Call of Duty: Ghosts

poruka: 988
|
čitano: 274.378
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Call of Duty: Ghosts
CptTeic kaže...

Je li igra lockana na DX11 ili ju je moguće igrati i na DX10.1?

Koliko sam shvatio, mogu igrati svi, i sa DX10 karticama, samo naravno u tom slučaju neće biti omogućeno gotovo ništa zbog čega se ovaj naslov izdvaja od prošlih.. Naime, koliko sam vidio riječ je o istom pokretaču kao i u prošlim nastavcima, samo dorađenim i uljepšanim sa DX11 vizualima da bi se nvidija imala čime hvaliti :-))

Obavezno stavi run as administrator i ako ti treba compatibillity, a postavke ćeš morati ručno i to masu toga na minimum.

Čak su išli toliko u preser da su kao minimum stavili 6Gb rama, premda igra u ramu aktivno zauzima jedva 1.5-2Gb (plus oko 1Gb OS, što znači da je sasvim dovoljno 4Gb rama). Napravili su čitav cirkus, ne bi da su napravili nekakavu svemirsku revoluciju - samo da primame kupce. A zapravo tehnički su poprilično zaostali za konkurencijom.

Ne slažem se sa tvojim mišljenjem, ali ću do kraja života braniti tvoje pravo da ga kažeš. - V. (Iz Hrvatske, s ljubavlju)
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.11.2013 22:03 (Danyel).
13 godina
protjeran

A kao i da je problem kupiti za 150 kn 2 GB memorije, onom tko ima 4 GB (ako je baš u tome problem)

Jedino ako netko ima 4x1 GB pa tu mogu nastati mali problemi {#}

A, A5, B5, C#5, D, D5, Dm, E, E5, F#5, F#m, G#5, G#D5, G5

1 2 hvala 0
16 godina
odjavljen
Danyel kaže...

Čak su išli toliko u preser da su kao minimum stavili 6Gb rama, premda igra u ramu aktivno zauzima jedva 1.5-2Gb (plus oko 1Gb OS, što znači da je sasvim dovoljno 4Gb rama).

Baš i nije točno: http://www.bug.hr/forum/post/pc-igre/call-of-duty-ghosts/3936607.aspx

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
15 godina
Danyel kaže...

Može li mi netko reći kako omogućiti high teksture u ovoj prokletinji?

Edit: Radi se o konfi mog nećaka: i7 3770k, 4Gb ram, HD 7970, Win 8

kad god promijeni teksture i stavi ih na high, vrate se na normal... zašto?

Molim nekoga da nam pomogne, i ne znam zašto dobivam na ovom pitanju minuse???

Kod mene je moguce sad zakaj nemam pojma.....

. .
They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
16 godina
neaktivan
Tonči kaže...
Danyel kaže...

Čak su išli toliko u preser da su kao minimum stavili 6Gb rama, premda igra u ramu aktivno zauzima jedva 1.5-2Gb (plus oko 1Gb OS, što znači da je sasvim dovoljno 4Gb rama).

Baš i nije točno: http://www.bug.hr/forum/post/pc-igre/call-of-duty-ghosts/3936607.aspx

Kod mog nećaka je na 1.5 Gb-2gb rama cijelo vrijeme i ne ruši se ni ne smrzava ali moguće je da je kod nekih konfiguracija došlo do nekih problema - igra očito nije dobro optimizirana. Čitao sam po forumima, nekima se i na zvjerkama ruši i smrzava (not responding) non-stop, a nekima sa slabijim računalima nikakvih problema...

Ne slažem se sa tvojim mišljenjem, ali ću do kraja života braniti tvoje pravo da ga kažeš. - V. (Iz Hrvatske, s ljubavlju)
16 godina
neaktivan
lmutak kaže...
Danyel kaže...

Može li mi netko reći kako omogućiti high teksture u ovoj prokletinji?

Edit: Radi se o konfi mog nećaka: i7 3770k, 4Gb ram, HD 7970, Win 8

kad god promijeni teksture i stavi ih na high, vrate se na normal... zašto?

Molim nekoga da nam pomogne, i ne znam zašto dobivam na ovom pitanju minuse???

Kod mene je moguce sad zakaj nemam pojma.....

E, to i mene kopka. Imate gotovo istu konfiguraciju, jedina je razlika memorija, pa da nije problem u tome? Mada čitam po forumima da i ljudi sa 4Gb rama mogu postaviti high teksture.

16 godina
neaktivan

Imutak@

I njemu prihvaća extru ali kad ide to spremit (apply), kad otvori opcije opet mu je sve na 'normal'. Jesi li provjerio to?

16 godina
odjavljen
Danyel kaže...
Tonči kaže...
Danyel kaže...

Kod mog nećaka je na 1.5 Gb-2gb rama cijelo vrijeme i ne ruši se ni ne smrzava ali moguće je da je kod nekih konfiguracija došlo do nekih problema - igra očito nije dobro optimizirana. Čitao sam po forumima, nekima se i na zvjerkama ruši i smrzava (not responding) non-stop, a nekima sa slabijim računalima nikakvih problema...

Da, no važna je potrošnja. Kod mene uredno prelazi 3 GB i tijekom igre.

15 godina
Danyel kaže...

Imutak@

I njemu prihvaća extru ali kad ide to spremit (apply), kad otvori opcije opet mu je sve na 'normal'. Jesi li provjerio to?

Kod mene prihvaca,imam 8.1 + jogurt verziju

They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
16 godina
neaktivan
lmutak kaže...
Danyel kaže...

Imutak@

Kod mene prihvaca,imam 8.1 + jogurt verziju

Koja komedija... na drugim forumima ekipa čupa kosu jer imaju 8.1 i vraćaju se na standardnu verziju, a tebi ne samo da radi na tome, nego ti fino radi... :-))

jednima se čak ruši i na novim 780 karticama, javlja im da nemaju dovoljno memorije, drugima leti na Radeonima HD6950 {#}

I još ljudi za ovo masno platili...{#}

A pirati u roku 24h riješili problem s memorijom, ono što IW navodno nije mogao riješit godinu dana... ko koga ovdje i zašto...

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.11.2013 2:14 (Danyel).
13 godina

prfffffff... NajNajNajNajNajnajgori CoD dosad što se tiče "stabilnosti", "framerate-a" i još par sitnica koje nebum nabrajao da ne započnem svađu, vjerujem da je story dobar u single-u, samo mi je nemoguće igrat igricu kad se driveri crashaju svako-tolko i framerate je ono boleština! {#}

Ja sam Bošnjak i time se dičim, kome smeta lopatom ga spičim !
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.11.2013 3:11 (ramzocro-HCR).

1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
ramzocro-HCR kaže...

prfffffff... NajNajNajNajNajnajgori CoD dosad što se tiče "stabilnosti", "framerate-a" i još par sitnica koje nebum nabrajao da ne započnem svađu, vjerujem da je story dobar u single-u, samo mi je nemoguće igrat igricu kad se driveri crashaju svako-tolko i framerate je ono boleština! {#}

U ono malo što sam vidio, novi CoD nije ništa posebno. Doduše, ja igram samo SP pa ne znam kakav je MP, niti me zanima. Pas kao pas je simpatičan, ali je glupo i neuvjerljivo njega kontrolirati. Grafika bez tekstura (tj. na "normal") izgleda čak i gore nego u prijašnjim nastavcima, iako se vidi da je dx11 prisutan (obliji oblici, ladice, razni 3d predmeti i interijeri, dim, presijavanje...). Sve ostalo je više manje već viđeno i odigrano milijun puta. Osobno, zadnji CoD koji sam igrao s kakvim-takvim entuzijazmom bio je Black Ops, zbog solidne priče i štiha sedamdesetih. Pa ipak, i ovaj CoD da se igrati, vjerojatno će mlađa generacija opet gubiti sate i sate uz njegove mape, pogotovo kad sve sjedne na svoje mjesto i stignu patchevi.

I, ako tko zna, da li je uspio riješiti problem zaključanih "normal" tekstura?

17 godina
neaktivan

Radi li u {#} verziji onaj kvazi-MP mod s botovima?

Split your lungs with Blood and Thunder

0 0 hvala 0
15 godina

Jel se kome friza na loadu?

Idem prviu misiju i friz da sam morao reset radit, nice.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
fila2208 kaže...

meni freeza.

15 godina

Svima se rusi, bez obzira na mašinu, OS, drivere itd.

Igra je broken i to je to. Zajebali su, a obećavali su brda i doline, nista nisu ispunili.

Nema tog patcha koji moze popravit ovu igru na PC verziji.

RIP Cod :)

Knowing is not enough; we must apply. Willing is not enough; we must do.
Moj PC  
4 3 hvala 1
16 godina
fila2208 kaže...

Također

12 godina
neaktivan

Znaci imam 8 GB RAM i kada god upalim Call of Duty Ghosts pise "Call of Duty couldn`t write a file. The hard disk is probably full" i iako sam probao ju startati na admin mod, svejedno to se upali i nece radi!

0 0 hvala 0
12 godina
TheCro_Man kaže...

Znaci imam 8 GB RAM i kada god upalim Call of Duty Ghosts pise "Call of Duty couldn`t write a file. The hard disk is probably full" i iako sam probao ju startati na admin mod, svejedno to se upali i nece radi!

dali ti je disk na kojem je instaliran Ghost pri kraju sa prostorom?

15 godina

Ma kakvi random freeze na loadingu mape...šteta baš sam htio malo vdiejti dali je što igra napredovala ili je čisti C/p

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Call of Duty Ghosts Review - Inside Gaming

0 0 hvala 0
12 godina
TheCro_Man kaže...

Ja sam imao takav problem. Igru pokreni sa "RUN AS ADMINISTRATOR" i rijesit ces problem

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.11.2013 16:06 (Sandro HR Zagorje).
12 godina
neaktivan

Ne, naprotiv, ima jos 150 GB slobodno

12 godina
neaktivan

Svejedno isto. Cak i  kad pokrenem na "Run as administrator" svejedno istu gresku izbaci

12 godina
TheCro_Man kaže...

Svejedno isto. Cak i  kad pokrenem na "Run as administrator" svejedno istu gresku izbaci

cudno

16 godina
odjavljen
TheCro_Man kaže...

Meni, kad uključim CrossFire igra napuni nekih 3,5 GB RAM-a i onda se sruši s greškom da je računalo bez memorije... Iako ima 16 GB... {#}

15 godina
Tonči kaže...
TheCro_Man kaže...

Meni, kad uključim CrossFire igra napuni nekih 3,5 GB RAM-a i onda se sruši s greškom da je računalo bez memorije... Iako ima 16 GB... {#}

Original igra sa steama i tako se crasha? nice, dakle shitz!

14 godina

Žao mi je vas koji ste kupili igru i dali 250 -350 kn za nju , nadam se da ce IW izdat nekakav patch koji ce popravit igru.Ja sam je na svu srecu zaobisao i kupio BF.Izgleda da je ovo dosad najveci fail od IW i od strane Call of Duty naslova poslje black ops-a jer ni black ops nije imao toliko bugova kao ovaj.Nisam bas ovo ocekivao IW.

Moj PC  
2 4 hvala 0
15 godina
Asterix kaže...

Call of Duty Ghosts Review - Inside Gaming

To je Console verzija. Razlika je nebo i zemlja.

Knowing is not enough; we must apply. Willing is not enough; we must do.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice