Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.197.478
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Battlefield: Bad Company 2 za PC

baš tražim po netu gdje je najjeftinija cijena... ima li ko prijedlog, mislio sam na steam-u kupit...

Steam: CRO Hellboy

0 0 hvala 0
16 godina
moderator

Ako nekog zanima SP ima 13 misija.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Battlefield: Bad Company 2 za PC
AMD boy kaže...

baš tražim po netu gdje je najjeftinija cijena... ima li ko prijedlog, mislio sam na steam-u kupit...

GAME nudi za 230kn, digitalna za 300kn, a Steam 365kn.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
15 godina
neaktivan

na ebayu 140kn preorder .. dobis kutiju, key, manual (sve) ... dostava za hr besplatna ... ;)

Ima li tko prodati 2gb ram 800mhz ddr2 ? pm me !

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
rebelsy kaže...

na ebayu 140kn preorder .. dobis kutiju, key, manual (sve) ... dostava za hr besplatna ... ;)

može link?

Every time two people have sex, an angel gets a boner
15 godina
neaktivan
debs kaže...
luckyluke kaže...
dub0x kaže...

Zanima me jel treba biti original igra za mp ??

Da,zato jer te igra pri pravljenju EA accounta pita za serial key.

znači neće postojati nijedan mogući način da zaigramo igru u mp ako nemamo orginal???

obrati se EA-i

oni će tebi kao piratu sigurno izaći u susret

BC2 nick: maxsisac_cro; xfire:maxsisac
17 godina

Evo ocjena sa Gameinformera - 9.5 (MW2 je kod njih dobio 8.9)

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

e a sta vi mislite sta je bolje bfbc2 ili mw2?

Moj PC  
0 5 hvala 0
15 godina
neaktivan

Nemoj te dvije igre uspoređivat totalno su drugacije po stilu igre i jos svacemu.

xRALEx-BFBC2
17 godina
neaktivan

High i Medium detalji u battlefield beti su jedno te isto.Zato se nemojte čudit ako vam radi sporije nego beta na istim postavkama (jer nisu iste postavke).

The 'High' texture detail level is not included in the PC beta, but is in the retail game which increase texture resolution a bit.
Izvor: Blog bfbc2

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.2.2010 23:34 (CoReD).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja na svom pc-u igram na rezi 1280 i na high postavkama.na većoj rezi mi se čini da ne "teče" tako glatko.nekad neznam da li igra pomalo šteka ili mi se čini, iako nebi trebala štekati na mom pc-u

Majke mi !
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Sve mi je se super ali mi ovo kvari igru totalno :

Igram na normal i pogibam pa racimo ..... :) a dok hitim granatu neprijatelju on ko majmun čeka da eksplodira, jadno .

Ne znam kaj da napišem !
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Uff, jel zna netko kada igre dolaze u Algoritam, tj nakon koliko dana od izlaska igre, jer ja planiram kupiti BF: BC2.

MP cekam teeee.

By the way: za sve one koji imaju xfire neka me dodaju: NICK MI JE: kaboom24

a.k.a MindFreak MSN: ivan_babic_95@hotmail.com - E-Mail: ivan.stoposto@gmail.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Gdje je najpovoljnije kupiti igru u hr?

http://tridizajn.com/blog

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
DJECHACHIC kaže...

Nemoj te dvije igre uspoređivat totalno su drugacije po stilu igre i jos svacemu.

ma daj molim te, po meni totalni fanboy stav prema igri,

nedajbože da netko usporedi dvije FPS igre

igre nisu iste, ali nisu baš "totalno" drugačije

obje igre su zabavne i dosta arkadnog doživljaja, i spadaju u sličan tip First Person Shootera za masovno tržište, iako je BC2 više timski orjentiran, nije ni deathmatch jedini mod u MW2

usporediti ove 2 igre sa recimo Red orchestra ili americas army koji su taktički fps-ovi bi već bilo drugačije naprimjer

inače super mi je uništivost objekata, ali to nebi baš nazvao fizikom kao što neki ovdje pišu, prije da su to animacije (neznam kako bi netko fizikom mogao nazvati rušenje ograde nožem, zidovi su podjeljeni na rušive dijelove, a rušenje cijelih objekata je obična animacija koja se odvija nakon dovoljno nanesene štete),

ali svejedno dodaje novu dimenziju igranju i odličan je dodatak gameplayu

17 godina
neaktivan

Sam osjećaj napucavanja je nekako bolji nego u MW-u 2 ili mi se čini?

Kad malo više izigram SP vidjet ću isplati li se kupiti original zbog MP-a..   nije se baš pri lovi Neodlučan

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sir Vidara the XVII kaže...
DJECHACHIC kaže...

ma daj molim te, po meni totalni fanboy stav prema igri,

nedajbože da netko usporedi dvije FPS igre

igre nisu iste, ali nisu baš "totalno" drugačije

obje igre su zabavne i dosta arkadnog doživljaja, i spadaju u sličan tip First Person Shootera za masovno tržište, iako je BC2 više timski orjentiran, nije ni deathmatch jedini mod u MW2

usporediti ove 2 igre sa recimo Red orchestra ili americas army koji su taktički fps-ovi bi već bilo drugačije naprimjer

inače super mi je uništivost objekata, ali to nebi baš nazvao fizikom kao što neki ovdje pišu, prije da su to animacije (neznam kako bi netko fizikom mogao nazvati rušenje ograde nožem, zidovi su podjeljeni na rušive dijelove, a rušenje cijelih objekata je obična animacija koja se odvija nakon dovoljno nanesene štete),

ali svejedno dodaje novu dimenziju igranju i odličan je dodatak gameplayu

Da,ali svjestan si da je jedan od glavnih i osnovnih djelova animacije fizikaNamigiva

http://tridizajn.com/blog
15 godina
neaktivan

Ima poprilična količina fizike. Nisu sve skriptirane animacije...

Niste primijetili objekte koji lete po cesti kada ih "šutirate"?

Btw. jel može netko pliz staviti link na ebay gdje je taj preorder za 140kn? Također koliko je to sigurno? Da ne bi bilo kasnije "your key is in use..."

3D Designer
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.3.2010 1:26 (Minoza).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Minoza kaže...

Ima poprilična količina fizike. Nisu sve skriptirane animacije...

Niste primijetili objekte koji lete po cesti kada ih "šutirate"?

Btw. jel može netko pliz staviti link na ebay gdje je taj preorder za 140kn? Također koliko je to sigurno? Da ne bi bilo kasnije "your key is in use..."

nisam mislio na fiziku u igri općenito, naravno da je ima, objekti, vozila, letovi projektila itd, ali sama destrukcija je skriptirana

i da, znam da je nemoguće imati toliko kompliciran simulator fizike rušenja u igri, niti sam očekivao da to igra ima (niti ne zahtjevam nešto takvo jer bi to bilo nerazumno zaista),

to što sam napisao se odnosi samo na skriptiranu destrukciju i one koji su baš to nazivali fizikom, eto da nebi bilo nesporazuma

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.3.2010 2:12 (Sir Vidara the XVII).
17 godina
neaktivan

mape,oružja,vozila...info : http://www.ultimateprestige.com/

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
CoReD kaže...

SCAR-L submachine gun = LOL. Ono ok, ipak se radi o arkadi.

http://www.youtube.com/watch?v=icIygHdSGFc&feature=PlayList&p=04E802B01DFA9487
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.3.2010 7:46 (MegaMass 2000).
16 godina
protjeran
MegaMass 2000 kaže...
CoReD kaže...

SCAR-L =light 

to nije SCAR sa mw2

BUCKETHEAD /// http://companyofheroesonline.tumblr.com/
17 godina
neaktivan
hrvatskafarkasevec kaže...
MegaMass 2000 kaže...
CoReD kaže...

SCAR-L =light

to nije SCAR sa mw2

E moj majstore ispeci pa reci (prije nego lupiš palac dolje). SCAR je u svim svojim varijantama jurišna puška. Razlika između H i L je u zrnima koja ta puška ispaljuje. Ako ćemo ići logikom da je puška koja ispaljuje 5.56 submachine gun, onda bi i M416 trebao biti submachine gun.

Kao što rekoh ipak je ovo arkadam, a nadodat ću da je MW 2 The arkada.

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.3.2010 8:08 (MegaMass 2000).
17 godina
neaktivan
To je zapravo diskutabilno. SCAR-L u Mk.16. CQC verziji mijenja trenutne SMG-ove jer dopušta 5.56x45 kalibar u veličini, težini i ostalim karakteristikama SMG-a. U suradnji sa SOCOM-om razvijaju se i eventualne verzije s manjim kalibrom (bude li potrebe).
Stoga je nije pogrešno svrstati u SMG klasu po namjeni. Uostalom, baš je zbog modernih rješenja i modularnog dizajna, sve novije puške teško svrstati u klasične kategorije.
Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Daj ne bulaznite, kakav crni preorder za 140kn ? Mozda za 2 godine da igra bude kostala te pare. Naci je za manje od 40 eura na datum izdavanja je premija...
Danas kada postajem pionir ...
17 godina
neaktivan
zeleni kaže...
Daj ne bulaznite, kakav crni preorder za 140kn ? Mozda za 2 godine da igra bude kostala te pare. Naci je za manje od 40 eura na datum izdavanja je premija...

Kad dode slikam ti.Ne pricaj gluposti ako nikad nisi kupovo na ebayu!

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.3.2010 10:06 (kikolo rikolo).
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...
To je zapravo diskutabilno. SCAR-L u Mk.16. CQC verziji mijenja trenutne SMG-ove jer dopušta 5.56x45 kalibar u veličini, težini i ostalim karakteristikama SMG-a. U suradnji sa SOCOM-om razvijaju se i eventualne verzije s manjim kalibrom (bude li potrebe).
Stoga je nije pogrešno svrstati u SMG klasu po namjeni. Uostalom, baš je zbog modernih rješenja i modularnog dizajna, sve novije puške teško svrstati u klasične kategorije.

Zapravo nisi upravu jer na onom linku piše SCAR-L caribne, a ne submachine gun. Carbine je lak puška ,a submachine gun je laka puška koja ispaljuje pištoljske metke (5.56x45 nisu pištoljski meci). SCAR-L u CQB verziji (skraćena cijev) nije submachine gun.

Stoga pogrešno je svrstati SCAR-L u submachine gun sekciju.

Inače HK416 koristi ista zrna 5.56x45 pa nije u submachine sekciji, a koliko vidim ovdje je riječ o HK416 sa skraćenom cijevi, a to znači da je prilagođena za CQB, tenkiste, posadu transportera itd......

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.3.2010 10:44 (MegaMass 2000).
17 godina
neaktivan

Sekcija se zove SMG/CAR ovdje su zbog praktičnosti ostavili samo SMG, u njoj je i AKs-74u koji isto nije SMG.

Uostalom pored SCAR-L piše da je carbine.

When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Sekcija se zove SMG/CAR ovdje su zbog praktičnosti ostavili samo SMG, u njoj je i AKs-74u koji isto nije SMG.

Uostalom pored SCAR-L piše da je carbine.

Kao što sam napisao carbine ne znači da je to submachine gun, to znači laka puška. Submachine gun je laka puška (carbine) koja ispaljuje pištoljske metke 9mm, 45ACP, 40SW. To što je AKs-74u u submachine sekciji je još jedan fail.

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.3.2010 10:31 (MegaMass 2000).
17 godina
neaktivan
Ono što ja govorim je da znam da SCAR-L nije submachine gun i da se sekcija ne zove submachine već Sub-Machine Guns/Compact Assault Rifles ali su iz praktičnosti napisali da je samo Submachine jer se radi o igri a ne o dućanu s oružjem.

Kao što submachine gun nije ni AKS-74u ni 9a91.

Sekcija je, opet ponavljam, zamišljena kao Sub-Machine Guns/Compact Assault Rifles sekcija.
When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice