- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Tražim pomoć
Oce se B.Ops moci igrati na krekanim serverima,zato da nedam bezveze 400kn za igricu koja ce se moci igrati krekan.
I jos jedno pitanje...
koja je bolja igra WOW Cataclysm ili Cod Black Ops
Najverojatnije nece.Ako se bude on mogao crackan igrati (naravno pricamo o MP djelu) moci ce se i bad company 2 igrat.
Ali naravno od piratske zajednice je svasta moguce,ali kako stvari zasad stoje nista od toga!
Po meni je bilo koja igra bolja od WoW-a
Tražim pomoć
Oce se B.Ops moci igrati na krekanim serverima,zato da nedam bezveze 400kn za igricu koja ce se moci igrati krekan.
I jos jedno pitanje...
A jesi sebičan . Kupi igru, nećeš požaliti, 300 sati vrhunske zabave.
Kako možeš uspoređivati MMORPG i FPS?
to ti se zove realnost
covjek sa 40kg opreme se nemoze kretat ko balerina po bojistu
i lagga nema nikakavog sve dedicated serveri
Tražim pomoć
I jos jedno pitanje...
Meni osobno je svaka igra bolja od wow-a a tebi ovisi sta vise volis!
evo samo me zanima jel oni ruski key-evi rade bez ikakvih problema i bannova osim to sto ne razumijem 50% ruskog(to je mali problem al sam spreman i ruski usit ako treba)
isto to me zanima i za mw2 usput
i jel moze neko dat link za te ruske keyeve(ducan)
Dali se moze rijesiti freez u igri?
evo samo me zanima jel oni ruski key-evi rade bez ikakvih problema i bannova osim to sto ne razumijem 50% ruskog(to je mali problem al sam spreman i ruski usit ako treba)
isto to me zanima i za mw2 usput
i jel moze neko dat link za te ruske keyeve(ducan)
Navodno rade ali uvjek postoji mogucnost bana! mozes prebaciti na eng! a ducani neznam basehost a imas i drugih idi par stranica nazad mislim da je netko naveo!
evo vidio sam da je povoljno na www.cdkeys.tk(hrv ducan) pa me zanima kakva iskustva imate s njima jesu li sigurni jeli sve legalno i postoji li mogucnost banna sa njihovim keyevima naravno bez cheatanja i ostalih glupiranja
nazalost neznam
evo vidio sam da je povoljno na www.cdkeys.tk(hrv ducan)
lol, pravilo je čim imaju besplatnu domenu odmah otpiši tako nešto. ;)
uostalom, ruske keyeve možeš naći za kojih 130kn, tako da njihovih 200kn za takav key nije baš ni povoljno.
valjda im pošalješ narudžbu na njihov potpuno legit mail: puf_pant@yahoo.com
lol, izgleda da danas svaka budala misli da može zaradit nešto para preprodajom keyeva...
Tražim pomoć
I jos jedno pitanje...
Najverojatnije nece.Ako se bude on mogao crackan igrati (naravno pricamo o MP djelu) moci ce se i bad company 2 igrat.
Ali naravno od piratske zajednice je svasta moguce,ali kako stvari zasad stoje nista od toga!
Po meni je bilo koja igra bolja od WoW-a
Kako ne? alterIWnet/alterOps radi na njemu. Objavili su da neče izaći prije Veljače...Inače ne podržavam piratstvo ali sad nakon ovog ispljuvka navijam za to da ga čim prije završe.
evo "malo" sam dosadan ali ako mozete reci gdje najjeftinije nabaviti englski key bez ikakvog rizika od banna i naravno da je sve legalno 100%
to je skupo i meni treba samo key jer je jeftinije
Da su igru ljepo izglancali igra nebi zaslužila ovake riječi. Za alterOps navijam...Žao mi je ljudi koji su dali tako puno novaca za igru a sada je nemogu normalno igrati.
to ti se zove realnost
covjek sa 40kg opreme se nemoze kretat ko balerina po bojistu
i lagga nema nikakavog sve dedicated serveri
CoD je inace poznat kao realisticna igra :)
FPS nije namjenjen za controllere, vec iskljucivo za mouse & keyboard, a to je vec 1000 puta dokazano. Jednostavno, FPS @controller je prespora igra i ciljana publika je druga. Meni je to OK, tko voli nek izvoli i neka gusta, ali rec da je bolje igrat FPS na konzolama nego na PCu je ipak malo neozbiljno.
To je samo key i nećeš naći engleski key niti jeftinije niti legalnije nigdje.
Sve ispod te cijene su ti ruski keyevi.
Uzmi ovo i udri!
..prijatelju s tom konfom tesko da ces mos igart BO kako treba..ispravite me ako nije tako..znamo koliko je zahtijevna igra!!..
..prijatelju s tom konfom tesko da ces mos igart BO kako treba..ispravite me ako nije tako..znamo koliko je zahtijevna igra!!..
imam piratski(samo sam isprobao kakva je igra)i radi savrseno na normal detaljima kad bi stavio na min radilo bi jos bolje tako da ce radit bez problema ali ako nebude ionako mislim uzet novu konfu(kad neka igra koju jako zelim igrat bude neigriva)
evo jeftinije nasao http://www.g2play.net/store/Call-Of-Duty-Black-Ops-Multilanguage-Steam-Key.html samo neznam jeli legalnije i btw ovdje dobijem bc2 + bo za cijenu samo bo na game
edit oprostite na double post :(
Oni su iz Singapura, ali su na glasu kao pouzdani.
Ja sam preko njih uzeo Vietnam prije 7 dana, sve super radi.
evo jeftinije nasao http://www.g2play.net/store/Call-Of-Duty-Black-Ops-Multilanguage-Steam-Key.html samo neznam jeli legalnije i btw ovdje dobijem bc2 + bo za cijenu samo bo na game
edit oprostite na double post :(
Ja imam mw2 od tamo i radi odlicno vec godinu dana! nikada problema niti ista i par frendova isto imaju igre od tamo!
Majku mu, random freezes. Iz nepoznatih razloga, smrzne se igra, i sve, jedini spas je ctrl-alt-del.
Itko sličnih problema?