Call of Duty: Ghosts

poruka: 988
|
čitano: 274.746
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Call of Duty: Ghosts
njuskac kaže...

Kad je krenula instalacija pisalo je da mi je potrebno 66gb ali to je nebitno, bitno je to da mi je trebalo tih 70% ostat na hardu ali nije i sad moram sve ispocetka, mislio sam da to sta se skinulo da ce ostat na hardu bar je tako bilo sa svim igrama na steamu.

Pogledaj da nisi promijenio putanju libraria. Tih 70% je sigurno negdje na hardu, osim ako ti se sin nije igro s nečim što ne treba.

Say hello to my little friend
15 godina
fila2208 kaže...

ukratko...

ne znam šta ste uopće očekivali..

kakav je ovo pas za boga miloga?

mislim da je neki pokazatlj i to koliko ova cod tema ima stranica a koliko prijašnje na dan izlaska igre.

zadnji cod u kojem sam ja uživo je mw2 a zadnji koji sam kupio je prošli i igrao svega 20 minuta

Stranice su trenutno nedostupne.
17 godina

pa kaj ga nisi prepozao to je inspektor rex {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.11.2013 22:47 (4mal).
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina

Recite mi kakvi su pingovi općenito, jel ima puno haxora i migracije usred rage quita itd?

Jel ima igrača ili te velike mape izgledaju dosta pusto i dosadno je trčat okolo?

Jel radi onaj FOV Changer?

Kakav je hitbox i oruzja

Knowing is not enough; we must apply. Willing is not enough; we must do.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

probao sam sve i nije nista pomoglo osim da sve opicim na low osim image quality koji je na extreme jer smrda rezoluciju.

Steam: charmander2005 || Origin: Bassotronic || Xfire: charmander1 || Skype: thebass999
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Jos malo i igra je na svom mjestu :) 

AŠrot Superman, Gigabyte Kryptonite, If you want ŠROT buy ASRock, if you want quality buy Asus
Moj PC  
5 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

Sljedeći tjedan napokon dolazi plaća .Pa bi molio mišljenja ljudi koji imaju original cod bo2 i cod ghost.Zanima me od kojih ta dva se isplati kupiti .Ukratka usporedba bo2 i ghosta i  kakvo je mišljenje mp-a,vi koji imate novi cod ?

16 godina

pa neces valjda kupit stariju igru, najbolji je cod 4 ali ne znaci da njega treba kupit.

Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina

Pa zašto ne? ako je Ghosts failao, a BO 2 vjerujem da još ljudi aktivno igraju više se isplati kupiti BO 2 makar je stariji, plus što je i jefitiniji još. A kad smo kod Cod 4 ja ga i dan danas znam zaigrat, bitna je razina zabave a ne datum proizvodnje ako se ne varam :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.11.2013 12:12 (lobotomac90).
Moj PC  
10 0 hvala 0
15 godina

Call of Duty: Ghosts Graphics Comparison

0 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

izgleda da call of duty ide unazad sa gejmingom iako im nastavci idu unapred {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Zapamtite djeca, recikliranje je dobra stvar.

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Meni na ovom mom užasu od konfiguracije (kupio sam još 2 gigabajta RAMa) radi apsolutno savršeno, 60FPSa na high texture, image quality isto do kraja, ne znam stvarno na što se ostali žale, sve super radi, barem kod mene.

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Jel neko probo sa 3 gige rama, zanima me samo sp?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

he he

GamModdok - http://gamemoddok.webs.com/
Moj PC  
6 1 hvala 0
16 godina

nakon sto stavite fix za 4GB rama, obavezno pogasite sve sto ima bilo kakav overlay u igri (xfire, afterburner, raptr,...) i disejblajte steam overlay. u igri ugasite sjene i to je to. nakon toga mi je min fps 43, pa sve do 60.

Steam: charmander2005 || Origin: Bassotronic || Xfire: charmander1 || Skype: thebass999
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Može li mi netko reći kako omogućiti high teksture u ovoj prokletinji?

Edit: Radi se o konfi mog nećaka: i7 3770k, 4Gb ram, HD 7970, Win 8

kad god promijeni teksture i stavi ih na high, vrate se na normal... zašto?

Molim nekoga da nam pomogne, i ne znam zašto dobivam na ovom pitanju minuse???

Ne slažem se sa tvojim mišljenjem, ali ću do kraja života braniti tvoje pravo da ga kažeš. - V. (Iz Hrvatske, s ljubavlju)
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.11.2013 19:51 (Danyel).
17 godina
Danyel kaže...

Može li mi netko reći kako omogućiti high teksture u ovoj prokletinji?

Bit će prisutne u COD: Ghosts: Return of the prophet Dog Riley 3

GamModdok - http://gamemoddok.webs.com/
16 godina
neaktivan

Ne, stvarno vas ne razumijem - ne znate pa lupate minuse ili ja nešto ne razumijem?

Ne slažem se sa tvojim mišljenjem, ali ću do kraja života braniti tvoje pravo da ga kažeš. - V. (Iz Hrvatske, s ljubavlju)
13 godina
neaktivan
Danyel kaže...

Ne, stvarno vas ne razumijem - ne znate pa lupate minuse ili ja nešto ne razumijem?

High teksture u codu su oksimoron.

Battlelog: gjurki
16 godina
neaktivan
Volvox kaže...
Danyel kaže...

High teksture u codu su oksimoron.

A eto čitam okolo da neki ljudi mogu uključiti high teksture i da im izgleda savršeno 8ima screenshotva koji zaista djeluju odlično), a neki pak se žale na ovo isto - da im se stalno u opcijama vraća na normal te su im teksture totalno isprane. Neovisno o konfiguraciji. Zato pitam, možda je netko našao način za to uključiti, jer malo je smiješno da nećakova konfiguracija to ne može pokrenuti.  

15 godina

Jel još nekome freeza igra nakon prvog cutscena ono kad počnete hodat s ocem od lika s kojim igrate i još nekoga? Meni freeza i ne pomaže ništa osim Ctrl+Alt+Del metode. Savjet?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ako se dobro sjećam, isti je problem bio i sa MW3, ista ekipa je radila i ovo i isti problem je bio sa namještanjem tekstura pa su moderi čak paravili utillity za MW3 u kojem su se mogle mijenjati postavke tekstura.

13 godina
neaktivan
Danyel kaže...

Igrica se nece pokrenut na 4gb rama sigurno na windows 7!Provjereno,mozda zato stavljaju minuse.Samo pretpostavljam.

16 godina
neaktivan
pas101 kaže...
Danyel kaže...

Igrica se nece pokrenut na 4gb rama sigurno na windows 7!Provjereno,mozda zato stavljaju minuse.Samo pretpostavljam.

Ma ne znam šta je ovdje problem, no ne radi se o mojoj konfi - napisao sam već: radi se o konfi koja je jača od moje, win 8 ne 7.

Inače kaže da mu radi sve ok, ništa ne trza. Samo ne može dignit teksture, vraća mu se na normal u postavkama. Stavio je onaj fix za 4gb rama, igra je inače original. Da li je problem u tom fixu?

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.11.2013 20:39 (Danyel).
13 godina
protjeran

Nemam instaliranu igru, niti trenutno imam grafičku za pokrenuti je, no našao sam nekakav site gdje objašnjavaju kako riješiti probleme u igri.

Pročitaj pod točkom 10.

#10 – Improve Graphics on Better Rigs
If you have a good enough rig that can presumably play Call of Duty Ghosts at max settings, you shouldn’t allow the game to set the options automatically as it up-scales the graphics from a lower resolution to achieve 60 FPS.

You can easily fix it by playing around in graphics settings. For example setting the image quality to extra and changing aspect ratio from auto to aspect ratio of your monitor drastically increases the graphics quality in these cases.

By doing so, you will be able to get rid of the blurriness.

http://segmentnext.com/2013/11/05/call-of-duty-ghosts-fov-ram-fix-lag-crashes-freezes-stuttering-errors-and-fixes/

A, A5, B5, C#5, D, D5, Dm, E, E5, F#5, F#m, G#5, G#D5, G5

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Budokai kaže...

Nemam instaliranu igru, niti trenutno imam grafičku za pokrenuti je, no našao sam nekakav site gdje objašnjavaju kako riješiti probleme u igri.

Pročitaj pod točkom 10.

#10 – Improve Graphics on Better Rigs
If you have a good enough rig that can presumably play Call of Duty Ghosts at max settings, you shouldn’t allow the game to set the options automatically as it up-scales the graphics from a lower resolution to achieve 60 FPS.

You can easily fix it by playing around in graphics settings. For example setting the image quality to extra and changing aspect ratio from auto to aspect ratio of your monitor drastically increases the graphics quality in these cases.

By doing so, you will be able to get rid of the blurriness.

http://segmentnext.com/2013/11/05/call-of-duty-ghosts-fov-ram-fix-lag-crashes-freezes-stuttering-errors-and-fixes/

Hvala na odgovoru, probali smo - ne pomaže ništa. Izgleda da će trebati čekati neki patch ili da se netko pozabavi nekim fixom, vjerojatno je riječ o istom problemu kao i u MW3 (nešto sa configom).

EDIT: Molim budalu koja mi zbog običnog pitanja daje minus da se hrabro javi kao što mi junački daje na svaki komentar minuse. I da mi objasni zašto. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.11.2013 21:33 (Danyel).
13 godina
neaktivan

Je li igra lockana na DX11 ili ju je moguće igrati i na DX10.1?

Moj PC  
0 1 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice