Da li sam ja to dobro shvatio, ali zar igra pored izostanka pronea nema ni lean?
Yep =)
Oh onda ništa od kupnje sa moje strane. Što je previše je previše.
nemora značit da nece imat... ovo je samo beta, možda u finalnom izdanju bude... heh
Da li sam ja to dobro shvatio, ali zar igra pored izostanka pronea nema ni lean?
Yep =)
Oh onda ništa od kupnje sa moje strane. Što je previše je previše.
nemora značit da nece imat... ovo je samo beta, možda u finalnom izdanju bude... heh
nece biti leana niti pronea
i sad je to razlog za nekupnju?
ROFLMAO pa ta dva mala nedostatka su pokrivena tisucu dobrih stvari
igra pruza 10 puta vise nego mw2 s moje strane
Koji ste vi trollovi!!! AJde malo o samoj mehanici igre,taktikama,gameplayu,oruzjima?
A ne samo ja bi key,a i ja bi key, a ja ne znam sta tamo pise... Jesus
^ slažem se, ova tema se pretvorila u spamanje zahtjevima za key (postalo je teško pratit temu), boli me k** jeli neka nobina_cod_klinac ima key ili ne, zanima me što ljudi misle o igri, zasad je samo par ljudi onako šturo o igri napisalo nešto, pogotovo bi dobro došla neka usporedba sa battlefield 2 (iako mi po odgeldanim filmićima igra ima neki konzolaški feeling)
Molim vas pošaljite mi key.
ovaj treci sniper je odlican ...
Točno tako, ta dva nedostatka MENI znače puno. Da je samo jedan nedostatak onda bi išlo, ali ovako neće ići barem MENI.
Dakle ovo MENI se odnosi na mene i moje mišljenje o igri, tako da ne krene lov na vještice.
oče se moći s ovim acc igrat orginal kad izađe
neki od ovih ključeva rade. nekon tri pokušaja ja sam našao jedan
ja sam 11 puta ukuco key i niti jedan nije bio slobodan
Ovo je pravo čudo kolko je to novih korisnika, koji su se tu regali samo radi beta key-a.
Ljudi da ste bili brži ko ja i pazili, bi ugrabili key, kao što sam ja 3 ugrabio i već sam ih podjelio.
Ovo vam je sad škola tako da drugi put znate da treba biti brz i paziti kad dolazi nešto.
Zato vas ljepo molim da ne spamate sa daj mi key i sl. jer nemora svaka tema biti kao mw2 tema prepuna spama, samo što je razlika što su u mw2 temi ispitivali o piratstvu, a ovdje o ključevima.
Točno tako, ta dva nedostatka MENI znače puno. Da je samo jedan nedostatak onda bi išlo, ali ovako neće ići barem MENI.
Dakle ovo MENI se odnosi na mene i moje mišljenje o igri, tako da ne krene lov na vještice.
Battlefield NIKADA nije imao lean i to mu nemožeš stavit kao NEDOSTATAK!
Zamisli sad dođeš govorit o CoD-u kako je glup jer nema vozila - ako cod nema vozila i nije za vozila nemožeš mu to uzet za nedostatak - to ti upravo radiš. I da jesi li probao igru - šta misliš da ima pronea ko bi skino snajpere a? Ako su to ukinuli nije zato jer im se eto nije dalo stavit nego da balansiraju igru. Sve ima svoj razlog. Ako ti se nesviđa battlefield idi igrat CoD 4 - tamo lijepo imaš prone i lean pa uživaj.
Zato vas ljepo molim da ne spamate sa daj mi key i sl. jer nemora svaka tema biti kao mw2 tema prepuna spama, samo što je razlika što su u mw2 temi ispitivali o piratstvu, a ovdje o ključevima.
Dobru si to rekao sad se spama jer svi žele key ali doće vrjeme kad će se početi pitati kako igrati sa piratiom vidjet ćeš za mjesec dana
Dobru si to rekao sad se spama jer svi žele key ali doće vrjeme kad će se početi pitati kako igrati sa piratiom vidjet ćeš za mjesec dana
Recesija , nema se para
ja bi toj klinčadiji dao da odigraju 1 dan na netu pa kad ih zgazimo ko preplašene zećiće, tak će i pobjeć i nikad više ne bi pitali za ovu igru.
što se tiče kvalitete igre, do sad nisam igro bf seriju nešto ozbiljno (samo 1942 i to ne na netu) ali od ovog nastavka igrat ću sve koji će izaći. To govori kolko je igra kvalitetna i zabavna, stalno dobiva nove fanove i totalna je ludnica za betom. oni koji prigovaraju ovoj igri neka se maknu sa ove teme ili dođite na battlefield i pokazat ćemo vam kak se ide u prone položaj ali iz tog položaja nema više dizanja.
fuj snajperisti.sestero ih uzme snajpera,tamo stoje na vrhu brda i tek kad ostane 15 attacku oni pokrenu dupe.beskorisni skroz.
Heh ... Tako sam nekim snajperistima došao iza ledja i poklao ih sa nožem oko njih 5 :)
Samo jedno pitanje... Jel ćemo mi ovo što smo sve postigli u Beti moći prebaciti kada izadje igra ?
Heh ... Tako sam nekim snajperistima došao iza ledja i poklao ih sa nožem oko njih 5 :)
Samo jedno pitanje... Jel ćemo mi ovo što smo sve postigli u Beti moći prebaciti kada izadje igra ?
ne. bilo bi nekorektno prema drugima.
ali ak je suditi po tvom nicku, korektnost ti nije jača strana.
Hihi.... Bastard 4Ever.... :P Šta tek onda kažeš na sliku... ;)
Sjetio sam nicka nakon što sam pogledao " Inglorious Bastards " te već dugo vremena pratim Bug forum i čitam teme no nije mi se dalo sudjelovati pa evo sad sam se odlučio malo aktivirati.
Hihi.... Bastard 4Ever.... :P
Sjetio sam nicka nakon što sam pogledao " Inglorious Bastards " te već dugo vremena pratim Bug forum i čitam teme no nije mi se dalo sudjelovati pa evo sad sam se odlučio malo aktivirati :)
ne bi se ni ja registriro da nije ove igre, sudbina je tako htjela (99% postova mi je na ovoj temi)
totalno sam se zainteresiro za predbilježbu pa sam sakupio neke informacije ovdje (još jednom hvala kolegi Danny_HR na informacijama o game.co.uk predbilježbama - odužit ću se kad će ti bit ammo ili health najpeotrebniji ).
pazi ima tu i labilnijih ljudi, čemu se ljudima zamjerat
postoji li mozda toggle za cucanje?
a ne da moram cijelo vrijeme drzati tipkui c
btw ponavljam pitanje cemu sluzi UAV kako pucat s njega i zasta sluzi desna tipka kad se ga vozi
Dok god ne optimiziraju ovu igru,ona ne zaslužuje moju pažnju.
onda ju nemoj igrat i nemoj više spamat sa prigovaranjem
zao mi je sto nekim ljudima ne radi igra kako treba
ali ponavljam ovo je beta
i jos nesto meni igra ide super glatko na 1280x1024 high detalji i to sve ide na prastarom xp-u
tak da kako kome to vam je beta optimizirat ce oni jos igru sigurno te popraviti bugove
tome beta služi da DICE sazna greške u igri(tehnicke) te da ih popravi
naravno beta ima i svrhu marketinga
Daj nemoj kenjat,ponavlja se ono s MW2 "u ovoj temi se samo hvali igra,ako nekome ne paše nek izbijegava ovu temu"
E pa to nije uspijelo tamo,pa neče ni tu.Pa nek ljudi napišu što jim i zašto ne paše.
Pa nisam ni mislio.
ima ko da odigramo koju partiju ili su svi otišli van
Al zato kenjati po mw2 nije spam.
zao mi je sto nekim ljudima ne radi igra kako treba
ali ponavljam ovo je beta
i jos nesto meni igra ide super glatko na 1280x1024 high detalji i to sve ide na prastarom xp-u
tak da kako kome to vam je beta optimizirat ce oni jos igru sigurno te popraviti bugove
tome beta služi da DICE sazna greške u igri(tehnicke) te da ih popravi
naravno beta ima i svrhu marketinga
Mislim da teško da će se dosta toga promjeniti, možda samo neki sitni bugovi, ali ništa previše.
Ipak je samo mjesec dana do izlaska igre.