Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.219.188
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Battlefield: Bad Company 2 za PC
srdjan3 kaže...

Ma bice to sve ispravljeno u finalnoj verziji.

naravno sto se tice bugova i optimiziranost

Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
15 godina
protjeran
Battlefield: Bad Company 2 za PC

Evo napravio (silovo sam kompjuter da mi pokrene igricu).. Uzalud potroseno vrijeme, igrica mi se uopce nesvidja, neki sightovi, trs pum, neam pojma di sam, polomim si prst kad zelim cucnit, al dobro, sam vi uzivajte, ja se vracam na svoj dobri stari MW2

Kada nesto ne trebas doc ce kada trebas nece doc....
Moj PC  
3 14 hvala 0
16 godina
neaktivan
DombaCoD kaže...

Evo napravio (silovo sam kompjuter da mi pokrene igricu).. Uzalud potroseno vrijeme, igrica mi se uopce nesvidja, neki sightovi, trs pum, neam pojma di sam, polomim si prst kad zelim cucnit, al dobro, sam vi uzivajte, ja se vracam na svoj dobri stari MW2

bas tipicno odmah odustajes jer nikad nisi igro bf i nezelis se prilagodit i probat nesto novo

steta propustit ces jedan od najboljih online fps-ova današnjice

meni ide sve bolje i bolje uvijek među prva 5 :)

Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.1.2010 23:26 (TopForumaš).
16 godina
DombaCoD kaže...

Evo napravio (silovo sam kompjuter da mi pokrene igricu).. Uzalud potroseno vrijeme, igrica mi se uopce nesvidja, neki sightovi,trs pum, neam pojma di sam, polomim si prst kad zelim cucnit, al dobro, sam vi uzivajte, ja se vracam na svoj dobri stari MW2

hahahahh....... sad sam se nasmio.... LoL

I See Offline People !
17 godina
neaktivan

Kakvi "sightovi"? Što ti je "trs pum"?

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
16 godina
neaktivan

Mene jedino nervira što sav ammo potrošim na 3 čovjeka...

4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja sam do sad bio teški arkadaš i uglavnom sam najviše Cod igrao no moram priznati da mi se Bad Company 2 vrlo sviđa i zabavniji mi je od Coda, ponajviše zbog vozila i ogromnih mapa.

Čudno, od jučer igram Betu i na samom početku dok sam počeo igrati sam iskusio malo laga, no nakon toga nije ga više bilo. Valjda su ispravili to jučerašnjim patchom?!?

Xfire - spartan761 EA Account Nick ( Za Bad Company 2 ) - spartan761 Steam: HR_spartan761
16 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Kakvi "sightovi"? Što ti je "trs pum"?

Dočarava lik atmosferu...kako metci lete oko njega i bombe pucaju. Belji se

16 godina

da laga više nema.dogodi mi se da kad sam u vozilu i pogodi me granata izađe mi iz igre :dCTD

Jel zna netko kako da friend i ja zajedno ulazimo na server(nešto kao party u codu). Jesmo si prijatelji ali nema invite i sl

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

evo jedna od mojih najboljih partija

P.S. neznam koja je tipka u igri za ss pa sam to napravio s print screen

govorim to zato jer onda nisam mogo ss-ovati i scoreboard(bio sam treći :))

timski igrac :) timski igrac :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...

evo jedna od mojih najboljih partija

P.S. neznam koja je tipka u igri za ss pa sam to napravio s print screen

govorim to zato jer onda nisam mogo ss-ovati i scoreboard(bio sam treći :))

dobar prosjek

16 godina
hrvatskafarkasevec kaže...

oni koji imaju konzole nek si za njih nabave ovu igru..

jer su bez brige 

tak cu ja napravit

Veceras igrao malo MW2 i cijelu vecer svako malo naletim na cheatera.

Jos par njih niti to ne kriju nego na optuzbe za cheatanje zaje... bavaju skvadru i bezocno nastave po svome.

Cancellirao preorder BF BC2 verzije za PC i preorderao verziju za PS3.

Sve vise i vise mi se cini da su moji dani online PC gaminga zavrseni jer su kolicine cheatera okolo zastrasujuce.

Ipak je meni moje slobodno vrijeme previse dragocijeno da bi ga unistavala kojekakva ljudska smeca.

A s obzirom da predvidjam da ce BF BC2 biti izuzetno popularan uvjeren sam da ce privuci ogromne kolicine ljudskog olosa u vidu cheatera i svih drugih nevolja koje postoje.

Maltretiranje sa controler patrljcima ( umjesto misa i tipkovnice) i pregovaranje za TV su ipak vrijedna zrtva koju treba podnjeti za zasticenost od cheaterskog smeca...

Poruka je uređivana zadnji put ned 31.1.2010 1:31 (Mauro).
16 godina

ja sam ti jako puno igrao 2142 i mogu ti reci da sam rijetko susretao cheatere punkbuster ti cuda radi

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Di na kraju nabavit beta key? Sramim se

Opel Club Croatia
Poruka je uređivana zadnji put ned 31.1.2010 2:27 (Medolinoo).

0 0 hvala 0
16 godina

Nemoš prestat igrat. Stvarno je igra odlična i usporedit ju sa "nekom" drugom je gljupost.  Malo previše ljudi igra sa snajperom i na to se ljudi žale,ponajviše oni iz iste ekipe sa silnim snajperistima. Oni ubijaju i boli ih uvo za A i b. Žalosno je da ljudi negledaju kad je recimo aktivirana bombica na A ili B.Oni piče po svom...no valjda će se to iskristalirizirat i bit će igra za bogove....uf

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina

jao kako droga je uzas toliko igram da me glava boli nemogu stat

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Kojom tipkom se aktivira/deaktivira bomba?

Nisam jpš nikad prvi došao do nje pa da znam.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ja nemogu nači key dali im tko kakav key da radi ????

@error@
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

jbt malo mi je cudno voziti helic :S hmmm dosta teze nego u bf2  sto mi se svida,

e sad ajmo zaigrati zajedno ako se moze naravno :)

nick *cro*petko

pozzz

roby
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
xxxxx kaže...

sa E tipkom... sa istom tipkom mijenjas svoj kit u igri ako naletis na tudji..

cini mi se da je u bf2142 to bila tipka G a ovdje je eto E...

hmmm...
16 godina
maxsisac_cro kaže...
luckyluke kaže...

Dok god ne optimiziraju ovu igru,ona ne zaslužuje moju pažnju.

onda ju nemoj igrat i nemoj više spamat sa prigovaranjem

Gledaj.

Registriravsi se na ovaj forum moje je pravo da pisem sta hocu ali naravno u skladu sa pravilima foruma.

Tako u ovoj temi ja imam pravo napisati kakva je grafika,kad sam je instalirao,kad sam je skinuo,je li mi dobra,losa itd.

Vidim da ti ne raspoznajes sto je spamm a sto nije.

Spamm je ona poruka u kojoj se autor ne drzi teme.

Kao sto vidis,ja se u ovoj temi uvijek drzim teme.

Uostalom,ja nikad nisam rekao da mi je BC2 losa igra nego da je strasno lose optimizirana.

Dok god ja ne zavrtim igru u pristojnom framerateu necu moci suditi o kvaliteti igre.

Poruka je uređivana zadnji put ned 31.1.2010 9:46 (luckyluke).
16 godina
ovajonaj kaže...
xxxxx kaže...

sa E tipkom... sa istom tipkom mijenjas svoj kit u igri ako naletis na tudji..

cini mi se da je u bf2142 to bila tipka G a ovdje je eto E...

Hvala, al evo skužio sam malo prije nego si napisao, planto sam jednu.

Sad malo igram i s medicom, nije loš ali puška mu teško ubija, valjda će one koje se osvoje dalje bit bolje...

17 godina
neaktivan
Mauro kaže...
hrvatskafarkasevec kaže...

oni koji imaju konzole nek si za njih nabave ovu igru..

jer su bez brige 

tak cu ja napravit

Veceras igrao malo MW2 i cijelu vecer svako malo naletim na cheatera.

Jos par njih niti to ne kriju nego na optuzbe za cheatanje zaje... bavaju skvadru i bezocno nastave po svome.

Cancellirao preorder BF BC2 verzije za PC i preorderao verziju za PS3.

Sve vise i vise mi se cini da su moji dani online PC gaminga zavrseni jer su kolicine cheatera okolo zastrasujuce.

Ipak je meni moje slobodno vrijeme previse dragocijeno da bi ga unistavala kojekakva ljudska smeca.

A s obzirom da predvidjam da ce BF BC2 biti izuzetno popularan uvjeren sam da ce privuci ogromne kolicine ljudskog olosa u vidu cheatera i svih drugih nevolja koje postoje.

Maltretiranje sa controler patrljcima ( umjesto misa i tipkovnice) i pregovaranje za TV su ipak vrijedna zrtva koju treba podnjeti za zasticenost od cheaterskog smeca...

Slažem se sa tobom i moram nadodati da je velika šteta što devolperi igara za konzole ne daju podršku za miš i tastaturu. Jedino gdje sam vidio mogućnost igranja sa mišem i tastaturom u FPS na konzolama je UT3.

http://www.youtube.com/watch?v=icIygHdSGFc&feature=PlayList&p=04E802B01DFA9487
16 godina
neaktivan

a jeste zaspamali temu,nemoze se pratiti vise

a sad ovako,nikad prije nisam igrao battlefield pa tako da mi je ovo nesto novo i mogu reci da me odusevilo,to je nesto sasvim novo i ozbiljnije od mw2,kao prvo nema nikad jos nisam vidio da je neko nekome rekao da je noob ili camper il nekaj slicno jer je odlicno balansirano.gameplay je malo spor,na mojem kompu ide na high,ali igram na low jer je fps malo veci pa je i igrivost veca

igra mi je stvarno super i mislim da vise necu igrati mw2,nije da je mw2 los ali bc2 ga pojede za dorucak,mw2 je za male klince dok na bc2 moras imat taktiku,sve isplanirano,a ne samo bjezat okolo.

super mi je ono sa squad i za spawn,najbolje clase su mi assault i recon,ali najvise igram sa recon jer je najbolje sa snipom,jedan metak u glavu i gotovo i mogu sa snipom na med-low range igrat,jedan metak u tijelo,izvuces onaj treci najmocniji pistol,jedam metak s njim i to je to :P

puske su mi jedino malo pre monotone,sve su crne neke i iste boje i da,recoil je malo preveliki,ali realnije je i ljude stvarno treba natopit olovom,primijetio sam da sudjeluje fizika kod pucanja,metak pada na daljinu,primjetio sam da je slicno ubijeanje ko na crysisu,hitbox je drugacije nego na cod,na codu uzmes g18 i akimbo i pucas okolo i ubijek neprijatelja,a ovdje moras bas ga upucat ravno.

vozila i ostalo.odusevio me onaj ATV,posto sam zaljubljen u takva vozila pa me ovdje odusevio,vozila su super,jedino ne kuzim bas onaj mali helikopter sto mores s snjim.

e da.htio sam reci da je malo tesko i nespretno igrat na blizinu,npr.kad se nadete u nekoj kuci s neprijateljem pa je malo tesko i nezgrapno,mislim tesko ga je pogodit i s nozem je dosta tesko igrati,treba ga bas naciljati i sporo je.

tesko je upravljat sa helicem :P

ona mapa koje je,odlicna je,onak se spustis s padobranom i ides attack i onda ono sve dalje otkljucavas,cool :P

nedostatak leana.lean je uopce nepotrebljiv,kaj bus s njim?ak si u kuci puke te tenk,sve ode,izades van,ceka te sniper,sve po svud assault,nema potrebe za lean

nedostatak prona....neznam kaj da za to velim,plus/minus

bugovi,u igri ima dosta bugova,mada je to beta,mislim da ce to ispravit,ali ne do izlaska,do izlaska ce jedino ispravit lagg,crash na desktop i slične probleme,mozda optimizaciju,a kasnije sve ostalo rijese sa jednim patchom od 2gb :P

lvlanje.neznam do kojeg lvl se moze doc na beti,mislim da 11.koliko ih je uopce?50?ima malo onah specalization i gagdets i attachmenti,al to je valjda samo u beti.

Igra je stvarno odlicna,mislim da ce bacit mw2 iz trona jedino ako klinci ne pocnu srat na bc2 jer su izgubili prvu partiju koju su igrali.

jedino me muci to portanje s konzoal,ko bi reko da kutija zastekana na prestari televizor ce zazivit i igre ce bit portane s nje,mater,na ps3 ide sve na ultra high na full hd,a mi tu moramo imat ultra extra high end kompjutere za igrat na high.podhiton treba optimizacija,makar mislim da je i bf2 kad je stigao je bio ultra zahtjevno.

i secer na kraju.ovo mi je nekaj najgljuplje.pa koji k*** im predstavlja ona reklama na kraju misije "follow us on twitter",pa je** te twitter,pa kaj je twitter nesto najvaznije,ko neka djecja reklamica,totalno glupo :P

neznam kaj da jos kazem,nista,cekamo final edition :P

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
luka_cro kaže...

a jeste zaspamali temu,nemoze se pratiti vise

a sad ovako,nikad prije nisam igrao battlefield pa tako da mi je ovo nesto novo i mogu reci da me odusevilo,to je nesto sasvim novo i ozbiljnije od mw2,kao prvo nema nikad jos nisam vidio da je neko nekome rekao da je noob ili camper il nekaj slicno jer je odlicno balansirano.gameplay je malo spor,na mojem kompu ide na high,ali igram na low jer je fps malo veci pa je i igrivost veca

igra mi je stvarno super i mislim da vise necu igrati mw2,nije da je mw2 los ali bc2 ga pojede za dorucak,mw2 je za male klince dok na bc2 moras imat taktiku,sve isplanirano,a ne samo bjezat okolo.

super mi je ono sa squad i za spawn,najbolje clase su mi assault i recon,ali najvise igram sa recon jer je najbolje sa snipom,jedan metak u glavu i gotovo i mogu sa snipom na med-low range igrat,jedan metak u tijelo,izvuces onaj treci najmocniji pistol,jedam metak s njim i to je to :P

puske su mi jedino malo pre monotone,sve su crne neke i iste boje i da,recoil je malo preveliki,ali realnije je i ljude stvarno treba natopit olovom,primijetio sam da sudjeluje fizika kod pucanja,metak pada na daljinu,primjetio sam da je slicno ubijeanje ko na crysisu,hitbox je drugacije nego na cod,na codu uzmes g18 i akimbo i pucas okolo i ubijek neprijatelja,a ovdje moras bas ga upucat ravno.

vozila i ostalo.odusevio me onaj ATV,posto sam zaljubljen u takva vozila pa me ovdje odusevio,vozila su super,jedino ne kuzim bas onaj mali helikopter sto mores s snjim.

e da.htio sam reci da je malo tesko i nespretno igrat na blizinu,npr.kad se nadete u nekoj kuci s neprijateljem pa je malo tesko i nezgrapno,mislim tesko ga je pogodit i s nozem je dosta tesko igrati,treba ga bas naciljati i sporo je.

tesko je upravljat sa helicem :P

ona mapa koje je,odlicna je,onak se spustis s padobranom i ides attack i onda ono sve dalje otkljucavas,cool :P

nedostatak leana.lean je uopce nepotrebljiv,kaj bus s njim?ak si u kuci puke te tenk,sve ode,izades van,ceka te sniper,sve po svud assault,nema potrebe za lean

nedostatak prona....neznam kaj da za to velim,plus/minus

bugovi,u igri ima dosta bugova,mada je to beta,mislim da ce to ispravit,ali ne do izlaska,do izlaska ce jedino ispravit lagg,crash na desktop i slične probleme,mozda optimizaciju,a kasnije sve ostalo rijese sa jednim patchom od 2gb :P

lvlanje.neznam do kojeg lvl se moze doc na beti,mislim da 11.koliko ih je uopce?50?ima malo onah specalization i gagdets i attachmenti,al to je valjda samo u beti.

Igra je stvarno odlicna,mislim da ce bacit mw2 iz trona jedino ako klinci ne pocnu srat na bc2 jer su izgubili prvu partiju koju su igrali.

jedino me muci to portanje s konzoal,ko bi reko da kutija zastekana na prestari televizor ce zazivit i igre ce bit portane s nje,mater,na ps3 ide sve na ultra high na full hd,a mi tu moramo imat ultra extra high end kompjutere za igrat na high.podhiton treba optimizacija,makar mislim da je i bf2 kad je stigao je bio ultra zahtjevno.

i secer na kraju.ovo mi je nekaj najgljuplje.pa koji k*** im predstavlja ona reklama na kraju misije "follow us on twitter",pa je** te twitter,pa kaj je twitter nesto najvaznije,ko neka djecja reklamica,totalno glupo :P

neznam kaj da jos kazem,nista,cekamo final edition :P

16 godina
neaktivan

tak je,kak je.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
luka_cro kaže...

tak je,kak je.

Sorry  na uvredi, ali jesi ti gluh? Pa na MW2 cujem likove ako nemaju nekih 50 godina nemaju ni 10... Taktiku moras imat, isto tako mozes trcat po mapi ko muha bez glave pa ce te ljudi skinit...

16 godina
Ne bih se slozio da je tesko ubit sa nozem, bas naprotiv dosta je lako pogotovo u sumi jer te protivnici ne vide od drveca i koncentrirani na paljbu a ti sam dodes i cap! Ja sam vec 65 killova sa nozem skupio
15 godina
neaktivan

e ovako pošto ja nemam key i nemojte smatrat da je ovo spam ili slično,nemam key ali sam preordero igru jer sam dobio para na kladionici(to hrvatska),poslo sam ea i pomoć rekli su da će ponovno poslat,ali NISU!!pomirio sam se s tim ali ih proglašavam idiotima i bezobrazno glupima!!!!!Plačnek oni idu u tri ***** ******** govna usrana!!!!!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator

Evo jedan moj

za one koji nemaju betu.

Moj PC  
7 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice