Battlefield V

poruka: 8.825
|
čitano: 1.539.850
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Battlefield V - Nebrušeni dijamant
16 godina
Re: Battlefield V
BalkanUSrcu kaže...
Jack Sparrow kaže...

DICEov lik je sam rekao da radi skoro identično kao BF1 i zato su sistemski skoro pa isti. Jedina razlika je što preporučeno čak manje rama i noviji AMD hardware.

Ryzen 1400 i rx 580 jedva 40-50 fpsa? Pa kakav hw treba za ovo za kakvih 100 fpsa na ugodnim postavkama...

BETA plus još dolaze novi driveri

12 godina
neaktivan
Battlefield V

poceli su (ea) skidati pare za preorder

uplay: dr.levak | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | origin: dr_levakkk | LoL (EUNE): dr levakkk
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Beta završila ima mjesec dana a igra izlazi za par dana... Ali ne sumnjam ja u ea da će to biti sve savršeno ispolirano kroz par dana :)
11 godina
BalkanUSrcu kaže...
Jack Sparrow kaže...

DICEov lik je sam rekao da radi skoro identično kao BF1 i zato su sistemski skoro pa isti. Jedina razlika je što preporučeno čak manje rama i noviji AMD hardware.

Ryzen 1400 i rx 580 jedva 40-50 fpsa? Pa kakav hw treba za ovo za kakvih 100 fpsa na ugodnim postavkama...

Gluposti evo ti moj test iz bete sa mojom konfom piše ti pod moj PC

Minimum FPS: 61

Average FPS: 82

Maximum FPS: 95

Detalji su bili na VERY HIGH znači jače je samo ultra a to nikad ne stavljam... A sada će raditi još i bolje kad igra bude u full.

13 godina
BeLLicus kaže...

Gluposti evo ti moj test iz bete sa mojom konfom piše ti pod moj PC

Minimum FPS: 61

Average FPS: 82

Maximum FPS: 95

Detalji su bili na VERY HIGH znači jače je samo ultra a to nikad ne stavljam... A sada će raditi još i bolje kad igra bude u full.

Možda nije glupost, nego samo u Ultra stave neke postavke koje doslovno ubiju procesor ili grafu... sjene, AA, oculsion....

Kako god bilo, nadajmo se da će full igra raditi još bolje nego beta, kod DICEa se to često zna dogoditi.

Mislim da samo izvođenje igre. Znamo kakvi su s bugovima pri izlasku većine naslova :D

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
14 godina
Battlefield V

ma nevalja igrat na ultra.samonte smetaju beskorisni efekti (dim,prasina,itd).

smanjiš detalje imas fluidnu igru i bolju vidljivost.

ultra mi je ok samo na single playeru

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
CyberDemonVZ kaže...
MRSKI kaže...
CyberDemonVZ kaže...
mrsmith kaže...

Ovaj Cyber bi se jebao a da mu ne uđe ...daj tih pišljivih 30kn za Origin Access Basic i isprobaj kao čovjek.

Kao što rekoh, nije za mene. Čitaj.

Ja već odavno imam access :)

Pa posudi čovjeku acc na par sati i gotovo. E jesi cicija

Lol, stvarno, nije mi palo na pamet :D

A ljudi se pitaju kako to da još nisi završio fakultet 

9 godina
neaktivan
lange kaže...

1080p, mesh i teksture na high postavke, ostalo low... meni dovoljno

Rx 470-480 ili nešto tako oko 1000kn će valjda biti u stanju izgurati to na 80-100 fpsa

16 godina
BalkanUSrcu kaže...
Beta završila ima mjesec dana a igra izlazi za par dana... Ali ne sumnjam ja u ea da će to biti sve savršeno ispolirano kroz par dana :)

Beta je bila prije 2 i mjeseca. Ili da budemo točni prije 54 dana je beta završila, s tim da beta kao ni alpha su starije verzije igri. 

Napisao je jedan od likova koji radi mapu da tek nakon beze ide optimizacije jer se to radi tek na kraju kad postave sve objekte na mapu.

15 godina
BalkanUSrcu kaže...
lange kaže...

1080p, mesh i teksture na high postavke, ostalo low... meni dovoljno

Rx 470-480 ili nešto tako oko 1000kn će valjda biti u stanju izgurati to na 80-100 fpsa

Mučit će te više proc nego grafička ovdje...

Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
9 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Beta je bila prije 2 i mjeseca. Ili da budemo točni prije 54 dana je beta završila, s tim da beta kao ni alpha su starije verzije igri. 

Napisao je jedan od likova koji radi mapu da tek nakon beze ide optimizacije jer se to radi tek na kraju kad postave sve objekte na mapu.

fila2208 kaže...

Mučit će te više proc nego grafička ovdje...

valjda će biti onih s accessom i slabijim procesorima koji će ranije zaigrati...

13 godina
BalkanUSrcu kaže...

Lik igra sa 1x8gb rama, single channel ram ubija performanse na battlefieldu, ja sam igrao betu sa i7 2600k 4.2Ghz, 16gb 2133mhz DDR3 i rx 470 4gb na medium/high postavkama(texture i mesh high) i nigdje ni u jednom momentu nisam imao ispod 60fpsa. Takodje i sa BF1 nisam nikad imao dropove.

13 godina
mrfloyd kaže...

Izaberem random i ko prstom u drek, Levelcap.

Znas sta, hvala ali necu nist gledati, ostavljam si lufta da koliko toliko malo zujim u neznanju. Thx

LevelCap, Westie i FlakFire.

Kak se nadograđuju oružja, kak igrati s medicom, supportom....

Kak se gradi...

Uglavnom, ništa što nećemo i samo isprobati u prvih 5 minuta igre :)

16 godina
Battlefield V

Baš to.

Pun mi kufer više reveal ovo, reveal ono.

Daj pusti ljude da sami čeprkaju....

Moj PC  
3 0 hvala 1
13 godina
Battlefield V

Upravo vidio na drugom forumu 

Pronađi razlike, prva najava i sad:

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.11.2018 10:21 (CyberDemonVZ).
Moj PC  
7 0 hvala 1
14 godina
CyberDemonVZ kaže...

Nije sjelo dovoljno preodera i kak su odma promijenili ploču, a mozda je to opet tipican EA bait & switch dok nakon release vidimo maškare 

twice the pride double the fall
12 godina
neaktivan

Meni vrhunski izgleda ona mapa iz kampanje... U sumi onoj mislim da je u francuskoj... Kad bi iz te mape izvukli neku mapu za multiplayer bilo bi vrhunski

13 godina
dad0r kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Nije sjelo dovoljno preodera i kak su odma promijenili ploču, a mozda je to opet tipican EA bait & switch dok nakon release vidimo maškare 

Ja si mislim da su ostavili sve skinove. I onda kad će igra biti šarena ko maškare, onda će biti "sami ste stavili te skinove, defaultni su autentični".

14 godina
CyberDemonVZ kaže...
dad0r kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Ja si mislim da su ostavili sve skinove. I onda kad će igra biti šarena ko maškare, onda će biti "sami ste stavili te skinove, defaultni su autentični".

I ja si mislim da bude tako nekako ali ko ih jebe nek samo gameplay bude dobar(odličan?), pa budemo prožvakali to šarenilo i dalje budemo PTFO 

7 godina
neaktivan
dad0r kaže...
CyberDemonVZ kaže...
dad0r kaže...
CyberDemonVZ kaže...

I ja si mislim da bude tako nekako ali ko ih jebe nek samo gameplay bude dobar(odličan?), pa budemo prožvakali to šarenilo i dalje budemo PTFO 

Upravo to. Ako usred fajta uspijes naci vremena pogledati kako izgleda desna ruka osobe koja puca po tebi onda si izgubio fajt. Ko stavi skin, stavio ga je, kome je to bez veze, nece ga staviti i sve super. Na kraju krajeva, koga boli k***c.

13 godina
mrfloyd kaže...

Baš to.

A šta bi onda oni zaradili? 

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
14 godina
sexytoiletpaper kaže...
dad0r kaže...
CyberDemonVZ kaže...
dad0r kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Upravo to. Ako usred fajta uspijes naci vremena pogledati kako izgleda desna ruka osobe koja puca po tebi onda si izgubio fajt. Ko stavi skin, stavio ga je, kome je to bez veze, nece ga staviti i sve super. Na kraju krajeva, koga boli k***c.

istina.jedino to sranje sa skinovima na sta sam potrosio lovu je bilo u bc2 i to mi je ajd bilo ok.

samo da ne rede šarenilo kao u cod!

14 godina
lange kaže...

Mislim da je to nemoguce, COD ATM:

16 godina
Soldier977 kaže...
mrfloyd kaže...

Baš to.

A šta bi onda oni zaradili? 

Get a proper job, you lazy plonker!

Eto šta bi im g. Delboy poručio. Fakin jubituberi.

7 godina
neaktivan
dad0r kaže...
lange kaže...

Mislim da je to nemoguce, COD ATM:

Iskreno, recite sto hocete ali bio bih odusevljen da nesto ovako blesavo ubace :'D.

Ali da, hrpa nas ovdje gleda kako igrica izgleda, zasto u kucama pada snijeg i zasto je snijeg ova nijansa bijele a ne ona, a prva stvar koju ce svatko napraviti kada ude u igru je smanjiti postavke na najnize moguce da dobije najbolju preglednost i najvise fpsove

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.11.2018 9:26 (sexytoiletpaper).
13 godina
neaktivan
Battlefield V

Gdje ste kupili preorder? Gledam preko origina je 60eur, jel ima gdje jeftinije a da je sigurna kupnja?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield V

Sutra preload znači?

Hoću moć odmah i BR preloadati?

Koristite blage riječi i jake argumente
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
bojan111111 kaže...

Gdje ste kupili preorder? Gledam preko origina je 60eur, jel ima gdje jeftinije a da je sigurna kupnja?

G2play i kinguin. Oba 44 eura.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Battlefield V - Nebrušeni dijamant
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice