Call of Duty 4

poruka: 2.284
|
čitano: 487.918
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Call of Duty 4

Nemojte uzimati GT220.Ja je imam i nemogu lockat 250fps da se ubijem.Igram na Windows 7.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Call of Duty 4

sad sam se strgo od smijeha na team speaku...

Ja: Gle ovo lik se zove na xfireu primam 1999

Frend: I ja primam od 1995 :D :D :D 

{#}{#}{#}{#}

Ja sam ja! Ti si ti a Vi ste Vi :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Call of Duty 4
S kim se ti druzis...ccc...
www.tv.ultimax.info GLEDAJTE TV UZIVO NA INTERNETU
15 godina
neaktivan
SuperDox kaže...

sad sam se strgo od smijeha na team speaku...

Ja: Gle ovo lik se zove na xfireu primam 1999

Frend: I ja primam od 1995 :D :D :D 

{#}{#}{#}{#}

kolko godina ti imas?

BF3 nick:FlasHard3 Xfire:bobbyz666
13 godina
neaktivan
Call of Duty 4

moze pomoc ljudi?ovako sve mi normalno radilo sve do jucer dok sam pokusao uci na server pojavi mi se slika ,pa nestane slika i ne ude mi u server mozete pomoc?

0 0 hvala 0
16 godina
VeštacCro kaže...

moze pomoc ljudi?ovako sve mi normalno radilo sve do jucer dok sam pokusao uci na server pojavi mi se slika ,pa nestane slika i ne ude mi u server mozete pomoc?

Samo nedjeljom gledam u kuglu...morat ces pricekat malo

I you are considering to SignUp to DropBox, please do it over my refferal link. For every friend who joins and installs Dropbox, I will get 250 MB of bonus space:) Thank you!! www.goo.gl/bsIIb
17 godina
neaktivan
VeštacCro kaže...

/reconnect???

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
16 godina
neaktivan
Call of Duty 4
zna li netko kako da stavim na server opciju logiranja, npr. kad se udje na srv treba se registrirati pa logirati, u ovom slucaju sto meni treba, igrac bi postao svoj guid na forum clana, admin ga registrira na srv i moze igrati, postoji li neka skripta ili mogucnost napraviti takav cfg?

0 0 hvala 0
15 godina
Aces_High kaže...
zna li netko kako da stavim na server opciju logiranja, npr. kad se udje na srv treba se registrirati pa logirati, u ovom slucaju sto meni treba, igrac bi postao svoj guid na forum clana, admin ga registrira na srv i moze igrati, postoji li neka skripta ili mogucnost napraviti takav cfg?

jednostavnije ti je da zakljucas server i stavis lozinku ... i jednostavno on ti opet na forum clana posalje zahtjev , ako oces prihvatis ga i jednostavno mu posaljes lozinku ... cemu kompliciranje , a i sumnjam da je to moguce sta ti zelis ...

Nevjeruj nikome i nitko te neće iznevjeriti ! :D
13 godina
protjeran
Aces_High kaže...

pa dobro sta je tebi?? ak oces imat public server ne izmisljaj takve gluposti nikakve jer ce ti zjapit prazan, a ak oces lockan server jednostavno nadji tim s kojim bi igro i igraj warove na njemu a ne tu izmisljat neke gluposti..

We Work in the dark to serve the light! We are Assassins!
13 godina
neaktivan
meni opce nece ni uci u igricu smao nestane slika i mogu radit na kompu sto zelim razumijes?
16 godina
13 godina
protjeran

malo je skuplje neg inace :/ 750kn po timu al oke ak bude dobra organizacija onda nije previse...

EDIT: ima jos i krajem mjeseca tocnije 25.2 SABIRNICA LAN...tamo idem vec smo prijavljeni a za gbc nisam siguran :D

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.2.2012 22:18 (MalenoSelo).
16 godina

Pa i nije bas, 750,00 kn je ok za HR timove, no za EU ti nitko nebi dosao. Za COD4PRO dio je 350,00 EUR kotizacija. 

Organizacija nije upitna, nemozes usporediti sa niti jednim lanom u HR. 

ptspclan.com | visit us ^^
17 godina
Call of Duty 4

Imam COD4 key viška pa ako nekoga zanima neka se javi na PP, jeftino dam samo da prodam. {#}

Novac ne može kupiti sreću, ali je ugodnije plakati u Ferrariju nego na biciklu...
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.2.2012 9:43 (Pero Dinamit).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Call of Duty 4

de ljudi pomozite nemogu uci na server pojavi mi se slika kad ulazis na server,pa nestane i ne ude u server de pomozite molim vas

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
MalenoSelo kaže...
Aces_High kaže...

pa dobro sta je tebi?? ak oces imat public server ne izmisljaj takve gluposti nikakve jer ce ti zjapit prazan, a ak oces lockan server jednostavno nadji tim s kojim bi igro i igraj warove na njemu a ne tu izmisljat neke gluposti..

server je od clana ctf i ne citaju pravila na forumu nego samo dodju i igraju ko muhe bez glave trce uokolo i skupljaju killove umjesto da igraju ctf, iz tog razloga je ovo potrebno, ima jos ljudi koji znaju igrat i ne zaje... se tako a nemogu igrat zbog takvih budala, a mislim da bi bilo i manje citera, jer u zadnje vrijeme svaki klinac ima undetected wh, uostalom mislim da tebe netreba biti briga hoce li moj server biti prazan ili pun, a ako neznas odgovor na moj post molim da ne odgovaras vise

17 godina
neaktivan
Aces_High kaže...
MalenoSelo kaže...
Aces_High kaže...

server je od clana ctf i ne citaju pravila na forumu nego samo dodju i igraju ko muhe bez glave trce uokolo i skupljaju killove umjesto da igraju ctf, iz tog razloga je ovo potrebno, ima jos ljudi koji znaju igrat i ne zaje... se tako a nemogu igrat zbog takvih budala, a mislim da bi bilo i manje citera, jer u zadnje vrijeme svaki klinac ima undetected wh, uostalom mislim da tebe netreba biti briga hoce li moj server biti prazan ili pun, a ako neznas odgovor na moj post molim da ne odgovaras vise

pusti ljude da uživaju. a haxore je lako srediti. organiziraj skupinicu admina

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
15 godina
Call of Duty 4

kako dobit metke u noz rundi na promodu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
domac5 kaže...

kako dobit metke u noz rundi na promodu?

nikako ahahah koi si ti low

13 godina
neaktivan
Call of Duty 4

0 5 hvala 0
15 godina
Call of Duty 4

vidio sam da neki imaju metke i ubijaju nas koji imaju samo noz u toj prvoj rundi pa ih admini banaju ak ih ima na serveru

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
domac5 kaže...

vidio sam da neki imaju metke i ubijaju nas koji imaju samo noz u toj prvoj rundi pa ih admini banaju ak ih ima na serveru

Zašto bi to uopće htio ako donosi kick/ ban?

Btw. Obožavam ovu balavurdiju sa low/pro/haxzor i sličnim izrazima.

I am so clever that sometimes I don’t understand a single word of what I am saying.
15 godina
Call of Duty 4
Pa tak da znam...nebi ja to koristio al sam znatizeljan
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Call of Duty 4

Jbt, koje pitanje. Pa dobiš, valjda ako se prvi il zadnji connectaš na server, ili ako se netko prije starta u tvom timu premjesti u drugi. Ovisi o serveru isto. Nije na svakom jednako. Bezveze pitaš...To ti je slučajnost.

★★★★★
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
djdomi kaže...
Aces_High kaže...
MalenoSelo kaže...
Aces_High kaže...

pusti ljude da uživaju. a haxore je lako srediti. organiziraj skupinicu admina

ako se hoce napucavat i skupljati killove ima puno TDM servera, a ne ctf koji je jedan od rijetkih na cod-u 4

13 godina
protjeran
VeštacCro kaže...

low edit, fragovi protiv low+ skilla na cod4.wars, koristi nick od mazarinija kad mixa(kamaz) i nezna engleski(previeuw), zvukovi od oruzja su cudni, nema synca i stavio je na XFIREž

EDIT: radim na jednom moviu sad pa ces vidit sta je igrac...

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.2.2012 17:56 (MalenoSelo).
15 godina
Call of Duty 4
kad radim besplatni server na free game hostingu kak napravit da imam unlimited scope na promodu?
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
MalenoSelo kaže...
VeštacCro kaže...

low edit, fragovi protiv low+ skilla na cod4.wars, koristi nick od mazarinija kad mixa(kamaz) i nezna engleski(previeuw), zvukovi od oruzja su cudni, nema synca i stavio je na XFIREž

EDIT: radim na jednom moviu sad pa ces vidit sta je igrac...

to opce nisu igraci low skilla,nego med skilla i zna engleski javi se kad ti budes imo 2000h i kad budes igro ko on

16 godina
odjavljen
Call of Duty 4

Fascinantno.

Kako se taj skill mjeri? (Broj gluposti / broj killeva) ^ broj TKova? Prosječno vrijeme koje preživiš bez metka u potiljku ili se skill povećava obrnuto proporcionalo od broju p*zdarija koje pišeš na chatu? Prosječno vrijeme korištenja GLa ^ - vrijeme provedeno na čekanju spawna? (Broj killova nožem * broj assista) /  broj bačenih granata?

Tko je ovlašten za mjerenje skilla? Koliko košta sat/runda mjerenja? Koje je resorno ministarstvo za to? Kako podnesti žalbu na izmjereni skill? Koje formulare treba poslati na koju adresu, koliko treba biljega, do kada su prijave? Jel postoji neka komisija?

Na kraju, koliko evra košta potvrda (sa međunarodnim priznanjem koje vrijedi na teritoriju Commonwealtha)? Ne znam kakav mi je skill pa bi platio da mi napišu da imam skill od 300 megagiganiggawatta ili u kojoj se to mjernoj jedinici obračunava? Jel mi treba neka varijanta vodomjera ili možda neki dvofazni, trotarifni števec?

http://nighthawk-software.blogspot.com/
Moj PC  
16 0 hvala 2
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice