dobiti full 4 free.
Sta djelite besplatno cs go bete ja vam mogu dati igre u zamjenu.Samo me kontaktirajte!
da, 4 put, ali za IGRU, ne za betu xD
To si TI, ne ja i ostali, KUŽIŠ? Mislim ja osobno isto nebi dao pare za neku betu ali kužim ljude koji daju pare za to jer je očito da vole igru.
Ti sebe uzimaš kao neko mjerilo, a očito ti nisi.
Svakako dolazi ona opcija što je netko rekao da će oni koji imaju betu dobit full izdanje igre kad izađe, a ona će biti daleko veće cijene, tako da to tvoje ne drži vodu.
http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?p=30734833#post30734833
Postavio temu na steam forumu, mišljenja?
http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?p=30734833#post30734833
Postavio temu na steam forumu, mišljenja?
...

Jutros na e-sport.hr forumu
haha... isusa ti i poduzetniku xD
Ili je Bosanac ili Hercegovac, pogledaj kakvu zlatnu lančugu ima oko vrata na prvoj slici :D
Ili je Bosanac ili Hercegovac, pogledaj kakvu zlatnu lančugu ima oko vrata na prvoj slici :D
...-
ma znam da je :D
to je bila samo šala, nadam se da se Bosanci i Hercegovci ne ljute :)
http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=2700081
http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=2700083
Sve sumirano što treba popraviti, što je dobro što je loše.
Morate se prijavit za betu inače.
Ekipa, na kojem forumu online mogu zamjeniti Steam igre? CSGO da dobijem CSS :D može u pp, hvala!!