- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
I ja kazem..bilo je i vrijeme...fucking napokon!
Tako mi je drago da je izašla za PC ajme nemogu opisat i nemogu vjerovat heheh jos uvijek.
Tolike godine čekanja.
Pozdrav svima i uživajte.
Odigrao nekih 2h, i nisam pre vise zadovoljan primarno sta se tice same izvedbe igre. Jasno mi je da je port, al jako neoptimiziran port...Za grafiku i svijet koji se vrti trebalo bi ic glatko na 60, cak i 120 al meni se muci sa 30-40 FPS-a...a kad je guzva i kaos zna past i na 25-30 sta je neprihvatljivo za sistem kakav imam. Mozda ce novi driveri za ati updejtani pomoc nesto, nadam se...cekam da vidim. Gledao sam potrošnju/korištenje grafickih kartica. 40%. Mislim da bi trebalo to malo bolje...da igra bolje i pametnije upotrijebi graficke kartice. Sve u svemu prica i igra kao igra su mi super, al sa ovakvom izvedbom na mom glavnom PC-u mislim da je neprihvatljivo. Vecinu vremena 8-10 jezgra mi spava a dvije do cetri rade...problem nije u CPU nego u GPU kao sta sam i naveo gore...Probat cu bez crossfirea igrat pa da vidim dal ce to sta pomoc jer je i jedna graficka dovoljna da vrti to sve maxed out u barem 60 FPS-a konstantnih.