Evo što popravlja update.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
koja sam ja budala, ubio sam vec 2 keya jer kad sam stavio od hotmail, to mi stavi pod bezvrijedno i unutra ne pise nista
lol samo stisni gore u poruci označi kao sigurno i prebacit će se u primljene i moći ćeš vidit sadržaj
hvala, imam 1 viska key tko treba neka pp napise
cini se da nakon updatea igra mi se nebi vise trebala crashat na desktop :)
daj se mogu u igri add friend pa s njim igrat na istom serveru ili nesto slicno ili nista od navedenog?
drago mi je da su dali update brzo btw
mene igra je dost impresionirala no mod je malo bezveze,treba oko tisucu metaka da jedan momak padne i previse problema oko CTD i sl.
al ipak je to beta tak da....
dobro da im ta beta koristi ko beta a ne ko neki demo
kak to zna bit
Evo sad sam probao nabrzaka.
Sensitivity je poboljšan alli od optimizacije niti "o".
Šteta.Mislim da ću morati preskočiti Bad Company 2 ma kolko mi god to teško pada.
Ovako uspio sam upisao key krenilo mi je u igru i izbaci me na desktop.Krenem ponovno baci me na stazu i krene igra a ono sranje.Jbt pola mape mi nestaje :D
a sto je jos vece sranj* meni se pregrijava graficka sa najnovijim driverima :( jedino su mi pasali 8.... driveri ali nezam di da ih skinem..
btw jel ima netko takav problem.probao sam i na low staviti sve ali nevrijedi...
http://www.imagesforme.com/show.php/945157_sranje.JPG
a prosao je jedan dan, ja mislim da nemogu tako brzo reagirati na sve, i odmah sve poispravljati!?
Evo sad sam probao nabrzaka.
Sensitivity je poboljšan alli od optimizacije niti "o".
Šteta.Mislim da ću morati preskočiti Bad Company 2 ma kolko mi god to teško pada.
ko zna kak ce bit dok dođe puna verzija istina nema jos puno vremena....
skines pirata i ak ce ic dobro kupis igru
Ljudi mozete mi nac drivere za moju grafu? Trazio sam po googleu nema nigdje.. Nemojte samo onu sa AMD stranice, svaki put kad te instaliram rebootam i bude mi plav ekran nista nevidim osim kruzora
Ako netko ima key viska nek posalje pp
Ljudi mozete mi nac drivere za moju grafu? Trazio sam po googleu nema nigdje.. Nemojte samo onu sa AMD stranice, svaki put kad te instaliram rebootam i bude mi plav ekran nista nevidim osim kruzora
Pa sa AMD-ove stranice su službeni driveri.
Odkuda bi ti drivere nego sa njihove stranice?
procitaj ovo zeleno
Ako imas ukljucena 2 monitora ili tv uz monitor ti se dogodi da slika nestanea za vrijeme instalacije..ne znam je li to pomaze
procitaj ovo zeleno
Probaj ovdje
Ako imas ukljucena 2 monitora ili tv uz monitor ti se dogodi da slika nestanea za vrijeme instalacije..ne znam je li to pomaze
What? Uopce nije problem u instalaciji, nego kada igram, odem na play now i cekam sto godina onaj loading i onda zapne.. Ja cujem da igra, ali nevidim da igram... Vidim samo kako mi je zastekalo na loading
Evo sad sam skeniro komp sa Driver Updater pro
Za GPU driveri su out of date
What? Uopce nije problem u instalaciji, nego kada igram, odem na play now i cekam sto godina onaj loading i onda zapne.. Ja cujem da igra, ali nevidim da igram... Vidim samo kako mi je zastekalo na loading
Mislim da ti je pc preslab za tu igru...Nisam baš siguran da je ta grafa more tjerati
Mislim da ti je pc preslab za tu igru...Nisam baš siguran da je ta grafa more tjerati
Da,vrlo lako moguće.
Ja susjedu išao instalirati BC2.
On ima AMD Athlon 64 3000+,2 GB RAM-a,HD 4850.
Igra mu radi ali zapinje u loadingu.
A ti koji imas HD4350 kako se uopće nadaš da će ti raditi?
hmm meni ude u igru samo onda sranje bude kao sto se vidi na slici gore sto sam stavio :(
dali netko ima win 7 x64 a da mu dobro radi igra?
Ako netko ima beta key viška nek udijeli na pp.
Hvala.
Moze li mi netko molim vas dati beta key za Bad Company 2?
Ako netko ima beta key viška nek udijeli na pp.
Hvala.
Moze li mi netko molim vas dati beta key za Bad Company 2?
Ljudi,pa nismo na placu.
hahahahahahaha decko propo si... Vrtim MW2 na max... TopForumaš sa slabijom grafom vrti isto... Ljudi procitajte post prije nego sto kazete neku glupost...Udje mi u igru i sve dobro ali onda
Kakve veze ima MW2 s ovim...Bad Companyijevi zahtjevi su daleko veči nego od MW2....Nije to isti Engine...
MW 2
oni koji imaju konzole nek si za njih nabave ovu igru..
jer su bez brige
tak cu ja napravit
evo otkljuco xm8 i mogu vam reci cini mi se da upola manje treba metaka da killam nekog LOL
igram uglavnom s assault klasom al sam probao i ostale
Dajte, ova moja graficka je bolesna... Ja nemogu instalirat svoje drivere sa CDa sto sam dobio uz grafulju a da mi se nedogodi ono