Na BUG serveru sad je HQ bio, nije bilo perkova, attachmenta ni killstreakova.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Prelosa grafika bolja u MW2
e ljudi kolko iznosi memoriski igrica a da nije multiplayer
?
Stvarno ili?
igra steka na Q procesorima jos samo da se neko javi sa i7 i kaze da nema vise od 15 fps koda im je rockstars pravio optimizaciju igre tolika se hampa digla oko ovoga samo da bi lovu podigli govna
Stvarno ili?
Ma ako mene pitas grafika je losija u nego u MW2 samo su napuhali igru da je sto prije prodaju zato zivili torenti !!
igra steka na Q procesorima jos samo da se neko javi sa i7 i kaze da nema vise od 15 fps koda im je rockstars pravio optimizaciju igre tolika se hampa digla oko ovoga samo da bi lovu podigli govna
Završio sam SP jučer i sve mi radi normalno na Extra postavkama, 4x AA. Kod mene je Q9450 oc @ 3.0 ghz, EVGA matična i EVGA nVidia GTX 260 OC i 4 giga RAM-a
A grafika u igri varira od misije do misije, tj. okolina u nekim misijama je odlično napravljena, jungla, snijeg, a neke su nešto lošije
Koja je razlika između nekog moda i "barebones" verzije tog moda?
Nema NooBTubanja - aka nema grenade launchera, martydoma itd..
Tako su i "punom parom" radili za WaW kada je bilo s*ranje s padanjem servera pa ekipa svako malo izgubi rank. Došao je za nekih 2 tjedna nakon izlaska.
edit:aha tek sad vidim sliku, lol
Tako su i "punom parom" radili za WaW kada je bilo s*ranje s padanjem servera pa ekipa svako malo izgubi rank. Došao je za nekih 2 tjedna nakon izlaska.
sarkazam my friend. pogle sliku
Meni je mp totalno neigriv, kad ne lagga ima 45fps-a a kad počnu crte na lagometru skakat pada na 10.
Naravno kada si ti u ranked otišao, ostali su unranked i wagner!
Bar bi ja tako rekao, moram ja to vidjeti samo da mi igra dođe!
Kao što rekoh Infinity Ward je bog i batina za Treyarch.
Evo moj emblem,playercardnije ništa posebno al eto nek se vidi.
Imaš temu o tome na:
http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/black-ops-vasi-emblemi/75502.aspx
Evo moj emblem,playercardnije ništa posebno al eto nek se vidi.
Imaš temu za hvaliti se emblemima :D!
S obzirom da si "stručnjak", možeš objasniti kako bi se to grafička grijala, bez da radi? S obzirom da je rad jedini način da se grije...
Nisam nigdje napisao da sam strucnjak, a svoj arogantni stav si ponesi doma.
Ako mi se graficka u CoD:BO grije jace sa 50-60% GPU utilisation nego u npr. Crysis gdje vecinom radi sa 95+% GPU utilisation meni to nije bas normalno.
Dakle, i u Crysisu sigurno "radi" vise, a manje se grije.
S obzirom da si "stručnjak", možeš objasniti kako bi se to grafička grijala, bez da radi? S obzirom da je rad jedini način da se grije...
Nisam nigdje napisao da sam strucnjak, a svoj arogantni stav si ponesi doma.
Ako mi se graficka u CoD:BO grije jace sa 50-60% GPU utilisation nego u npr. Crysis gdje vecinom radi sa 95+% GPU utilisation meni to nije bas normalno.
Dakle, i u Crysisu sigurno "radi" vise, a manje se grije.
Puno ljudi se zali da im se gpu grije ko blesav u BO
Pa ne postoji logičan način da se grafička grije, a da ne radi, niti postoji način da bilo koja igra na to utječe.
Ono što na grijanje utječe su ventovi. Ako ti je kartica prosječno opterećena 60%, a vent namješten da se vrti na 40%, dok je kod 95% opterećenja namješten na 100%, logično je da će se više grijati.
Grafičke kartice, tj. ventovi, kontrolirani su rasponima: dakle, za temperaturu 50°C vent drži na 10%, za 60°C na 20%, na 65°C na 40%, za 70°C na 80%, za 75°C ili više na 100%. Dakle, čeka se treshold na kojem je važno da se kartica hladi.
Stručnjače... (ovo te zezam)
Postoji i gluplji model: po opterećenju. Ako grafa ima opt. do 60% vrti vent na 20%, ako je 70% na 40% itd. Ako igra ima šiljke opterećenja na 99%, a prosjek je 60% i ako su šiljci česti, grijanje može biti veće od uobičajenog za 60%.
Ali ne znam niti jedan driver da tako regulira vent. Logičnije i bolje je po temperaturi.
Di ono promijeniti opterečenje procesora..
Meni jos iz Sophosa nije doslo
nije ni meni.. si ih zvao mozda?
nije ni meni.. si ih zvao mozda?
Zvao sam ih jucer i rekli su da bi tebao doci do 14 h...
Jesu rekli kad će popravit lag tj. ono štekanje
A da pratiš temu?
A da pratiš temu?
neda mi se sad citat nabilo se vec 10-setak stranica,mozes rec?? :)
neda mi se sad citat nabilo se vec 10-setak stranica,mozes rec?? :)
Bilo na 152. stranici