Nemojte uzimati GT220.Ja je imam i nemogu lockat 250fps da se ubijem.Igram na Windows 7.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
sad sam se strgo od smijeha na team speaku...
Ja: Gle ovo lik se zove na xfireu primam 1999
Frend: I ja primam od 1995 :D :D :D

sad sam se strgo od smijeha na team speaku...
Ja: Gle ovo lik se zove na xfireu primam 1999
Frend: I ja primam od 1995 :D :D :D
kolko godina ti imas?
moze pomoc ljudi?ovako sve mi normalno radilo sve do jucer dok sam pokusao uci na server pojavi mi se slika ,pa nestane slika i ne ude mi u server mozete pomoc?
moze pomoc ljudi?ovako sve mi normalno radilo sve do jucer dok sam pokusao uci na server pojavi mi se slika ,pa nestane slika i ne ude mi u server mozete pomoc?
Samo nedjeljom gledam u kuglu...morat ces pricekat malo
/reconnect???
jednostavnije ti je da zakljucas server i stavis lozinku ... i jednostavno on ti opet na forum clana posalje zahtjev , ako oces prihvatis ga i jednostavno mu posaljes lozinku ... cemu kompliciranje , a i sumnjam da je to moguce sta ti zelis ...
pa dobro sta je tebi?? ak oces imat public server ne izmisljaj takve gluposti nikakve jer ce ti zjapit prazan, a ak oces lockan server jednostavno nadji tim s kojim bi igro i igraj warove na njemu a ne tu izmisljat neke gluposti..
malo je skuplje neg inace :/ 750kn po timu al oke ak bude dobra organizacija onda nije previse...
EDIT: ima jos i krajem mjeseca tocnije 25.2 SABIRNICA LAN...tamo idem vec smo prijavljeni a za gbc nisam siguran :D
Pa i nije bas, 750,00 kn je ok za HR timove, no za EU ti nitko nebi dosao. Za COD4PRO dio je 350,00 EUR kotizacija.
Organizacija nije upitna, nemozes usporediti sa niti jednim lanom u HR.
Imam COD4 key viška pa ako nekoga zanima neka se javi na PP, jeftino dam samo da prodam.
de ljudi pomozite nemogu uci na server pojavi mi se slika kad ulazis na server,pa nestane i ne ude u server de pomozite molim vas
pa dobro sta je tebi?? ak oces imat public server ne izmisljaj takve gluposti nikakve jer ce ti zjapit prazan, a ak oces lockan server jednostavno nadji tim s kojim bi igro i igraj warove na njemu a ne tu izmisljat neke gluposti..
server je od clana ctf i ne citaju pravila na forumu nego samo dodju i igraju ko muhe bez glave trce uokolo i skupljaju killove umjesto da igraju ctf, iz tog razloga je ovo potrebno, ima jos ljudi koji znaju igrat i ne zaje... se tako a nemogu igrat zbog takvih budala, a mislim da bi bilo i manje citera, jer u zadnje vrijeme svaki klinac ima undetected wh, uostalom mislim da tebe netreba biti briga hoce li moj server biti prazan ili pun, a ako neznas odgovor na moj post molim da ne odgovaras vise
server je od clana ctf i ne citaju pravila na forumu nego samo dodju i igraju ko muhe bez glave trce uokolo i skupljaju killove umjesto da igraju ctf, iz tog razloga je ovo potrebno, ima jos ljudi koji znaju igrat i ne zaje... se tako a nemogu igrat zbog takvih budala, a mislim da bi bilo i manje citera, jer u zadnje vrijeme svaki klinac ima undetected wh, uostalom mislim da tebe netreba biti briga hoce li moj server biti prazan ili pun, a ako neznas odgovor na moj post molim da ne odgovaras vise
pusti ljude da uživaju. a haxore je lako srediti. organiziraj skupinicu admina
kako dobit metke u noz rundi na promodu?
kako dobit metke u noz rundi na promodu?
nikako ahahah koi si ti low
ovo je pravi igrac http://www.xfire.com/video/4b784e/
vidio sam da neki imaju metke i ubijaju nas koji imaju samo noz u toj prvoj rundi pa ih admini banaju ak ih ima na serveru
vidio sam da neki imaju metke i ubijaju nas koji imaju samo noz u toj prvoj rundi pa ih admini banaju ak ih ima na serveru
Zašto bi to uopće htio ako donosi kick/ ban?
Btw. Obožavam ovu balavurdiju sa low/pro/haxzor i sličnim izrazima.
Jbt, koje pitanje. Pa dobiš, valjda ako se prvi il zadnji connectaš na server, ili ako se netko prije starta u tvom timu premjesti u drugi. Ovisi o serveru isto. Nije na svakom jednako. Bezveze pitaš...To ti je slučajnost.
pusti ljude da uživaju. a haxore je lako srediti. organiziraj skupinicu admina
ako se hoce napucavat i skupljati killove ima puno TDM servera, a ne ctf koji je jedan od rijetkih na cod-u 4
low edit, fragovi protiv low+ skilla na cod4.wars, koristi nick od mazarinija kad mixa(kamaz) i nezna engleski(previeuw), zvukovi od oruzja su cudni, nema synca i stavio je na XFIREž
EDIT: radim na jednom moviu sad pa ces vidit sta je igrac...
low edit, fragovi protiv low+ skilla na cod4.wars, koristi nick od mazarinija kad mixa(kamaz) i nezna engleski(previeuw), zvukovi od oruzja su cudni, nema synca i stavio je na XFIREž
EDIT: radim na jednom moviu sad pa ces vidit sta je igrac...
to opce nisu igraci low skilla,nego med skilla i zna engleski javi se kad ti budes imo 2000h i kad budes igro ko on
Fascinantno.
Kako se taj skill mjeri? (Broj gluposti / broj killeva) ^ broj TKova? Prosječno vrijeme koje preživiš bez metka u potiljku ili se skill povećava obrnuto proporcionalo od broju p*zdarija koje pišeš na chatu? Prosječno vrijeme korištenja GLa ^ - vrijeme provedeno na čekanju spawna? (Broj killova nožem * broj assista) / broj bačenih granata?
Tko je ovlašten za mjerenje skilla? Koliko košta sat/runda mjerenja? Koje je resorno ministarstvo za to? Kako podnesti žalbu na izmjereni skill? Koje formulare treba poslati na koju adresu, koliko treba biljega, do kada su prijave? Jel postoji neka komisija?
Na kraju, koliko evra košta potvrda (sa međunarodnim priznanjem koje vrijedi na teritoriju Commonwealtha)? Ne znam kakav mi je skill pa bi platio da mi napišu da imam skill od 300 megagiganiggawatta ili u kojoj se to mjernoj jedinici obračunava? Jel mi treba neka varijanta vodomjera ili možda neki dvofazni, trotarifni števec?