Call of Duty: Ghosts

poruka: 988
|
čitano: 275.171
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Call of Duty: Ghosts
Jux kaže...

Pozdrav,jel zna netko riješiti ovaj problem? i Dali se da išta učiniti?
http://www.zaslike.com/files/i11m9uk7zv2s3ktpw00.jpg -Picture

Hvala!

Nadji ovo na torrentima, mozda ti pomogne.

Call of Duty: Ghosts RAM Fix-STEAM006

Kills the annoying 6GB RAM limitation

Copy all files

by- Steam006

Minimum 4GB system RAM is recommended

Notes : Just place this in your folder. More RAM, more smoother gameplay

Knowing is not enough; we must apply. Willing is not enough; we must do.
17 godina
neaktivan

^^

To mu neće pomoći jer treba 64bitne windowse.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Znači Zov Dužnosti: Duhovi su trenutno najljepša igra na tržištu ?

{#}{#}{#}

Moj PC  
0 4 hvala 0
15 godina
neaktivan

Znaci Min 6 GB trazi a ingame mi trosi manje od 3gige na max settingsima {#}

Religion is the sigh of the oppressed creature, the heart of a heartless world, and the soul of soulless conditions. It is the opium of the people. Karl Marx|RIP Ryan Davis
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Govorite o tom RAM-u k'o da košta kao dijamanti. LOL, to je najjeftiniji dio računala koje ovu igru vrti. Naravno, ne mijenja se činjenica da je ograničenje neshvatljivo.

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
Moj PC  
1 3 hvala 0
15 godina
Tonči kaže...

Govorite o tom RAM-u k'o da košta kao dijamanti. LOL, to je najjeftiniji dio računala koje ovu igru vrti. Naravno, ne mijenja se činjenica da je ograničenje neshvatljivo.

Da, baš će prosječan cod gamer dati 500kn za igru i još 300-500 za rame da mu radi samo taj cod.

Igre ne troše preko 2gb praktički, 4gb sistem je i više nego dovoljno, i sad oni sviraju qurcu sa 6gb, retardacija.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
12 godina
Tonči kaže...

A ti shvati da neki ljudi možda imaju starije ploče koje ne podržavaju više o 4GB ram-a... I to bi bilo ok da je sad ovo potpuno novi engine, nevjerojatna grafika i da jednostavno moraš imati jaku konfu sa puno rama da sve to vrti, ali igra koja grafički ima mali pomak da zahtjeva minimalno 6GB rama dok jedan Crysis 3 ili Bf 4 zahtjevaju 2GB/4GB je smiješno... {#}

11 godina
neaktivan

^ Ne treba sad da daje..ali  mislim da se "shvatlio" ove godine da je 8gb i quard procesor  sveto pismo za igranje{#}

EDIT: Igranje je nekad bila zabava sada je skup sport ma sta mi pricali..

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.11.2013 13:01 (cardadule).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina

Nisam isao trazit u detalje samo sam vidio da su izbacili taj fix :)

Nego jel kupio tko PC verziju? Zanimaju me FPS performanse na nekim slabijim karticama-medium details (radeon 6870 i slicno) da li su stavili dedicated servere, ili barem da je ping pristojan sa tim hibrid sistemom kojeg spominju?

Jel se moze tweakat  FOV i ostale sitnice preko konzole ili su je opet pogasili?

Jel ima igrača, jucer sam gledao stream sa PC verzije, jos uvijek je live na stranici 15 neki klinac igra maraton od sinoc, pa su whinali kako nema igrača (što ne čudi)  i da su mape prevelike.

Moj dojam je isto da su masivno velike prema ostalim Codovima, ali da su navodno ostavili ograničenje sa konzole tipa 5v5 na mnogim modovima?

Neka napiše netko par dojmova , neznam jel uzet to ili ne, nebih se htio opet zaje*at  da kupim smeće od igre sa imenom COD u naslovu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Skinuo ,pokrenuo ,nije ni loado prvu misiju vec izletio van no memory ono lol......(imo sam 1gb za ram disk sad sam to ukinu,vidjet cemo)

They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Ovo moras da pitas ko je kupio,a ovde si naso crkvu gde da se krstis{#}

Nego kad si spomenuo 6870 kolika je razlika izmedju nje i 5850 procentulano ne mogu da nadjem nista..?? Ima neko iz keca da zna

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
cardadule kaže...

^ Ne treba sad da daje..ali  mislim da se "shvatlio" ove godine da je 8gb i quard procesor  sveto pismo za igranje{#}

EDIT: Igranje je nekad bila zabava sada je skup sport ma sta mi pricali..

Slažem se ali cod je uvijek radio i na bojlerima i digitronima, tako da im taj next gen trik sa 6gb ne pali. Vjerujem da će na jačim računalima ići do 150 -200 ako je ikako optimizran.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
16 godina

Izvini brate, nisam shvatio šta si htio reć u prvoj rečenici :D

15 godina

Na 7970 radi ok zna past do 50fps-a,battlefield 4 je puno lijepsi....u windowsima pise da koristi od 3850 do 4000gb rama

Edit:hi hi odes 5 metri malo dalje u svemirskoj misiji i restart

They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.11.2013 13:22 (lmutak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

7970- pada do 50 FPSa? Na kojim detaljima, ako nije sve na High to je žalosno i neoptimizirano.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

tako da im taj next gen trik sa 6gb ne pali.

Kakav trik?

16 godina
odjavljen
fila2208 kaže...
Tonči kaže...

Da, baš će prosječan cod gamer dati 500kn za igru i još 300-500 za rame da mu radi samo taj cod.

Igre ne troše preko 2gb praktički, 4gb sistem je i više nego dovoljno, i sad oni sviraju qurcu sa 6gb, retardacija.

Slažem se, ali ako daje 500kn za igru, a neće za RAM? Meh. :) Što je najsmješnije, koliko čujem, ni Ghosts ne koristi više od 2GB. WTF je taj zahtjev?!

ibme74 kaže..

...starije ploče koje ne podržavaju više o 4GB ram-a... I to bi bilo ok da je sad ovo potpuno novi engine,...

Toliko stare ploče nemaju što s Ghostsima. I jest novi engine, barem tako kažu revieweri i Activision. Tko je tu lud? - Ja nisam još stigao probati, ali cijeli Internet navodi novi engine...

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.11.2013 13:22 (Tonči).
11 godina
neaktivan

Nista bez americke zastave,uvek sam se pitao kako je rusima i kinezima u igrama kad igraju protiv "sebe"{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Colossus7 kaže...

7970- pada do 50 FPSa? Na kojim detaljima, ako nije sve na High to je žalosno i neoptimizirano.

Sve najjace, full hd, fxaa,bit ce to jos i gore brijem.....

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.11.2013 13:23 (lmutak).
17 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Što je najsmješnije, koliko čujem, ni Ghosts ne koristi više od 2GB. WTF je taj zahtjev?!

Koliko vidim neki tvrde da bolesno puni VRAM, pa da je 6GB možda tu da služi kao buffer za one sa slabijim karticama.

U svakom slučaju čudno.

16 godina
odjavljen

Moguće je da zbog konzola kojima je memorija unificirana, može koristiti oboje i na PC-u i da s igra time. Treba istražiti. Popodne spajam posuđenu novu confu iz opisa pa ćemo testirati.

15 godina
dekstroza kaže...
fila2208 kaže...

tako da im taj next gen trik sa 6gb ne pali.

Kakav trik?

Magični.

16 godina
odjavljen

Kaže frend da njemu igra bez problema guta 4,8GB RAM-a i pun 3GB VRAM na 280X... Dakle, čini se da nije izmišljeno.

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.11.2013 13:34 (Tonči).
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Kaže frend da njemu igra bez problema guta 4,8GB RAM-a i pun 3GB VRAM na 280X... Dakle, čini se da nije izmišljeno.

Jedino dalje ostaje pitanje što guta toliko RAMa?

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.11.2013 13:35 (dekstroza).
16 godina
odjavljen

Navodno (neki članci spominju) ima jako fine teksture visoke rezolucije i dosta efekata... Treba vidjeti uživo. Ja trenutno radim pa mi nije zgodno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
lmutak kaže...
Colossus7 kaže...

Sve najjace, full hd, fxaa,bit ce to jos i gore brijem.....

Pad framerejta je jedino kod teatralnih uber eksplozija.....i kad loada pred kraj mi pocne stekat zvuk ,steta moram sljakat al mislim da cu uzivat u Sp....

12 godina
neaktivan

Igra prolazi vrlo slabo na reviewih. 6-7 sa par odvijenih osmica.

Naravno IGN je dao 8.8 {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Navodno (neki članci spominju) ima jako fine teksture visoke rezolucije i dosta efekata...

Opet to je high end dio spektra, pa i dalje nije baš jasno zašto je toliko nužno i za low.

13 godina
neaktivan

Eto već su stigli i "profići".

Ako si ti genije nisam ni ja budala.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Dakle, nije istina da koristi samo 2GB. Upravo testirano na prvom levelu SP-a... No, pitanje je zašto i vidjet će se valjda.

(Meni se na CrossFireu sruši nekih 10 minuta od početka, ali uredno guta preko 3 GB; najviše je doseglo 3,4 prije rušenja).

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.11.2013 14:09 (Tonči).
Moj PC  
0 1 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice