Battlefield Hardline

poruka: 1.883
|
čitano: 183.908
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Battlefield Hardline
jopis kaže...

Meni je u alfi smetalo:

- loš zvuk

- loša mapa (ne volim krovove i panjeve koji ne igraju objective nego čekaju na krovovima)

- loši modeli likova - smijeh živi

- hitreg isto loš kao u bf4 - što ne čudi pošto su na istom engineu

- cjelokupni dojam, baš kao što i sam kažeš, čudno loš

- a i modovi koji su bili u alfi su truba - to nikad neću igrati ako kupim igru 100%

Jedino dobro u alfi je bila upravljivost vozila - to su jako dobro napravili.

Ali ne kupuje mi se HL da bi igrao NFS - u kurac.

- zvuk je tak tak, niš posebno al nije ni loš, dobro se da odrediti gdje je protivnik.

- mapa (igrao sam samo Dust Bowl) je skroz ok

- modeli likova su takvi kakvi jesu, nije ovo superduper Arma

- hitreg je na ovom serveru di sam igrao odličan

- cjelokupni dojam - zabavna igra za inf oriented igrače, ima potencijala, ali niti približno po cijeni koja se trenutno traži za igru; 10-15€ max imho

- igrah cq large, cq ko cq, sve ok

- recoil je povelik, nešto kao na mohw, tko je igrao znat će. I općenito fizika igrača mi je mohw like.

Upravljivost vozila je katastrofa, u alfi su bili pretromi, ovdje su toliko arkadni kao da igram neki micromachines. Znam da nije vehicle based igra, ali kad su već stavili vozila mogli su bar malo i probat kak se ponašaju u praksi.

Igra mi je sama stavila high preset, tako da nisam ni gledao ima li ultra, ali pohvalno je što je fps konstantno na 85-90 frejmova, nema droppanja niti ikakvih problema u tom polju.

I jel kupuješ? 

Battlelog: MUDO_HR
16 godina
amater_2 kaže...
jopis kaže...

- cjelokupni dojam - zabavna igra za inf oriented igrače, ima potencijala, ali niti približno po cijeni koja se trenutno traži za igru; 10-15€ max imho

I jel kupuješ? 

Odgovor ti je već gore

12 godina
neaktivan
Battlefield Hardline

cs style

bfh bfh
xfire: leftycro | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Battlefield Hardline

bejzbol je kul !

poz ekipa

https://www.youtube.com/user/crnijoker?feature=mhee
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Battlefield Hardline

Dok mi krvarimo na poslu Dama vec pleja .

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Battlefield Hardline

Najbolja inovacija je brže gašenje igre.

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods....Come, my friends, Tis not too late to seek a newer world

10 0 hvala 9
14 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Alien 22 kaže...

To sam iskoristio pauzu za ručak 

Xtreme_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
16 godina
Soldier977 kaže...
Alien 22 kaže...

I kakvo je tvoje mišljenje? 

Battlelog: MUDO_HR
14 godina
protjeran
Battlefield Hardline

Jedna stvar se mora priznati: mape stvarno izgledaju prekrasno.

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods....Come, my friends, Tis not too late to seek a newer world
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.2.2015 15:14 (NiramX).

0 0 hvala 0
13 godina
amater_2 kaže...
Soldier977 kaže...
Alien 22 kaže...

I kakvo je tvoje mišljenje? 

Kratko sam igrao da bi bio pouzdan. Na prvu mi se svidio zvuk oružja i pucanja, onako pršti kako bi i trebalo, Recoil je vrlo jak, nisam imao problema sa hitregom - što sam mislio da sam trebam pogoditi pogodio sam, iz BF4 CTE-a su "uzeli" sva poboljšanja pa će bi to trebalo biti ok......

Xtreme_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
13 godina
Battlefield Hardline

Kupio sam onu spricu za ozivljavanje, stavio pod gadget 2 i nemam je na odabir :/

Medpack normalno radi.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

Kupio sam onu spricu za ozivljavanje, stavio pod gadget 2 i nemam je na odabir :/

Medpack normalno radi.

Špricu imaju kriminalci, a defib policija. Moraš zasebno opremiti za svaku stranu. Mene je to isto bilo malo zbunilo.

Steam = animosity_frenzy; Origin = animosity_frenzy;
16 godina
Battlefield Hardline
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield Hardline

Prvi dojmovi u ovih 10 minuta što sam igrao. Igra je dobra, ali ne vrijedi tih 60€. Igrao sam samo jednu mapu do sad , ona banka neka i imao sam feeling kao da igram metro. Pošto je jako slična BF4 mislim da bi ovo bila jedna odlična ekspanzija za BF4, da su je dali po nekih 20€.

Moj PC  
7 0 hvala 0
11 godina
odjavljen
Battlefield Hardline

Objavljeni sluzbeni PC zahtjevi za igru.GTX 760 i R9 290 u istom rangu na Frostbite enginu 

3 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Battlefield Hardline

sacme su OP kao danny !

https://www.youtube.com/user/crnijoker?feature=mhee
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Battlefield Hardline

Jel to samo kod mene ili i vama igra bas neradi kako spada? Nezavisno dali je na high ili low, neide naprosto glatko! A konfa mi je dobra. Dali je do windowsa sedmice?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
odjavljen

Beta je.Nemoj se previse cudit ;)

17 godina
Battlefield Hardline

Ona mapa i mod sa bankom ima fin potencijal za ESL 5v5 ili 8v8 možda, ovako kad je puno igrača je nekako sj*bano, ali sve u svemu nije loša igra.

Koristite blage riječi i jake argumente
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.2.2015 19:36 (Dodinho).
Moj PC  
2 0 hvala 1
12 godina
neaktivan

Imam problem na PS4. Svaki put kada udem u MP pise mi Connection lost with PSN and EA. Zna netko kako rjesiti problem? Jeli to do mene ili to kod njih nesto sje*ano posto mi niti Origin ne radi...

14 godina
neaktivan
Battlefield Hardline

M16A3 je OP naravno. :-) Pogledaš čovjeka i već je mrtav. Assault rifle puške rade veći dmg u odnosu na BF4, 28 vs. 24. Gine se brzo u 3 pm.

Anyway, CQ je ono što se i očekivalo.

Hotwire je dosta zanimljiv, vidjet ćemo kako će biti kad se novitet istroši. Puno je igrača koji nemaju pojma šta rade. Npr. u interesu je da auto ima barem suvozača koji puca, ali ne, čim sjedeš za volan, ekipa baila. No, ništa novo prosječan IQ igrača bf-a je 72.

Heist smo igrali već u prvoj beti, so nothing new here.

Mape su čisto ok, s tim da sam onu s bankom igrao samo dvije kratke runde. Dosta sam se pogubio, ali zanimljivo djeluje.

Jedina veća zamjerka mi je što se ne čuje da mi je vozilo u procesu pretvaranja u prah i pepeo. Dok skužim da mi je vozilo pri kraju, već sam na respawn ekranu.

Super bi ovo igra bila da nema BF4. Ovako ne kužim poantu. Ako neko nije igrao BF4, onda neka nabavi ovo. Kad izađe, igru sigurno neću nabavljati. Kasnije ovisno o tome kolko će igrača biti, kolko će cijena biti, te hoće li mi se uopće dati.

Steam = animosity_frenzy; Origin = animosity_frenzy;
Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Battlefield Hardline

e udem na server browser i pise svaki server 0 igraca 

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Battlefield Hardline

ovako skinio sam betu na ps4  2 gb sam skida nesto usao sam u igru i pise mi da se treba insalirat igra ali sporo prolazi jel zna kako da ubrzima ako je to moguce

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Battlefield Hardline

Odigrao par rundi iz svakog moda i mape,i naravno bas onako kako sam ocekivao,nista posebno...

Ime bi pod hitno trebali mijenjat jer ovo nema veze sa bf fransizom..takoder,60eura nije ni priblizna vrijednost igre..Bas kao sto je reklo par kolega prije mene,idealan DLC,15-20eura...:)

Nista,cekamo peticu i dice da naprave igru koja ce imati opravdanje za svoje ime,Battlefield..Kad su je najavili,2016?

Battlelog: Ratkapa16

2 0 hvala 0
16 godina
Gago4 kaže...

Odigrao par rundi iz svakog moda i mape,i naravno bas onako kako sam ocekivao,nista posebno...

Ime bi pod hitno trebali mijenjat jer ovo nema veze sa bf fransizom..takoder,60eura nije ni priblizna vrijednost igre..Bas kao sto je reklo par kolega prije mene,idealan DLC,15-20eura...:)

Nista,cekamo peticu i dice da naprave igru koja ce imati opravdanje za svoje ime,Battlefield..Kad su je najavili,2016?

Sve u redu, ali nemoj mi tu ništ coprati z bf5 ja navijam za BF BC3 da bude sljedeći! A prije toga Battlefronts!

StariGad_HR @battlefield
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.2.2015 21:25 (Butcher).
17 godina
Battlefield Hardline

a grbavih likova... komedija 

ali ovo malo što sam igrao mi je čist OK

www.kolarek.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Butcher kaže...
Gago4 kaže...

Sve u redu, ali nemoj mi tu ništ coprati z bf5 ja navijam za BF BC3 da bude sljedeći! A prije toga Battlefronts!

Dobro,da,imas pravo,BC3,ali koliko sam ja cuo,najavili su 5icu?Ili su rekli da rade na novom nastavku,ali se nisu izjasnili za naslov?:)

Battlelog: Ratkapa16
16 godina
Gago4 kaže...
Butcher kaže...
Gago4 kaže...

Dobro,da,imas pravo,BC3,ali koliko sam ja cuo,najavili su 5icu?Ili su rekli da rade na novom nastavku,ali se nisu izjasnili za naslov?:)

Ma najavim ja njima i mamicu i seku (ak su dobre)!

StariGad_HR @battlefield
14 godina
neaktivan
Battlefield Hardline

jel postoji booster pack za otključavanje perkova i klasa? 

Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice