Call of Duty: Modern Warfare 2

poruka: 14.367
|
čitano: 2.197.027
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
16 godina
neaktivan
RE: Call of Duty: Modern Warfare 2
DombaCoD kaže...
maniak kaže...
DombaCoD kaže...

ahhahahaahhahahahahaha mom prijatelju neradi na Windowsu XP x32 kako sam mu se ubio od smijeha hahahahahahahahahahaha koji bootttt.... hahahahahahahahahahahahahahaha ja nevjerujemm hahahahahhahaahahahahahahahahahahahha......

COD MW2 radi na win xp x32, nemoj govoriti da neradi

A neznam njemu nešta neradi... bwhahhahahahahahahahahahahahahahaha

@ Ti gore tamo neznam kak se zoveš zaboravio... XP

Registriran sam na Steam... Kako onda platit tu igru?

Gledaj imas steam skines ga besplatno registriras se besplatno!!!! ukljucis program steam i mozes tamo kupit preko kartice za 60€ ili kupi u trgovini tu kod nas ORIGINAL i instaliraj i igraj mp preko steama jel to tesko??

Moja graficka je 100% pamuk!!
17 godina
neaktivan
Robi26 kaže...

A sta bi bilo sa crackovima od multiplayer, cemu to sluzi? I kolika je sad poprilicna cijena igre?

crackovi su neko vrijeme radili.

400kn

Čekamo...10.11.09.
17 godina
neaktivan

Ma skrekat ce ga kad tad. ja se nadam da hoce. Mada imam original i igram ga legalno.

Htio bih da ga krekaju ako ne budu ovaj iwnet doveli u red. I treba ih zgu... posto su oni pc igrace

izg... do kraja vec.

http://schizomanic.wordpress.com/ Fallout is religion

2 0 hvala 0
17 godina
protjeran
DombaCoD kaže...

ahhahahaahhahahahahaha mom prijatelju neradi na Windowsu XP x32 kako sam mu se ubio od smijeha hahahahahahahahahahaha koji bootttt.... hahahahahahahahahahahahahahaha ja nevjerujemm hahahahahhahaahahahahahahahahahahahha......

Ova tema je 70% ovakvih postova, 20% offtopica poput mojeg gdje se zali na ovih 70%, i 10% smislenih postova koje rijetko tko moze naci.....

16 godina
neaktivan
PsychoticBaklava kaže...
DombaCoD kaže...

Ova tema je 70% ovakvih postova, 20% offtopica poput mojeg gdje se zali na ovih 70%, i 10% smislenih postova koje rijetko tko moze naci.....

ali takve debile ne treba kartonirat nego odmah bannat pa da bude mir božji... po samo jednom postu se može vidjet otprilike da li je neko kreten ili ne... kao npr. DombaCoD(primjer kretena)... odma ban i par zaušnjaka...Cool

16 godina
neaktivan

ljudi jel se može na mp-u igrati samo u troje??? jbg možda je glupo pitanje,ali nemam pojma pa pitam naravno vas...Osmijeh

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
neno20 kaže...

ljudi jel se može na mp-u igrati samo u troje??? jbg možda je glupo pitanje,ali nemam pojma pa pitam naravno vas...Osmijeh

napraviš private match i igraš s frendovima ili odeš na 3rd person cage match i tamo 1v1 s neznancem.

Čekamo...10.11.09.
16 godina
neaktivan

e care hvala ti. ja sam ti za to totalni tukac,tako da uvjek bolje pitam one koji znaju...Osmijeh

2 0 hvala 0
15 godina
protjeran
smrad06 kaže...
PsychoticBaklava kaže...
DombaCoD kaže...

ali takve debile ne treba kartonirat nego odmah bannat pa da bude mir božji... po samo jednom postu se može vidjet otprilike da li je neko kreten ili ne... kao npr. DombaCoD(primjer kretena)... odma ban i par zaušnjaka...Cool

Mama ti je kreten majmune debilski neka me bana boli me kontaš.. Baš mi je stalo do foruma isuse... Dabog da te auto pregazio.. Mamu ti krakatu škrbavu...

Kada nesto ne trebas doc ce kada trebas nece doc....
16 godina
protjeran
DombaCoD kaže...
smrad06 kaže...
PsychoticBaklava kaže...
DombaCoD kaže...

Mama ti je kreten majmune debilski neka me bana boli me kontaš.. Baš mi je stalo do foruma isuse... Dabog da te auto pregazio.. Mamu ti krakatu škrbavu...

Ovako su se ponasali kromanjonci prije  ohoho a ne civilizirani covjek!Viče

16 godina
neaktivan

jel se može staviti mapa sa cod 4 vukovar???

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

DombaCoD

kladim se da ovim zadnjim postom si je osiguro suspendiran ili čak status protjeran(my favorite xD)

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.12.2009 21:26 (TopForumaš).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
neno20 kaže...

jel se može staviti mapa sa cod 4 vukovar???

mislim da niš od toga... uopće nema nikakvog modanja u mw2(zasada)...

15 godina
protjeran
2FA5T4U kaže...
DombaCoD kaže...
smrad06 kaže...
PsychoticBaklava kaže...
DombaCoD kaže...

Ovako su se ponasali kromanjonci prije  ohoho a ne civilizirani covjek!Viče

De šuti.. Ljudi ovdje jadni ni šalu neznaju primit.. svi bi se odma svađali.. offtopic offtopic.. koda je on napravio temu...

Kada nesto ne trebas doc ce kada trebas nece doc....
16 godina
neaktivan

a ništa onda,igrat ćemo šta ima. hvala ti!Osmijeh

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
neno20 kaže...

a ništa onda,igrat ćemo šta ima. hvala ti!Osmijeh

živimo u nadi da će pustit neki dlc sa novim mapama, a do tada rokaj snimaj ovo šta ima....

17 godina
neaktivan

I JOS PLATITI DLC...ccc... Barem da u buducnosti omoguce modiranje. Stvarni bi igra bila za 10!!!

0 0 hvala 0
16 godina
The chosen two kaže...

I JOS PLATITI DLC...ccc... Barem da u buducnosti omoguce modiranje. Stvarni bi igra bila za 10!!!

Nije ništa potvrđeno,  ne izmišljaj!

15 godina
protjeran
Jack Sparrow kaže...
The chosen two kaže...

Da. Al dobro, bar se nesto zna. Prvo DLC izlazi, tak izgleda, na proljece :(((

http://kotaku.com/5413332/so-whens-modern-warfare-2s-dlc-due

Kimi - the King of Spa.
16 godina
Tallahasee kaže...
Jack Sparrow kaže...
The chosen two kaže...

Da. Al dobro, bar se nesto zna. Prvo DLC izlazi, tak izgleda, na proljece :(((

http://kotaku.com/5413332/so-whens-modern-warfare-2s-dlc-due

Pa to smo znali još mjesec prije nego je igra izašla.

15 godina
protjeran
Jack Sparrow kaže...

Ok, sorry, ja nisam a nije ni ekipa na sajtu s obzirom da je ta vijest od 26.11.

Kimi - the King of Spa.
16 godina
Tallahasee kaže...
Jack Sparrow kaže...

Ok, sorry, ja nisam a nije ni ekipa na sajtu s obzirom da je ta vijest od 26.11.

A jbg, ja sam znao(kao još neki ovdje) i da će biti nutra oko 6 mapa,te da će biti dva dlc-a sve ukupno. A ako će se naplačivati to neznam.

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.12.2009 0:52 (Jack Sparrow).
17 godina
neaktivan

Zivi bili pa vidjeli. ali na forumima sam citao da ce vjerovatno taj dlc koji ilazi navodno pocetkom sljedece godine

biti naplacen. Ali nadam se da nece. Ipak su pobrali sve novce s planete:)

2 0 hvala 0
17 godina
protjeran

DLC će biti manji pd patcheva u CoD4 ... sto posto. I još će ga naplatiti, ovo je krađa, kriminal.

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
Moj PC  
7 4 hvala 0
16 godina
protjeran

su napravili pirati sta?? se moze igrat mp s pira...skom igrom? mislim nemojte me krivo shvatit... samo zelim saznat dal se IW splatilo tak tolke pare na zastitu  Smijeh

In love with motorbikes and computers.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
killer4987 kaže...

su napravili pirati sta?? se moze igrat mp s pira...skom igrom? mislim nemojte me krivo shvatit... samo zelim saznat dal se IW splatilo tak tolke pare na zastitu  Smijeh

jos ne,rade se dedicated serveri koji ce podrzavat do 32 igraca,i primat ce sve steam update tj igra ce mislit da ce bit spojena na iw,net ,a nije

evo ako vam se da slusat http://bash.podbean.com/2009/11/28/bash-131-teknogods/

Anti-depressants; controlling tools of YOUR system...
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.12.2009 8:55 (hrvatskafarkasevec).
17 godina
neaktivan
doxy kaže...

DLC će biti manji pd patcheva u CoD4 ... sto posto. I još će ga naplatiti, ovo je krađa, kriminal.

Nit je krađa, nit je kriminal, nit su oni dužni nama dati išta besplatno, nit te sile da ga kupiš.

Druga stvar je što smo mi kao razmaženi PC korisnici (da čak i ja koji se eto trenutno igram na konzoli) navikli DLC dobivati besplatno. A  ne da nitko nije bio zahvalan, već su ih mahom pljuvali zbog vremena potrebnog da se izda.

DLC je dodatni sadržaj koji možeš i ne moraš kupiti, nije nužan za igru. I ako su se oni trudili to napraviti, onda možeš to i platiti.

Inače, jučer sam naletio na neki klan na xboxu, ušao s njima u party i odigrao par partija S&D koji mi je inače najgori mod koji postoji.

Začudio sam kako sam uživao. Nisam mislio da ću to ikada reći, ali S&D je prilično dobar mod kada se igra sa kvalitetnimm igračima koji rade ono što treba.

Izgubio sam živce na pub S&D serverima kada nitko ne ide za ciljem već se svi ukampaju, čak i napadači.

Ok je kad se ukampa defender, pa to je i cilj ali napadač ne smije sjediti na jednom mjestu.

Ovako sa dečkima koji se igraju kako treba S&D postaje odličan. Čudo... :)

...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
16 godina
moderator

Pa tko je več kupio igru,valjda mu nije problem dati ~50kn za dlc.(nove mape itd..itd...)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
pirat kaže...

Pa tko je več kupio igru,valjda mu nije problem dati ~50kn za dlc.(nove mape itd..itd...)

Nije problem al kako oce se to moc kupovat samo priko neta?

KIša je padala cijeli dan tri dana
16 godina
moderator

I na konzolama su citeri...xd

Moj PC  
2 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice