Call of Duty: Modern Warfare 2

poruka: 14.367
|
čitano: 2.196.785
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
16 godina
neaktivan
RE: Potvrđen Call of Duty: Modern Warfare 2
mRvac kaže...
thuglife kaže...

Šarajući internetom naišao sam na ovo.

Kad sam vidio početak pomislio sam da je Wolfenstain, a ne cod, i dođe mi da se zapitam, što je cod postao*

Hvala Bogu što ovaj nastavak radi IW-a a ne Treyarch.

pa to jest wolfenstein pa pise ti i na kraju videa samo je naslov krivi

na kraju videa piše world at war map pack 3

a onda sam se probudio...
16 godina
neaktivan
Potvrđen Call of Duty: Modern Warfare 2

Da to je novi pack3 dostupan od danas. I to je nova mapa u zomibe modu. Treba prezivljavat i trazit te portale. Igra nije glupa niti išta. Ako vam se ne svida, ne sivda vam se, vasa stvar. Ljudi su se potrudili da naprave odlicnu igru s dobrim sitnicama koje su se ljudima svidjele. Ako niste igrali zombije u CoD5 s prijateljima u lanu, onda nemate pravo govorit protiv igre ;D. Ak niste igrali nemozete nista ni rec, ko je igro a ne svida mu se nista od svega ponuđenog, ne kse vrati super mariu. Enjoy.

Audaces fortuna iuvat
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Smiri se stari, ne kažem da je ideja loša, ali to nije COD, cod je rat a ne killanje zombija, to bi dobro odgovaralo resiju, ali to nije cod ako mene pitate.

O očima n00bova svatko je cheater. U očima moderatora svatko je spamer. Quid latine dictum est altum viditur- Sve rečeno na Latisnki zvuči pametno.
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
thuglife kaže...

Smiri se stari, ne kažem da je ideja loša, ali to nije COD, cod je rat a ne killanje zombija, to bi dobro odgovaralo resiju, ali to nije cod ako mene pitate.

slazem se cod je oduvijek bio arkadna simulacija rata ne left 4 dead ili sta ja znam

ako u mw2 stave takav mod ali umjesto nacistickih zombija stave alien teroriste onda si pucam u glavu

OSTAVITE ALIENE CRYSISU

STA me gledas kad mi NEDAS
16 godina
neaktivan
mRvac kaže...
thuglife kaže...

slazem se cod je oduvijek bio arkadna simulacija rata ne left 4 dead ili sta ja znam

ako u mw2 stave takav mod ali umjesto nacistickih zombija stave alien teroriste onda si pucam u glavu

OSTAVITE ALIENE CRYSISU

e sad nek stave cudovista

Ako ocima gledamo, a mozgom vidimo, onda slijepi ljudi nemaju mozga
16 godina
neaktivan

ma ne ce biti aliena valjda

pa imaju spec ops mod a to bi trebalo biti na foru one zadnje misije u cod 4 u avionu barem koliko sam ja skuzio

Bolje ispasti budala nego iz vlaka!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
spaws kaže...

ma ne ce biti aliena valjda

pa imaju spec ops mod a to bi trebalo biti na foru one zadnje misije u cod 4 u avionu barem koliko sam ja skuzio

to je zesce sanje, tu je sve trka među jaranima ko će srušiti vremenski rekord, a i to nije misija, to je prologue

16 godina
neaktivan

dobro ak cemo cjepidlacit onda je to epilogue a ne prologue :P i ak igras s normalnim likovima koji znaju sto je timski rad onda nece biti takvih stvari jer znam npr kad igram s&d u cod 4 s nekih 5 nepoznatih ljudi na serveru svi trce bzvz i sam gledaju kak ce napraviti vise killova a kad igram s 2 prijatelja protiv neka 3 druga ili jos bolje 2 vs 2 onda je to druga prica;gledamo kada i gdje cemo aktivirat bombu ne trcimo bzvz , stalno obavjestavamo jedni druge gdje smo vidili protivnike npr. i takve stvari, a i slicna je stvar i sa zombijima u waw-u

s frendovima se mogu dogovorit a s nekim nepoznatima koji su mutavi ne mogu im objasnit da mogu pomoci ak je potrebno i da se ne moraju zaljepiti za svoj prozor i zato je takve timske stvari najbolje igrat s ljudima koje poznajes; bar je takvo moje iskustvo

Bolje ispasti budala nego iz vlaka!
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.8.2009 12:26 (spaws).
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo, srećković 50 je već imao priliku zaigrati i da će glas u multiplayeru.

50 Cent

O očima n00bova svatko je cheater. U očima moderatora svatko je spamer. Quid latine dictum est altum viditur- Sve rečeno na Latisnki zvuči pametno.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
thuglife kaže...

Evo, srećković 50 je već imao priliku zaigrati i da će glas u multiplayeru.

50 Cent

s*anje, igrajući ćemo imati dojam kao da je igra gangsta xP

16 godina
neaktivan

Pa što i lt. Vasquez i Griggs su isto imali gangsta glas, pa su bili kraljevi, kad se samo sitin kad je Grigs pustija onu pismu u stanici.

A i rap se baš dobro uklopio u

.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
thuglife kaže...

Pa što i lt. Vasquez i Griggs su isto imali gangsta glas, pa su bili kraljevi, kad se samo sitin kad je Grigs pustija onu pismu u stanici.

A i rap se baš dobro uklopio u

.

ali je griggs ipak bio crnac u igri, a ako budu dali fiftijev glas u MW2 nekom bijelcu, ode u propast

16 godina
neaktivan

A je sad, to totalno nema smisla.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
BannedOnThisForum kaže...

ali je griggs ipak bio crnac u igri, a ako budu dali fiftijev glas u MW2 nekom bijelcu, ode u propast

Citava igra ce ti otici u propast zato sto necij glas kaze reload? Ja osobno nevolim Kiefer Sutherlanda aka Jack Bauer, koji je dao glas u CoD WaW pa sam opet odigrao i SP te igram MP. A ti ako si spreman da odbacis igru zbog jedne do dvije rijeci, ha ha ha. . ., get a life!

Call of Duty 4 RULEZ :D
16 godina
neaktivan

nije li 50 cent rekao FUCK CROATIA nema sanse da kupim igru Šutim

ali zato cu je skinut Smijeh

Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
D3ViL kaže...

Citava igra ce ti otici u propast zato sto necij glas kaze reload? Ja osobno nevolim Kiefer Sutherlanda aka Jack Bauer, koji je dao glas u CoD WaW pa sam opet odigrao i SP te igram MP. A ti ako si spreman da odbacis igru zbog jedne do dvije rijeci, ha ha ha. . ., get a life!

nisam rekao da odbacujem igru, nego je stvarno nenormalno da bijelac govori crnačkim izrazom

17 godina

D3ViL kaže...

nisam rekao da odbacujem igru, nego je stvarno nenormalno da bijelac govori crnačkim izrazom

LoL - Whazaaap Nigga,,, Im a slimshady....Cool

He who is not courageous enough to take risks will accomplish nothing in life. - Ali
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.8.2009 18:22 (boxer).
16 godina
neaktivan

Pa otkud ti to da će dati glas bijelcu???

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

pa ja sam procitao da ce davati glasove za multiplayer voice commanding poput multiple contacts,sniper! itd.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

da, a za sniper ce govorit

OH SHIT SON, SNIPER!

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Napravili su igru prilagodjenu masi, vizualno atraktivnu do boli ko sto i sam kazes. Da je engine barem malo interaktivniji (kao sto bi trebao biti) igra ne bi bila ni upola tolko vizualno zanimljiva i onda je mase ne bi igrale, jer vecina ne moze prepoznati kvalitetu nego samo puno eksplozija. Samo mi nije jasno da svi ti iskusni recenzenti puse tu spiku i jos je prodaju nama.

EDIT - ovo je trebao biti qoute, ali sam neke zaribal, ispricavam se :D

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.8.2009 13:48 (Wolverinecro).
16 godina
neaktivan

XD 50 Cent u cod6 xD

sad kad ubiš nekog nebu bilo: tango down, nego: I popped me a nigga.

Moj PC  
2 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ma dajte sada se ode nešto pušemo, koga briga za narkića, kad MW 2 izađe koda će ko primjetit.

Guštat ćemo u igri, nećemo ni primjetit fiftyija. I dali su mu da kaže par crta radi komercijale, vjerojatno će to bit neki reloading ili na početku ili kraju runde, no baš me briga za to. Smijeh

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Dosadanji uzvici "Ambus" će bit zamjenjeni s  "Mother Fuck"... Barem u Modern Warfare 2.

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.8.2009 16:19 (fabijan654321).

0 0 hvala 0
17 godina

Pocinjete s glupim off topicom, i preseravanjem! Nitko u igri sigurno nece vikati I killed a nigga, niti bilo koji drugi stereotipni bullshit, ako su covjeku dali 2-3 rijeci da izgovori PA STA ponavljam u Call of Duty World at War glas je i u SP i u MP dao Kiefer Sutherland i nikome nista a sada cim ce 50 Cent izgovoriti par rijeci u MP, KRAJ SVIJETA; ARMAGEDOM CoD ide gangsta stile!!!

Prestanite se glupirati i vratite se na temu, dajte neke informacije ukoliko ih imate ukoliko ne umjesto ad spamate cekajte da se pojavi nesto korisno! A ukoliko bas imate potrebu nastaviti ovo komentirati, izvolite. . .

http://www.bug.hr/forum/topic/komentari-games-master-vijesti/50-cent-modern-warfareu-2/31108.aspx

Call of Duty 4 RULEZ :D
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.8.2009 20:26 (D3ViL).
Moj PC  
6 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Tema je MW2: rasprava o glasovima i voice-actingu u igri spada u temu.
Hrvatska je oligarhijska partitokracija s primjesama patokracije. I told my psychiatrist that everyone hates me. He said I was being ridiculous - everyone hasn't met me yet.
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
vidio sam da je tu neko stavio nagrade koje je pokupio cod4
pa dali bi mogli postati ili mi dati link da vidim nagrade koje je pokupila igra fallout 3 jer mi je je fallout 3 uz cod4 najbolje igre

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.8.2009 21:37 (mRvac).
17 godina
neaktivan

Evo malo novosti:

1. Potvrđeno je da će Riot Shield biti jedan od perkova, a najbolji način da vojnika onemogućite iza tog štita je flashbang. A evo i odgovora na pitanje hoće li ti štitovi puno pomagati: "Not really, there weakness is a flash grenade, whenever they get flashed they lower the shield revealing a nice head-shot, What is really cool is having two people with riot shields crouching down while one person fires over the top of them, it is effective and it looks cool.”

2. Kruže glasine da će BETA verzija izaći 10.9. "The info leaked to me stated that MW2 is publicly playable & Special Forces. Meant to be beta release date of Sep 10th - and some secrets about new prestige mode features(which I wasn't told of) but something about in game prestige has changed." -- Jason Andrews, Xboxic"

Riot Shield Riot Shield
www.prisonbreaker.bloger.hr
Moj PC  
3 0 hvala 5
16 godina
neaktivan

Ocu li moci pokrenit mw(1) na ovu moju konfu?

http://h-sim.forumotion.net/forum.htm

0 0 hvala 0
16 godina

Ima li ista novih informacija o igri?

Batman je zakon!
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice