Znam da je torent piratski.Al ako instaliram preko toga onda nije igra piratska to je kao da sam kupio dvd i da ga instaliravam samo sto ga nemam xD.Mislio sam prvo pokusat ovako na sigurno jer nevolim cackat nesto sto nekontam previse..no dobro ako mi samo to preostaje pokusat cu to jer je uzasno dosadno igrat na ruskom znam samo di se ffa nalazi, i neznam kak modat oruzja na ruskom niti perkove neznam sta koji radi xd.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
I za sve one srcane branitelje MW2 koji jos uvjek imaju nada kako IW nije postao harpija zeljna krvi, za sve one koji jos gaje nade kako ce biti "stimulirani" sa besplatnim DLC ja mogu samo da kazem 13,49 Eura (i to preorder)
Long live Infinity Ward!
http://store.steampowered.com/app/10195/
P.S.
Trenutno na popustu ima Call of Duty 4 koji kosta 12,49 Eurica ako vec hocete da bacite novac uzmite cijelu odlicnu igru a ne ovo sranje od "3.5" mapa
I za sve one srcane branitelje MW2 koji jos uvjek imaju nada kako IW nije postao harpija zeljna krvi, za sve one koji jos gaje nade kako ce biti "stimulirani" sa besplatnim DLC ja mogu samo da kazem 13,49 Eura (i to preorder)
Long live Infinity Ward!
P.S.
Trenutno na popustu ima Call of Duty 4 koji kosta 12,49 Eurica ako vec hocete da bacite novac uzmite cijelu odlicnu igru a ne ovo sranje od "3.5" mapa
Ostajem bez riječi,ovo je prestrašno.
ja kupujem sigurno, a vi vidite šta ćete... treba si priuštiti malo luksuza u ove krizne dane...
Long live Infinity Ward!
P.S.
i bilo ti je vrijeme da se opametis i otvoris oci
dlc se placa i tocka mislim moras biti lud da vjerujes u suprotno
Nije bitno to što se placa, to je za ocekivat. Bitno je to što je za 33% skuplje nego ostali normalni DLCovi koji nude još vise sadrzaja nego ovaj od MW2.
Nije bitno to što se placa, to je za ocekivat. Bitno je to što je za 33% skuplje nego ostali normalni DLCovi koji nude još vise sadrzaja nego ovaj od MW2.
to je bitno slazem se
ali bitno je i to da su neki ljudi toliko tvrdoglavi da su vjerovali da se nece placat
al nema veze i najbolji grijese
sta je tu je placat ce se nazalost ja bi isto volio da se ne placa
A kad se nije za konzole plačao DLC...
A Activision-Blizzard je jako "dobra" firma. Novci teku, zašto zatvarati ventil? Oćemo u okladu da će se DLC plaćati?
Nitko se nije htio kladit...
Agreed. I vi ste stvarno očekivali da će DLC biti free?
Dobro vam D3ViL kaže, ako vam je do trošenja novaca, kupite CoD4 ili dajte tih 13.49€ nekom kome stvarno trebaju.
sad ce mene top forumas pocet spamat XD ja sam rekao da nigdje nije receno da ce se placat a ne oce se placat ili ne.... a ionak ga necu kupit kad sam ga ''prodo''
sad ce mene top forumas pocet spamat XD ja sam rekao da nigdje nije receno da ce se placat a ne oce se placat ili ne.... a ionak ga necu kupit kad sam ga ''prodo''
nigdje ja nisam spamao samo sam tvrdio drukcije i bio u pravu sto nije iznenadujuće
nije bitno vise bitno je da se placa i to u cijeni COD4-a LOL
Long live Infinity Ward!
P.S.
katastrofa.........
Ja imam na dva originalna profila 10 prestiž 70 lvl, ali nakon ove potvrde plačanja DLC-a,mislim da više neću igrati, jer je ovo postalo više nego bezobrazno. Nakon svake igre, naprimjer u ground waru, od 18 igrača nas tri do pet ima original a svi ostali pirati što se vidi po njihovim činovima. Svi imaju onaj prvi razvodnički čin kad igra završi i igra se obavezno sruši. Očigledno da Vac ne radi i chiteri igraju tako da ponekad misliš da nemaš pojma o igranju nakon dva odrađena 10 prestiža ali protiv WH i aimbota se jednostavno ne može. I sad još plati malo sutra.
Da se razumijemo nije do novca nego zbog nebrige o legalnim igračima.
Jao koji bezobrazluk, mislim stavno ja da Infinity wardu plačam 13.49€ za 2 stare mape iz CoD4 i 2 nove koje su totalno bezveze.
Sada mi je žao što sam dao 399 kn za MW2 to je bio najgore uloženi novac IKADA!
LOL moj frend haxiro steam, i napravio preorder stimulus packagea a ja se potrgo od smijeha.
normalno da cu kupiti mape,pa kad bi bile mape 100 € kupio bi ih,a ne bi uzeo cod mw kad bi mi ga neko besplatno davao,smecarska igra LMFAO...long live DLC!!!tak je deda,luksuzno cemo da zivimo!!!
Meni ne smeta, ionako ga neću kupovat. Nisam ni namjeravao. Sve kaj mi treba imam u običnom MW2. Kad naprave pravi DLC onda kupujem, ovo me ne zanima.
A dotad ću naručit Fallout 3 GOTY u kojem ću ubit jaaako puno vremena uživajući.
normalno da cu kupiti mape,pa kad bi bile mape 100 € kupio bi ih,a ne bi uzeo cod mw kad bi mi ga neko besplatno davao,smecarska igra LMFAO...long live DLC!!!tak je deda,luksuzno cemo da zivimo!!!
Za igru koja je temelj MW2 govoris da je smece, pa ako ces tom logikom od smeca samo jos gori crap nastaje
Opet kazem bolje kupit CoD4 i s njim za Euro manje dobijete dvije mape iz "stimulus" paketa, nego dati pare IW-u za ono sto bi trebalo biti besplatno. A opet ako bas hocete da probate obrisite svoj org, ponovo instalirajte pirata i za par tjedana igrajte dzaba ono sto su zadrti fanovi platili. . ., ionako je MW2 postao pirat/cheater fest.
Knife i shotguni na crashu, ACR/SCAR na overgrownu...fuj
U drugom map packu ce bit isto,3 nove +2 stare(shipment+vacant)...fuj
jel moguce da dobijem ban ako me neke glupe loware stalno prijavljuju?
jel moguce da dobijem ban ako me neke glupe loware stalno prijavljuju?
Dokle god si cist nemozes dobit BAN ma ko te prijavio. (Osim ako te snime s WH onda ide banana
ljudi pozz sry na off topicu,registriro sam se na steam forum da postavim jedno pitanje aktiviro sam acc al nemogu ni pisati novi post ni temu otvorit ovo mi izbaci
- Your account may not be activated. Please check that you have verified your email address.
- Are you posting in Off Topic? You must have 10 or most posts to participate in Off Topic.
- Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
- If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.
...
- If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.
Bit će da je ovo.
puno cheatera danas, mora da je bila neka vikend popust akcija na cheatove lol, skoro svaka partija 1-2
tip legne na pod na otvorenom usred skidrow mape i roka sa m21
Slažem se da ima puno WH i Aimbota, ali ovo ti je dobra fora. Ljudi poznaju mape i sva dobra mjesta pa pucaju GL-om ili LMG napamet po tim mjestima ali ne očekuju te na sred dvorišta ili nasred ulice. Tako sam više puta napravio dobar scor iz skroz glupog mjesta.
istina, taj me baš bio šokirao na kojem je mjestu bio, a skinuo je nas trojicu ili četvoricu, lol
reko pa šta radi tamo, očito će ga ubit netko, ali nije tako glup kao što sam mislio lol
popiz*io sam kad je to napravio, al kasnije mi je bilo smiješno
Kaj je ovo postala mrtva tema? Izgleda da su svi forumaši na B BC 2.
Probao sam tu igru na singlu i nije me se dojmila toliko da bih kupio original. Nekako mi je zbrljana i mračna. Rađe ću pričekati MoH-u.
Bok ljudi. Ovak imam jedan problem. Kupio sam MW2, na onoj eplati.com stranici. Al igra mi je na ruskom. I sad objasnio meni lik (admin s te stranice) kak ja to moram napravit da mi bude engleska verzija( kopiraj main, zone, localization). Al meni igra jako LAGA! Ona mapa "Terminal" mislim da se zove...e jbt to nije normalno koliko bloka. I znam da je to zbog tog piratskog "main i zone", jer ja sam igru prvi puta igrao kad je bio onaj FREE WEEKEND na steamu. I igra je radila ko švicarski sat. E sad, čitao sam na steam forumu, da mi može frend koji ima ENGLESKU verziju igre posudit na par sati svoj accaunt, samo da instaliram igru na svoj disk, i dalje se logiram sa svojim acc, i igra ce mi bit dalje na engleskom iako imam RUSKI retail key. Pa bih ja Molio ako ima koja dobra duša, da mi se javi pa se čujemo preko msn-a il slično. Ja ti dam svoj acc nije problem, ne mislim nikoga zajebat. Btw. na mom acc imaš Left 4 Dead, i taj fucking ruski Call of Duty Modern Warefare 2. Pls answere.
Bok ljudi. Ovak imam jedan problem. Kupio sam MW2, na onoj eplati.com stranici. Al igra mi je na ruskom. I sad objasnio meni lik (admin s te stranice) kak ja to moram napravit da mi bude engleska verzija( kopiraj main, zone, localization). Al meni igra jako LAGA! Ona mapa "Terminal" mislim da se zove...e jbt to nije normalno koliko bloka. I znam da je to zbog tog piratskog "main i zone", jer ja sam igru prvi puta igrao kad je bio onaj FREE WEEKEND na steamu. I igra je radila ko švicarski sat. E sad, čitao sam na steam forumu, da mi može frend koji ima ENGLESKU verziju igre posudit na par sati svoj accaunt, samo da instaliram igru na svoj disk, i dalje se logiram sa svojim acc, i igra ce mi bit dalje na engleskom iako imam RUSKI retail key. Pa bih ja Molio ako ima koja dobra duša, da mi se javi pa se čujemo preko msn-a il slično. Ja ti dam svoj acc nije problem, ne mislim nikoga zajebat. Btw. na mom acc imaš Left 4 Dead, i taj fucking ruski Call of Duty Modern Warefare 2. Pls answere.
mislim da to nema veze što je s piratskog cd-a main, zone i localization, ipak su to isti dokumenti kao i s originala... možda je samo do iw.neta ili su ti upaljeni torrenti ili takav neki program što opterecuje vezu. probaj resetirat komp, meni je jednom tako laggalo na cod4 i sve sam programe u pozadini pogasi i opet je laggalo dok ga nisam resetirao.
btw. znam likove koji su isto imali ruski cd-key isto su zamjenili te mape main, zone i localization i sve im je bilo ok i nije laggalo