jel mi moze ko dat cd key??
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
jel mi moze ko dat cd key??
Da ti netko da key koji je platio besplatno... Sumnjam.
kolko ja znam za instalirat i ne trazi kljuc a za mp ces ga morat platit...meni je samo zao zasto sam igra piratski black ops a sad zelim uzest orginal mogao sam na orginalu i single igrat a ne vako pola mi je igrice poznato
Ako možete dojt na server FD nuketown, Warsava poljska
Stavite u filteru HC:no i map: nuketown, crvenim slovima je FD
ima koji hrv server... dodajte me steam name: zikmanzg a in game nick Mr.JunkY.HR
Samo zombi mape?
Kupio bih da igram zombije, ali u protivnom.. Bar da su jednu novu MP mapu..
Bok ljudi volio bih ako bi mogli pogledati ovaj video koji sam ja napravio bio bih vam vrlo zahvalan
O CoDu je pa i nije tolki offtopic
Sve super, odlicno si slozio i editirao, boje, efekti, izbor killeva. Jedino da se kraj ne prekine tako odjednom, mozda neki fadeout efekt. Ostalo sve za 5.
u zadnje vrijeme mi dosta dugo traje load time za sljedecu mapu pa me zanima dal se to dogada i drugima i dali ima kakvo rjesenje?
inace sam uvijek ulazio među prvima, sad ne znam dal mi se sjebo nes komp ili koji k...
BRAVO !!!jako lijepi edit,rokerica mi je super ali ove ostale mi ne pašu.ali dobro to je stvar ukusa ali vid je bomba,nastavi tako.
izgleda treyarch ce opet raditi na novom Call OF Dutyu - Iron Wolf, koji ce izaci poslije mw3 naravno iduce godine :D
izgleda treyarch ce opet raditi na novom Call OF Dutyu - Iron Wolf, koji ce izaci poslije mw3 naravno iduce godine :D
Ništa čudno, čudno bi bilo da ne izađe, da si uzmu koju godinu i izbace nešto inovativno, ali nemaju ni potrebu dok se prodaje dobro, iskreno, nebi ni ja ništa mijenjao na njihovom mjestu.
E ljudi mozete mi slozit neke dobre classove za FFA i TDM hc da je u jednoj snajper a u drugoj po mogucnosti AR ali moze bilo sta drugo.E i ako mi netko moze rec kako da otkljucam zlatnu boju za neku pusku.Kaze da trebam biti 14lv prestige a ja sam vec tri put ulazio u pretige i sad sam lv44.
E ljudi mozete mi slozit neke dobre classove za FFA i TDM hc da je u jednoj snajper a u drugoj po mogucnosti AR ali moze bilo sta drugo.E i ako mi netko moze rec kako da otkljucam zlatnu boju za neku pusku.Kaze da trebam biti 14lv prestige a ja sam vec tri put ulazio u pretige i sad sam lv44.
imas vise prestigeova znaci moras 14 puta uc u prestige da bi to otkljucao
EDIT:clasa sniper link
ovako CODo ljupci može li mi neki ekspert objasniti lika kapetana Price-a.
Dakle po mojemu on se spominje od prvog coda?
dakle on je i u codu 2 i 4 pa mw2? WTF dakle iz ww2 je prešao u "ww3"?
Ili samo ja samo nešto krivo pokopčao?
http://callofduty.wikia.com/wiki/Price_(World_War_II)
http://callofduty.wikia.com/wiki/John_Price
imas vise prestigeova znaci moras 14 puta uc u prestige da bi to otkljucao
EDIT:clasa sniper link
Thx moze sad jos jedna dobra s AR.
http://callofduty.wikia.com/wiki/Price_(World_War_II)
http://callofduty.wikia.com/wiki/John_Price
Da, ono mu je bio stari, ili čak djed neznam točno, nisu mogli izbaciti lika, jednostavno je prezakon. :D
dolazi novi dlc Rezurrection
dolazi mape iz cod 5 zombija
mape:shi no numa,nacht der untoten,verruckt,der reise te nova mapa moon
xbox 360 date release 23.8.2011
Nikad nisam volio Zombije.
BTW, jel bi BO radio na ovom, barem na ultralow i s nekim CFG-om (Napokon flat > torrent mašina i to)
- Intel Celeron D (OC @ 3 GHz)
- 1.5 GB DDR2 667MHz
- Geforce 6200 512MB DDR2
ili da kupim ovo :
- Intel Pentium D @ 2.8GHz
- 2GB DDR2 533MHz
- Geforce 7600GS 256MB DDR3
Znam da je dosta bolje ali je i 250Kn skuplje????
sve ti je to ajme...za 800kn mos kupit grafu od 1gb a sto se tice snage svega toga skupa slabo za black ops..."on to ne zasluzuje"......mozda bi radio na neki low